Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tante Kitty is mijn lerares deel 1 - 16808 keer gelezen
Hallo,mijn naam is Ron en wat ik beschrijf is mij zo'n 15 jaar geleden gebeurt.
Ik was toen 16 jaar oud en ging tijdens mijn vakantie een week-end bij mijn oom en tante helpen met hun verbouwing.
Toen ik op vrijdag middag na school langs kwam reed mijn oom net de garage uit en groette mij haastig.Hij was door zijn werk als ingenieur bij SHELL opgeroepen om in Dubai een klus te klaren,dus was ik alleen aangewezen om mijn tante te helpen met behangen en verven.Mijn Tante Kitty was toen 32 jaar oud en had door haar werk (en het werk van mijn oom)geen tijd en geen zin gehad om een gezin te stichten. Kitty was een mooie vrouw,petite en een lekker lichaam,en de mooiste katte-ogen die elke man in een klap kunnen verleiden.
Tante liet me binnen en ze had net een lijst gemaakt om bij de HUBO wat materiaal te halen,zodat we er een goed begin aan konden maken dat week-end.
Zo gezegd zo gedaan,alles op de lijst werd gehaald en na een paar uur kwamen we bij haar huis terug,laadde alles uit en we besloten om na het avond eten te beginnen aan de logeer-kamers.
Ik had nog nooit behangen en Tante ging zonder aarzelen mij leren hoe je dit het beste kon doen,wat natuurlijk helemaal niet snel ging.
We zaten in een mum van tijd allebei onder het behang-plaksel en we besloten om het maar voor die avond het voor gezien te houden,te gaan douchen en dan nog wat te gaan relaxen voordat we naar bed zouden gaan.Ik ging eerst onder de douche en mijn tante kleedde zich uit terwijl ik nog onder de douche stond,ik kreeg een goeie blik op haar mooie borsten,billen en benen en alhoewel mijn tante wist dat ik haar bekeek,ze deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Ik stapte uit de douche,ze gaf mij een handdoek en ik verdween zonder blozen naar mijn logerkamer om iets makkelijks aan te trekken.
Voordat ik naar benden liep keek ik nog even langs de badkamer om haar mooie lichaam te kunnen bewonderen,maar ze was al beneden,gekleed in alleen een badjas.
Kitty stond in de keuken en ze vroeg of ik van wijn hield en ik zei prompt "rood",wat haar wel beviel.We gingen richting de woonkamer en ik kon het niet laten om haar lekker te staan bekijken toen ze voor mij uit liep.Jezus,wat een lekkere heupen en strakke kont in die badjas!We gingen op de bank zitten en met de afstandsbediening zette mijn tante wat muziek op en we genoten van een heerlijk glas wijn.
Op een gegeven moment vroeg ze mij of ik haar voeten wilde masseren en ik kreeg prompt een voet in mjn handen gedrukt, terwijl zij er goed voor ging zitten.Ik deed mijn best,dit was voor mij de eerste keer en mijn tante scheen dit wel lekker gevonden te hebben,want voet nummer twee kwam snel tevoren.
Terwijl ik zo bezig was vroeg mijn tante of ik al eens wat met meisjes gedaan had..Ik begon te blozen,maar moest bekennen dat ik alleen ooit eens ons buurmeisje had gevingerd,maar verder was ik nog zo groen als gras!
Tante glimlachte en nam nog maar eens een slok wijn,Ik wachtte op een antwoord,maar zij gebaarde dat ik niet moest stoppen met masseren."Zal ik je mogen leren hoe je een vrouw kan laten genieten?",vroeg ze mij terwijl zij langzaam haar badjas liet openvallen."Ik weet heus wel dat jij mijn lichaam hebt zitten bewonderen en aangezien jouw oom al in geen tijden meer mij heeft laten genieten,kunnen we elkaar een plezier doen!","Deal?"Ik kon alleen maar "OK" uitbrengen en ik begon langzaam en stijve te krijgen.
Mijn tante ging wat wijdbeens achteruit zitten en pakte mijn hand en gebaarde mij om haar clitoris langzaam te strelen."Voel je hoe vochtig het daar wordt?","nu,kom met je gezicht tussen mijn benen en lik me langzaam,over mijn clitje en met lange tonghalen over mijn spleet!"
Ik deed wat van me werd verwacht en ik likte alsof mijn leven er vanaf hing!!Steeds sneller en soms plagend even haar kontgat likkend,ging mijn tong tekeer.Tante begon steeds meer te kronkelen en hevig kreunend begon ze naar een geweldig orgasme te werken. "Niet stoppen!",riep ze me toe."Ik ga komen!!",hijgde ze hevig.Met een heftige gil kwam ze klaar,het kutsap stroomde uit haar spleet en een straaltje kutgeil spoot in mijn gezicht!Ik wist niet wat me overkwam,maar dit was het geilste wat me totdan was overkomen!Tante lag heftig na te schokken op de bank en ik kuste haar bezweten borsten.
"Stop a.u.b!","Laat me even op kracht komen!".Ik nam een slok van mijn glas wijn,terwijl tante lag na tegenieten.
Een moment later zei ze:"Ik denk dat het nu jouw beurt is..","kleed je uit!"
Wat mij toen is overkomen zal ik volgende keer aan jullie vertellen..


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners