Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tante Lucie 1 - 21257 keer gelezen
Ik heb hier al wat sexverhalen geplaatst.
Ja, ik hou van sex!
Dat heb ik van geen vreemden, mijn ouders waren zeer veel met sex bezig, in de hete zomers die we op het platteland doorbrachten in een of andere gehuurde boerderij werden fiks wat orgies gehouden.
Toen ik nog klein was sliep ik uiteraard overal wel doorheen maar toen ik wat ouder werd, begon het toch voor te komen dat ik ook midden in de nacht nog wel eens wakker wilde worden en dan op ontdekking ging in de grote donkere boerderij.
Op een bepaalde avond, ik zal zo rond de 14 zijn geweest, betrapte ik mijn vader, moeder en nog eens zo'n 6 vrouwen en 3 mannen terwijl die een spelletje aan het spelen waren (zo verklaarde mijn moeder het voorval later tenminste) dat ik nog helemaaaaal niet kende!
Een berg naakte lichamen glibberden over, onder en in elkaar waarbij er fiks gekreund werd.
Dat was ook de laatste vakantie die ik met mijn ouders mocht doorbrengen, het jaar daarop werd ik "uitbesteed" aan mijn Tante Lucie.
Ik kende mijn tante nauwelijks, wist dat ze alleen woonde in de "grote stad" en dat ze nooit getrouwd was geweest.
Ook had ik pa wel eens horen zeggen dat ze "lesbisch" zou zijn, wat dat betekende was toendertijd voor mij een raadsel maar het klonkt bizar en dus eng.
Met het lood in mijn schoenen reisde ik op mijn 15de levensjaar af naar Tante Lucie die woonde in Den Bosch.

Ik had de trein genomen en het was aangenaam in de trein hoewel buiten de lucht trilde van de hitte.
Tenminste, zolang de trein reeds was het aangenaam, als we op een station stonden te wachten werd het onaangenaam warm en ik zweette me dan de pleuris ondanks mijn korte broek en shirtje.
Eindelijk bereikte de trein het station van Den Bosch en ik stapte uit.
Tante zou me ophalen had ze gezegd en ze zou een felgele paraplu dragen zodat ik haar meteen zou herkennen.
Mijn ogen gingen op zoek naar een oud vrouwtje dat ongetwijfeld krom liep en half leunend een gele paraplu mee zou zeulen.
Toen ik daar een moderne vrouw zag staan met pretoogjes, een frisse rode jurk tot net boven de knieŽn en een paar rode pumps, leuk opgemaakt en een weelderige bos gitzwart haar keek ik haar zo voorbij.
Pas toen ze begon te wuiven en nogal hard "hallo Simon" riep keek ik weer naar haar.
Was dat Tante Lucie?
Ik liep op haar toe en gaf haar netjes een hand, ze nam mijn hand vast en ik moest zeggen dat ze hele zachte en enigszins koele handen had, ondanks de hitte.
We liepen gezamenlijk het station uit en namen even later plaats in een taxi, ze had geen rijbewijs, lachte ze en zo kon ze toch overal komen.
Na een ritje van een minuutje of 10 bereikten we een leuke woonwijk met vrijstaande woningen.
Ik had in een plaatjesboek in de bieb gekeken naar hoe Den Bosch er uit zou zien maar weer moest ik bekennen dat mijn verwachtingen lager waren dan hetgeen ik zag.
Tante Lucie betaalde de taxichaufeur en nam me mee naar een van de vrijstaande huizen.
Een grote voortuin, viel me op.
Eenmaal binnen moest ik mijn koffer maar even laten voor wat het was want Tante wilde me het huis laten zien.
We liepen de woonkamer in die volop in het warme lichte baadde, met prachtige meubels.
Een groot wit vloerkleed, kasten vol met indrukwekkende boeken en achterin twee grote openslaande deuren die, zo liet Tante me zien, uitkwamen op een magnifieke grote tuin.
De tuin was omzoomd met een heg die zelfs groter was dan Tante Lucie en een aantal grote bomen boden voldoende schaduw.
"Kom" zei ze lachend toen ze mijn blije gezicht zag "er is nog meer te zien!"
We liepen door een gang en kwamen in een grote badkamer met een ligbad waarin ik mezelf makkelijk rond kon draaien zonder de randen te raken, een aparte douchecabine en in een hoek een kleine sauna, zo vertelde Tante me.
Daarna liepen we de trap op naar boven, waar de slaapkamers waren.
Tante Lucie liet eerst mijn slaapkamer voor de komende 6 weken zien, een grote ruime kamer, met grote ramen die uitkeken op de achtertuin en het daarachter liggende deel, een park.
Een groot tweepersoonsbed, een kledingkast waarin ze alvast wat kleren voor me hag gehangen, allemaal nieuw en zeker helemaal "in" die zomer.
Er stond een buro met stoel en daarop tekenspullen en schildermateriaal.
"Ik weet dat je graag schildert en tekent" lachte ze "dus ik hoop dat je hier wat mee kunt!"
Ik knikte blij.
Hierna volgde Tante's slaapkamer, een eveneens zeer grote slaapkamer met aparte badkamer, een groot balkon en een paar grote kledingkasten en een spiegel aan het plafond, zo zag ik.
Ik was verrukt van al deze luxe die ik voor 6 weken in mijn directe omgeving had en toen ik mijn bescheiden koffertje had uitgepakt was het tijd voor de lunch.

Tante had buiten een tafel in de schaduw gedekt en er stond vers fruit, lekkere broodjes, heerlijk beleg, limonade.
Ze had zichzelf omgekleed en droeg nu een bikini.
Ik bewonderde haar lichaam, ze zag er uit zoals de vrouwen die ik wel eens had gezien op de plaatjes in van die sexboekjes van pa en ma.
Alleen dan met kleren aan maar wel zo mooi en bruin.
Ik betrapte me er op dat ik naar haar borsten staarde die eigenlijk maar net in het bikinihesje pasten.
Ik keek haar verschrikt aan want ze had het wel gezien maar in plaats van boos te worden lachte ze vriendelijk.
"Vind je ze mooi" vroeg ze toen en ik knikte met een vuurrood hoofd.
"Daar hoef je toch niet om te kleuren, Simon. Op jouw leeftijd zie je dat soort dingen nu eenmaal graag en ik vind een beetje aandacht van mannen, al ben je nog wel jong, zeker niet onaangenaam hoor."
Ik glimlachte naar haar en ze streelde me over mijn haren.
Toen boog ze naar me toe en kuste me op mijn wang.
"Eet nu maar wat" zei ze zacht en ze pakte een peer die ze met smaak begon op te eten.
Daarbij stroomde het sap van de peer rijkelijk over haar hand en druppelde langs haar arm omlaag tot het op haar bruine buik terecht kwam en daar een klein plasje maakte in haar navel.
Ik slikte want het hele beeld deed me zeker wel wat, stel je voor, je bent 15, volop in de pubertijd en je weet dat je plasser ook andere dingen kan dan alleen maar water afvoeren en dan zit je tegen zo'n mooie vrouw, nota bene je eigen Tante, en die eet dan een peer waarbij ze helemaal onder komt te zitten.
Ook op haar bikinihesje kwam peer terecht en toen ze klaar was met de vrucht pakte ze een handdoek en droogde zichzelf af.
"He, verdorie" zei ze toen ze de vlekken op haar bikinihesje zag "wat een vervelende vlekken. Die moet ik even uitwassen, knul" en ze liep het huis binnen.
Niet veel later hoorde ik haar weer terug komen en ik draaide me om, in de veronderstelling dat ze dus wel een andere bikini zou hebben aangedaan maar niets daarvan, ze kwam me met ontblote borsten tegemoet en bij elke stap veerden de machtige bollen op en neer.
Ze had nooit kinderen gehad dus alles was nog krachtig en vol hoewel ik dat toen natuurlijk niet wist.Het kon me toen trouwens ook niet veel schelen want Tante Lucies borsten waren indrukwekkend!
"U bent opp daar bruin" zei ik toen me opviel dat haar borsten net zo'n lekkere bruine kleur hadden als haar buik en armen, bijvoorbeeld.
"Ja, knul. Ik zon eigenlijk ook altijd naakt, weet je, Dan heb ik die vervelende strepen en vlakken allemaal niet die ik anders zou zien als ik in bed lig."
"Die u ziet?"
"U? Zeg maar je tegen me, kerel. En ja, die ik zie, je hebt toch die spiegel wel gezien aan het plafond? Dan kan ik mezelf altijd zien en dan wil ik geen vlakken en strepen zien als ik op bed lig. Ik lig namelijk altijd op bed als het warm weer is en ik slaap naakt dus dan wil ik dat allemaal wel mooi gebruind zien."
Ze zei het zo makkelijk tegen me dat ik me best trots voelde, voor mijn idee voerde ze een volwassen mensen gesprek met me.
"Heb jij wel eens naakt gezond" vroeg ze opeens en ik kleurde weer rood.
"Nee" stamelde ik.
"Niet? Joh, dat is zo lekker weet je, je moet je alleen even goed insmeren als je pas met je bolte reet in de zon ligt en je plasser natuurlijk ook anders verbrand die zeker maar ben je er eenmaal aan gewend dan wil je niet anders meer."
Ik slikte en nam nog maar een hap van mijn broodje.
Ze lachte weer en zei toen "kom op, dan trekken we samen alles uit en gaan we lekker naakt zonnen! Niemand die ons hier kan zien!"
Onzeker knikte ik en ze veerde overeind en trok snel haar bikinislip uit.
Met iets gespreide benen stond ze even later voor me en ik keek recht in haar driehoekje.
Tenminste, waar op de foto's vaak van die driehoekjes met haar zaten bij andere vrouwen want Tante Lucie was daar helemaal niet behaard, sterker nog ze was daar heel glad en kaal.
Weer slikte ik.
" Nu jij, Simon" zei ze en ik liet mijn zwembroek zakken.
Met mijn handen voor mijn plasser die een beetje schokkend bezig was zich op te richten ging ik weer zitten en Tante lachte.
"Niet zo preuts, joh. Laat lekker gaan!."
We kletsen volop en op een gegeven moment vergat ik zelfs bijna dat ik naakt was.
Languit gingen we in de zon liggen en Tante pakte de zonnenbrandmelk.
"Kom, smeer even mijn rug en zo in, Simon" zei ze.
Ik pakte de fles over en kneep er in.
Dikke druppels witte melk kwamen op haar bruine rug terecht en ik begon dat uit te smeren.
Heel voorzichtig en heel zachtjes.
"Kom op, Simon, wat harder en geen plekjes vergeten he" zei ze giechelend.
Ik deed mijn best en smeerde haar rug in, haar schouders en haar armen.
"Klaar" zei ik en ze lachte weer.
"Klaar? En mijn benen en billen dan?"
Het werd nu echt heel warm, tenminste, ik kreeg het echt heel warm, toen ik haar benen insmeerde want toen ik naar haar billen keek zag ik daar, tussen die gebruinde billen, iets glinsteren.
Van de boekjes wist ik dat dit het verboden gebied was, waar de vrouwen hun vrouwelijkheid bewaarden.
Gefascineerd staarde ik er naar en mijn handen gingen als vanzelf hoger en hoger, totdat ik de rand van haar billen bereikte.
"Ga maar door, knul" zei Tante Lucie zacht en ze zuchte even toen mijn handen de zonnenbrand over haar billen uitsmeerden.
"Dat doe je goed" zei Tante ietwat loom en toen ik klaar was kwam ze overeind en draaide nu op haar rug.
Ik was verbaasd, had ik net haar hele achterkant ingesmeerd en dan draaide ze me om.
"Doe je de voorkant ook meteen even" zei ze weer met die zachte stem waarmee ze ongetwijfeld elke man kon laten doen wat zij wilde!
Ik pakte de fles weer en kneep er in zodat er druppels op haar buik vielen.
Met biede handen smeerde ik haar buik in.
Toen pakte ze mijn handen en legde die op haar borsten.
Ik voelde haar tepels in mijn handpalmen prikken en het duizelde voor mijn ogen.
"Mijn borsten ook, Simon, mijn borsten ook."
Jazeker, haar borsten ook.
Met een fikse kneep liet ik klodders zonnenbrand op haar beide borsten terecht komen en meteen daarna viel ik er bijna op aan, zo enthousiast begon ik ze in te smeren waarbij ik telkens weer langs die harde, interessante tepels gleed.
Vanuit mijn ooghoeken zag ik dat Tante haar ogen dicht had en haar mond licht geopend en ze ademde wat zwaarder dan daarstraks.
Opeens kwam ze overeind en pakte de fles van me af.
"Nu jij, snel" lachte ze "anders verbrandt je nog."
Eerst moest ik op mijn buik gaan liggen en haar slanke handen smeerden me zorgvuldig in.
Ik voelde haar handen over mijn rug gaan, langs mijn benen omhoog en tenslotte over mijn billen wat ik een sensationeel gevoel vond.
Toen moest ik omdraaien en weer ging ze aan de gang.
Eerst mijn borstkas, toen mijn schouders, daarna mijn benen en buik en toen....haar hand bleef heel even rusten op mijn halfstijve plasser.
"Je hebt een mooie, grote lul" zei ze opeens en ze kneep er zachtjes in wat tot gevolg had dat mijn erectie doorzette en mijn "lul" zoals ze hem noemde, helemaal hard werd.
Ze ging tegenover me zitten en wees naar mijn plasser.
"Weet je, kleine kinderen noemen dat een plasser. Grote mensen, net zoals jij en ik, hebben daar andere namen voor, wil je die leren kennen?"
Uiteraard wilde ik dat.
Haar slanke hand sloot zich om mijn lul en ze begon heel langzaam te bewegen terwijl ze zei "we noemen dat soms een lul dus, een paal, een pik, een stormram, een tampeloeris, een rampetamper, een neukstaaf of een heipaal. Er zullen nog wel veel meer namen zijn maar deze ken ik. Weet je wanneer je die namen gebruikt?"
Ik schudde mijn hoofd."Die gebruiken grote mensen als ze neuken. Weet je wat neuken is?"
Ik wilde weer schudden maar wilde ook op een grote man lijken.
"Ja, dat is als een man en een vrouw heel dicht bij elkaar zijn zodat zijn, ehh... lul in haar gaat."
"Heel goed, schat, heel goed. En weet je hoe dat bij een vrouw heet, waar een lul in schuift?"
Mijn best doende om de boekjes weer voor de geest te halen en de tekst moest ik even later bekennen dat ik alleen maar naar de plaatjes had gekeken en dus geen naam wist te verzinnen dan die men op school had gegeven, plasser of vagina.
"Nee, lieverd, plasser zeggen kleine meiden en vagina zeggen de leraren, wij echte vrouwen hebben daar onze namen voor. We noemen dat een flamoes, een grotje, een gleuf, een spleetje, een poesje, een kutje een neukholte. Uiteraard zijn ook hier nog wel veel meer namen maar ik noem mijn vagina gewoon een lekkere kale grot!"
De zon moest ongetwijfeld dingen met me doen want het bloed trok uit mijn hoofd weg en ik weet niet waarheen maar had wel een vermoeden aangezien mijn lul steeds harder leek te worden en voor mij ongekende proporties aan nam.
Tante Lucie ging achterover liggen maar niet om te zonnen, ze spreidde haar benen en vroeg me of ik haar grotje niet eens dichterbij wilde bekijken.
Nieuwsgierig geworden (en opgewonden maar dat wist ik toen nog niet) kroop ik dichterbij en bekeek haar grotje heel goed.
Met haar slanke vingers wees ze alles aan "dit zijn de buitenste schaamlippen, die zijn lekker dik en vol, deze, dat zijn de binnenste lipjes, meestal wat kleiner. Hierbinnen, dat is mijn kutje, de ingang van mijn grotje waar een lul heel goed in past. Bovenin zit een knopje, zie je?"
Ik knikte en kroop nog wat dichterbij waardoor ik opeens haar geur rook, een geur die uit haar grotje leek te komen en me bijna de adem benam, wat rook dat heerlijk!
"Dit knopje heet mijn clitoris oftewel klitje en hiermee kun je een vrouw helemaal gek maken."
Ik stoof achteruit.
Gek maken?
Dat wilde ik niet, ik vond Tante heel lief en mooi en ze rook heel lekker, die mocht niet gek worden!
Nee, nee, niet gek worden.
Ze kwam overeind en pakte mijn hoofd beet "nee, Simon. Niet gek op die manier maar gek op een hele lekkere manier. Een manier die vrouwen zeer waarderen als een man dat bij ze kan bereiken. Heel veel mannen echter denken dat vrouwen maar ŤŤn ding willen en dat is dat de man zo snel mogelijk zijn lul bij de vrouw naar binnen brengt maar geloof me, schat, dat wil een vrouw absoluut niet."
"Wat dan" zij ik verbaasd.
"Goed dat je dat vraagt, wil je het ook echt leren?"
"Ja" zei ik enthousiast, ik wilde vrouwen wel op een lekkere manier gek maken en Tante wilde ik ook zeker gek maken.
Ze knikte en ging weer liggen waarbij ze mijn hoofd tot tussen haar benen bracht.
"Ruik je me daar" vroeg ze met een beetje een hees geworden stem.
"Ja, het ruikt heel lekker daar".
"Goed zo, Simon, een goed begin als je dat al lekker vind ruiken. Kus me nu maar eens op mijn grotje, gewoon op de buitenste lippen."
Ik boog naar haar toe en drukte mijn mond op haar lippen, haar schaamlippen zoals ze ze noemde.
Wat een sensatie trok er door me heen toen ik ze beroerde en proefde.
Het smaakte wat zilt maar ook een andere smaak die ik niet kon thuis brengen, iets van een beetje weŽe smaak maar wel heel lekker, ik voelde mijn bloed kriebelen en wilde haar weer proeven.
Zo zoende ik haar vele keren achter elkaar.
"Ok, Simon, nu mag je met je tong tussen mijn lipjes daar gaan, doe maar, en zo diep als je kan."
Als op bevel schoof ik mijn tong naar buiten en tot zo diep als ik kon tussen haar lipjes en het was ongelooflijk, dit was zo heerlijk.
Tante leerde me al heel snel nog wat woorden, opwindend, geil, beffen.
En ik leerde hoe ik dat moest doen, dat beffen, ik likte haar lipjes, haar klitje en tongde haar grotje zo diep ik kon.
Tante reageerde door lichte kreunen maar ook door daar onderin nog natter te worden.
Dat was een goed teken, zo verzekerde Tante me.
Opeens greep ze mijn hoofd vast, drukte het stevig tegen haar grotje en kromde haar rug waarbij ze een langgerekt "aaaaaaaaahhhh" liet horen.
Toen ze weer wat rustiger werd zei ze me dat ze klaar gekomen was, een orgasme had gehad.
Ook woorden die ik mocht onthouden en ik mocht trots op mezelf zijn, want ze zei "verdomd, Simon. Weet je dat niet eens veel volwassen mannen een vrouw met hun tong kunnen bevredigen maar jij, jij hebt me laten klaarkomen, het was fantastisch!"
Vol trots ging ik staan waarbij mijn inmiddels werkelijk ongelooflijk harde lul naar de lucht wees.
Tante Lucie keek me aan en vroeg "trek jij je wel eens af?"
Ik wilde ontkennen maar bedacht me, jeetje ik had Tante's grotje gelikt en haar veel plezier bezorgd, sterker nog, ze was klaargekomen en dat was iet sheel goeds begreep ik dus ik kon het haar wel vertellen.
"Ja, Tante, meerdere keren per week."
"Heel goed, dan maak je steeds goed vers sperma aan, weet je wat sperma is?"
Dat wist ik, daarmee maakten mannen kinderen bij vrouwen.
"Ja, ha ha ha, ook maar sperma is ook heel lekker voor vrouwen om te proeven. Weet je nog hoe ik smaakte, hoe ik natter werd? En weet je nog hoe lekker jij dat vond? Nou zo lekker vind ik nu sperma. Oh, sperma noemen we ook wel zaad of but....ik zeg altijd sperma want dat klinkt lekker geil" en ze lachte er heel grappig bij, geil lachen was dat, besefte ik later.
"Wil je mijn sperma dan ook proeven" zei ik ineens en ik wilde wel door de grond zakken, wat was dat nou voor een vraag.
Hoe zou ze dat dan doen?Net als ik als ik me aftrok?
Zou ze het dan in haar handen opvangen en aflikken?
Dat leek me wel een opwindend gezicht maar de waarheid was nog beter, zo leerde ik al snel.
"Nou, schat, wat een lief aanbod. Ja, ik wil je sperma wel drinken" en ze boog voorover waarna ze mijn haar slanke handen mijn lul vastpakte.
"Hm, wat een lekkere harde paal" hijgde ze enigszins en ik slikte, het klonk goed maar oh, waarom was ik dan zo zenuwachtig?
Toen opende ze haar mond, tuitte haar lippen en liet de top van mijn lul in haar mond glijden.
Wat een sensatie was dat, wat een gevoel!
Ik begon te trillen op mijn benen toen ze met haar hoofd heen en weer gaande bewegingen begon te maken waarbij ze ook nog eens heel stevig aan mijn lul zoog.
Het duurde niet al te lang of ik kon nauwelijks meer staan en zakte door mijn knietjes, viel achterover op de grond.
Tante liet mijn lul niet uit haar mond schieten en bleef doorgaan.
Ineens voelde ik dat bekende gevoel dat ik ook kreeg als ik me aftrok, het moment was bijna daar.
Ik wilde Tante nog waarschuwen dat het er aan kwam maar ze keek me strak aan en bleef hard zuigen en toen kwam het.
Ik leek wel te ontploffen, nog nooit had ik zo'n ongelooflijk orgasme gehad.
Met kracht voelde ik de straling diep in haar keel spuiten en ik keek haar in haar ogen die ze wijdopen had en waarin een blik lag die ik nog nooit had gezien en die ze me later beschreef als intens geil genot.
Toen werd ineens alles zwart voor mijn ogen.

Een minuutje later kwam ik al weer bij en Tante boog over me heen met een vochtige doek.
"Ja, Simon. Neuken is vermoeiend en zeker in de hete zon. Je bent even van je stokje gegaan toen ik jouw stokje leegdronk" ze giechelde even.
"Maar gaat het nu weer" vroeg ze toen bezorgd.
"Ja hoor, Tante. Het gaat wel weer. Het was ook zo lekker, ik zag sterretjes!"
Weer lachte ze "ik zal je deze vakantie heel veel sterretjes laten zien, als je dat wil!"
"Dat wil ik wel" zei ik, ook lachend.
Tante boog naar me toe en zie toen heel geheimzinnig "luister, knul. Dit mag je nooit tegen je mama of papa zeggen he. Dit is tussen ons."
"Ons geheim" zei ik.
"Jah, ons geile geheimpje"zei ze en ze pakte mijn arm beet en trok me mee, het huis in, de koelte in.
Dit was nog maar het begin en als jullie willen vertel ik nog wel meer over mijn vakantie bij Tante Lucie.
Laat me maar wat weten!

SimonCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners