Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Stilzwijgend - 25542 keer gelezen
In ons gezin praat niemand over zichzelf, over wie we zijn, wat we belangrijk vinden, over onze successen of teleurstellingen, of over hoe wij ons voelen. Dat laatste vooral, niemand praat erover hoe hij of zij zich voelt. Bitterheid, woede, frustratie, vreugde, liefde, wanhoop, zelfs zuiver geluk waren altijd emoties waarover ik in boeken had gelezen en ik vermoedde ook dat ik ze ook voelde, maar ik zag er geen voorbeelden van bij de volwassenen om me heen.
Waarschijnlijk voelde ik wel emoties, net zoals andere mensen, zoals de personages in mijn boeken, maar ik had het gevoel alsof de enige was op de wereld, die dat had. Meestal voelde ik me erg alleen op de wereld. Ik groeide dus op onder een streng taboe om over seks te praten. Ik kreeg geen voorlichting en er werd nooit over seks gepraat. Dat was zoals het was.
Bij mij thuis werd er wel gelachen of boos gedaan, maar daar zat niets tussen in. Zoals de meeste kinderen, veronderstelde ik dat mijn gezin normaal was, en dat alle gezinnen net zo waren als mijn gezin. Pas veel later begreep ik dat ik opgegroeid was in een vreemde omgeving, en begreep ik uitdrukkingen zoals "gemis aan affectie".
Toen ik nog heel jong was en me deze code nog niet eigen gemaakt had, vertelde ik tegen mijn moeder als ik ongelukkig was, of als ik me droevig voelde, of als de zaken niet liepen zoals ik wilde, en haar reactie was altijd: "Trek je er maar niets van aan, het gaat vanzelf weer over!" Pas later begreep ik dat dit mijn moeders eigen manier was om het hoofd te bieden aan haar leven, dat veel ellende bevatte.
Door deze aangeleerde onderdrukking van emoties liet ik als kind nooit merken wat ik voelde. Ik wist niet wat ik met emoties aanmoest. Ik kon ze nergens kwijt. Ik denk dat mijn emoties, omdat ik ze nooit kon luchten, bleven bestaan en zich opkropten, zodat kleine emotionele gebeurtenissen vaak werden uitvergroot. In de loop van een dag werd ik dan heen en weer geschud tussen diepe teleurstelling en grote blijdschap, tussen heftige woede en oneindige liefde.
Toch waren voor mij als kind, met het lichaam van een kind, met de perceptie van een kind en met het vaste geloof van een kind in de normaliteit van het leven, deze opgekropte emoties nog wel te verdragen. Ik kon ertussen uit knijpen en heimelijk in bomen klimmen of met stenen gooien of in mijzelf zingen, buiten het zicht en buiten gehoorsafstand van mijn ouders, zodat ik toch kon uiten wat ik voelde.
Maar de druk werd echt hoog, toen ik in de pubertijd kwam, en mijn gierende hormonen een enorme druk gingen uitoefenen op mijn veiligheidskleppen, die stevig dicht zaten gelast.
De grootste druk, en dat is natuurlijk geen verrassing, kwam van de sterkste drift, de sterkste emotie, de strengst verboden uitingsvorm: seks. Het was niet zo dat ik totaal onwetend was over seks. Als een leergierig lezertje, had ik alle "vieze" woorden natuurlijk opgezocht in het woordenboek, en ik had ook de encyclopedie gelezen die wij in huis hadden. Ik kende alled anatomische verschillen tussen mannen en vrouwen, en ik begreep het algemene principe van de sleutel en het slot, waar het seks betrof. Maar waar ik geen notie van had was de veelheid van gevoelens en bijbehorende gedragingen, die met seks gepaard kan gaan.
Mijn seksuele voorlichting kreeg ik van andere jongens uit onze buurt. Er waren er een stuk of wat, die een paar jaar met mij in leeftijd verschilden. Ik was de jongste. Toen ik tien of elf jaar oud was, hadden de oudere jongens de masturbatie ontdekt, en wij hadden een clubje gevormd. Wij verstopten ons in een garage of in een hut of bij één van hen thuis, en rukten daar stiekem aan onze piemels. Ik was nog te jong om of de aantrekkelijkheid van deze activiteit of het plezier ervan te begrijpen. Toch spoorden ze mij aan om mij bij hen aan te sluiten.
"Kom op," plaagden ze mij, "Steven, haal je piemel ook eens te voorschijn en laat ons eens zien wat je al kan?"
En ik zou dan mijn piemel te voorschijn halen, die al wel stijf was. Ik zou hem tussen duim en vingertoppen pakken en hem voorzichtig masseren. Maar ik voelde niets. En na niet al te lange tijd, zou één van de oudere jongens met een gespannen stem aankondigen: "Ik krijg het!" en dan zou hij onbeschaamd zijn sperma spuiten. De anderen zouden dan kort daarna, klaarkomen, en dat was dan het eind van die activiteit. Wij stopten onze piemels weer in onze broeken en we gingen over tot meer geaccepteerde spelletjes.
Natuurlijk kreeg ook ik uiteindelijk de smaak van masturbatie te pakken. Toen ik een jaar of dertien, veertien was, en in bed lag en niet in slaap kon komen, dan begon ik soms aan meisjes, aan vrouwen en aan hun borsten te denken. Mijn penis werd dan stijf, en, denkend aan de masturbatie sessies met mijn vriendjes, begon ik te pompen. En, zowaar... eindelijk kwam ook voor mij "Het Gevoel"!
Vanaf dat moment kon ik nauwelijks nog wachten tot het bedtijd was. Ik begon mij af te trekken en af te rukken totdat ik erbij neer viel. Op die leeftijd werd mijn penis nog niet slap nadat ik klaarkwam, zodat ik het wel vier of vijf of zes keer achter elkaar kon doen, voordat ik eindelijk in slaap viel. Meer dan eens masturbeerde ik zo vaak dat ik pijnlijke plekken op mijn penis kreeg, en mij een paar dagen moest onthouden, totdat ik weer zonder pijn verder kon masturberen.
Ik had geen zusjes of nichtjes. Er waren geen meisjes in de buurt. Geen vriendinnetjes, geen buurmeisjes om mee in bomen te klimmen of mee te worstelen en toevallig op de verkeerde plaatsen vast te grijpen, geen toevallige kansen om meisjes te begluren. Ik zag nooit meisjes van mijn leeftijd zich omkleden, in hun ondergoed rondlopen, onder de douche gaan, of in een badkuip zitten. Het enige vrouwelijke wezen in mijn buurt, dat was Moeder.
En waar was mijn vader dan? Op zijn werk. Op een vergadering. Of hij speelde golf. Aan het vissen. Naar zijn handbalclub. In de praktijk was hij er eenvoudig nooit.
Hoewel wij elkaars privacy eerbiedigden, maakte niemand een probleem van naaktheid in en rond ons huis en niemand werd boos als hij of zij in een gedeeltelijk ontklede staat werd aangetroffen. Dat was gewoon zoals het was bij ons thuis. Maar zoals met al het andere, niemand zei er ooit iets over. Ik liep zelf ook altijd naakt van mijn slaapkamer naar de badkamer en de terug, als ik een bad ging nemen.
Één regel, die wel mondeling was vastgelegd, was dat de badkamerdeur nooit op slot mocht, dat was voor het geval dat iemand in de badkuip onwel werd of uitgleed en hulp nodig had. Dus als ik iets tegen mijn moeder wilde zeggen wanneer zij in bad zat, dan kon ik gewoon de badkamer binnen lopen en haar aanspreken, alsof zij aan de keukentafel had gezeten.
Moeder was knap. Niet oogverblindend mooi, maar ook niet lelijk. Gewoon knap. Ze was best ijdel op haar lichaamsvormen. Zij deed ook moeite om haar figuur te behouden. Zij liet haar toetjes staan en diende karige maaltijden op met de aankondiging: "Ik moet op mijn figuur letten, weet je!". Zij was zeker niet mollig. Zij was precies goed van proporties. Haar borsten waren middelgroot, en haar heupen waren niet breder dan bij haar lengte paste.
Zij had een uitstraling van gezondheid en heilzaamheid. Als ik haar aansprak wanneer zij in bad zat, dan was zij altijd ontspannen, lekker aan het badderen, en nooit deed zij een poging om haar lichaam te bedekken. Zij lag daar dan bloot, en praatte gewoon tegen me. Ik keek natuurlijk wel naar haar, ik observeerde elk deel van haar lichaam, maar ik denk niet ik al te opzichtig naar haar staarde of haar stond aan te gapen. Haar tepels kwamen soms boven het water uit terwijl haar borsten eronder zaten, haar schaamhaar was vaak zichtbaar onder het water. Ik wist dan misschien niet hoe kleine meisjes eruit zagen, maar ik wist heel degelijk hoe een rijpe vrouw eruit zag.
Moeder droeg altijd dezelfde soort nachtponnen. De enige variatie was dat zij halflange nachtponnen droeg in de zomer en lange nachtponnen in de winter. Als het erg koud was, droeg zij een badjas, en als het niet zo koud was, dan alleen haar nachtpon, als zij na haar bad in huis rondliep. Haar nachtponnen waren van nylon, en zij droeg er nooit iets onder.
Het nylon op haar borsten was ondoorzichtig, bedekt met kant, en noch de vorm van haar borsten noch haar donkere tepels waren zichtbaar, maar de rest van haar nachtpon was licht doorschijnend. Elke nuance van haar lichaam was door de stof heen zichtbaar, de holte van haar navel en de lichte welving van haar maag, en de zacht glooiende heuvel boven haar krullende schaamhaar.
Van achteren kon ik elke ruggenwervel zien, de kuiltjes achter haar heupen, het begin van haar bilspleet, en de kleine deukjes in de zijkanten van haar billen. En, als zij voorover boog, ook de vorm en de contouren van haar ronde billen.
Op een zekere avond, net in de tijd dat ik mijn seksualiteit begon te ontdekken door meerdere keren per nacht te masturberen, liep ik de badkamer in om iets aan mijn moeder te vragen, en ik vond haar zittend op de toiletpot, terwijl ze bezig was om haar teennagels te knippen. Zij had één voet op de vloer, en haar andere voet stond met de hiel op de rand van het toilet. Haar benen waren gespreid, en haar wang lag tegen haar opgeheven knie terwijl zij voorover boog en haar teennagels knipte.
Vanuit die positie sprak ze tegen me, zonder haar hoofd te bewegen, alleen maar haar ogen opheffend om me aan te kijken. Haar nachtpon was van haar opgeheven dij afgegleden, zodat haar schaamstreek volledig open lag voor mijn nieuwsgierige blikken. Terwijl ik terloops neerkeek op haar voet als onderdeel van de gehele scène, kon ik niet vermijden om vlak daarnaast haar schaamlippen te zien, die volop in het zicht lagen, vlak naast haar hiel op die WC bril.
Voor de eerste keer zag ik niet alleen maar een wazige driehoek van schaamhaar, drijvend in het badwater, maar ik kon elke haar zien zitten, en de huid onder het haar, de plooien van haar schaamlippen met, precies midden daartussen, een knobbeltje. In een oogwenk vielen alle boeken die ik had gelezen, alle grappen die de jongens hadden gemaakt, alle platte termen die verwezen naar de geslachtsdelen van vrouwen, al die stukjes informatie die ik ooit had verzameld, op hun plek en ik realiseerde mij dat ik recht in de vagina van mijn moeder stond te kijken, die een beetje openstond vanwege haar houding.
Haar poesje, haar kut, haar plekje, haar grot. Toen tot me doordrong wat ik zag, begonnen mijn hormoon producerende klieren met zo’n kracht te werken dat ik bijna flauwviel. Ik voelde me plotseling heet worden en het begon overal te prikkelen. Mijn mond werd droog, en ik kon geen woord meer uitbrengen. Ik zal waarschijnlijk ook hevig gebloosd hebben, maar Moeder vertrok geen spier. Zij keek me aan, trok haar wenkbrauwen op en zei: "Ja Steven, wat is er?" met een volledig normale uitdrukking op haar gezicht.
Ondanks mijn opwinding bedacht ik dat ik niet wilde dat mijn Moeder haar houding zou veranderen. Om naar haar te kunnen blijven kijken, moest ik een zo normaal mogelijk gedrag ten toon spreiden. Dus praatte ik met haar. En zij praatte terug, zonder ook maar iets aan haar houding te veranderen, zonder haar kin te bewegen of haar benen te sluiten, zonder haar hiel van de toiletbril op de grond te zetten. Wij voerden rustig ons gesprek, en ik ging weer weg, met mijn hart zo wild bonkend dat de gehele wereld een roze tint kreeg. Ik ging naar mijn slaapkamer en moest minuten lang met één hand op mijn bureau leunen totdat mijn hartslag zover vertraagd was, dat ik weer adem kon halen.
Dit incident kan helemaal onschuldig geweest zijn. Misschien realiseerde mijn Moeder zich niet hoeveel ik kon zien. Of misschien dacht zij dat het beter was om geen plotselinge bewegingen te maken om haar naaktheid te verbergen, alsof het pijnlijk of beschamend was, alsof er iets verkeerd aan was om naakt te zijn. Alles wat ik weet is dat die scène uit mijn jongensjaren op dat moment onuitwisbaar in mijn hersenen is gegrift. Onuitwisbaar.
Vlak nadat ik vijftien was geworden, nam mijn vader een nieuwe baan, bijna tweeduizend kilometer van waar wij woonden, in Spanje. Natuurlijk waren daar geen discussies over geweest. Vader deelde alleen maar zijn besluit mee, en gaf ons meteen opdrachten voor wat er allemaal moest gebeuren. Hij zou vooruit gaan om alvast met zijn baan in Madrid te beginnen, en Moeder bleef achter om de verhuizing te regelen. En natuurlijk bleef ik achter bij mijn Moeder. Zij zouden met onze auto naar Spanje rijden zodra de verhuiswagen was geweest en het lege huis was schoongemaakt en opgeleverd.
Moeder haatte lange autoritten. Autorijden maakte haar zenuwachtig en gespannen, en ze werd er moe van, zodat ze besloot om de reis in drie etappes van elk ongeveer zeshonderd kilometer te verdelen. Dat vond ik prima, omdat ik lange autoritten ook haatte. Op die leeftijd vond ik er niets aan om alsmaar stil te moeten zitten, uur na uur, in een rijdende auto. Stomvervelend.
De eerste etappe van onze reis voerde ons door België, en door de heuvels, tot onder Parijs. Ik was al vaker door Frankrijk gereisd, dus ik gaf er niet veel om. Toen we eenmaal de Rhone waren gepasseerd, werd de temperatuur hoog. Het was Augustus, en het was boven de 30 graden. Wij deden alle ramen open in de auto, en het was alsof wij door een oven reden.
De warme wind leek de lucht uit mijn longen te zuigen en de mijn lippen droogden uit. Terwijl de auto over autoroute reed, dommelde ik weg, en ik raakte in een soort van trance, niet helemaal wakker en evenmin volledig in slaap, een bewustzijnstoestand waarin fantasie en de werkelijkheid niet meer zo duidelijk gescheiden waren.
In die toestand raakte ik seksueel geprikkeld, mijn gedachten dwaalden af naar mijn moeder, zittend op die toiletbril, tegen me pratend, met haar rose vagina wijd open. Ik stelde mij ons samen voor, allebei naakt, elkaar aanrakend, zacht, liefdevol, elkaar betastend. Mijn moeder was geen seksobject voor mij, in feite gedroeg zij zich helemaal niet op een seksuele manier naar mij toe. Omdat ik geen enkele ervaring had, kende ik ook geen seksueel gedrag, zodat ik het ook niet goed kon fantaseren.
Mijn Moeder hield van me en ze was lief voor me op een moederlijke manier, maar er was meer, iets dat ik wel voelde, maar waarvan ik mij de betekenis niet volledig kon realiseren. Ik concentreerde mij op haar schaamhaar en het mijne. Schaamhaar was iets nieuws voor mij in die tijd en ik stelde me voor dat we ons schaamhaar tegen elkaar aan wreven, en dat gaf een licht gekriebel in mijn onderbuik, juist genoeg om me ervan bewust te worden. En toen, toen ging mijn fantasie ineens verder. Mijn Moeder wilde mij en ik wilde haar, en ik begon in haar te glijden, en ik kon haar brede glimlach zien, terwijl wij ons lichamelijk verenigden.
Meer dan een uur moet ik in deze droomwereld tussen uiterste onschuld en incestueuze seksualiteit hebben gezweefd, voortdurend over de vereniging van mijn Moeder en mij fantaserend.
Ik heb geuren altijd als prettig ervaren, stimulerend, alsof ze ergens in mijn geheugencellen lagen opgeslagen, alsof ze een deel van mijn verleden waren dat ik me niet neer herinnerde, en ik kwam pas uit mijn droomwereld toen wij de kust bij La Rochelle naderden en het zoute water van de oceaan roken. De temperatuur zakte tot een meer comfortabel niveau toen wij bij de Atlantische kust kwamen.
Moeder zat licht naar voren gebogen, haar aandacht gefixeerd op de weg, beide handen stevig aan het stuurwiel, en zo hard knijpend dat haar knokkels bijna wit waren. Haar rok was omhoog geschoven over haar dijen, en haar benen waren gespreid. Ik kwam niet meer in die droomtoestand, maar ik herinnerde het me nog wel waarvan ik had gedroomd, en ik was benieuwd of het onvoorstelbare ooit waarheid zou worden.
Wij daalden af naar de kust en bereikten een kustdorpje, aan het eind van onze eerste dag rijden, laat in de middag. Moeder nam het enige hotel van het dorp, een oud en gammel gebouw, waarschijnlijk nog van voor de eerste wereldoorlog.
Zij huurde een kamer met een tweepersoonsbed omdat dat goedkoper was dan een kamer met twee eenpersoonsbedden. Vader had kritiek op haar gehad omdat zij drie dagen dacht nodig te hebben voor de reis, terwijl hij vond dat zij het best in twee dagen kon doen. Daarom probeerde zij te bezuinigen waar zij kon, om zo te compenseren voor wat de Papa verspilling had genoemd.
Wij parkeerden de auto, zetten onze tassen in de kamer, en liepen naar het enige café in de buurt, waar wij slappe frieten aten met mayonaise, terwijl wij naar de vliegen keken die over de muren van het café kropen.
In de hotelkamer was het al bijna even kaal. Ruwe triplex platen bedekten de wanden, en de twee kleine, vuile ramen waren voorzien van vergeelde gordijnen. Een bed, één gammele stoel, en een nachtkastje waarvan de rand door generaties van smeulende sigaretten was ingebrand. Er was nauwelijks ruimte voor twee mensen en twee tassen. Het bed was oud, het leek meer op een hondenmand dan op een bed. In de badkamer was een bevlekt toilet, een verkalkte douche, een roestige gootsteen, en een spiegel waarvan de helft van het zilver was vergaan tot een witte aanslag.
Moeder was uitgeput van de hele dag autorijden. Met haar ogen half gesloten van uitputting, zei ze, "Laten we een douche nemen en dan meteen naar bed gaan. Morgen hebben we een lange rit voor de boeg!"
De volgende minuten schuifelden wij wat om elkaar heen, openden onze tassen en Moeder pakte haar toilettas en haar nachtjapon. Ik zat op die gammele stoel en wachtte, denkend aan mijn Moeder, eerst thuis in onze badkamer en vervolgens in deze douche, een meter van mij af. En opnieuw herinnerde ik mij mijn fantasieën van die middag, en ik raakte weer opgewonden.
Na een tijdje kwam Moeder terug in de kamer, met alleen haar nachtjapon aan, een korte natuurlijk, omdat het zomer was, en ze stopte haar ondergoed in haar tas en propte die tas in de klerenkast. Ik pakte mijn tandpasta en mijn pyjama, en nam op mijn beurt ook een douche.
Ik had een erectie die maar niet wilde overgaan, en ik bedacht in paniek dat de open gulp van mijn pyjama me niet de bescherming zou bieden die ik zou willen. Hoewel ik bij de douche van Moeder niets anders had gehoord dan het geluid van klaterend water, had ik het idee dat ik zelf voortdurend tegen de dunne wanden stootte met mijn benen en ellebogen, en daarom durfde ik ook niet te masturberen.
Ik dacht aan mijn school, ik dacht aan het maaien van ons grasveld, aan voetballen, ik probeerde het visioen van mijn Moeder op die toiletbril te negeren, ik deed mijn uiterste best om in een stemming te komen waarin ik het bed met mijn moeder kon delen, zonder me te hoeven schamen om een erectie.
Tegen de tijd dat ik me had afgedroogd, met een door motten aangevreten handdoek die nauwelijks nog genoeg badstof bevatte om een handdoek worden genoemd, was mijn piemel gelukkig weer gekrompen, en zolang ik maar niet aan schaamhaar dacht en zolang ik mijn spieren niet spande, zou het misschien...
Moeder lag al in bed, plat op haar rug met haar ogen gesloten, haar armen op de versleten deken, toen ik weer in de kamer kwam. Zij draaide haar hoofd in mijn richting en zei: "Wat duurde dat lang!"
Ik moet van mijn hoofd tot aan mijn voeten gebloosd hebben. Gelukkig was de ruimte zo schemerig in het dubieuze licht van het 15-Watt peertje, dat het haar waarschijnlijk niet opviel. "Ik ben niet gewend om te douchen" zei ik, wat waar was, omdat ik thuis altijd in bad ging.
"Ik kan niet lang meer wakker blijven," zei Moeder. "Kom er maar vlug in, maar zorg ervoor dat je aan jouw kant van het bed blijft liggen!"
Ik kroop erin en klampte me vast aan de rand van het bed, om zo veel mogelijk aan mijn kant te blijven liggen. Moeder deed het licht uit, zei "Welterusten", draaide zich van me af en viel, met een diepe zucht, in diepe slaap.
Met mij ging het minder goed. Omdat ik overdag had liggen doezelen en omdat het bed vreemd en ongemakkelijk was, en ik nog nooit eerder een bed met mijn moeder had gedeeld, en boven alles vanwege de waarschuwing van Moeder om vooral aan mijn kant van het bed te blijven, en mijn vrees over wat er zou gebeuren als ik dat niet deed, kon ik de slaap niet vatten.
Ik lag daar als een jongen die probeert om in slaap te vallen maar zijn hersenen willen niet ophouden met denken. Ik dacht over van alles. Van alles, maar waarover ik ook dacht, mijn gedachten kwamen steeds terug bij de borsten en het schaamhaar van mijn Moeder, mijn Moeder in haar badkuip, mijn Moeder zittend op het toilet, haar geslachtsorgaan tussen haar benen terwijl ze me aankeek.
En ik kreeg een enorme erectie. Hij wilde maar niet over gaan. Het werd erger en erger, en ik dacht dat hij zou ontploffen. Ik kon niet masturberen zoals ik thuis gedaan zou hebben, en ik was bang om op te staan en naar de toilet te gaan, uit vrees om mijn Moeder te wekken, en dat zij mij zou vragen of ik ziek was of zoiets. Om het allemaal nog erger te maken, gleed ik, telkens als ik bijna in slaap viel en mijn greep op de rand het bed zich ontspande, tegen de rug van Moeder aan. Die matras had een enorme kuil in het midden.
De derde of vierde keer dat ik tegen Moeder aangleed en snel weer terug wilde krabbelen naar mijn eigen kant, draaide ze haar hoofd om en ze siste, "Lig toch eens stil!" En ik lag stil, met mijn billen tegen de billen van Moeder, totaal verlamd. Ik kon niet slapen, ik kon mijn hersenen niet uitzetten, en ik kon mijn erectie niet laten overgaan. In stilte lag ik te lijden, en ik hoopte dat de slaap uiteindelijk toch zou komen.
Blijkbaar kwam de slaap, want het volgende dat ik mij herinner, is dat ik heel langzaam wakker werd, in totale duisternis, en mijn piemel voelde heel erg lekker aan. Ik was volledig gedesoriënteerd. In het donker kon ik mij geen beeld van mijn omgeving vormen. Ik wist alleen dat ik niet in mijn eigen bed thuis was. Toen kwam mijn geheugen terug: Moeder en ik waren van het huis waarin wij gewoond hadden, naar Frankrijk gereden en wij deelden een krakkemikkig bed in een armoedige hotelkamer.
Mijn oren begonnen het ook weer te doen, want ik hoorde de stem van mijn moeder, die ritmisch kreunde: "Oh, nee. Oh, nee. Nee. Nee. Nee,..."
Wat waarschijnlijk was gebeurd, bedacht ik, hoewel ik nog nauwelijks logisch kon redeneren, was dat ik mij in mijn slaap had omgedraaid zodat mijn voorzijde tegen de rug van mijn moeder aan lag. Haar korte nachtjapon moet omhoog zijn geschoven terwijl zij sliep, en mijn erectie moet door de gulp van mijn pyjama zijn ontsnapt, en op de een of andere manier zijn weg gevonden hebben tussen mijn moeders dijen.
Ik had geen idee of ik hem er zelf in had geduwd of dat zij zich naar achteren tegen mijn penis aan had geduwd. Maar dat was niet meer van belang. Mijn allergeheimste fantasie was werkelijkheid geworden!
Bij elke "Nee.." schommelde Moeder haar heupen zachtjes naar achteren en drukte haar billen tegen me aan. En tussen twee nee's, schoof zij haar heupen naar voren. Na drie van zulke bewegingen van de heupen van Moeder was ik me volledig bewust van wat er gebeurde, en dus kwam ik meteen klaar, hulpeloos en oncontroleerbaar. Op de eerste puls van mijn ejaculatie, schoof mijn Moeder haar heupen tegen me aan, kneep haar billen hard samen, en bewoog zich niet meer. Ik hoorde haar eerst inademen door haar tanden, en dan haar adem inhouden.
Ik van mijn kant duwde onwillekeurig mijn heupen naar voren en duwde zo diep tussen haar billen als ik kon. Ik kwam zo hevig klaar als ik nog nooit had ervaren. Het voelde alsof ik in de hemel kwam voor het eeuwige geluk. Alsof ik ging sterven en er helemaal niet bang voor was, alsof ik voor altijd in een toestand van uiterste extase zou blijven. Ik kwam zo hard en zo lang klaar dat ik kramp kreeg in mijn billen. Pas nadat ik mijn laatste druppel zaad in haar had gespoten, ademde mijn Moeder weer uit en ontspande zij de greep van haar dijen op mijn penis.
Ik voelde grote paniek. Mijn hersenen voelden aan alsof ze waren gespleten in twee delen die een strijd met elkaar voerden, één deel zwolg in het heerlijke gevoel van dit ogenblik en wilde dat het voor altijd zou duren, wilde meer van zulke ogenblikken beleven. Het andere deel vertelde me dat ik iets verkeerds had gedaan, dat ik op een zware straf moest rekenen, en ik verwachtte dat mijn moeder mij op elk moment zou gaan vragen wat ik in hemelsnaam had gedaan, en mij zou bevelen om onmiddellijk weer naar mijn kant van het bed te gaan.
De helft van mijn hersenen die me vertelde dat ik iets verkeerds had gedaan wilde dat ik me onmiddellijk uit Moeder zou terugtrekken, me om zou draaien met mijn rug naar haar toe, me weer aan de rand van het bed vast zou klampen, en met mijn ogen dicht zou doen alsof er niets was gebeurd. De helft van mijn hersenen die in nog verrukking zwolgen, wilde de rug en de hals van mijn moeder kussen, haar huid strelen, haar tegen me aan drukken, om het genot volledig te beleven.
Ik hoopte maar dat mijn moeder nog in slaap was en dat zij geen idee had van wat er was gebeurd, en ik was bang dat als ik bewoog, dat zij dan zou ontwaken, en dan zou ik pas echt in grote problemen zijn. Dus bleef ik volledig verlamd, verscheurd tussen die twee gedachtes in mijn hersenen. Ik trok haar niet tegen mij aan en ik trok me ook niet terug. Ik bleef gewoon waar ik was.
Maar mijn erectie was niet over. Na een tijdje boog Moeder zich iets naar voren, tilde haar ene been omhoog, en ontspande haar dijen en haar billen, en liet mijn penis voorzichtig in haar vagina glijden. Toen begon zij opnieuw met het schommelen. Ik wist nog steeds niet zeker of mijn Moeder dit bewust deed, of dat zij dit allemaal onbewust deed in een diepe slaap.
Ik kreeg het ritme van mijn Moeders bewegingen te pakken, en paste mij erbij aan. Toen ik met mijn heupen begon te schommelen, hield mijn Moeder op met bewegen. Het voelde zo heerlijk dat ik begon te versnellen, ik pompte sneller en sneller in en uit haar vagina. Toen ik veel te snel begon te gaan, kneep Moeder haar billen stijf om mijn bewegingen te stoppen. Daarna gaf zij mij met haar heupen opnieuw het goede ritme aan, ik nam het weer over, en zij hield weer op met bewegen. Nadat die cyclus een paar keer herhaald was, begreep ik wat Moeder me met haar lichaam wilde vertellen, en ik vertraagde mijn tempo zo, dat het geen wedstrijd meer was. Ik schoof er in en trok terug, duwde erin en trok terug, gleed erin en trok terug. Moeder begon haar heupen langzaam tegen mijn ritme in te bewegen, en zij begon hoorbaar te hijgen, alsof zij aan het hardlopen was.
De bewegingen van haar heupen werden schokkerig en steeds heftiger. Mijn bewegingen aan de hare aanpassend, stootte ik stevig tegen haar in, en met elke slag probeerde ik dieper in haar vagina te komen, en ik voelde mijn orgasme naderen. Plotseling duwde mijn Moeder haar heupen met grote kracht stijf tegen me aan en haar lichaam begon spastisch te krampen, en mijn piemel begon hevig te kloppen, terwijl ik tegelijkertijd met haar klaarkwam.
De spieren van haar vagina grepen mijn penis vast en begonnen er spastisch aan te melken. Het voelde alsof er een reusachtige kracht in haar lichaam kwam en de controle van mij overnam. Ik boog achterover, mijn onderbuik zo stevig tegen haar drukkend als ik kon, zo diep als ik kon in haar duwend, en mijn volledige ziel en zaligheid stroomde uit mijn kloppende penis in haar vagina naar binnen.
Worstelend met een allesverzengend orgasme, begon ik hulpeloos en zonder er iets aan te kunnen doen, te schreeuwen, me niet meer afvragend of ik hierdoor de gang van zaken zou bederven.
"Ooh," hijgde ik. "Ooooooooooh. Ooh, oh, oh."
Moeder en ik ontspanden ons en we lagen daar, nog zwaar ademend, mijn penis nog binnen in haar. Geen van ons bewoog zich. Ik voelde mijn penis slap worden, en vervolgens krimpen. Toen gleed hij uit de vagina van Moeder, gleed langs haar behaarde schaamlippen en kwam op haar been te liggen. Moeder draaide zich op haar rug, hief haar heupen op en trok haar nachtpon naar onderen.
Ik begreep dat het afgelopen was, en ik draaide me om, zodat ik met mijn rug naar haar lag. Mijn hersenen waren zo’n mengsel van gedachten, gevoelens, vragen, vrees, hoop en verlangens, dat ik de stukjes niet meer aan elkaar kon passen. Ik lag daar maar, met mijn rug tegen mijn Moeder aan, en ik deed mijn best om me los te maken van wat er gebeurd was, en van al dat geestelijk wapengekletter.
Ik werd wakker van het geluid van de douche. De kamer was gevuld met ochtendlicht dat door de wazige vensters en vergeelde gordijnen naar binnen filterde. De herinneringen aan de seksuele gemeenschap tussen mijn Moeder en mij, in het holst van de nacht, zweefden in dezelfde geestelijke ruimte waarmee ik mij normaal dromen herinnerde.
Was het wel echt gebeurd of had ik gedroomd? Ik reikte naar onderen en raakte mezelf aan. Mijn penis en mijn ballen waren kleverig, en mijn schaamhaar zat aan mijn buik vastgeplakt. Ja, het was echt gebeurd! Ik had met mijn moeder geneukt. En zij had met mij geneukt! Of was het alleen maar in een natte droom geweest?
De douche ging open, Moeder stapte eruit, volledig gekleed, met haar toilettas in één hand en een opgerold nat kledingstuk in de andere.
"Ik denk dat jij beter ook een douche kunt nemen, voordat we weer gaan rijden", zei ze. "Want het gaat weer heet worden vandaag, weet je."
Ik had lang genoeg met haar stilzwijgen geleefd, om meteen te begrijpen wat Moeder werkelijk bedoelde. Dat zij onder de douche was gegaan, en mij suggereerde om ook een douche te nemen, dat was heel ongebruikelijk. In ons gezin gingen we altijd s’avonds in bad. Niemand baadde ooit in de ochtend. Dit was een erkenning van mijn Moeder, en voor mij een bevestiging dat zij wel degelijk wist wat er die nacht was gebeurd. Ik plaatste dit feit bij het allegaartje van gedachten en vragen in mijn hersenen, en ik stapte onder de douche.
Toen ik klaar was met douchen, had Moeder alles al ingepakt en was klaar om te vertrekken. Ik deed mijn toilettas en mijn pyjama in mijn tas, en ik was ook klaar. Na een ontbijt van koffie en croissants bij het café met de vliegen, keerden wij in de hotelkamer terug om nog even naar de toilet te gaan, en onze tassen in de auto te zetten. Moeder droeg een opgerold kledingstuk, dat zij uit de badkamer had meegenomen en drapeerde het over de achterbank.
"Ik heb mijn nachtjapon even gewassen" zei ze. "Hou jij er een oogje op zodat hij niet wegwaait, en het draai je hem straks even om zodat hij goed droog wordt?"
Wij stapten in de auto en vertrokken. De reis voerde ons die dag door het Baskenland. Ik herinner niet veel over die rit. Ik zat volledig in mijn eigen gedachten opgesloten, probeerde om mijn beeld van de werkelijkheid te herstructureren, en er bestond niets buiten mij. De band tussen mijn moeder en mij was totaal veranderd, en ik wist niet wat ik met die verandering aan moest.
Ik voelde een strijd tussen de begrippen van goed en kwaad en mijn eigen verlangens en wensen. Ik was nieuwsgierig naar de geslachtsdaad, hoe het voor mijn Moeder had gevoeld, hoe zij het had ervaren, hoe het voor haar allemaal was. Ik wilde het waarom weten. Ik wilde mijn Moeder vertellen hoeveel ik van haar hield. Ik wilde haar arm aanraken, over haar dijbeen strijken. Ik wilde opnieuw met haar vrijen, ik wilde er open over zijn, erkennen wat er gebeurd was. Ik wilde erover praten. Ik voelde de drang om te gillen: "Moeder, wil je er alsjeblieft met mij over praten?"
Maar ik had lang genoeg geleefd met haar stilzwijgen, om te weten dat dit nooit zou worden toegelaten. Ik was bang om er ook maar één woord over te zeggen. Als er iets over gezegd zou worden, dan moest het mijn Moeder zijn, die het gesprek begon, en zij begon er niet over.
Intussen lette ik, zoals Moeder had gevraagd, goed op haar nachtpon, die voor mij het bewijs was van onze seksuele vereniging. Telkens als ik hem aanraakte, en het gladde nylon tussen mijn vingers voelde, dacht ik terug aan die vorige nacht, aan het gevoel van dit materiaal mijn huid, aan het nieuwe en onbeschrijflijk prachtige gevoel van in haar vagina te zijn, aan het hevigste orgasme dat ik ooit had ervaren, aan het onregelmatig schokken van de heupen van Moeder, aan haar diepe zuchten. De nachtpon was vlug droog, al lang voor de middag. Toen wij stopten voor de lunch, vouwde Moeder hem zorgvuldig op en deed hem in haar tas.
Het stadje waar we die avond stopten, was groter. Wij hadden de keus tussen verscheidene hotels, en tot mijn verrassing koos Moeder niet het aller goedkoopste. In plaats daarvan koos zij er één die tien euro duurder was, zodat wij op een leukere plek konden overnachten. Maar om dit te compenseren, nam zij wel opnieuw een kamer met één tweepersoonsbed in plaats van een kamer met twee éénpersoons bedden.
Op dat moment begon ik me af te vragen of zij misschien nog een andere reden had om een tweepersoonsbed te nemen, of dat de lagere kosten de enige reden waren. Ik wilde het aan haar vragen, om een gesprek te beginnen, maar ik durfde het niet. In stilte begon ik voorzichtig te hopen.
Nadat wij ons in het hotel hadden ingeschreven, liepen wij niet naar de meest dichtbij gelegen cafetaria, maar wij liepen het stadje in totdat wij een leuk restaurantje vonden, waar we een goede en betaalbare maaltijd konden krijgen. Tegen de tijd dat wij naar het hotel teruggingen, was Moeder moe, en wij gingen weer door dezelfde routine van douche nemen en naar bed gaan, net zoals de dag ervoor.
Deze kamer was ruim in vergelijking met het kippenhok in La Rochelle. Er was een grote kast voor onze tassen, twee zachte stoelen, nachtkastjes met leeslampjes erop, en een overvloed aan ruimte om je in te bewegen. De muren waren afgewerkt met gevernist dennenhout, en de gehele ruimte rook schoon en fris. Toen ik tussen de lakens gleed, zei Moeder: "Blijf deze keer wel goed aan je eigen kant liggen, denk erom!"
Deze nacht had de waarschuwing van mijn Moeder om aan mijn eigen kant te blijven wel degelijk betekenis. De matras was nieuw en plat, en heerlijk comfortabel, het was verrukkelijk om je volledig te kunnen ontspannen, je niet aan de rand van het bed te hoeven vastklampen om niet naar het midden te rollen. Maar ik was teleurgesteld. Er was nu geen enkele reden voor mijn Moeder en mij om tegen elkaar aan te rollen, terwijl wij sliepen. Natuurlijk waren mijn gedachten vervuld van de herinneringen aan de vorige nacht. En natuurlijk had ik ook weer die enorme, bijna pijnlijke erectie, waar ik niets tegen kon doen.
Moeder begon zachtjes te snurken. Ik lag stil en bewegingloos, wachtend tot de slaap zou komen. En na een tijdje nam de slaap heimelijk bezit van mij.
Maar toen ik s'nachts wakker werd, zat mijn penis toch weer in de vagina van mijn moeder. Zij schommelde weer haar heupen tegen me aan, maar deze keer zei zij niet: "Nee, nee, nee?" Ze zei: "Ja, ja, ja!" En deze keer bewoog ik ook direct tegen haar ritme in. Ik kwam weer veel te snel klaar, en Moeder hield haar adem in en kneep met haar vagina rondom mijn penis. Mijn penis ontspande zich, maar werd niet slap. Ik wachtte een paar minuten, en begon weer in en uit mijn Moeder te bewegen.
Moeder draaide om zich zodat zij me in de ogen keek. "Doe je pyjama uit!" fluisterde zij. "Wat?" zei ik. "Ik zei, doe je pyjama uit!" siste mijn Moeder nu iets luider.
Ik greep de voorkant van mijn pyjama jasje en deed de knopen open. Terwijl ik mijn pyjamabroek uittrok, richtte Moeder zich op en trok haar nachtjapon over haar hoofd. De kamer was vaag verlicht door de straatverlichting, niet licht genoeg om kleuren te kunnen zien, maar genoeg om grijstinten en schaduwen te kunnen zien. Haar grote borsten schommelden, toen haar armen omhoog gingen, en vielen terug met een lichte trilling. Zij sloeg het dekbed naar beneden, en ging op haar rug liggen. Ik kon haar blanke huid zien op het witte laken, met de donkere driehoek van haar krullend schaamhaar. Zij trok haar knieën op, spreidde haar benen en opende haar armen voor me. "Kom hier!" gebaarde ze zwijgend.
Ik knielde tussen haar dijen, niet wetend wat ik verder moest doen. Haar handen bewogen zich met een "Kom naar voren!" gebaar. Ik deed het, en ik begon te begrijpen hoe dit standje werkte. Terwijl ik mijn heupen naar haar kruis bewoog, reikte zij tussen mijn benen, greep mijn penis, en leidde hem naar haar vagina. Toen ik het puntje van mijn penis tegen haar vochtige gleuf voelde komen, duwde ik mijn heupen naar voren en gleed meteen helemaal naar binnen.
Toen ik niet verder naar binnen kon, greep Moeder mijn billen met beide handen stevig vast en ze begon met haar heupen te draaien. Zij hield mij zo stevig vast en schommelde zoveel kracht, dat ik haar schaamhaar als schuurpapier over mijn onderbuik voelde gaan.
"UH -uH-huh, UH -uH-huh, UH -uH-huh," zei ze, harder en sneller malend.
Verscheidene minuten schommelde zij op die manier met haar heupen, mijn billen stevig vastklemmend, zodat ik mij haast niet kon bewegen. Toen, zonder waarschuwing, sloeg zij haar benen om mijn knieën, knelde mij zo stevig mogelijk vast en gromde: "Aaaaaaaaaaarrr" gevolgd door "Uh. Uh. Uh" En terwijl Moeder mij in die houdgreep bleef houden, met haar armen en haar benen, schokte en schudde zij spastisch, en haar vagina kneep zich samen en zoog mijn penis leeg. Ik kwam niet klaar. Ik hield vol, en probeerde zo goed en zo kwaad als het ging, de storm uit te rijden waar mijn Moeder doorheen ging. Haar adem kwam met horten en stoten.
Tenslotte ontspande zij zich, en haar ademhaling werd regelmatiger. Na een paar ogenblikken begon zij met een langzaam en regelmatig ritme te bewegen, en ik lag op haar, bewegingloos. Hoe lang handhaafde zij dat rustige ritme? Ik heb geen idee. Ik leefde opnieuw in het moment, verscheurd door de sensaties en de emoties die ik voelde, en hopend dat dit moment voor altijd zou duren. De vagina van Moeder voelde heerlijk, maar "heerlijk" was nauwelijks het woord om dit gevoel te beschrijven, deze combinatie van hitte, vochtigheid, en zachtheid die mijn penis streelde bij elke slag.
Zachtheid was ook niet het juiste woord. De binnenkant van Moeders vagina had textuur, contouren die ontworpen leken om een penis mee vast te houden. Strelen was ook al niet het juiste woord. En knijpen of wrijven ook niet. Het was wel een soort wrijving, maar het was geen afremming. Ik denk het enige juiste om te zeggen is, dat het voelde als melken, terwijl ik me afvroeg hoe het kon, dat ik de aanraking van Moeders vagina door mijn hele lichaam voelde, ik realiseerde me dat een groot deel ervan gebeurde in mijn hoofd, en niet in mijn penis.
De heupen van Moeder begonnen weer sneller te bewegen. Zij greep mijn billen of mijn benen niet meer vast, zodat het geen ruwe, slijpende beweging was. Het was meer een zachte golving, alsof wij samen zwommen, als dolfijnen in de zee, dicht tegen elkaar.
Ik hoorde haar iets me zeggen, maar ik verstond het niet.
"Ja, Moeder?"
"Richt je eens op?"
Teleurgesteld dat zij zich nu al van mij wilde scheiden, begon ik mijn heupen op te heffen en mij terug te trekken.
"Nee," zei ze, "Niet je heupen, maar je bovenlijf. Blijf wel in me, maar ga op je knieën liggen tussen mijn benen. "
Natuurlijk deed ik wat Moeder vroeg, opgelucht dat zij onze gemeenschap niet beëindigde. Moeder hief nu haar benen op en vouwde ze binnen mijn ellebogen dubbel. "En nu weer gaan liggen", zei ze.
Ik deed het en merkte dat de vagina van Moeder nu wijd open was en bijna naar het plafond gericht. Ik gleed veel dieper in haar dan voorheen, en ik voelde mijn ballen nat worden door de vochtigheid van haar schaamlippen.
"Goed zo," zei ze, "En nu dieper, ga dieper!"
Het vereiste wat oefening, maar na een paar minuten vond ik het juiste evenwicht, zodat ik de benen van Moeder vasthield waar zij ze wilde hebben, zonder haar te smoren, terwijl ik tegelijkertijd mijn penis in en uit haar kon bewegen. Zoals zij vroeg, ging ik zo diep mogelijk. Ik trok mijn heupen zover naar achteren als ik kon, totdat alleen het puntje van mijn penis nog in haar was, en dan drukte ik naar binnen zo diep als kon.
Als ik helemaal in haar was, wiegde Moeder haar heupen van de ene naar de andere kant, en ik kon haar baarmoedermond voelen glijden langs het puntje van mijn penis. Ik begon te experimenteren, soms bleef ik een tijdje diep binnen in haar, voordat ik me weer begon terug te trekken, soms plaagde ik haar schaamlippen een tijdje door er alleen met het puntje van mijn penis tussen te gaan, alvorens ik weer haar vagina binnen ging. Ik wiegde mijn heupen van één kant naar de andere, waardoor de druk verhoogd werd, die ik van de zijkanten van haar vagina uitoefende. Wat ik deed kwam heel natuurlijk en vanzelf en Moeder scheen het erg lekker te vinden.
Na een tijdje begon ik mijn zaad te voelen. Niet binnen in mijn penis, niet in mijn ballen, maar ergens veel dieper in mijn lichaam. Niet alsof ik heel spoedig zou klaaromen, maar alsof het pas over een tijdje ging gebeuren, en dat ik nog tijd had om mijn voorbereidingen te treffen. Mijn slagen werden intenser en dieper. Mijn hersenen stopten en een onzichtbare kracht nam controle over mij. Ik werd gedreven door instincten waarvan ik het bestaan niet kende.
Door de manier waarop wij tegen elkaar lagen, paste het lichaam van Moeder zich automatisch aan mijn bewegingen aan, en wat ik deed, deden wij samen. Na niet al te lange tijd, bewoog mijn penis zich niet meer zachtjes in en uit Moeder, maar ik beukte stevig tegen haar aan, zover mogelijk eruit trekkend en dan zo hard naar binnen drijvend als ik maar kon. Mijn kruis werd kletsnat van haar vochtigheid, en ik kon mijn ballen tegen de strakke billen van Moeder voelen botsen.
"Ooh? Ooh? Ooh?" begon Moeder, een vragend geluid bij elke kreet, alsof zij wachtte op iets dat moest gebeuren. Mijn heupen gingen sneller en sneller, en Moeder maakte haar vragende geluidje telkens weer als ik in haar duwde.
En toen explodeerde ik. Ik kwam niet gewoon klaar, nee ik explodeerde. Mijn lichaam verzamelde al zijn krachten en er schoot iets door mijn lichaam omhoog, en het voelde bijna alsof mijn penis vier keer zo dik werd, alsof mijn penis explodeerde en zich als een raket diep in de vagina van mijn moeder boorde.
Moeder maakte een geluid dat ik nooit zal kunnen beschrijven. Ze gilde. Zij zuchtte. Zij huilde. Zij schreeuwde. Alles tegelijk, en haar lichaam schoot in een ongelofelijke stijfheid. Haar vagina greep mijn penis vast en molk mij met krampachtige samentrekkingen van binnenuit.
Voor enkele ogenblikken bleven wij als bevroren in die positie, en toen ontspanden wij ons, hijgend alsof wij voor ons leven hadden moeten rennen. Moeders benen leunden slap tegen mijn ellebogen. Langzaam en zachtjes legde ik haar benen terug op het bed. Ik bleef nog steeds zo diep in haar als ik kon, en ik bewoog nu zo weinig mogelijk.
Van tijd aan tijd trilde mijn Moeders lichaam, en haar vagina trok zich even opnieuw samen, maar lang ziet zo sterk als daarvoor. Ik begon slap te worden. De rillingen en krampen werden zeldzamer en minder sterk. Met een laatste trilling dreef Moeder mijn slappe penis naar buiten. Ik rolde van haar af, ging op mijn rug naast haar liggen en trok het laken over ons heen. Ik pakte haar hand. Terwijl wij daar zo stil lagen, nam de slaap ongemerkt bezit van ons beiden.
Toen ik wakker werd, lagen Moeder en ik nog steeds in dezelfde houding als toen ik in slaap viel, behalve dan dat wij elkaars hand niet meer vasthielden. Het was al helemaal licht. Blijkbaar hadden wij aanzienlijk langer geslapen dan de vorige ochtend. Ik draaide mijn hoofd en keek naar haar. Zij staarde naar het plafond, haar ogen wijd open. Natuurlijk had ik een ochtend erectie, die door het laken heen zichtbaar was.
Vroeger zou ik meteen mijn knieën opgetrokken hebben om mijn erectie te verbergen. Maar na wat er gebeurd was, leek dat geen zin te hebben. Ik lag dus zwijgend te wachten tot Moeder zou zeggen dat het tijd was om op te staan en te gaan douchen. Vele minuten verstreken, en Moeder bleef maar stil liggen, onbeweeglijk. Ik was wat benieuwd wat er door haar heen ging.
Toen gleed Moeders hand over mijn lichaam en tastte voorzichtig naar mijn erectie, pakte hem beet en schudde hem zachtjes. Nadat zij dat een paar minuten had gedaan, trok ze mijn hand op haar buik en legde hem op haar schaamheuvel. Het was de eerste keer dat ik haar schaamhaar betastte, en alleen dat al veroorzaakte een rilling in mijn lichaam.
De benen van Moeder waren gespreid, en ik legde mijn middelvinger op haar spleet en drukte zachtjes en streelde tussen haar schaamlippen. Niet wetend wat ik verder moest doen, bleef ik die beweging voortzetten. Moeder reikte met haar andere hand naar beneden en legde hem op mijn hand. Met haar hand als gids, liet ze mij voelen wat ik moest doen, waar ik moest strelen, hoe ik haar moest aanraken en waar ik moest drukken. Ze duwde mijn vinger lager, hij gleed in de opening van haar vagina, die warm en glibberig was.
Ik nam wat van haar vochtigheid op mijn vingertop, en bewoog omhoog tot ik de knobbel van haar kittelaar raakte. Moeders hand om mijn penis verstrakte. Ik liet mijn vingertop zachtjes over en rondom de kittelaar van mijn Moeder strelen, dompelde hem af en toe even tussen haar benen voor smering, en keerde met mijn natte vinger terug naar haar clitoris. Moeder begon te kreunen van genot en haar heupen begonnen zich in langzame cirkels te bewegen.
In één beweging liet Moeder mijn penis los, ging zitten, wierp het laken van ons af, en slingerde haar been over me heen zodat zij boven me zat. Zij greep opnieuw naar mijn penis, en plaatste hem tussen haar benen, terwijl zij zich langzaam liet zakken. Terwijl ik toekeek zakte zij naar beneden, en ik zag mijn penis in haar vagina verdwijnen. Toen mijn erectie volledig binnenin haar was, ging Moeder rechtop zitten en keek me glimlachend aan. Ik glimlachte terug, met een mengsel van verrukking en verbazing. Toen leunde zij op haar armen en begon op en neer te bewegen met haar heupen.
Haar grote borsten hingen precies voor mijn gezicht, en bungelden traag heen en weer terwijl zij haar heupen bewoog. Ik kuste er eerst één, en toen de andere. Moeder hielp mij door haar torso te draaien zodat telkens één borst voor mijn mond kwam. Ik nam de tepel in mijn mond, legde mijn tong eromheen, en zoog zachtjes. Na een poosje trok zij haar borst terug en bood me haar andere borst aan. Terwijl ik zo haar borsten afwisselend kuste en aan haar tepels zoog, streelde ik met mijn handen over haar heupen en haar onderrug.
Moeder ging weer rechtop zitten, veegde het haar van haar voorhoofd met haar hand. Ik nam beide borsten in mijn handen en kneedde ze zachtjes, met mijn duimen over haar tepels wrijvend. Haar ogen waren gesloten, een gelukkige glimlach speelde om haar lippen.
Nadat zij een tijdje rechtop had gezeten, leunde zij voorover, en wreef met haar borsten in mijn gezicht. Ik reikte achter haar en greep haar billen, en trok ze omhoog. Ik begon mijn opkomend orgasme te voelen. Ik wilde liever nog niet klaarkomen. Ik wilde dat het zo lang mogelijk zou duren. Maar Moeder was volledig in controle er was niets wat ik kon doen.
Het gevoel van mijn opkomend orgasme werd sterker en sterker tot ik het niet meer kon tegenhouden en Moeder ging plotseling rechtop zitten en hield stil. Mijn aandrang om klaar te komen ging langzaam over, en ik ontspande me een beetje. Toen begon Moeder opnieuw met haar heupen te bewegen.
Wij herhaalden deze cyclus enkele keren, totdat de bewegingen van Moeder dringender begonnen te worden. Zij hief zich hoger op, en duwde harder naar beneden, en haar borsten begonnen heviger te schommelen. Ik greep haar billen stevig vast, en mijn vingertoppen raakten haar spleet. Terwijl ik haar bij de billen greep en haar hielp bij haar bewegingen, werden mijn vingers nat van haar vochtigheid.
Terwijl de bewegingen van Moeder steeds wilder werden, voelde ik dat mijn orgasme zich ook ging opbouwen, en ik begon met mijn heupen omhoog te pompen en mijn bewegingen aan haar aan te passen en in haar te stoten, zover als ik kon. Ik kreeg het ritme te pakken, maar ik viel weer uit de maat. Ik greep haar billen nog steviger vast om ons goed samen te houden. Ik begon klaar te komen, ik kwam, en kwam, en kwam. Haar lichaam werd ook helemaal stijf, en haar ogen sperden zich wijd open.
"OoooooooooOOOOH! " zei ze en begon geweldig te trillen. En toen het trillen ophield, begon haar vagina zich allebei met spontane krampen te bewegen. Knijpen. Ontspannen, Knijpen, Ontspannen.
Na enkele minuten hielden die krampbewegingen op. Moeder bleef rechtop zitten, met mijn penis nog steeds in haar vagina. Ik begon slap te worden en eindelijk gleed mijn verschrompelde penis uit haar. Zij bukte voorover en kuste me op het voorhoofd.
"We moesten maar snel gaan douchen en vertrekken", zei ze.
En dat zeggend, stond ze op en ging naar de badkamer. Mijn piemel zat onder het slijm vanwege al haar afscheiding en al het sperma dat uit haar was gedropen toen zij nog op me zat. De lucht was zwaar en rook naar seks. Ik lag, verloren in mijn eigen gedachten, totdat het mijn beurt was om te douchen.
Na het ontbijt kwamen wij in de hotelkamer terug om onze tassen te pakken, en nog even naar de toilet te gaan, en voor een laatste controle of we niets hadden vergeten. Daarna zetten wij onze tassen in de auto en stapten er in.
Mijn Moeder draaide zich en keek naar me. Zij legde haar vingers onder mijn kin. "Kom," zei ze, "Het is de hoogste tijd, want vanavond moeten we bij papa zijn."
Haar kin trilde lichtjes, en zij perste samen haar lippen samen. Tranen welden uit haar ooghoeken en liepen over haar wangen. Zij draaide haar hoofd naar voren en startte de auto.
Ik was vijftien, en ik had drie keer seksuele gemeenschap gehad met mijn moeder. Maar er is nooit een woord over gewisseld tussen ons.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners