Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tante Francien - 47562 keer gelezen
Mijn tante Francien
Dit is een echt gebeurd verhaal die ik nu voor het eerst opschrijf in de hoop dat mijn tante dit leest en misschien wel in is voor een afspraakje nu wij beiden volwassen zijn.
Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Frans en ik ben nu 38 jaar, heb een normaal postuur 1.78 m ben blond en heb bruine ogen. Mijn tante Francien is nu 58 jaar en heeft een lengte van ongeveer 1.90 m met lange volle benen een slank postuur met rondingen op de juiste plaats, kort donker bruine haren en blauwe ogen.
Al sinds de eerste keer dat ik haar zag heb ik een zwak voor haar. Toen de kans zich voordeed heb ik die dus ook gegrepen met beide handen.
Mijn tante en oom kwamen logeren bij mijn ouders, zij was toen nog 31 jaar en mijn oom 35 jaar.
Zij kwamen vaak bij mijn ouders en bleven dan slapen zodat ze niet vroeg weer terug moesten naar huis. Wij woonden in Vlaardingen en zij in Alkmaar zodoende ook deze keer. Maar dit keer had ik andere plannen met mijn tante. Als zij bleven slapen dan kropen mijn broer en ik ís- Morgens altijd bij hun in bed. Het waren twee eenpersoonsbedden van mijn broer en van mij. Ik sliep meestal bij mijn oom en mijn broertje bij mijn tante. Dit keer wilde ik bij tante slapen en kreeg mijn zin omdat zij mijn tante mijn broertje altijd al bij haar sliep en het nu mijn beurt was.
Ik wachtte geduldig tot iedereen sliep en begon toen aan mijn zoektocht over mijn tante haar lichaam. Zij had een licht doorschijnend nachtjapon aan en ik had haar donkere tepels er al doorheen gezien. Ik werd alsmaar geiler eigenlijk en begon eerst rustig aan haar benen te strelen. Zij lag op haar zij met haar kond naar mij toe en door mijn streling ging zij op haar rug liggen . Nu kon ik zo naar boven over haar blote huid voorzichtig naar haar borsten. Even hoorde ik haar adem stokken maar daarna ging het rustig door en zo ook ik. Ik voelde haar tepels langzaam hard worden onder mijn strelen en kreeg een stijve plasser. Ik wilde nu eigenlijk wel wat proeven en ging met mijn mond naar haar tepel en zoog er zachtjes aan en likte erop. Ik kreeg steeds meer de smaak te pakken en wilde nu eindelijk wel eens weten hoe een echte kut eruit zag en voelde. Rustig ging ik dus op ondersoek uit en verdween onder de dekens. Heel licht raakte ik de binnen kant van haar dijen aan en haar benen gingen gewillig uit elkaar. Ik deed mijn hand tussen haar benen en het was er heel heet en nat. Ik wilde het nu van dichtbij zien en ging verder onder de dekens en plaatste mijn hoofd zo dat ik goed tussen haar benen was en keek zo recht in haar kutje. Wat zag dat er mooi uit, het glinsterde helemaal en rook zo lekker ik wilde er dichterbij komen en ging nog iets naar voren met mijn hoofd. Toen deed ik mijn vinger tegen haar lippen en deed deze nog iets open en zag al dat roze vlees zo voor mij. Ik had niet eens gemerkt dat de ademhaling van mijn tante nu aardig onregelmatig was geworden en kwam pas met een knalrood hoofd weer onder de dekens vandaan toen mijn tante zachtjes mijn naar kreunde en ik begreep dat ik gesnapt was. Mijn tante was echter niet boos maar minstens zo geil als ik. Zij gaf aan dat ik haar geil had gemaakt en het nu maar moest afmaken. Wij mochten alleen niet teveel geluid maken. Zij vertelde mij dat ik naar beneden moest gaan en maar is lekker moest likken aan haar poesje. Dit deed ik, af en toe gaf zij aan waar er meer gelikt moest worden en de tempo en uiteindelijk dat ik mijn vingers in haar kutje moest stoppen. Zij ging als een bezetene heen en weer . Dat mijn oom en broer niet wakker werden is een wonder. Maar later begreep ik dat zij was klaargekomen. Als dank gaf zij aan dat ik mocht kiezen wat ik wilde, dat zij mijn plasser in haar mond nam of dat ik haar mocht neuken in haar kutje. Ik koos natuurlijk voor het neuken. Wie had dat ooit gedacht, ik zou mijn tante neuken en zij vond het goed. Mijn plasser was al ontzettend stijf en rustig leidde zij hem in haar volwassen vrouwen kut. Nu langzaam heen en weer zij ze en dat deed ik, steeds sneller en eigenlijk veel te snel voelde ik een heel aandringend gevoel ik mijn onderbuik en piemeltje. Uiteindelijk kreeg ik dus ook mijn orgasme, volgens mij had mijn tante hier niet zoveel gevoel bij, mijn piemeltje was nog een klein ding eigenlijk vergeleken met een volwassen pik.
Beiden gingen wij vervolgens naar de douche en douchte samen, zij vertelde genoten te hebben en gaf mij een echte tongzoen. Ook vertelde zij mij dat ik nooit meer bij haar mocht slapen als zij kwam logeren en dat dit maar eenmalig was en ons geheim.
Ik ging hiermee akkoord. Jammer genoeg kwamen zij nooit meer bij mijn ouders logeren en kreeg ik steeds minder van mijn tante te zien. Ik geil nog steeds erg op haar en hoop haar een keer over te halen om met mij te neuken nu ik volwassen ben. Mijn plan is om dit verhaal hier op Oops.nl te plaatsen en ook aan haar door te mailen. Hopelijk zal zij dan contact met mij zoeken en kunnen wij iets afspreken. Als het lukt zal ik ook daarover schrijven natuurlijk.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners