Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slipjes van haar dochter 2 - 23331 keer gelezen
Eerder schreef ik over mijn ervaringen met de slipjes van mijn vriendin's dochter. U kunt hierover lezen op
http://www.oops.nl/sexverhalen/familie/Slipjes%20van%20haar%20dochter.html
Mede omdat de gevoelens van mijn vriendin over het gebruik van haar dochters slipjes 180 graden veranderd zijn (van afkeuring naar aanmoediging) zijn ook mijn fantasieŽn op dat gebied gegroeid. En wie weet worden die ooit nog werkelijkheid...

Je kunt discussiŽren over de vraag hoe ver de zorg van ouders over hun kind moet gaan. Natuurlijk moeten ouders voorzien in de behoeftes van het kind naar voeding, onderdak, warmte etc. Waarom zouden ouders dan niet voorzien in de seksuele behoeftes van hun kind? In mijn fantasie hebben mijn vriendin en haar dochter dan ook op regelmatige basis seksueel contact. Het belangrijkste is om te voorzien in de seksuele behoeftes van haar en haar kennis te laten maken met verschillende vormen van seks. En daar hoort ook mijn gedrag m.b.t. haar gedragen slipjes.

Ik masturbeer dan ook vaak met de gedachte dat moeder en dochter naakt in standje 69 liggen om elkaars kut te likken. Het meisje ligt op haar rug zodat ik boven haar gezicht kan knielen, zo heeft ze uitzicht op mijn kale, harde erectie in haar slipje en op de uitpuilende anus van haar moeder. Beide vrouwen gaan geheel op in hun likkende en zuigende spel en genieten zichtbaar van elkaar. Mijn vriendin scheert haar intieme delen bijna wekelijks maar na enkele dagen groeien er toch een paar kleine stoppeltjes op haar schaamlippen. De stotende bewegingen die zij met haar heupen maakt tijdens dit intieme spel veroorzaken dan ook een raspend geluid als zij haar vagina over het gezicht van haar dochter schuurt. Dit ritmisch schrapende geluid maken mij extra geil en schaamteloos begin ik me voor de ogen van haar dochter in het broekje af te trekken. Ik trek haar slipje deels naar beneden en laat haar zien hoe ik mijn voorhuid steeds sneller over mijn paarse eikel heen laat schuiven. Ze kijkt toe met ogen zo groot als theeschoteltjes terwijl de kleddernatte vulva van haar moeder over haar gezicht raspt. Ze begint te schokken, te kronkelen, knijpt haar ogen dicht, spert ze dan weer open, de werking van haar moeders tong op haar clitoris heeft zijn werk gedaan: met een luide gil komt ze klaar op het moment dat ik mijn stralen zaad in het kruisje van haar slipje spuit. Verbaasd kijkt ze toe hoe de ene na de andere straal sperma in haar broekje belandt en als ook haar moeder dan grommend klaarkomt is het feest compleet.

In een vergelijkbare fantasie zit de dochter van mijn vriendin met ontbloot onderlichaam in een stoel. Haar moeder is geheel aangekleed en zit geknield voor haar, bezig om haar dochter te beffen. Ik kijk toe maar word zo opgewonden van dit tafereel dat ik mijn broek uittrek. Haar dochter ziet dat ik haar slipje draag. Mijn erectie puilt uit het kleine broekje en ik ga achter haar moeder staan. Ik doe een paar stappen naar voren en zet mijn voeten aan iedere kant van de stoel. Zo sta ik wijdbeens boven haar en mijn kruis is niet ver van haar gezicht. Ik zak door mijn knieŽn en sta nu in pleehouding met mijn kruis nog geen 10 cm. van haar gezicht. Door de stof van haar broekje heen begin ik me af te trekken. Ik laat haar zien hoe ik hard in mijn penis en ballen knijp en als mijn harde erectie uit het slipje schiet, gebruik ik de rand van haar broekje om die om mijn harde eikel te snoeren. Ik trek er hard aan en zie dat mijn gezwollen eikel donkerpaars wordt. Zij ziet dat ook en als ze haar mond opendoet om met een luide gil klaar te komen op haar moeders tong, dan barst mijn eikel open en schieten de stralen zaad krachtig in haar geopende mond.

Wie weet komt het er nog eens van...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners