Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Stiekem plezier - 13283 keer gelezen
Hoi, ik ben Tim, ik heb een zus Marije en een zusje Anke. Marije heeft al 1,5 jaar verkering met Mark.

Sinds een paar maanden mocht Mark in het weekend en in de vakantie wel eens blijven slapen. Nu zijn mijn zus en ik 4 handen op 1 buik, dus kunnen eigenlijk overal wel over kletsen. Daardoor weet ik ook dat zij en Mark al langere tijd met elkaar deden en nu Mark mocht blijven slapen, werd het nog makkelijker.

Mark moest wel bij mij in mijn kamer slapen, want pa en ma vonden hun nog te jong om samen te slapen enzo.

Zo gebeurde het dat als Mark bij mij bleef slapen, ik vaak ’s nachts wakker werd als Mark mijn kamer verliet, op weg naar die van mijn zus.Soms ging ik wel eens kijken of ik iets kon zien, maar meestal was het donker en was er dus weinig te beleven, op gekreun en gehijg na.

Ook vannacht hoorde ik hoe Mark mijn kamer uit sloop en stilletjes kroop ik uit mijn bed om hem te volgen.

Eenmaal bij de kamer van mijn zus was ik verbaasd. Hoewel haar deur open stond, was Mark daar niet.. Al snel hoorde ik wel hijg en kreun geluiden, maar uit een andere kamer.

Ik liep richting het geluid en merkte dat het uit de kamer van mijn zusje kwam. De deur stond een eind open en er brandde een klein lichtje.

In het weinige licht zag ik Mark tussen de benen van mijn zusje liggen terwijl zijn billen rustig op en neer bewogen en mijn zusje snikkend en hijgend onder hem lag.

Eerst dacht ik dat hij haar gewoon aan het gebruiken was maar na een paar tellen hoorde ik mijn zusje hijgen dat hij sneller mocht en dat ze het lekker vond.

Mark vond het ook heerlijk blijkbaar want hij begon sneller te stoten en hijgde dat ze niks tegen mij of haar zus mocht zeggen.

Stom verbaasd maar met een steenharde paal stond ik daar nu en sloop in een roes richting de kamer van mijn zus. Zowel mijn zus als Mark hadden wel eens verteld dat zij als hij bleef slapen gewoon zonder ondergoed sliep, dan hoefde zij niets uit te doen als hij bij haar kwam.Geil door wat ik net gehoord en gezien had trok ik mijn boxershort uit en kroop bij mijn zus in bed.

Zodra mijn stijve haar bil raakte voelde ik hoe ze haar kontje naar achteren drukte en zacht kreunde ‘kom maar Mark, neuk me lekker’.

Duidelijk dacht ze dat ik Mark was, waar ik al een beetje op hoopte. Haar kontje had ze nu zo naar achter dat ik met een rustige beweging mijn stijve van tegen haar bil, tussen haar benen bracht en haar warme vochtige lipjes voelde.

Ik voelde hoe haar vingers voorlangs tussen haar benen kwamen en mijn stijve tegen haar ingang drukte. Met een rustige stoot drukte mijn pik naar binnen en begon mijn zus te neuken.

Steeds meer begon ze mee te bewegen en te hijgen en moest moeite doen om mijzelf niet te verraden, terwijl ik stevig pompend voelde dat het niet lang meer kon duren.

Stevig pompend hoorde ik mijn zus hijgen tot ze plotseling kreunde dat ik niet moest stoppen, dat ze ging komen en ik haar lekker moest laten komen.

Nog iets harder begon ik haar te neuken en ik voelde haar buikje trillen, haar ademhaling stokken en kreunend kwam ze klaar terwijl haar kutje melkend aan mijn pik zoog

Nog voordat ze klaar was met haar orgasme kon ik het niet meer houden en spoot ik mijn zaad diep in haar pulserende kutje naar binnen.

Ze kreunde dat het weer lekker was en dat ik vlug terug moest gaan, voordat ik Mark zou gaan missen. Ze had blijkbaar nog steeds niet in de gaten dat ze net door mij was geneukt.

Ik voelde hoe ze me een zoen gaf toen ik het bed uit wilde kruipen en vlug pakte ik mijn boxer van de grond en sloop de kamer uit. In de kamer van mijn zusje brandde nog steeds het licht maar Mark lag niet meer op haar. Ze lag daar, nog steeds met haar benen wijd, en haar ogen dicht. Ik glipte haar kamer in en zag tussen haar benen hoe sperma uit haar kutje lekte en onder haar billen een natte plek veroorzaakte.

Toen realiseerde ik mij ineens.. Waar is Mark?Ik ging terug naar mijn kamer en zag Mark in zijn bed liggen toen ik terug kwam.

Waar kom jij vandaan dan? Vroeg hij meteen..

Ik voelde mijzelf rood worden en vertelde dat ik had gezien dat hij niet mijn zus, maar mijn zusje had liggen neuken en dat ik net had gezien hoe haar kutje lekte van zijn zaad.

Ik zag hem rood worden en hij begon stotterend dat ik dat niet had mogen zien.

Nu had ik hem, dacht ik meteen. Ik zei hem meteen dat hij zich geen zorgen moest maken..

Toch enigszins verbaasd keek hij mij nu aan.

Nou, hoe zou mijn zus reageren als haar kutje schoon was geweest, en die van mijn zusje wel zaad zou lekken? Dan weet ze toch genoeg?

Ik heb ervoor gezorgd dat mijn zus denkt dat je haar heerlijk geneukt hebt en je morgen dus geen probleem hebt.

Zijn mond viel open van verbazing.. ‘H.. he.. heb jij je zus genaait?’

Ik knikte bevestigend en vertelde dat zij niets had gemerkt, dat ze me steeds Mark had genoemd en dat ze het heerlijk had gevonden.

Nu begon hij te grijnzen. Ineens werd Mark een soort broer, een maatje en begon hij ineens ‘lekker kutje heeft ze he!’

Ik bevestigde waarop hij meteen begon ‘nice man, je hebt me hiermee echt gered, ik had er niet eens aan gedacht!’

Omdat ik toch nieuwsgierig was, vroeg ik waarom hij mijn zusje had geneukt.

Hij begon te vertellen dat hem dat best wel geil leek en hij al een paar keer ’s nachts bij haar was geweest, maar dan alleen om te likken en te vingeren en zij hem een beetje af te trekken.

Nu vannacht was het de eerste keer dat hij het met haar deed en had hij haar lekker kunnen neuken.

Ik grapte dat ze vast strakker was als mijn zus, wat hij meteen heel serieus bevestigde.

Als t verhaal een goed cijfer krijgt, schrijf ik het vervolg hier ook..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners