Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Spycam - 26598 keer gelezen
Ik ben Tim, ben 18 jaar en ben al jaren erg geïnteresseerd in spionage. Ik woon thuis bij mijn ouders (52) met mijn zussen Anouk (25), Marisa (23). Helaas heb ik nog nooit een vriendin gehad, ik ben dus ook nog maagd. Doordat ik zo geïnteresseerd was in spionage hadden mijn ouders gevraagd of ik het huis wou beveiligen met camera’s terwijl de rest op vakantie was. Om die reden had ik camera’s geplaatst in de woonkamer, keuken, hal en overloop van de eerste verdieping. Deze waren aangesloten op een videosysteem.

Wat niemand van hun wist dat ik nog meer camera’s had aangesloten maar dan op mijn eigen computer. Op alle kamers had ik twee camera’s geïnstalleerd. Op de drie slaapkamers stond een camera gericht op het bed en één uit de kledingkast, zo kon ik de meeste actie en het meeste naakt filmen. Als bonus had ik ook de wc beneden voorzien van twee camera’s, één in de bovenhoek en de andere schuin achter de wc zodat ik goed beeld had als ze gingen zitten. Ook de douche was voorzien van camera’s, twee zodat ik alles kon zien bij de wc, de andere 3 op de douche en de ruimte ervoor.

Een week later was iedereen weer thuis en ging iedereen weer zijn gang thuis. Als eerste ging Marisa naar de wc. Ze heeft bruin haar, blauwe ogen en vrij fors postuur. Haar broek ging naar beneden en haar slipje nam ze ook direct mee. De camera achter de wc gaf me een goed beeld tussen haar benen door en ik keek ook recht op haar sterretje en vagina. Blijkbaar deed ze weinig aan haar bikinilijn want ik zag overal schaamhaar, misschien was het ook niet nodig want voor zover ik wist was ze nog maagd.

In de tussentijd was Anouk de badkamer ingelopen en op de wc gaan zitten. Weer gaf de camera achter de wc het beste beeld op haar lijf. Anouk had blond haar, blauwe ogen en slanker dan Marisa, en ik zag dat zij ook niet helemaal kaal was maar overal korte haartjes had. Nadat ze op de wc had gezeten stond ze weer op en veegde alles droog. Haar broek ging helemaal uit en haar string ook, vervolgens trok ze langzaam haar shirt over haar hoofd en deed haar bh af. Haar borsten stonden trots vooruit, Anouk gaf me een heerlijk beeld van haar lichaam.Ik deed mijn broek los en haalde mijn pik eruit om te trekken op haar heerlijke op haar heerlijke lichaam. Anouk stapte de douche in en begon haar lichaam goed in te zepen, haar handen gleden sierlijk over haar rondingen. Haar bewegingen toonden haar lichaam zo ontzettend mooi waardoor ik het moeilijk kreeg om niet direct klaar te komen. Eventjes ging de douchedeur open om een scheermesje te pakken, haar doosje werd weer kaalgeschoren. Ik kon het niet langer meer volhouden en spoot mijn zaad woest in het rond. Ze spoelde nog snel haar lichaam af en stapte uit de douche om zich af te drogen.

Mijn ogen kon ik niet van haar lichaam af houden, wat zou ik haar dolgraag in mijn bed vinden. Anouk begon met haar heerlijke lichaam weer in te pakken in een prachtig kanten string en bh, vervolgens een mooi spijkerrokje en hempje. Ze deed nog even wat make-up op en ging uit de badkamer. Haar douchebeurt wou ik zeker nog terugkijken dus sloeg ik het filmpje op. Het was inmiddels ook etenstijd dus hoogste tijd om wat te eten.

Na het eten ging ik weer snel naar boven om te kijken wat er verder nog ging gebeuren. Mijn vader kwam als eerste in beeld , hij ging naar de wc. De camera achter de wc stond vol op zijn kruis gericht en nu kon ik eindelijk zijn paal eens zien. Hij deed zijn broek en boxer een stuk naar beneden en daar kwam zijn pik te voorschijn. In een grote bos schaamhaar kwam een niet al te grote piemel te voorschijn. Ergens werd ik wel geil van dit uitzicht terwijl ik in mijn ooghoek beweging zag in de badkamer.

Het licht ging aan en mijn moeder stapte de badkamer in. Ze trok haar zomerjurkje wat omhoog en trok haar grote onderbroek uit, een flinke bos schaamhaar kwam ook bij haar in beeld. Haar kont stak ze achteruit om op de wc te gaan zitten, tussen haar dikke billen zag ik haar aarsje een stukje open gaan. Een tijdje bleef ze rustig zitten en gebruikte ik een andere camera om haar lijf eens goed te bekijken. Mijn moeder was erg gezet, ze had een grote dikke kont, hele grote borsten, bruine ogen en bruin haar. Niet echt mijn type maar het idee dat het mijn eigen moeder was maakte me heel erg geil. In mijn broek begon mijn pik al weer flink te groeien.

Toen ik ’s avonds naar mijn kamer ging lagen mijn zussen en ouders al in bed. De camera van Anouk zag als eerste beweging, ze was bovenop het dekbed gaan liggen zonder kleren. Er gleed een hand naar haar borst die ze begon te kneden, de andere hand gleed naar haar poesje. Twee vingers gleden haar gladde poes in en ze duwde haar buik omhoog van het genot. Haar schaamstreek begon steeds meer te glimmen van het geil. Steeds sneller gleden de vingers heen en weer in haar vagina en steeds meer geil vloeide uit haar vagina tussen haar billen.

De twee vingers gingen uit haar poes en ze duwde ze langzaam haar poepertje in. Anouk duwde ze helemaal in haar anus en liet ze daar even zitten. Ze ging vervolgens op handen en knieen zitten en opende het nachtkastje, er kwamen twee grote dildo’s te voorschijn. Mijn zus wist maar al te goed wat ze heerlijk vond want al snel verdween er in ieder gaatje zo’n grote dildo. Steeds sneller gingen ze heen en weer en ik zag Anouk steeds harder bewegen. Haar hoofd viel in haar kussen en haar kont prijkte trots naar de camera, heerlijk gevuld door twee grote dildo’s. En ze trok het dekbed over haar lijf.Vervolgens waren mijn ouders ook in actie gegaan. Nog net zag ik mijn moeder op haar handen en voeten gaan zitten, mijn vader ging achter haar zitten. Hij pakte zijn pik vast en duwde hem bij mijn moeders vagina naar binnen. Steeds sneller begon hij te stoten, de borsten van mijn moeder hingen onder haar en schudde flink heen en weer. Mijn vader pakte haar vast bij haar zij en begon zijn vrouw steeds harder te neuken. Ik hoorde mijn moeder een gil slaken en zag dat ze klaarkwam terwijl mijn vader door bleef beuken tot ook hij klaar kwam.

In de week erna heb ik mijn ouders en Anouk met haar vriend zien vrijen. Veel standjes kwamen langs vooral bij Anouk omdat zij ook regelmatig anale seks had. Marisa kwam maar een paar keer langs terwijl ze vingerend achter de computer zat. Ze was aan het webcammen met een vriendin en een jongen maar verder kon ik er niet veel van zien. Jammer genoeg kon ik haar computer niet bekijken, daar moest ik toch maar eens wat aan doen. Terwijl Marisa naar school was had ik ervoor gezorgd dat ik haar webcam kon gebruiken en dat ik kon zien waar ze allemaal naar internette.

Al mijn vrije tijd besteedde ik om alles wat ze deed vast te leggen. Zo kwam ik erachter dat ze inderdaad nog maagd was, al jong ongesteld was geworden, ze was niet zeker over haar geaardheid en was verliefd op een vriend en vriendin. Met beiden had ze naakt gewebcamd en ook gevingerd. Het viel me op dat ze met de vriend een afspraak had gemaakt voor twee dagen later. De volgende dag stond Marisa voor de kledingkast en ik zag haar vagina, ze had al het haar eraf geschoren. Het was wel duidelijk wat er ging gebeuren.

De dag erna deed Marisa erg zenuwachtig maar vertelde niets over wat er te gebeuren stond, ze dacht ’s avonds alleen thuis te zijn. Ze wist alleen niet dat ik niet wegging, maar ik hield me wel schuil op mijn kamer, ik wou er niets van missen. Rond acht uur werd er aangebeld en kwam hij binnen, ze liepen vrijwel direct naar haar slaapkamer en binnen vijf minuten lagen ze naakt naast elkaar in bed. Hun handen gleden over elkaars lichaam en begonnen te zoenen.

Ik zag dat hij iets uit zijn tas pakte en op de mond en neus van mijn zus drukte, ze raakte buitenwesten. Hij draaide Marisa op haar buik en duwde de twee kussen onder haar buik, vervolgens knoopte hij haar handen en voeten vast aan de rand van het bed. Marisa zat nu op handen en knieen met haar kont naar achteren. Hij pakte uit zijn tas een flesje en spoot de vloeistof tussen haar billen en vagina. Vervolgens liet hij twee vingers haar vagina ingaan en liet ze wild heen en weer glijden in haar maagdelijke poesje. Steeds meer vingers liet hij in haar vagina glijden totdat zijn volledige hand in haar vagina verdween. Zijn doel was niet om mijn zus voorzichtig te ontmaagden maar direct kennis te laten maken met ruwe seks.

Alleen haar vagina vond hij kennelijk niet genoeg want hij sproeide nog meer vloeistof op haar kontje. Vervolgens duwde hij vingers haar anus in en begon ook die op te rekken. Binnen een paar seconden zat zijn complete hand in haar anus en werd ze ook daar ruw ontmaagd. Een tijdje ging hij door met haar vagina en anus fisten tot hij zelf klaar kwam van de fantasie. Hij trok zijn kleren aan en vertrok snel voordat iemand hem kon betrappen.

Haar gaatjes bleven heel mooi openstaan terwijl Marisa nog steeds buitenwesten lag. De aanblik van haar lichaam maakte me zo geil dat ik wel moest masturberen. In hoog tempo trok ik aan mijn pik terwijl ik dacht aan hoe mijn eigen vuist in het lichaam van mijn zus heen en weer bewoog. Met veel gekreun spoot een flinke lading zaad uit mijn pik over mijn handen. Net nadat ik klaarkwam zag ik dat Marisa ook weer bij kennis kwam.

Ze realiseerde zich dat ze verkracht was en ook nog eens vastgebonden, ze kon nergens heen. Marisa begon te huilen van de pijn en vernedering. Ik moest haar wel helpen dus ik trok mijn broek weer aan en liep onschuldig naar haar kamer en klopte aan. ‘Alsjeblieft help me’ klonk het uit de kamer, snel ging ik naar binnen. Daar lag ze dan, twee gapende gaten en smekend dat ik niets mocht vertellen aan mijn ouders. Dat liet ik wel uit mijn hoofd anders moest ik nog veel meer opbiechten.

Marisa heeft nooit meer iets gezegd over haar avontuur, maar wel heb ik gezien dat ze veel meer van dit soort avonturen had. Regelmatig lag ze vastgebonden op bed of werd ze gefist door jongens en meiden. Ik had nooit verwacht dat mijn stille zus zo’n seksbeest zou worden. Regelmatig kwam ik klaar op de seks die zij had met mensen.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners