Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slipjes wasmand - 37594 keer gelezen
Ik kwam dagelijks bij Rob (17 jaar) een vriend van mij over de vloer, hij had twee zussen, Rachel 16 jaar, en een jonger zusje Angeliek van 13 jaar oud.
beide mooie slanke meisjes die er altijd mooi uit wilde zien en daar ook alles aan deden qua make-up sieraden en kleding.

Al zeker 10 jaar vanaf mijn 7de kwam ik daar over de vloer en bleef ook wel eens bij Rob slapen of hij bij mij.
We hadden afgesproken om dit weekend, na het stappen bij Rob te blijven slapen, dit was namelijk een stuk dichter bij het uitgaanscentrum.

Toen we eenmaal om 03:00 in de ochtend bij Rob thuis aan kwamen zei ik tegen hem dat ik graag wilde douchen voor ik het bed in ging.
Dat was geen probleem zei hij, hij wees met z'n dronken hoofd en zei de handdoek ligt op de plank en ik ga slapen, ben doodmoe, en weg was hij.Ik had zelf niet veel gedronken en ging de badkamer in om nog even lekker te douchen voor ik onder de schone lakens ging.
Ik kleedde mij uit en net voor ik de douche cabine in wilde stappen zag ik, een beetje weg gestopt, naast de wasmachine een wasmand staan, en boven in lag een klein groen slipje.

Ik bleef even stil staan en dacht o nee wat ga ik doen, wat ben ik in mij zelf aan het bekokstoven.
Het slipje lag met het kruisje naar boven en zag er een klein vlekje in zitten.
Ik kon me zelf niet tegen houden, en pakte instinctief het slipje uit de wasmand en rook er aan.

Ik was zelf nog maagd en realiseerde dat ik voor het eerst rook hoe een vagina moest ruiken.
de geur was moeilijk de ruiken niet heel indringend maar op het kleine plekje rook ik wat wel eens een kutje zou kunnen zijn.
Ik realiseerde me dat gezien de maat, dit het slipje moest zijn van Angeliek, Angeliek (13) had wel een vriendje maar was nog helemaal niet seksueel actief.
Toen ik dat besefte, gooide ik van schrik het slipje snel terug in de wasmand en ging douchen en dacht; dit moet ik maar snel weer vergeten.

Een paar maanden later was eindelijk de zomer aangebroken en Rob zou met z'n moeder en zussen een week op vakantie gaan.
Een vader hadden zij niet, die was al jaren geleden van z'n moeder gescheiden en in Canada gaan wonen.

Vlak voor ze vertrokken naar de camping in Frankrijk kwam, Anne de moeder van Rob naar me toe en vroeg of ik het erg zou vinden, gedurende de vakantie hun kat eten en drinken te geven.
Ik aarzelde even en dacht waarom ook niet.
Anne 47 jaar was me dankbaar en gaf me sleutel van het huis.
Ze was op zich een aardige vrouw maar je moest haar niet in de maling nemen, ze had op sommige punten ook wel een strenge opvoeding voor haar kinderen.
Dat moest ook wel, want zij was de enige die het hele drukke huishouden moest doen en daar naast nog een baan had ook.

Ik zwaaide ze uit en besloot gelijk hun huis in te gaan.
Toen ik binnen was moest ik toch weer denken aan het slipje van Angeliek waar ik aan had geroken.
Ik kon me zelf niet tegen houden en liep weer naar de badkamer.
De wasmand was dicht, ik tilde de klep op en zag dat de wasmand vol zat van de hele afgelopen week.
Ik begon te graaien, opzoek naar een slipje van Rachel (17), dit vond ik wel kunnen, zij was toch meer mijn leeftijd.

onder een T-shirt boven in de wasmand lag een zwarte slip met zijkanten van tijgerprint.
Ik pakte deze er uit en schrok toen ik deze aan de binnenkant bekeek, Het kruis zat vol met witte gelige afscheiding en rook het ook direct, een sterke muskus en vissige geur.
Dit moest de slip zijn van Anne (47).
Dit vond ik te smerig en stopte deze snel weg aan de zijkant van de wasmand en voelde me schuldig zo in iemands prive spullen te zitten.Maar ik wilde toch weten hoe Rachel haar kutje zou ruiken dus zocht trillend op mijn benen door naar een slipje van Rachel.
Ik vond al snel een roze slipje, die van Rachel moest zijn, ze had duidelijk een groter nat plekje dan haar jongere zusje, ik rook er aan en begon me zelf af te trekken.

Ik voelde dat ik van de spanning al snel ging komen en ik wilde dit uitstellen om zo veel mogelijk van dit moment te genieten.
Terwijl ik bezig was merkte ik op dat de geur van Rachel ook niet heel sterk in het slipje was gedrongen en vroeg me zelf af wat wil ik nou?

Aan de ene kant wil ik weten hoe een vagina echt ruikt of misschien wel proeft maar stop de slip van weer Anne snel weg.

Ik nam me zelf voor door te zetten en vond dat ik er klaar voor moest zijn als ik echt een keer een vrouw zou beffen, ik ook moest weten wat me te wachten stond.

Ik haalde de zwarte slip van Anne zonder er direct naar te kijken uit de wasmand liep er mee naar de woonkamer, pakte een kussen van de bank en deed de slip binnenstebuiten om het kussen.
Legde het kussen op de bank met het kruis naar boven, zakte door mijn knieŽn en had me zelf voorgenomen het kruisje helemaal schoon te likken.
Ik opende me ogen en zag dat er echt een dikke laag afscheiding in zat het was nog vochtig, waarschijnlijk had Anne deze vanochtend uitgetrokken.
Ik stak mijn tong uit en proefde de zwaar geurende kut van Anne, ik kwam direct klaar en likte door tot ik het hele slipje had schoon gelikt.
Ik vond het toch wel smerig wat ik had gedaan maar toch ook lekker geil en wat verward ging ik naar huis.

Ik heb de daarop komende week ieder dag de kat eten gegeven en had mijn nieuwe hobby gevonden. Ik vond in de wasmand nog 1 slipje van rachel welke ook wel wat om uit te likken had, verder nog 4 slipjes van Anne die blijkbaar toch wel het meeste seksuele vocht produceert.Toen de familie terug was belde Anne mij op om mij te bedanken voor het voeden van de kat en zei dat ze in Frankrijk een leuk presentje voor me had gekocht.
terwijl ik haar aan de lijn had kon ik maar niet geloven dat ik nu wist met wat voor vieze slipjes zij kon rond lopen.
Ze vroeg of ik vanavond gezellig langs kwam om het cadeautje op te halen, ja leuk idee zei ik.

Ik belde aan, Anne deed open en zei kom verder.
Ik liep achter haar aan en kon mijn gedachte niet afhouden van wat ik afgelopen week had gedaan.
Ze liep de kamer in en zei zo hier is je cadeautje en drukte deze in mijn handen, ze keek me indringend aan en zei; de kinderen heb ik even naar buiten gestuurd, en jij zou toch de kat eten geven?
Ik keek haar verbaast aan en zei; uhhh ja dat heb ik toch ook gedaan?

Anne> Ja maar dat niet alleen! ik heb mijn zoon er 1 keer op betrapt en die doet het niet meer.
vertel jij zelf maar wat het is!

Ik schrok en schaamde me kapot en zei dat ik echt niet wist wat ze bedoelde en vroeg me in me zelf af hoe ze het kon weten.

Anne> Denk je dat ik achterlijk ben? ik weet zelf ook wel dat ik met dit warme weer wat meer last heb van vaginale afscheiding, dus als ik de was wil gaan draaien en zie dat mijn slipjes al bijna schoon zijn, dan kan dat niet vanzelf zijn gegaan?

Het bleef stil en zij bleef me indringend aan kijken wachtend op een antwoord.

Ik zei sorry ik kon het niet stoppen je ruikt zo verleidelijk.

Anne> Verleidelijk zeg je?? dit is gewoon smerig wat jij doet, maar ik weet het goed gemaakt!
Ik zal contact op moeten nemen met je ouders of jij gaat voor straf schoon maken.

Schoonmaken vroeg ik?

Anne> ja ik heb nog een aantal slipjes van de vakantie die vies zijn en ik heb twee dagen met overnachting in de auto gezeten vanuit zuid Frankrijk, dus je mag mij ook even schoon likken, smerig mannetje dat je bent!

Ik zat op haar bed en ze kwam voor me staan, ze maakte haar spijkerbroek los en en trok deze naar beneden.
Ik zag dat ze een zwarte kante onderbroek aan had, en rook alweer gelijk een zeer indringende kut geur.
Anne vroeg ben je er klaar voor? en trok de slip langzaam naar beneden.
Anne > de slipjes die jij afgelopen week hebt gebruikt waren van 1 dag deze heb ik al ruim twee dagen aan.
Dit was wel duidelijk ook, de draden kutvocht hingen van haar schaamlippen tot aan het met afscheiding doordrenkte slipje.
Anne ging liggen en liet me haar hele kut en slip schoon likken tot ze klaar kwam.

Anne grijpt tegenwoordig iedere kans aan mij te misbruiken als slaaf, ze kickt er gewoon op om mij haar of haar dochters slipjes te zien schoon likken, ze noemt dit ons geheim.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners