Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spermaverslaafde moeder - 31943 keer gelezen
Esther was een mooie slanke blonde vrouw van 49 jaar en woonde samen met haar 15 jarige zoon Tim samen in een mooie twee-onder-een-kap woning met een grote diepe tuin en zwembad in een typische gezinnenwijk in Wijk bij Duurstede. Ze was gescheiden en het leven samen met haar zoon beviel haar prima. In de buurt waar ze woonde was Esther wel een opvallende verschijning. Ze was super spontaan tegen iedereen en nam altijd de tijd om met de mensen uit de buurt een praatje te maken. En omdat ze zo spontaan was, nam iedereen haar stijl en haar kledingstijl voor lief. Wat dat betreft paste ze helemaal niet in de wijk, maar dat wist ze ook van zichzelf. Ze had gewoon een heel duidelijke mening over haar vrouwelijkheid en waar ze van hield qua kleding en trok zich gelukkig weinig aan van wat anderen daar van vonden.

Ze kocht kleding puur en alleen om te accentueren hoe ze er uit zag want ze was gek op haar lijf. Ze was slank maar had echt grote zware borsten. Een ruime cup FF. Vroeger moest ze veel moeite doen om truitjes te vinden waar haar tepelhoven niet bovenuit staken maar tegenwoordig kocht ze zo laag mogelijk uitgesneden topjes die ze droeg zonder BH waar haar borsten bijna uitvielen en mensen bijna de helft van haar tepelhoven konden zien. Gewoon om te laten zien hoe groot haar borsten waren. Ze hield van de reacties die ze kreeg op straat, de winkel of in de kroeg. Daarnaast was ze een absolute fan van latex, alles wat doorzichtig was en ook van alles wat net iets te klein was, zoals Wicked Weasel bikini’s en superkorte minimicro rokjes waar de onderkant van haar ronde, zongebruinde kont zichtbaar in was.

Haar zoon was daar allang aan gewend want hij was daarmee opgegroeid en wist dat zijn moeder wat “afweek” van andere moeders van zijn vriendjes bijvoorbeeld. Behoorlijk afweek kunnen we wel zeggen. Waar Tim ook niet meer van opkeek, was van zijn moeder’s behoefte
– of eigenlijk verslaving - aan…tja…: Sperma...
Sinds hij het zich kon herinneren stond er altijd al een soort “melkfles” in de koelkast waar alleen zijn
moeder uit dronk. Het was een doorzichtige fles met een witte inhoud erin en een sticker erop met
de tekst: ”Spermabank Utrecht”. Hij had als kind vaak gevraagd wat er in de fles zat en had ze erom
heen gedraaid maar toen hij eindelijk op z’n 14e oud genoeg was had ze hem uitgelegd over wat
sperma is en dat er veel mannen in Nederland zijn die hun sperma aan klinieken
doneren maar dat er heel veel sperma overblijft, ze had verteld dat het op zich niet normaal is dat
mensen dit in hun koelkast hebben staan maar ze had hem duidelijk gemaakt dat ze sperma heel erg
lekker vond en dat een vriendin van haar, die bij de spermabank werkte, haar iedere week een liter
kwam brengen.

Tim was helemaal vertrouwd met zijn moeder’s gedrag en ze hadden een warme, humoristische
band met elkaar. Hij wist dat ze regelmatig (jonge)mannen mee naar huis nam en het was zelfs wel
eens voorgekomen dat hij s’nacht voor een kleine snack ofzo naar beneden liep, de woonkamer in
kwam en zag dat zijn moeder op de bank net twee mannen aan het aftrekken was. Dan kon hij terwijl
hij naar de keuken liep, gewoon “hoi mam” zeggen terwijl zijn moeder hem met een knipoog een lief
kusje in de lucht gaf, terwijl ze gewoon doorging met die gasten aftrekken die dan helemaal
flabbergasted naar de knul zaten te kijken terwijl hij de kamer weer verliet. Hij maakte ook regelmatig mee dat zijn moeder door twee of drie gasten op de bank tegelijk werd geneukt. Ze vond het heerlijk om te neuken en haar Tim wist dat.

Tim zelf was een maand geleden 15 geworden en Esther had gemerkt dat zijn hormonen hoogtij begonnen te vieren. Zijn onderbroeken waren meestal bevlekt en op de computer kwam ze veel porno tegen van jonge meisjes die zich helemaal bloot gaven. Voor zijn 15e verjaardag had ze een Fleshlight aan Tim kado gegeven. Een Fleshlight is in feite een nagemaakte kut waar een man zijn stijve lul in kan steken om het gevoel van een echte vrouwenkut na te bootsen.


Tim was er super blij mee. Wanneer hij maar kon, neukte hij zijn Fleshlight. Esther had wel tegen Tim gezegd om het ding na iedere ejaculatie schoon te maken, maar zoals jongens van zijn leeftijd, vergat hij dat wel eens en deed Esther het voor hem door zijn sperma eruit te laten lopen en hem goed onder warm water af te spoelen. Laatst had ze zijn Fleshlight van zijn kamer gehaald om hem schoon te maken. Ze voelde de inhoud van de Fleshlight klotsen en toen ze er in keek zag ze tot haar blije verbazing een behoorlijke hoeveelheid sperma. Trots glimlachte ze en In de badkamer hield ze het ding ondersteboven boven de wastafel om hem leeg te laten lopen. Ze zag het zaad uit de Fleshlight naar beneden stromen. Ze kon het niet laten om even haar wijsvinger eronder te houden en in haar mond te steken.”hmmm, lekker..” dacht ze en keek trots hoe de kwak sperma in de wastafel belandde. Ze keek even in de spiegel en knipoogde naar zichzelf”what the fuck” zei ze hardop naar zichzelf en zette de Fleshlight aan haar mond. Ze sloot haar ogen en liet het dikke zaad uit de Fleslight traag haar mond in glijden. “Mmmmm…” kreunde ze hardop.. Door de duizenden mannen die ze in haar leven had afgetrokken of gepijpt, wist ze dat jong zaad het lekkerste was. Het zaad dat ze van de spermabank kreeg was dan ook gegarandeerd van jongens niet ouder dan 18 jaar.

Ook als het om seks ging, neukte ze het liefste met jonge jongens. Ze hield van hun slanke gespierde lijfjes, hun onhandige maniertjes, maar vooral hun jonge kale pikken waar ze gewoon niet van af kon blijven. Vaak pikte ze jongens op in een bar maar het was ook wel eens gebeurd dat ze een jongen scoorde die ze tegen het lijf liep bij het joggen over de hei , met wie ze dan een gesprekje aanknoopte. Terwijl ze dan met hem praatte gleed haar geile blik over zijn lijf en keek ze bewust van zijn ogen naar zijn hardloopbroekje. Dat herhaalde ze een paar keer zodat de jongen door kreeg dat ze geïnteresseerd was in z’n lul. Dat werkte altijd: zo’n jongen kreeg altijd een stijve pik wat voor Esther aanleiding was om hem een compliment te geven over zijn lijf en de inhoud van zijn sportbroekje. Met haar ogen gericht op het sportbroekje en een geile glimlach rond haar sexy mond deed ze een stap naar voren en sloot pardoes haar linkerhand om de uitstekende bobbel in het strakke sportbroekje terwijl de jongen bijna een stap achteruit wilde doen. Maar ze keek hem aan en vroeg hem om te relaxen. Ze kwam erachter dat hij 16 jaar was..”hmm heerlijke leeftijd heb je…en wat een strak lijf” terwijl ze haar rechterhand onder zijn strakke sporttruitje schuift en hem vanaf zijn buik naar zijn borst streelt. In haar linkerhand voelt ze de lul door de stof van het broekje beginnen met stuiptrekken en de jongen begint zwaarder adem te halen. “Mijn god wat voel je lekker” zegt Esther tegen de jongen. Ze trekt het strakke broekje een stukje naar voren en ze kijkt erin. “ohh wat een mooie stijve pik heb je” terwijl ze in het broekje naar zijn stuiptrekkende lul kijkt…. “heb je tijd?” “ehh, ja”, stamelt de jongen. “Zou ik je dan even mogen pijpen?” vraagt ze terwijl ze hem lief aankijkt en haar tong langs haar lippen haalt…” ehh jawel…graag” zegt de jongen. Vervolgens gebeurt wat zo vaak in haar leven gebeurt en waar het haar allemaal om gaat: ze pijpt de jongen naar de zevende hemel en hij… komt klaar… in haar mond. Haar mond zit vol maar ze neemt kleine slokjes om het verse dikke warme sperma maximaal te proeven…ze geniet…ze vind het zo lekker. De jongen staat te trillen op zijn benen en zij staat op en stopt voorzichtig zijn natte pik weer terug in zijn broekje waarna ze haar hand op zijn bobbel laat liggen, haar mond naar hem toe beweegt en in zijn oor fluistert:”je spuit lekker veel sperma…ik hoop dat ik je snel weer tegenkom”, waarna ze wrijvend over zijn bobbel hem een kus geeft, zich weer omdraait en verder jogt, ze kijkt nog één keer achterom en zwaait naar hem voordat ze uit het zicht verdwijnt.

Vandaag was het een warme doordeweekse dag en ook vandaag besloot ze om een stukje te gaan joggen. Het was echt warm en ze besloot haar korte strakke stretchrokje aan te trekken zonder string en daarboven een roze sporttopje. Onder haar topje een sport-beha waarvan ze wist dat deze haar borsten nauwelijks in bedwang konden houden. Eenmaal in het bos aangekomen begon ze rustig te joggen. Ze voelde gelijk hoe haar grote borsten tijdens het joggen op en neer bewogen. Dat vond ze zo’n heerlijk gevoel. Door haar diep uitgesneden topje was het ook een spectaculair gezicht. Haar borsten puilden over haar sportbeha en topje uit tijdens het joggen en de gezichten van de mannen die ze tegenkwam, spraken boekdelen.


De meesten bleven staan om haar na te kijken. Ze wist dat haar kont een stukje onder het stretchrokje uitkwam. Na een half uurtje joggen liep het zweet over haar rug en tussen haar borsten en glommen haar bruine benen van het zweet. Ze stopte op een rustig plekje op de hei om haar rekoefeningen te doen. Ze zakte op haar knieën en handen en begon langzame krommende bewegingen met haar rug te maken om haar rugspieren te rekken. Ze stak haar kont ver de lucht in en stopte even in die positie. Ze keek achterom en zag dat haar strakke stretchrokje zover omhoog was gekropen dat in feite haar hele blote kont zichtbaar was. Ze sloot even haar ogen terwijl ze haar tong langs haar lippen haalde. Haar mooie volle kut was enorm gevoelig. Ze zette haar knieën iets verder uit elkaar zodat haar kont nog verder omhoog kromde. Daar lag ze dan midden op de hei op haar ellebogen en knieen met haar krolse kont zo ver mogelijk omhoog. Ze voelde een windvlaag langs haar kut en haar kontgat en ze hield het gewoon niet meer. Als er nu iemand langs zou lopen, maakte ze geen schijn van kans. Esther begon te kreunen en ze voelde haar kutlippen dikker worden. Ze wist wat er ging komen. Ze was in staat om spuitend klaar te komen zonder haar kut ook maar aan te raken. Ze voelde haar kut kloppen en begon nu harder te hijgen. “oh shit” dacht ze, “daar komt het”…haar kutlippen spanden nog één keer samen, en een grote straal geil gutste met kracht uit haar kut direct gevolgd door weer een grote straal. Ze schreeuwde het bij iedere lading bijna uit van genot. Ze spoot wel 10 ladingen. Vermoeid liet ze haar hoofd even hangen terwijl het ze laatste geil uit haar kloppende kut langs haar benen voelde lopen.

EINDE DEEL 1

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners