Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spijbelen Met Gevolgen - 18805 keer gelezen
Het is een doodnormale vrijdagochtend in September en Evelien en MuriŽl zitten aan de eettafel een boterhammetje weg te werken. Evelien moet dadelijk richting school en MuriŽl is vroeg uit de veren om het huis eens grondig aan te pakken.

De 16 jarige Evelien is een mooie meid, ze is niet slank maar ook zeker niet tť dik. Met haar lange bruine haar, glinsterende donkerbruine ogen, perfect figuur en flitsende uitstraling mag je haar gerust een lekker ding noemen.

MuriŽl, Evelien's 42 jarige moeder is ook zeker niet lelijk maar kan zeker niet tippen aan haar dochter. Ze heeft hetzelfde bruine haar, maar dan een stuk korter. Haar ogen zijn wat minder donker, een mooi lichaam heeft ze wel, iets minder gestroomlijnd als dat van Evelien maar dat is nu eenmaal de natuur.

Evelien staat met jas en tas klaar om te vertrekken en geeft haar moeder een kus, "tot vanmiddag mam", en ze stapt op de fiets richting school. MuriŽl begint de keuken een grote beurt te geven. Hierna is de woonkamer aan de beurt, maar voordat MuriŽl aan het stofzuigen kan beginnen gaat de telefoon. Na een gesprek van een minuut of 3 hangt zij de telefoon op. Het was Evelien's mentor, Evelien was niet op school verschenen vandaag, net als haar beste vriendin Marjolein. "Alweer spijbelen, dit keer moet ik beter optreden om dit in het gevolg te voorkomen anders gaat dat niet goedkomen" gaat het in de gedachten van MuriŽl.

Het is inmiddels kwart over 4, de tijd dat Evelien ongeveer thuis zou komen als zij naar school is geweest. MuriŽl zit aan de eettafel met een bak koffie te wachten op Evelien, en met wat voor verhaal zij nu weer aan zou komen. Het duurt niet lang of de poort gaat inderdaad open, waarna Evelien haar fiets parkeert in de tuin. De achterdeur gaat open en evelien gooit haar tas neer en loopt het hoekje om waar zij haar moeder aantreft aan de keukentafel. "Hoi mam", zegt het meisje terwijl zij haar jas uittrekt. "Ha eef, je raad het vast al maar wij moeten even goed praten dame". Natuurlijk had Evelien gehoopt dat er niet gebeld zou zijn, maar dat gebeurde maar zelden. "Ja mam, ik snap het, ik hang even mijn jas op". "Nee, die kan je ook wel even over de stoel leggen eef, kom zitten". Evelien doet wat haar gezegd word, hangt haar jas over de stoel en komt tegenover haar moeder zitten. "Waarom Evelien, waarom moet je nu altijd zulke ongein uithalen, je weet dat school belangrijk is voor je toekomst als je iets bereiken wilt." Evelien zegt niks zoals gewoonlijk en kijkt haar moeder met haar 'ja-mam-ik-weet-het'-ogen aan. "Wat heb je uitgespookt vandaag Eef? En kom niet met onzinverhalen, daar hebben moeders een neus voor."

Evelien haalde even diep adem. "Erik.. uit mijn klas van vorig jaar is vandaag jarig en we hadden met een groepje afgesproken om te spijbelen en er een leuke dag van te maken." Even viel er een stilte. "Ga je dat nu met elke verjaardag van vrienden doen, dan kunnen we je net zo goed gelijk uitschrijven. Maar vertel op, ik wil het hele verhaal horen." Evelien dacht een paar seconde na. "Oke mam, als je ťcht alles wilt weten.. Simon had Marjolein en mij gevraagd om een soort stukje op te voeren voor op Erik's verjaardag dus zijn wij eerst naar Marjolein's huis gegaan om ons te verkleden." "Een stukje opvoeren? Wat houd dat in?", vraagt MuriŽl. Marjolein krijgt een kleurtje. "Ja nou eh.. Marjolein en ik zouden zeg maar een soort van strip act doen voor Erik, maar gewoon voor de lol natuurlijk." MuriŽl weet dat haar dochter een hele aantrekkelijke meid is, en dat het vrij normaal is om sexueel actief te zijn op je 16e maar dit liet haar mond toch even half open vallen. "Een strip act!? En hoe moet ik dat zien voor de lol?" Eveliens wangen kleurde nog wat bij. "Moet je dat nou echt precies weten mam, 't was gewoon een strip act, ik weet dat het niet normaal is in jou ogen maar het is nou eenmaal zo gebeurd, sorry!" "Ik begrijp wel dat zulke dingen spannend zijn hoor Eef, maar dit kan echt niet. Wat heb je allemaal van jezelf laten zien!? En er is toch niet veel meer gebeurd daar op dat feest he!?" Evelien vond dat haar moeder het nog redelijk opvatte en besloot het er maar uit te gooien. "Lein en ik hadden bij haar thuis wat spannende kleren aangetrokken, korte rokjes, strakke korte shirtjes. Wij hebben voor Erik op de muziek gestript en alles is uitgegaan.." MuriŽl keek haar dochter doordringend aan. "En?" "En ja.. wij hebben hem gepijpt..." floepte Evelien eruit. "Ik weet dat dat stom is en het was ook niet de bedoeling... maar van het een kwam het ander.. en.. er is verder echt niets gebeurt mam, we hebben verder alleen maar gedronken en gewoon gezelligheid gehad!" MuriŽl voelde een lichte tinteling opkomen bij deze woorden van haar eigen dochter, maar moest streng blijven kijken. "Dat doet de das om Eef, op school spijbelen, nog wel op een dag dat je Engels hebt waar je zo zwak voor staat. Om het dan nog maar niet te hebben wat je allemaal hebt uitgespookt! Nu hup naar je kamer! Ik moet even nadenken over hoe wij dit op gaan lossen want jij snapt natuurlijk zelf ook wel dat dit niet een zaterdagavond verplicht thuis blijven wordt!" Evelien haar wangen gloeide nog steeds flink en er zat een tikkeltje angst in haar ogen. "Ja mam", mompelde ze en liep de trap op om zo naar haar kamer te gaan.Een kwartier verstreek, maar deze leek voor Evelien een eeuwigheid te duren. "Wat gaat er nu gebeuren? Zal mam lang boos blijven? Ik heb het dit keer ook wel erg bond gemaakt.."
Na lang wachten en zenuwpezen van Evelien hoorde zij haar moeder de trap op lopen. De deur ging open en MuriŽl kwam rustig binnen gelopen, haar gezicht was een stuk minder boos als Evelien verwacht had. "Ik ben eruit Eef, je hebt gespijbeld en daarvoor verdien je sowieso al straf. En wat jij uitgespookt hebt, verteld mij dat ik jou wat moet leren over je eigen lichaam. Je eigen op die manier blootgeven aan iemand is geen grapje Evelien. Dus ik ga deze 2 dingen even mooi combineren." Evelien snapte niet precies waar haar moeder op doelde maar was, zonder het laten merken al lang gerustgesteld dat haar moeder zo rustig tegen haar doet. "Trek je klerenkast maar eens open Eef, en leg een aantal rokjes, topjes en ondergoed van je op je bed, en dan bedoel ik niet je brave onderbroeken." Evelien vond het maar een vreemd idee maar deed uiteraard wat haar gezegd werd. Ondertussen pakte MuriŽl een een paar setjes schoenen uit het schoenenkastje aan de andere kant van de kamer en legde die ook op het bed van haar dochter. Toen alles uitgesteld was keek Evelien haar moeder vragend aan. "We gaan jou even omkleden schat, eens even kijken." Nu voelde Evelien toch wel nattigheid en verschoot een beetje. "Maar mam, je gaat toch niet.." MuriŽl keek haar dochter nonchalant aan, "doe jij nu maar even niet moeilijk, dat heb je wel genoeg gedaan voor vandaag he". Evelien begreep dat ze dit maar even over haar heen moest laten komen. MuriŽl pakte het kortste zwarte rokje van het bed en gaf die aan haar dochter, het witte topje met vrij dunne stof die zeker tot boven Evelien's navel zou moeten zitten volgde niet snel daarop. "Zo, en die lijkt me daar ook wel leuk bij staan", zei de vrouw. Zij pakte het zwarte kanten stringetje, legde die bovenop het rokje en het topje. "En als laatste, lijken mij deze wel leuk voor eronder." MuriŽl wees op een paar witte pumps met een vrij hoge hak. "Jij gaat je nu omkleden en ik wacht op de gang, je moet even roepen wanneer je klaar bent." "Ja mam.." mompelde het onzekere meisje tegen haar moeder. MuriŽl verliet de kamer.

Een aantal minuten later gaf Evelien het sein klaar te zijn en MuriŽl kwam de kamer weer op. Daar stond evelien, die prachtige jonge stoot, met haar volle cup 75c borsten in die toch wel wat onthullende outfit. Je kon duidelijk haar tepels zien zitten door het dunne stofje van het topje. "Zo, meid, ben je nu ongeveer net zo gewaagd gekleed als op dat feestje van je?" "Zo ongeveer mam.. maar daar had ik wťl een beha aan! Maar wat is nu je bedoeling? Ik weet dat dit er sletterig uitziet mam.." MuriŽl liet een klein lachje zien waarop zij vervolgens zei; "Dat klopt, je ziet er sletterig uit, en zo ga je je nu ook gedragen." Evelien keek verbaasd. "Ja, meid, jij gaat laten zien hoe jij zogenaamd hebt gestript voor Erik, maar dan nu voor mij, dus zoek maar een muziekje op." "Maar Mam!!" "Nee Evelien.. niks maar, je bent er altijd makkelijk vanaf gekomen en nu ga je het eens een keertje voelen." Stiekem vond Evelien het wel een spannend idee, strippen voor haar eigen moeder. "Okť, stamelde het meisje" en zij stopte een cd in haar stereotoren. De muziek begon te spelen, dit moest R&B zijn geweest, nam MuriŽl aan. Nog even keek het sletterig gekleede meisje haar moeder met een bijna 'zielige' blik aan maar de blik die haar moeder haar teruggaf sprak boekdelen.Evelien begon eerst een beetje stijfjes op de muziek te bewegen maar dit veranderde al snel doordat zij haar moeder tevreden zag kijken. Het duurde niet lang of haar heupen, borsten en volle kontje wiegde sierlijk mee op de bassen en melodiŽn van de muziek. Ook keek evelien er, misschien zonder het zelf door te hebben, een tikkie ondeugend bij. "Heel goed meisje van me, maar ik wil nu toch zo onderhand wel wat actie." Evelien begreep haar moeder en besefte zich dat het tijd was voor het echte werk. "En ik wil jou er wel van zien genieten, bij Erik keek je vast ook niet met zo'n lang gezicht". Op dat moment gingen vrijwel alle remmen bij het strippende meisje los. Ze begon haar rokje langzaam naar beneden te schuiven, nog steeds meezwiepend op de muziek, toen zij zich omdraaide zag haar moeder haar strakke, volle kontje, waarbij het stringetje zeer sexy stond. "Goed zo eef, gedraag je maar eens even als 'n sletje voor mij, hup, die rok weg." Het rokje belandde op de grond en Evelien stapte eruit. Nu kon MuriŽl de voorkant ook goed bekijken en ze was er vrijwel zeker van dat ze door het kanten stringetje heen een kaal kruisje zag zitten. "Kijk, je bent ook wel een hele mooie meid, schat, snap best dat ze jou gevraagd hebben om te strippen." Evelien was blij met het compliment van haar moeder. "Nou, hup, door jij, volgens mij vind je het niets erg om dit te moeten doen." En ze had gelijk, het idee was veel enger dan de uitvoering. Evelien pakte haar volle strakke borsten vast door het shirtje heen, en kneedde die zachtjes, waarna haar vingers haar tepeltjes begonnen te kneden. MuriŽl voelde dat haar eigen tepels ook al aardig stijf waren, en haar poesje moest ook al aardig vochtig aan het worden zijn. Evelien ontdeed zichzelf van haar topje, haar blote tieten waren prachtig, zeer goed gevormd met een mooie tepelheuvel waarop haar harde grote tepels sierlijk overeind stonden. "Eef? Je word geil he meisje?" Jahh, hijgde het tienertje tegen haar moeder. "Dan mag dat stringetje in principe ook wel uit, en noem ik je vanaf nu sletje." Deze woorden kwamen nu een stuk minder eng aan als dat ze ooit had kunnen denken. Eef draaide zich om, bukte voorover en trok het stringetje uit haar kontje, van haar kruis af naar beneden, MuriŽl kon haar mooie kale strakke kutje zo in kijken. Eef stapte uit het stringetje. "Hier jij", zei MuriŽl tegen haar dochter, en Evelien kwam naast haar moeder staan.

"Nu zal ik mij ook uitkleden" zei MuriŽl, waarop zij haar blouse, jeans beha en string uitdeed. "Zo, dat deel hebben we gehad, lekker sletje van me, het stripgedeelte dan, maar ik hoorde daarstraks ook iets over pijpen." Evelien keek haar moeder met een ondeugende blik aan. "Heb je wel eens iets met een meisje gedaan, sletje?" "Nee mam" Evelien kleurde nu helemaal roze. "Dan wordt ik je eerste, want jij gaat mij nu verwennen." Evelien keek naar haar moeders lichaam, dat er echt best nog wel mocht wezen, en stemde toe. MuriŽl ging op haar dochter's bed liggen en wachtte af. "Verras me maar, teefje." Dat liet de oh zo geile Evelien zich geen 2 keer zeggen en ze ging naast haar moeder zitten. Zij begon rustig de buik van haar moeder te strelen en kwam bij haar borsten aan. Zij begon ze zachtjes te kneden en MuriŽl kreunde licht. "Je mag me wel wat ruiger behandelen hoor, hou niet zo van soft." Evelien pakte nu haar moeders tepels beet, kneep erin en kneedde haar moeders 80b tieten nu wat harder. "Ik wil dat je me komt vingeren en likken, sletje, ik ben zo nat als wat." Evelien kroop tussen de benen van haar moeder en streelde eerst zachtjes haar moeder's kale lipjes, waarna ze een hand over haar natte kutje liet glijden. Langzaam gleed er een vinger naar binnen. "Ohh ja schatje, verwen mama maar eens even." Evelien vond het heerlijk en al gauw kwam haar tongetje erbij kijken, ze likte haar moeder en slurpte al haar kutgeil gretig naar binnen. "Zo,dat is wel even genoeg, zei muriŽl" en ze kroop weg. "Nu dan ook maar jou beurt, jij gaat nu liggen." Evelien deed wat haar werd gezegd en lag op haar rug. "Haar moeder pakte het stukken minder subtiel aan en begon lekker nat aan haar tepels te zuigen waardoor Evelien nůg natter werd. Ze schokte van het fijne gevoel. MuriŽl merkte dit en hield ermee op. Haar vinger ging over haar dochters schaamlipjes en school zonder enige moeite naar binnen, waarna er al gauw een 2e volgde, en haar tongetje dat razendsnel over haar dochters clitje heen en weer ging. Evelien ging bijna komen en opnieuw stopte MuriŽl. "En nu op handen en knieŽn jij." Dit deed Eef en haar kontje kwam mooi omhoog, MuriŽl stopte nog een keer haar vinger in het gleufje en gleed daarna langzaam over het sletje haar kontgaatje. "Je bent nog een anaal maagdje he? wijffie?!" "Ja mam", hijgde het sletje. MuriŽl duwde langzaam haar vinger het kontje van haar dochter in, en haalde hem er weer uit. Ze spuugde op het gaatje, het liep zo naar binnen, en haar vinger verdween weer tot aan haar hand in het aarsje van het 16 jarige sletje. Evelien vond het heerlijk. MuriŽl's vinger bleef het kontje neuken en haar tong begon haar kutje te bewerken, het duurde niet lang of Evelien kwam gillend, al niet krijsend klaar. Even lag zij uitgeteld op het bed, maar haar moeder commandeerde haar, dat zij haar moeder ook even moest laten komen. Zo zat muriŽl weer met haar geile tienerhoofdje tussen de benen van haar moeder, ook zij vingerde nu het kontgaatje en likte haar moeder zo lekker als ze maar kon, ze zoog op het clitje dat helemaal opgezwollen was en na een paar minuten kwam haar moeder kronkelend klaar. Daar lagen ze, dochter en moeder, samen op bed, minuten lang bij te komen zonder iets te zeggen.... uiteindelijk besloten ze alles op te ruimen en beneden een glaasje fris te gaan drinken..

Maar nu is de vraag,

Zal Evelien de volgende keer netjes naar school gaan?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners