Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slipje Van Mij Nichtje - 23127 keer gelezen
Op de eerste warme dag van het jaar werd ik tijdens mijn werk gebeld. Aan de andere kant van de lijn klonk mijn nichtje Iris. Hoewel Iris en ik ruim elf jaar in leeftijd verschillen, hebben we altijd een hechte band gehad. "Hoe gaat het met je, schatje", vroeg ik. "Prima", antwoordde ze kort. "Ik heb even een vlug vraagje: Kan ik vanavond bij je logeren, ik wil morgenvroeg de stad in?". Een overbodige vraag want ze weet dat ze altijd bij terrecht kan. "Trek je iets sexies aan?, grapte ik. Het bleef even stil aan de lijn..."ehh ik ben minderjarig hé". Ze leek het iets te serieus op te vatten schijnbaar en ik kreeg het akelig gevoel dat ik iets te ver was gegaan. "Ik maakte maar een grapje ukkie!". 'Hmm, zei Iris belerend. "Je moet nog heel wat leren, als het om vrouwen gaat". We sprake af dat Iris met haar luchtbedje om acht uur voor mijn duur zou staan. Haar vader zou haar afzetten.

Die avond kwam Iris keurig op tijd. Ze installeerde haar luchtbedje in de woonkamer, aangezien ik geen logeerkamer heb in mijn studentenappartementje. Toen het tijd was om naar bed te gaan vroeg ze me of ik haar op bed wilde brengen. "Hoe bedoel je, op bed brengen?", vroeg ik. "Nou gewoon, instoppen, verhaaltje voorlezen, kusje. Je weet wel. Klinkt misschien gek voor een puber, maar mijn vader doet het nog altijd. Anders kan ik echt niet slapen, hoor!". "Nou, goed dan" zuchtte ik.

Het was nog warm en terwijl Iris in haar slaapzak gleed, kon ik nog net een wit slipje ontwaren onder haar iets te wijde T-shirt. Snel keek ik weg. Ik probeerde mijn gedachten te verzetten. Iris is immers mijn nichtje en wit slipje of niet...verboden terrein. Gelukkig leek ze het niet door te hebben. Ik las haar voor uit de ochtendkrant omdat ik toevallig niets anders te lezen had in huis. Na nog wat grappen en grollen was het tijd voor het nachtkusje. Vlug boog ik met voorover en gaf haar een kus op haar voorhoofd. "Nee, op de mond.", zei ze plagerig. Ze had duidelijk door dat ik me niet echt op mijn gemak. Ik kuste haar kort op de mond. Terwijl ik haar zachte lippen raakte, sprong me het beeld van haar witte slipje weer naar boven. Het duurde maar een fractie van een seconde, maar blijkbaar lang genoeg om een lichte erectie te veroorzaken. Aangezien ik een joggingbroek droeg, draaide ik me vlug om. "Welterusten, lief", zei ik en hoopte dat ze opnieuw niks gemerkt had.

Tegen elven ging ik ook naar bed en fantaseerde verder over haar witte slip. Iris was jong, tenger, maar had al mooie kleine borsten gekregen gekregen. Het was me eigenlijk niet eerder opgevallen dat mij nichtje best aantrekkelijk is, seksueel aantrekkelijk bedoel ik. Langzaam begon ik mijn penis te masseren met Iris in mijn gedachten. Ik kuste haar mond, haar nek, rond haar navel en vervolgens haar slipje, zo nat dat ik haar schaamlippen door het stof kon zien. Zo kwam ik klaar en viel als een blok in slaap.De volgende ochtend werd ik wakker van gestommel in de douche. Iris was dus al wakker en kon blijkbaar iets niet vinden. "Wat zoek je", riep ik. "Een handdoek", galmde het door de gang. De handdoeken lagen nog in mijn kast, ik was domweg vergeten er een klaar te leggen. "Pak er een uit mijn kast hier" riep ik.

De deur ging met en zwaai open en daar stond ze: een druipnat meisje. Ze had zich net gedoucht. Ik stond perplex, dit kan niet waar zijn. Het water droop van haar lange haren over haar borstjes, langs haar kutje naar beneden, waar opvallend weinig haar te bekennen was. Zonder iets te zeggen reikte ik haar een handdoek aan. "Wil je me afdrogen". Ik kon nog steeds geen woord uitbrengen, maar deed wat ze me vroeg. Ik ging achter haar staan en begon langzaam met de doek over haar tenger lijf te wrijven. eerst haar ruk. toen langzaam via naar haar borsten. Terwijl ik over haar borsten wreef, merkte ik dat haar tepels langzaam stijf waren. Mijn jongeheer, stond inmiddels al fier overeind. Ik bleef langzaam gleed mijn hand naar beneden richting haar navel en tenslotte haar kutje. De handdoek had liet ik maar voor wat het was. Langzaam gleed ik met mijn vingers langs haar schaamlippen. Ze zuchtte zachtjes. Ik kon niet geloven dat dit gebeurde, maar vooral da zij dit LIET gebeuren! Voorzichtig schoof ik een vinger tussen haar schaamlippen, op zoek naar haar klitje. Ze was aardig nat van binnen.

Ik draaide haar gezicht naar me toe en keek haar aan. "Wil je dit echt?" vroeg ik. Ze antwoordde niet maar bracht mijn mond naar de hare en begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik kon me niet meer beheersen, tilde haar op en liet haar op het bed vallen en kuste haar borsten. Iris begon zachtjes te kreunen. Langzaam duwde ze mijn gezicht richting haar kutje. Ik liet mijn tong gaan. Iris begon steeds zwaarder te ademen. Ik duwde een vinger bij haar naar binnen terwijl ik haar klitje bewerkte met het puntje van mijn tong. Zo bracht ik haar naar haar hoogtepunt. Haar klaarkomen, maakte bij mij alle remmen los. Het kon me niet meer schelen dat dit mijn kleine nicht is, ik wil in haar klaarkomen. Ik keek haar vragend aan. Ze glimlachte, ze wist wat ik bedoelde. "Voorzichtig hé, dit wordt mijn eerste keer", zei ze hijgend. Heel rustig bracht ik mijn pik in haar nauwe ingang en begon te stoten, eerst langzaam, daarna iets sneller. Iris kreunde.

Hijgend kwam ik klaar, terwijl ik mijn sperma op haar onderbuik liet druppen. Iris lachtte. " Dank je wel neef".

Toen Iris naar huis was en ik mijn bed op maakte vond ik een wit slipje onder mijn kussen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners