Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Snel - 14841 keer gelezen
Snel.

“Wil jij nog snel even bij tante Saskia langs gaan? Ze heeft gevraagd of jij haar even kunt helpen met wat kleine dingen in huis.”

Mijn moeder had deze vraag gesteld, het was zaterdag en ik wilde eigenlijk net weg gaan. Wij hadden afgesproken als vrienden onder elkaar dat we vanmiddag naar de stad zouden gaan. Ik keek mijn moeder aan, om mijn tante te gaan helpen daar had ik helemaal geen zin in. Ik ben een jongen van achttien jaar, zie er goed uit zoals de meisjes in de klas iedere keer zeggen. Ik sport veel, ga veel hardlopen en ben twee maal in de week in de sportschool te vinden. Al vanaf mijn veertiende doe ik dit, vriendinnen heb ik genoeg maar er is er maar een waar ik ooit snel seks mee heb gehad. Mijn vrienden praten iedere keer over het genot wat ze hebben met de meiden uit de klas. Ik heb mij daar nog nooit mee bezig gehouden, zoals de meiden zich gedragen vindt ik het allemaal hoeren of heel preuts. Nee ik wacht wel op het juiste moment en de juiste vrouw, mijn tante zou zo een vrouw kunnen zijn. Al jaren ben ik in het geheim gek op haar, ze is de zus van mijn moeder. Tweeënveertig jaar, lange bruine haren. Altijd gekleed in leuke rokken en jurken, alweer een aantal jaren vrijgezel. Ze is een beetje gezet maar dat vindt ik juist heel erg lekker aan een vrouw. Alleen nu vindt ik het niet leuk dat mijn moeder het gevraagd heeft, ik sta ik twijfel tussen twee leuke dingen. Langzaam pak ik mijn telefoon en bel mijn beste vriend, ik vertel hem dat ik een familie lid een handje moet helpen en als ik het nog red dat ik dan later naar de stad kom. Mijn vriend weet dat ik mijn familie altijd graag help, hij heeft ook al eens geholpen om wat karwijtjes bij een oom en tante van mij te doen.

Moeder heeft verteld dat ik geen gereedschap hoef mee te nemen, er moeten wat spullen van de zolder naar beneden gehaald worden. Als ik weg wil gaan kijkt mijn moeder mij strak aan, ik weet gelijk dat ik haar eerst een kus moet geven. Mijn moeder is vierenveertig en ziet er nog erg goed uit, zij doet er ook veel voor. Als ik naar de sportschool ga gaat zij altijd mee, ik schaam mij niet voor mijn moeder zoals veel vrienden van mij wel doen. Ik heb haar ooit eens in lingerie gezien en vanaf dat moment hoop ik dat er ooit iets meer zal gebeuren. Mijn vader is een man die veel werkt en vaal moe op de bank zit, door zijn vele werk kan mijn moeder wel doen wat ze graag wil. In het weekend hoor ik hun vaak de liefde bedrijven en ben dan heel benieuwd hoe dat gaat. Al vanaf mijn jeugd probeer ik daar een glimp van op te vangen, ooit stond de deur op een kier maar door de dekens aan het voeteneinde kon ik niets zien. Toen ik een maandag vrij had, nu een paar jaar geleden, kwam mijn moeder uitgeteld de badkamer in. Ik keek haar lachend aan en zei toen.

“Ja dat krijg je ervan als je zo lang door gaat met seks. Maar als het goed was dan is het niet erg.”

Daarna lipe ik de badkamer uit, mijn moeder heeft er nooit iets van gezegd maar ze heeft de seks ook niet minder gedaan. Soms denk ik wel eens dat ze het expres zo hard doet, helaas heb ik haar nog nooit naakt gezien en ook nog nooit meer als die zoen gekregen van haar. Ik ben een beetje baldadig en druk mijn lippen op die van moeder voor de kus, heel even streel ik met mijn tong langs haar lippen en loop dan naar buiten. Moeder kijkt mij met andere ogen na, glimlachend stap ik op de fiets en rijd naar mijn tante. Het is iets meer als een half uur fietsen, tante Saskia woont in een oude boerderij net buiten de stad. Toen ze er pas woonde heeft haar man toen alles verbouwd, een paar jaar later kreeg hij zin in andere vrouwen en is toen bij tante weggegaan. In het begin vond ze het eng en stil op die boerderij maar de laatste jaren zit ze er met veel plezier. Mijn moeder gaat regelmatig naar haar toe, de zussen kunnen erg goed met elkaar opschieten. Mijn vader heeft wel eens gezegd dat het lijkt of ze lesbisch zijn, het enige wat ze toen deden was lachen. Ik rijd het erf bij tante op en voel alweer een tevredenheid, het was misschien fijner geweest als ik met mijn vrienden in de stad was geweest maar hier vermaak ik mij ook altijd. Tante komt gelijk naar buiten en geeft mij een zoen, ook bij haar laat ik mijn lippen over die van haar glijden. Ze kijkt mij anders aan, dan lopen wij naar binnen en gaan gelijk beginnen met de spullen van de zolder te halen. Het zijn een aantal zware dozen, een paar stoelen en een kastje. Als alles beneden staat zijn we een uur bezig geweest en loopt het zweet langs mijn lichaam. Het shirtje plakt aan mijn lichaam en de broek zit ook niet helemaal vrij meer. Tante kijkt even naar mij en begint dan te lachen.

“Zo jongen dat was een zware bevalling zie ik, je bent helemaal nat. Kom trek die natte spullen uit dan zal ik zeeven snel wassen. Zo kun je niet terug op de fiets, als je zo thuis komt heb ik ruzie met je moeder lieverd.”

“Ja maar dan ben ik naakt.”

“Nou en? Ik vind dat niet erg jongen. Het is al een poosje geleden dat ik een naakte man in huis had. Maar kom jongen je bent mijn neef en ik heb je al vaak genoeg naakt gezien.”

Langzaam trek ik mijn kleren uit, als ik alleen mijn slip nog aan heb merk ik dat mijn pik stijf is. Vol schaamte draai ik om om en doe mijn slip niet uit, glimlachend komt tante naar mij toe en pakt mijn broekje vast en trekt het in een keer naar beneden. Als mijn stijve pik eruit schiet en tegen mijn buik aan gaat staan hoor ik haar adem even stokken. Ze kijkt mij aan en loopt dan met de kleren weg, ik blijf in mijn blote kont in de slaapkamer achter. Even later komt tante weer terug, ze lacht weer en kijkt even naar mijn iets geslonken pik. Haar opgewonden ogen zorgen ervoor dat hij weer in volle glorie omhoog gaat, het vel is naar achteren getrokken en op mijn eikel glinsteren een paar druppels.

“Ben je zo opgewonden geraakt van het werk? Of komt het door iets anders? Je hebt wel een heel mooie grote harde pik voor je leettijd Ron. Jammer dat je oom die niet had toen we nog samen waren, weet je trouwens dat het mij wel wat doet? Ik heb al zo lang geen mooie naakte man meer gezien, je voelt je een beetje onzeker zal ik mijn kleren ook uit doen of wil je dat niet?”

Ze begint met het losmaken van haar kleren terwijl ik even knik, ieder beweging van haar bezorgd mij een grotere opwinding. Even later staat tante Saskia nog met alleen haar bh en slipje aan, het is een heel mooie vrouw. Haar billen zijn een beetje voller en een heel klein buikje zorgt ervoor dat ze een echte vrouw is. De borsten in de bh zien er ook heel mooi uit, door de stof heen zie ik dat ze harde tepels heeft. In het slipje is een natte plek te zien, ik heb nog niet veel met meisjes gedaan maar er wel veel over gelezen en weet dat zij ook opgewonden is. Zodra haar bh en slipje uit gaan zie ik dat ze haar kutje helemaal kaal heeft. Tante kijkt mij met een paar heel geile ogen aan, dat is te veel voor mij en schokkend kom ik klaar. Lachend komt tante naar mij toe en drukt haar lippen op die van mij. Wat ik vanmiddag bij aankomst wilde doen gebeurt nu echt, onze tongen strelen elkaar in een heerlijke lange tongzoen met haar vingers streelt ze mijn lichaam. De sensatie dat tante Saskia aan mij zit zorgt ervoor dat mijn pik hard blijft, ik probeer met trillende bewegingen om haar lichaam ook verder op te winden. Door mijn gestuntel wordt de opwinding bij tante ook heel hoog, ze doet een stap naar achteren en pakt mijn hand die ze naar haar grotje begeleid. Voor het eerst in mijn leven heb ik een kutje van een volwassen vrouw beet. Het kutje is heel erg nat en mijn vinger glijd vanzelf naar binnen, ik heb wel eens gelezen dat er bovenin het kutje een hard knopje moet zitten. Ik ga met mijn duim op zoek en vindt het knopje snel, als mijn onervaren duim erover heen streelt komt tante Saskia ineens schokkend klaar. Ze houdt zich aan mij stevig vast en gaat naar achteren en laat zich op het bed vallen.

“Mmmm dat was lekker Ron, wil jij je tante likken? Ik vind dat altijd zo heerlijk als een man mijn kutje likt.”

Zonder iets te zeggen kruip ik tussen haar benen en druk mijn lippen op haar kutje. Mijn tong laat ik langs de natte lipjes glijden en probeer haar vocht in te slikken omdat ik wil weten hoe zij smaakt. Al snel duwt tante mij in de goede richting en geeft ze mij een paar aanwijzingen. Als ik een vinger in haar natte grotje steek en haar daar mee neuk voel ik een siddering door haar lichaam golven. Met haar handen drukt ze mij stevig op haar kutje, ik kan bijna geen adem meer halen als ze weer hevig klaar komt. De lange benen legt ze om mijn nek en houdt mij zo gevangen tegen haar kutje aan. Even later laat ze mij los en trekt mij op het bed, ik krijg een hete zoen van haar en dan drukt ze mij op mijn rug op het bed. Met haar lippen streelt ze over mijn borst en bijt even zachtjes in mijn tepels. Ik druk mijn onderlichaam omhoog door deze heerlijke gevoelens. Haar mond zakt verder naar beneden en ik mijn hoofd gonst het dat er een vrouw mijn pik misschien in haar mond neemt. Ze glijdt via mijn been naar beneden en komt via mijn andere been weer terug, ik geniet van deze heerlijke behandeling en dan sluiten haar lippen zich rond mijn op klappen staande penis. Ik kan niets anders dan hard kreunen en in haar mond klaar komen, ze lik iedere druppel van mijn pik af en laat dan mijn paal langzaam tussen haar lippen uit glijden. Met een paar geile ogen komt ze weer omhoog en drukt haar lippen op die van mij. Heel even twijfel ik omdat ik net in haar mond ben klaar gekomen, ik realiseer mij gelijk dat zij mijn zaad heeft gedronken en dat het wel heel ondankbaar zou zijn als ik haar nu geen zoen zou geven. Als ik mijn mond open en de tong van tante tussen mijn lippen door voel komen komen er ook een paar druppels van mijn zaad mee. Ik kan niet anders dan deze inslikken, het smaakt vreemd, een beetje zoutig maar het is zeker niet vies. De zoen wordt passievoller nu tante merkt dat ik mijn zaad heb ingeslikt. Als ze mij los laat gaat ze naast mij liggen, haar hand heeft ze onder het hoofd gezet. Met de mooie ogen kijkt ze mij strak aan terwijl haar vingers over mijn borst strelen.

“Vond je het erg dat je mij moest helpen Ron? Ik denk hier al zo lang aan, iedere keer als ik je zie en met je moeder praat voel ik een drang om jou te verwennen. Vond je het lekker? Wil je dit vaker doen of doe je dit liever met al je vriendinnetjes?”

“Ik vind het nooit erg om u te helpen tante, en vandaag helemaal niet ik hoop dat ik een beetje ben wat u ervan verwachten. Maar als het mag en kan zou ik dit wel iedere dag willen hebben. Het was fantastisch lieve tante, ik heb dit nog nooit gedaan met een vriendinnetje, u bent de eerste vrouw waar ik dit bij heb mogen doen.”

Glimlachend kijkt tante mij aan, met haar tong streelt ze langs haar lippen terwijl haar hand naar mijn pik glijdt. Als ze die ik haar warme vingers neemt voel ik hem langzaam weer omhoog komen.

“Lieverd dit gaan wij vaker doen, ik wil alleen wel dat je deze jongen en eromheen lekker kaal scheert. Ik heb mijn kutje ook helemaal kaal en wil dat de man dat ook heeft.”

“Tante dat ga ik doen, als u wilt mag u mijn pik wel scheren, lijkt mij heel lekker als u dat met uw warme handen doet.”

Lachend staat tante op en trekt mij achter haar aan naar de badkamer, ze draait de kranen open en stapt eronder. Ik wordt door haar er ook onder getrokken, ik voel haar vingers overal tegelijk over mijn lichaam. Met haar lippen streelt ze die van mij, dan laat ze mij los en kijkt mij verliefd aan. De haren hangen nat langs haar gezicht wat een zeer erotisch gezicht is.

“Ik wil dat jij de volgende keer helemaal kaal hier komt, mocht het niet netjes zijn dan zal ik je helpen om het af te maken. Nu wil ik dat jij het voor mij doet, ik moet vanavond weg. Jammer anders had je hoer mogen blijven en deze jongen zou dan weer veel geleerd hebben. Maar die tijd komt vanzelf, ik wil je vaak hier hebben lieverd, je bent een zalige gozer.”

Na het douche gaan we naar de woonkamer, tante pakt mijn gewassen spullen en stopt deze nog even in de droger. Als ik een uurtje later naar huis fiets ben ik een hele fijne ervaring rijker en weet dat dit niet de laatste keer was. Glimlachend kom ik thuis, mijn moeder heeft die avond een aantal malen gevraagd waarom ik zo opgewonden was. Misschien dat ik het haar nog wel eens een keer vertel. Maar nu nog even niet, dit is een geheim tussen tante Saskia en mij. Mocht ik met moeder ook nog eens iets krijgen dan zal ik het vertellen maar eerder niet.

Ron.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners