Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sylvie, nederlandse studente op uitwisseling - 12843 keer gelezen
Mijn echtgenote is leerkracht en haar school had een uitwisselingsproject georganiseerd met een buitenlandse school. Sylvie, een knappe blonde stoot van 17 zou 2 weken bij ons komen logeren.

We hadden haar ’s zaterdags te Brussel afgehaald alwaar ze met haar medestudentes was toegekomen. Mijn vrouw had me al een paar foto’s getoond die ze ontvangen had per email. Op het eerste gezicht leek ze heel schuchter maar al heel snel bleek het een vlotte meid. Kort gerokt en diep gedecolleteerd zat ze achterin de wagen toen we naar huis toe reden. Ze was aan het praten met Emilie, ons dochtertje van 7. Ze leken goed op te schieten.

Thuis toonde Emilie onmiddellijk haar kamer. Sylvie zou op de logeerkamer slapen. Deze is gelegen recht tegenover onze slaapkamer.

Er werden ’s avonds enkele afspraken gemaakt over het gebruik van de badkamer om eventuele organisatorische problemen te vermijden.

’s Zondags, na de middag, was mijn vrouw met de twee meisjes gaan sporten in het nabijgelegen parkje. Ik was ondertussen bezig enkele stoffige klussen in huis af te werken. Het bureel diende immers dringend geschilderd te worden maar de muren dienden eerst opgeschuurd te worden. Ik was nog steeds aan het werken toen ze terug thuis kwamen.

Mijn vrouw kwam me verwittigen dat ze terug thuis waren. Ze zouden gaan douchen en dan haar grootmoeder gaan bezoeken. Na een klein uurtje hoorde ik de wagen vertrekken. Ik had bijna gedaan met deze rotklus. Na een half uurtje had ik eindelijk gedaan. Ik hing vol met stof en moest dus een douche nemen. Ik was de mening toegedaan dat Sylvie mee gegaan was met mijn vrouw daarom deed ik in het bureel reeds mijn kleren uit om zou weinig mogelijk stof rond te strooien in huis.
Ik stapte naakt de badkamer binnen en betrapte op die manier ongewild Sylvie die in het bad aan het masturberen was met het badeendje van mijn vrouw. Sylvie schrok even hard als ik. Ik deed snel de deur terug dicht en trok me terug op mijn kamer tot ik hoorde dat Sylvie even later de badkamer verliet en haar kamerdeur dicht trok.

Even later stond ik onder de douche. Ik had nog steeds dat beeld voor mij: lange slanke benen, een afgetraind kontje, lange blonde haren, kleine tietjes, zo tussen een a en een b-cup en een getrimde venusheuvel. Ze had zo een fijn lijntje schaamhaar. Van deze gedachte kreeg ik spontaan een keiharde erectie en begon me onder de douche af te trekken. Even later stapte ik uit de douche en droogde me af. Ik droogde de douche uit en toe ik de handdoeken in de wasmand gooide zag ik dat het eendje niet te vinden was. Ik deed een badjas aan en deed stilletjes de badkamerdeur open om naar mijn kamer te gaan. Had ik het nu verkeerd voor of hoorde ik iemand zwaar hijgen op de logeerkamer. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en keek door het sleutelgat. Sylvie lag op haar bed nog steeds te masturberen. Wat een geile meid zeg. Haar vingers draaiden gretig in haar kutje en rond haar clitoris terwijl ze met het trillende eendje haar tepels aan het bewerken was. Ik hoorde haar terug klaarkomen. Ze probeerden geen geluid te maken, maar ze kon een gilletje niet onderdrukken.

Ik trok me stilletjes terug op mijn kamer en trok een shortje en een T-shirt aan. Ik trok bewust de deur van mijn slaapkamer iets harder dan normaal dicht en ging toen hoorbaar langs de trap naar beneden.

Even later hoorde ik Sylvie terug naar de badkamer gaan alwaar ze nogmaals snel onder de douche ging.

Een kwartiertje later kwam ze naar beneden gekleed ik een tennisrokje en top zonder schouderbandjes, ze droeg zichbaar geen bh. Ik zat in de living een filmpje (Wild Orchid) te bekijken en ze vroeg of ze erbij mocht komen zitten. Ik vond dit geen probleem. Toen de erotische scène in de film begon wendde ze haar ogen eerst af. Ik zag wel dat ze deed alsof en stiekem keek ze mee. Ik zag dat haar tepels verstijfden. Ze zat met haar benen opgetrokken in de zetel en in merkte dat het stringetje dat ze droeg een nat vlekje vertoonde dat steeds groter werd. Toen de scène gedaan stond ze vliegensvlug recht en liep naar de keuken. Ik hoorde dat ze de koelkast opende om de colatje te nemen. Ik zette de film even stil en ging ook naar de keuken. Ze stond met haar kutje tegen de tafel en ik zag dat ze er zich zachtjes opnieuw en opnieuw tegen drukte. Ondertussen hoorde ik haar een gebedje prevelen. Ze draaide zich om en wist zich geen houding te geven. Ik vroeg of ze soms zin in chips had en even later zaten we beiden aan tafel. Ons gesprek ging eerst over koetjes en kalfjes, familie, de school etc
Ik kwam te weten dat haar ouders streng praktiserende protestanten waren en dat ze van haar ouders geen jongens mocht zien voor haar 18. Ze hadden ook geen televisie noch internet. Haar ouders beschouwden dit des duivels. Ze had dan ook niet de minste ervaring met jongens. Ze wou wel jongens zien maar mocht niet. Ze ging dan ook naar een school waar uitsluitend meisjes zaten..
Speels informeerde ik naar het badeendje. Eerst deed ze alsof ze me niet begreep maar uiteindelijk deed ze haar verhaal omdat ik haar vertelde dat ik geluidjes uit haar kamer hoorde komen. Ze vertelde dat ze gewoon in bad lag. Het badeendje stond op de kant van het bad. Ze had het genomen om er een beetje mee te spelen. Per ongeluk had ze de knop ingedrukt die het deed trillen. Ze dacht dat dit zo hoorde zoals met ander speelgoed van kinderen, zoals van die zwemmende kikkertjes. Het eendje dreef trillend rond en ze deed haar ogen toe om te genieten van het warme bad. Opeens dreef het tussen haar benen raakte op die mannier haar clitoris aan. En zalig maar onbekend gevoel ging door haar lichaam. Daarom had ze het eendje genomen net op het ogenblik dat ik naakt de badkamer binnenkwam. Ze was snel uit bad gesprongen en had zich afgedroogd. Omdat het zalig aanvoelde had ze daarom het eendje meegenomen naar haar kamer en had daar de zoektocht naar lustgevoelens verder gezet.

Van het een kwam het ander en ze begon me van alle vragen te stellen. Ze had me naakt zien binnenkomen (zonder erectie) en ze stelde zich de vraag hoe het dan wel moest. Ik vertelde haar dat een man een erectie krijgt, al dan niet spontaan en hoe dat in zijn werkt gaat. Ik vertelde haar dat ik onder de douche over haar gefantaseerd had en tegelijkertijd mij afgetrokken had. Ik zat ondertussen terug met een knoert van een harde en vroeg of ze hem eens wou zien. Eerst twijfelde ze nog maar uiteindelijk stemde ze toe. Ik liet mijn short naar beneden zakken en zat daar in vol ornaat. Ze vroeg of ze hem van dichtbij mocht bekijken. Ik had er geen probleem mee. Ze kwam voor mij zitten op haar knieën. Gefascineerd bestuurde ze hem aandachtig. ‘Mag ik hem even aanraken?’, vroeg ze. Natuurlijk mocht dit.
Met haar fijne slanke vinger wreef ze zachtjes langs mijn schacht. Met haar andere hand voelde ze aan mijn scrotum. Een druppel voorvocht kwam naar buiten. Haar neusvleugels bewogen een beetje toe ze dit rook. ‘Mag ik eens ruiken? ‘ vroeg ze. En ze voegde de daad bij het woord. Ik zag haar tepels opnieuw verstijven. Ze priemden door haar topje. Ik streelde zachtjes door haar haar en mijn handen daalden af naar haar blote schouders. Met laar vinger veegde ze het druppeltje voorvocht weg. Ze rook een haar vinger en stak hem vervolgens in haar mond. Ze vond het wel lekker. Zo goed zelfs dat ze een tweede druppeltje met haar tong weg likte. Ik liet een zucht van opwinding. Ze keek me even aan en likte vervolgens over mijn eikel. Ik had moeite om nog niet klaar te komen. Ik nam met beide handen haar hoofd vast en neukte haar zachtjes in de mond.. de eerste keer dat ik tegen haar huig aanduwde moest ze een beetje braken maar de tweede keer zoog ze hem er zo diep in dat ik even dacht dat ze zou stikken. Niet dus, want ze haalde vlot adem daar haar neus. Ze had het ritme te pakken dus liet ik haar hoofd los. Mijn handen gleden terug naar haar schouders. Ik liet ze verder langs haar rug zakken en met mijn duimen trok ik intussen haar topje naar beneden.

Ze zat nu met ontbloot bovenlichaam voor mij. Ze had echt van die prachtige borstjes met lichtroze tepeltjes die stijf vooruit priemden. Ik stond recht van mijn stoel en trok mijn T-shirt uit. Ik trok haar tegen mij. Ik voelde haar warme gloed tegen mijn lichaam. Ze deed haar ogen dicht maar haar mond hield ze sensueel open. Ik likte over haar lippen en onze tongen verstrengelden elkaar.

Op een bepaald ogenblik zei ik tegen haar dat ik het eigenlijk niet eerlijk vond. ‘Wat’ vroeg ze. ‘het feit dit ik volledig naakt ben en jij niet’ antwoordde ik. Ze stapte onmiddellijk uit haar rokje en het topje trok ze snel over haar hoofd. Haar stringetje hield ze nog aan. Ik nam echter beide uiteinden vast, trok er even aan en het minuscule lapje stof viel op de grond.

Ik zette haar vervolgens met haar kont op de tafel en liet haar erop liggen met haar benen over de rand bengelend. Ze keek me vragend aan. Toen ze vroeg ik ook ‘eendje’ mocht spelen verscheen er een glimlacht op haar gezicht.
Ik knielde neer en begon zachtjes aan haar liefdesknopje te likken. Al gauw stak ik enkele vinger naar binnen. Dit ging zonder problemen want ze was keinat. Ze kwam gillend klaar. Deze keer had ze zich niet ingehouden zoals op haar kamer. Even dacht ik aan de buren, maar gelukkig waren die niet thuis.

‘Neuk me’, smeekte ze. Verblind van geilheid stak ik mijn 19cm in één keer bij haar naar binnen. Ze gilde terug, Dit keer echter van een pijnscheut. Een beetje bloed hing aan mijn penis. Ik ging echter door op mijn ritme en al snel nam genot de plaats van de pijn over. Ze nam mijn billen vast en trok mij steeds dieper en dieper in haar. Ze verkrampte en ik voelde dat ik klaar kwam. Gelukkig had ik even een lucide moment en kwam over haar buik in plaats van in haar. Ik wist immers niet of ze al dan niet de pil nam.

Uitgeput lagen we beiden op de keukentafel na te genieten toen ik in de verte de wagen van mijn vrouw hoorde aankomen. We hadden net geteld 2 minuten om ons te fatsoeneren. Het sperma wreef ik snel van haar buik met haar stingetje. Sylvie liep snel naar boven om zich een beetje op te frissen en even later kwam mijn vrouw vanuit de garage naar binnen.
‘Schatje neem eens een douche want het ruikt hier naar het zweet van je harde werk vandaag’. Ik kon dat alleen maar beamen. Ik ging boven naar de badkamer en trof daar Sylvie naakt aan. Ook zij was zich aan het opfrissen. Snel ging ik met mijn hand nog even langs haar schaamlipjes. ‘Ik heb de smaak te pakken’ zei ze ‘en ik wil meer van dat.

Dat beloofde een leuke uitwisseling te worden waarover later meer.


Enkele dagen na haar ontmaagding zat ik tesamen met Sylvie nog naar een filmpje te kijken. Mijn vrouw was reeds om 21 uur naar bed gegaan want ze had een drukke dag gehad. Toen de film gedaan was vroeg Sylvie of ze mocht kijken of er nog iets op de tv was. Ik ging intussen enkele hapjes en drankjes halen. Sylvie had ontdekt hoe men digitale films kon opvragen. Toen ik binnenkwam zag ik dat ze snel terugkeerde naar een vorig scherm. Ik vroeg haar of ze iets gevonden had. Ze zei dat ze het eigenlijk niet goed wist en liet de keuze maar aan mij over. Ik opende dus het scherm van de seksfilms. Ze beet even op haar lip en keek guitig naar mij. Ik koos een film over meisjes in en internaat. Ze knikte goedkeurend en vroeg of ze tegen mij mocht aanliggen. Natuurlijk kom ik hierop geen nee zeggen. De ware orgie van jonge meisjes onder mekaar vervolg door een gangbang met jongens van een anders school deden haar echt geil worden. Ze had deze avond een pyjama aangetrokken en tussenhaar benen was deze al drijfnat. Ze verlegde haar arm en voelde zo mijn verstijfde jonge heer. Ze draaide zich plots op haar buik en kwam zo met haar gezicht vol in mijn schoot te liggen. Ze ritste mijn broek open en haalde mijn paardelul tevoorschijn. Ze nam hem vol in de mond. Snel ontkleedden we elkaar want ik wou haar neuken. Ik wist intussen dat ze de pil nam. Ze moest deze van haar moeder nemen om regelmatig haar regels te krijgen. Dit was nu wel lekker meegenomen. Ik legde enkele dekentjes en kussens op de mat. Ze wou onmiddellijk neuken maar ik hield de boot even af. Ik zou haar eerst een goeie massage geven en draaide haar daarom op haar buik. Met een beetje massageolie, die steeds voor dergelijke gevallen in het tv-kastje ligt, begon ik haar te masseren. Ze genoot zichtbaar en ik vergat geel plekje van haar lichaam. Het beste hield ik voor het laatst. Het mijn vingers vol massageolie begon ik haar te vingeren. Ze deed haar benen verder open en duwde haar kontje in de lucht. Ik nam plaats tussen haar benen en ramde mijn schacht in eenmaal naar binnen. Ze kwam heel snel maar stilletjes klaar. En bleef met haar kont in de lucht nagenieten van haar orgasme. Ik stak een vinger vol met massageolie is haar anusje. Ze keek angstig achterom maar liet toch snel begaan. Ze ontspande zich volledig . Een vinger werden er twee en vervolgens drie. Haar ringetje was nu voldoende uitgerokken. Ik haalde mijn vinger uit haar aars en verving deze door mijn lul. Ze had het eerst niet door. Pas toen ik steeds dieper en dieper haar aars penetreerde keek ze achterom. Ze ging steeds zwaarder ademen. En plots kwam ze gillend klaar zoals enkele dagen te voor. Ik hoorde plots iemand op de trap naar beneden komen en de deur van de living ging open. Ik verwachtte een scheldtirade van mijn vrouw doch deze kwam er niet. Ze deed haar slaapjurke uit en kwam naast ons op de grond liggen voor de haard. ‘Vandaag had ik mijn eerste lesbische ervaring ‘ zei ze. Het bleek dat mijn vrouw en Sylvie vandaag tesamen onder de douche geweest waren. Ik zag nu dat mijn vrouw en Sylvie zich beiden op identieke wijze geschoren hadden en blijkbaar hadden er elkaar daarbij geholpen.
‘En nu gun ik jou je eerste triootje’ zei ze vervolgens. Het bleek dat ze dit tesamen afgesproken hadden.
Ik zweer het, Ik ben in jaren nooit zo verwend geweest…

O ja, Sylvie komt tijdens de Paasvakantie reeds terug. …
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners