Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slipjes van haar dochter - 38362 keer gelezen
Mijn vriendin (48, gescheiden, moeder van twee kinderen) had al vaker het vermoeden geuit dat ik de slipjes van haar dochter gebruikte om in te masturberen, Hevig verontwaardigd ontkende ik glashard maar bleef op gezette tijden doorgaan met dit opwindende spel. Ik nam dan een gedragen slipje mee uit de wasmand, gebruikte die thuis om op allerlei manieren in klaar te komen en nam het gewassen broekje de volgende keer mee terug om het ongezien in de kast terug te leggen.

Op een dag kwam mijn vriendin bij mij thuis en liep rechtstreeks naar de wasmand. Daar viste ze al snel een broekje van haar dochter omhoog met onmiskenbaar duidelijke vlekken van opgedroogd sperma. Er viel niets meer te ontkennen en laaiend van woede sloeg ze de deur achter zich dicht. Per sms kreeg ik het bericht dat ze me nooit meer wilde zien. Einde oefening.

Twee maanden later kwam ik haar tegen op een feestje van bekenden en ze kwam zowaar naar me toe. De korte mededeling luidde dat ze er toch over wilde praten. En zo geschiedde het.

In twee gesprekken heb ik haar verteld over het hoe en waarom van mijn verwerpelijke gedrag. Na ons tweede gesprek hierover wilde ze zien hoe ik dat dan deed. Ik weigerde maar ze bleef volharden en zei niet weg te zullen gaan voordat ze alles met eigen ogen gezien had. Ik loog dat ik geen slipje meer van haar had. Ze liep naar mijn kledingkast en kwam terug met het (nu gewassen) slipje van haar dochter dat ze de vorige keer uit de wasmand had geplukt. Schiet op, aantrekken. Zo ontstond de absurde situatie dat mijn (ex) vriendin aangekleed op de bank zat en ik naakt voor haar stond met alleen het veel te kleine broekje van haar dochter aan.

De situatie was zo liederlijk pervers dat mij een enorme geilheid bekroop. In een mengelmoes van schaamte en geile openbaring masseerde ik mijn keiharde penis door het broekje heen. Ze keek belangstellend toe. Toen ik klaarkwam gebeurde er iets dat ik nog nooit had meegemaakt. Het orgasme nam de volledige controle over van mijn lichaam. Mijn benen en handen spartelden, ik gilde als nooit tevoren en bleef maar wild schokkend mijn zaad in het broekje lozen. De tranen stonden in mijn ogen en ik zakte letterlijk door mijn knieŽn. Toen ik eindelijk ophield met schokken droop mijn zaad door de dunne stof van het broekje heen op het vloerkleed. Mijn vriendin wilde weten wat er met me gebeurde. Ik wist het niet, ik was gewoon nog nooit in mijn leven zo ongecontroleerd en heftig klaargekomen. Ongetwijfeld was het te wijten aan de bizarre situatie.
Na een snelle douche bleek mijn vriendin niet meer in de woonkamer te zijn maar op het vertrouwde bed in mijn slaapkamer. Of ik nog een keer kon? Uiteraard heb ik haar toen liefdevol maar heftig geneukt en mijn zaad voor de tweede keer die dag geloosd.

Het onderwerp kwam niet meer ter sprake en onze gebroken relatie begon zich langzaam te herstellen. Ik kwam niet meer zo vaak bij haar thuis (wilde ze herhaling voorkomen?) maar we neukten zeker twee keer per week bij mij thuis. Het viel me wel op dat ze nooit het slipje terug gevraagd heeft dat ze op die dag in mijn wasmand vond en dat ik later gebruikte in mijn "oer-orgasme". Ik bleef het broekje gebruiken en droeg het ook soms overdag maar zorgde er wel voor dat als mijn vriendin bij mij kwam, het schoon in de kast lag.

Een half jaar later nam de zaak een wending. We lagen heerlijk te vrijen en op gegeven moment pakt ze iets uit haar tas naast het bed. Een cadeautje voor me. Ze toverde een ragdun slipje uit haar tas. Ik vroeg of die van haar was. Het veelzeggende antwoord was ontkennend maar ze wilde nog wel eens zien hoe ik zo absurd klaar kon komen! De rollen waren nu omgedraaid; ik kreeg een gedragen slipje van haar eigen dochter om haar mee te plezieren. Deze situatie was nog absurder dan die van enkele maanden geleden en ik kreeg het er letterlijk warm van. Zoiets geils had ik zelf nooit kunnen bedenken en ik voelde dat er weer iets bijzonders met me gebeurde; een soort diepgewortelde geilheid ontwaakte in me. Ik stribbelde allesbehalve tegen, trok het slipje over mijn kont en showde me aan haar in alle denkbare posities. Oh wat was het geil dat nu haar (naakte) moeder keek! Wijdbeens gehurkt op bed begon ik me door het slipje heen af te trekken. Het mocht. Het moest zelf! Ik keek mijn vriendin aan terwijl ik mijn harde erectie in en uit het broekje liet floepen. Masserend en knedend voelde ik weer zo'n onbeschrijflijk orgasme opkomen. Ik brulde als een beest, verloor mijn evenwicht op het wankele matras, viel op mijn zij en schokte, bonkte en met spastische bewegingen perste ik mijn zaad krachtig in het kruisje van haar dochters onderbroekje. Het was een zelfde soort orgasme als een half jaar geleden en we waren er eigenlijk allebei verbaasd over dat mijn orgasme zo ongecontroleerd en zo intens en heftig kon zijn. Ik heb mijn vriendin toen gebeft met het natte spermabroekje van haar dochter nog om mijn billen. Als ik een vrouw bef, zit ik bijna altijd ook aan mijn eigen geslachtsdelen en zo ook nu; door de stof van het natte spermaslipje heen kneedde ik langzaam mijn slap geworden penis. Mijn vriendin merkte dit op en wilde dat ik het nog maar eens deed in dat natte broekje van haar dochter. De geilheid ten top: twee keer achter elkaar aftrekken in haar dochters slip als ze kijkt. Langzaam begon ik aan haar verzoek te voldoen, ze kwam even later klaar op mijn fladderende tong en zuigende lippen en keek daarna hoe ik mijn halfstijve penis in het kleddernatte broekje nogmaals liet ejaculeren. Dit tweede orgasme was minder hevig dan het eerste maar om zoiets twee keer achter elkaar te doen terwijl zij kijkt, dat was alleen al een sensatie.

Mijn erotische fantasieŽn over haar dochter zijn vrij beperkt. We hebben die in alle openheid met elkaar besproken en in feite ligt mijn fixatie vooral op haar gedragen ondergoed (ik zou bijvoorbeeld niet met haar willen neuken). Om die reden is mijn gedrag ook veel minder bedreigend geworden voor mijn vriendin en is zij langzaam meegegaan in mijn fetisj. Zij vindt het opwindend te zien hoe ik de controle over mezelf verlies als ik klaarkom (dat geeft haar een bepaald gevoel van macht) en ik vind het supergeil dat zij kijkt hoe ik in het gedragen slipje van haar eigen dochter masturbeer.

Sinds die dag neemt mijn vriendin met enige regelmaat een 'cadeautje' voor mij mee. Ach, we doen er niemand kwaad mee en de spelletjes met de broekjes van haar dochter breiden zich nog steeds uit. Corresponderen over dit onderwerp? Mail dan naar michielbi@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners