Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tante Sjanie - 15269 keer gelezen
Na de eerste heerlijke neukweek bij mijn tante (die ik geen tante meer hoefde te noemen) doorgebracht te hebben ging Sjanie wat vaker met mijn moeder om. Ze belde hoe het met me ging thuis, omdat ik bij haar toch blijkbaar een stuk rustiger was. Mijn moeder vertelde dat dat inderdaad zo is. Als ik thuis kwam na een week vakantie bij mijn tante kon ik me thuis de eerste weken beter gedragen. Mijn tante stelde toen voor of het dan ook niet handiger was dat ik zo nu en dan ook een week-end kwam logeren. Mijn moeder had daar geen bezwaar tegen en zo gebeurde het dat ik kort na dat telefoongesprek het eerstvolgende week-end naar mijn tante toe mocht. Ik ging vrijdag 'smiddags na schooltijd naar mijn tante en bleef daar tot zondagavond.

Vrijdags aangekomen had mijn tante een geile ontvangst voor mij in petto. Ze had zich heerlijk aangekleed en kon blijkbaar niet wachten tot ik bij haar arriveerde. De begroeting was niet alleen allerhartelijkst, maar ze liet ook blijken dat ze naar me verlangde. Een volle zoen op mijn lippen en direct daar achteraan een langdurige tongzoen was mijn deel.,, Heerlijk dat je er weer bent, lieverd," begon ze.,, Je oom heeft koopavond, dus die is niet voor 10.00, 11.00 uur vanavond thuis. We kunnen ons dus lekker amuseren. Ga lekker zitten, dan zal ik je week-endtas naar boven brengen en drinken we gezellig wat."

Ik deed mijn jas uit en ook mijn schoenen zette ik in de gang. Ik nam plaats in de heerlijke fauteuil van mijn oom. Daar zat je lekker in de diepe kussens en je had ook alle ruimte om relaxed te gaan zitten. Mijn tante kwam binnen en liep naar de keuken om wat in te schenken. Ze nam een glas wijn en bij mij ging een biertje er wel in. Nadat ze het op tafel had gezet begon ze gelijk belangstellend te vragen hoe het met me ging. Ik antwoordde dat het goed ging en dat ik het plezierig vond om vaker bij haar te mogen logeren.Sjanie stond na haar glas leeg gedronken te hebben op en kwam op mij toe.,, Kom, schat, ik ga even lekker op je schoot zitten, want ik wil de weken dat we elkaar niet hebben gezien, wel inhalen. Kijk eens wat ik voor je heb aangetrokken. Een heerlijke wijde rok waar je je vrij in kan bewegen en waar jij je dus ook vrij in kan vinden." Ze zat amper op mijn schoot of ze trok haar rok al zo, dat ik vrij met mijn rechterhand op haar heerlijke dijen kon rusten.,, Ga lekker onder m'n rok, en beweeg je handen daar waar ik het het liefst wil hebben, onderwijl vertel ik je hoe het hier is toe gegaan." ik ging met mijn handen onder haar rok en trof direct een natte slip aan. Ze was zo geil als boter, dat bemerkte ik wel. Een heerlijk setje had ze aangetrokken en ik had niet veel moeite om haar natte spleet uit elkaar te drukken om zodoende al direct met twee vingers diep in haar kut te bewegen. Haar geile blik zei me genoeg om fel door te gaan.,, We hebben veel in te halen, lieverd. Ga lekker je gang met waar je mee bezig bent, want we zullen alles uit de kast moeten halen om aan ons genot te komen. Toen je de laatste keer was vertrokken, nadat we heerlijk geil hadden geneukt, kwam ome Rinus blijkbaar tot de ontdekking dat ie ook nog zo iets had als een lul. Ik was net bekomen van jou geile neukbeurt, toen hij me begon te versieren. Ik wist niet wat me overkwam, maar kon moeilijk zeggen dat ik geen zin had, want het was weken geleden dat we geneukt hadden. In de slaapkamer heb ik hem toen een goede beurt gegeven, waarna ik hoopte dat het voldoende was om er een paar weken vanaf te zijn. Dat bleek ook wel het geval. O ja, schat, ga door. Je hebt m'n kietelaar heerlijk beet. Ga er lekker langzaam overheen dan kan ik zo dadelijk m'n sap over je hand laten lopen. Pak met je andere hand m'n stijve tepels beet, want ook die doen nog steeds mee."

,,We moeten het vanmiddag waarnemen, want als ome Rinus thuis is vanavond kunnen we niks meer doen, maar morgen is hij weer de hele dag in de winkel en zal ik je op een heerlijke dag trakteren. Hou je hand tegen m'n kut, want ik ga komen. Geef me je tong, druk je vingers diep naar binnen. Gvd. ik ga komen, lieverd, druk me tegen je aan. Kom op, druk het kutsap uit me. Prima, prima, ik kom, ik kom. Ooooooooh wat heerlijk, voel je het over je handen lopen? Ooooh wat een zalig vluggertje als opwarmer voor de rest van het week-end. Zo, ik ga even een ander slipje aan doen en dan ga we het week-end pas goed beginnen. Zullen we gaan Chinezen vanavond?",, Ja hoor Sjanie, dat lijkt me lekker. Ik ben dol op Chinees.",, O.k., afgesproken. Ik ga me even verschonen. Heb je geen stijve pik gehad toen je me vingerde? Ik was zo met mezelf bezig, dat ik jou helemaal ben vergeten. Ik hoop dat je dat niet egoistisch vindt, maar ik maak het meer dan goed met je. Ze ging naar de slaapkamer en even later hoorde ik ze terugkomen. Ik liep naar de gang om naar de w.c. te gaan en daar kwam ik Sjanie weer tegen.

,,Moet je plassen? Nou, dat komt goed uit, want ik moet ook ontzettend. Kom mee, dan gaan we met z'n tweeen tegelijk. Vind je dat leuk?" Natuurlijk vond ik dat leuk. Wie ben ik als Sjanie loopt te geilen met me om dan nee te zeggen.,, Ik zal eerst op de bril gaan zitten. Als je op je knieeen voor me ga zitten wil je dan hand tegen m'n kut houden?" Ik gehoorzaamde direct en stopte mijn hand onder haar rok tegen haar kut aan. Ze had een heerlijk slipje aan gedaan en zonder wat te zeggen voelde ik dat ze druk ging zetten om haar pis uit haar kut te laten lopen.,, Doe m'n rok maar omhoog en kijk eens lekker hoe de pis uit m'n kut loopt. Volgens mij wordt je daar goed geil van." Ik trok haar rok omhoog en inderdaad ik zag haar slip langzaam donkerder worden ter hoogte van haar kut en de natte pek werd steeds groter, totdat ze zoveel kracht gaf dat de pis uit haar slip langs haar dijen over m'n handen op de pot kletterde. Ze zuchtte en steunde en trok haar slip wat naar beneden, zodat haar pis met een volle straal tegen m'n hand spoot. Bij mij spoot er ook wat omhoog, want naast de eerste vingersessie op de stoel, kon ik me ook nu niet meer inhouden van geilheid. Ze trok me naar haar toe en gaf me weer een heerlijke tongzoen. Nadat alle pis uit haar kut was geperst bleef ze op de pot zitten en vroeg me om voor haar te gan staan.,, Laat me je heerlijke lul zien en pis dan met een harde straal tegen m'n kietelaar aan. Ik za m'n slip uitdoen en m'n rok omhoog houden."

Ik ging rechtop staan en deed een stap naar achteren. Het duurde wel even, want het was voor het eerst dat ik stond te pissen terwijl iemand toekeek.,, Doe maar rustig aan, het is even wennen om op die manier je zeik te lozen, maar je zult merken dat het een heerlijke variatie is die we denk ik wel vaker op meerdere plaatsen zullen doen." De eerste druppels uit m'n eikel vielen op de grond, maar daar werd geen aandacht aan besteed. Na die eerste druppels begon de straal krachtiger te worden en bij het aanzien van die heerlijke, natte, behaarde kut, spoot het pis tegen de binnenkant van haar dijbenen tegen de schaamlippen om na enig mikken precies tegen haar kietelaar aan te komen. Ze zat wijdbeens op de pot om met haar ene hand haar rok op te houden en met haar andere hand haar kietelaar zo ver mogelijk naar buiten te laten komen. De pis spetterde naar alle kanten, maar de volle straal kwam toch heerlijk tegen haar genotsknop aan. Ze kreunde en gilde van geilheid en het leek wel of ze weer klaarkwam.

Nadat ik klaar was met pissen ging ze rechtop staan en pakte gelijk mijn lul beet.,, Kom op, lieverd. Je bent zo geil bezig geweest met me, dat je nu ook je geil moet lozen. Draai je om, dan zal ik met m'n harde tieten tegen je aan gaan staan en kan ik je heerlijk aftrekken." Ze voegde de daad bij het woord en in een mum van tijd had ik een stijve lul van hier tot ginder.,, Laat je lekker gaan en probeer het niet op te houden. Als je zover bent draai je je om en spuit je m'n rok helemaal onder. Die is al zijknat aan de binnenkant en ook de buitenkant moet maar een beurt krijgen. Na nog een paar flinke rukken, voelde ik dat het niet lang meer zou duren en begon ik me om te draaien. Sjanie ging dicht tegen me aan staan, trok nog twee keer het velletje over m'n eikel en voelde toen aan m'n ballen dat het sperma in volle vaart de ruimte op ging zoeken. Ze liet m'n lul los, kroop dicht tegen me aan, zoende me vol op m'n lippen, waarna ik direct mijn tong bij haar binnen duwde en kon al klaar komend tegen haar rok niets anders zeggen dan een beetje gemurmel. Na een diepe zucht raakten we los van elkaar en kwamen tot de conclusie dat we er niet uitzagen.,, Kom op, we gaan naar boven ons verschonen en daarna heerlijk eten."Tijdens de rit naar de Chinees konden we het nergens anders over hebben dat het neuken en hoe we vaker bij elkaar konden zijn. Tijdens dit gesprek pakte ze m'n hand en bracht die onder haar rok.,, Vinger maar even lekker bij me. Ik hoef niet klaar te komen, maar ik voe me gewoon beter als ik je bezig zie en voel bij me. Op de terugweg zal ik je een plek laten zien waarbij we heerlijk in de auto ons gang kunnen gaan. Lijkt je dat wat?" Ik knikte van ja. Het maakte mij niets uit waar we het deden, als we het maar deden.,, Als we daar zijn kunnen we nog even uit ons bol en onze kleren gaan alvorens we thuis met ome Rinus weer normaal moeten doen. Voor morgen heb ik heel wat in petto voor je. Met je moeder heb ik afgesproken dat je vaker mag komen. Dat is voor jou beter en voor je moeder ook. Zo hebben we een win-win situatie.

Inmiddels waren we bij de Chinees gearriveerd en namen plaats aan een vrije tafel in de hoek van de zaak. Tijdens het eten zat ze steeds met haar geile voeten over mijn voeten en benen te wrijven. Ik kreeg weer een stijve lul daarvan en moest - ondanks dat ik net geplast had - weer naar de w.c.,, Niet aftrekken, hoor. Dadelijk heb ik nog een heerlijk toetje voor je." Het kostte me wel moeite om me op de w.c. niet af te trekken, maar het toetje kon ik niet laten lopen.

Nadat ze had afgerekend, liepen we naar de auto om naar huis te gaan. Inmiddels was het donker geworden en dat gaf ons de gelegenheid om in de auto elkaar een heerlijke tongzoen te geven. Tegelijkertijd voelde ik haar hand tussen m'n benen en begon ze m'n pik al wrijvend harder te maken. Ik pakte haar borsten beet en wreef over haar tepels tot ik voelde dat ze hard waren geworden.,, Een goede warming-up voor straks. Kom op, we gaan hier weg en ik breng je naar een plek waar we ongestoord verder kunnen gaan." Ik wist bijgod niet waar we heengingen, maar een minuut of tien later stond de auto in een park geparkeerd met om ons heen allemaal bossages, waar niemand door heen kon kijken. Ze trok me naar zich toe, gaf me een zoen, pakte m'n lul voelde hem hard worden en wenkte met haar hoofd naar achteren. We moesten op de achterbank verder. Toen we daar terecht kwamen gooide ze haar benen direct over mijn schoot en pakte me in m'n nek. Ze boog mijn hoofd naar haar tieten en ik moest haar tepels bewerken. Ik maakte haar bloes los en hoefde niet naar een BH te zoeken, want die had ze niet aan. Al lurkend aan haar tieten, gingen m'n handen diep onder haar nu - strakke - rok en had meteen een dot haar te pakken. Ze had zich helemaal op deze rijbeurt voorbereid, want er was niet veel voor nodig om haar bij haar genotsplekken te pakken. Al vingerend en likkend ging ze met haar benen wijd in de zithouding zitten, waardoor ze met haar handen tussen m'n dijen begon te wrijven. M'n pik stond in een mum van tijd strak gespannen, maar m'n broek hield tegen dat hij stijl omhoog ging. Sjanie maakte m'n riem en broek los en en snel had ze haar hand in m'n onderbroek. Ze liet er geen gras over groeien en begon gelijk aan m'n lul te trekken.

,,Denk je dat ie hard genoeg is om te neuken? Doe je broek dan helemaal naar beneden." Ik dacht dat we het liggend op de achterbank zouden doen, maar dat was niet waar.,, Houd je paal goed omhoog en ga in het midden van de bank zitten." Ik deed wat ze vroeg en ze stapte met haar ene been over mijn benen heen. Haar rok had ze omhoog getrokken. Haar vingers hielden haar schaamlippen uit elkaar en met haar andere hand haalde ze m'n lul naar voren om hem tegen haar schaamlippen aan te houden. Langzaam liet ze haar kut over m'n eikel zakken en ik moest me inhouden om niet gelijk klaar te komen. Toen m'n eikel naar binnen was was de rest van mijn paal een peuleschil om helemaal naar binnen te gaan. Langzaam begon ze op en neer te bewegen waarbij ze de hoofdsteunen van de voorzittingen gebruikte om af te zetten.

,,Laat je gaan, schat, want nu moet jij je helemaal leeg neuken. Je bent zo goed voor mij geweest dat het niet meer dan normaal is dat ik je helemaal laat gaan. Doe met me wat je wilt. Pak m'n tieten, pak m'n kietelaar, laat me je vingers in m'n mond voelen en geef me een heerlijke zoen in m'n nek." Terwijl ik alles deed wat ze wilde werd ik geiler en ging ik steeds feller te keer. Het was goed dat ze een dure auto had, want de vering had het zwaar te verduren.,, Kom klaar als je zover bent. Let niet op mij, want je hebt mij al genoeg bevredigd. Neuk maar zoals je nog nooit geneukt hebt. Gebruik me als een hoerige teef. Ik heb dat verdiend vandaag, want ik heb alleen aan mezelf gedacht. Morgen en ook nu ben jij aan de beurt." Mijn paal ging tekeer, vloog in en uit haar kut en ik had haar tieten heb ik nog nooit zo stevig beet gehad. Ik drukte haar keihard tegen mij aan en ze begreep wel dat ik niet veel langer het sperma binnen kon houden. Na enkele seconden zette ik mijn tanden zachtjes in haar nek en gaf haar een heerlijke zuigzoen met een heerlijke beet erna, waarna ik haar losliet om met enkele brullen m'n volle zak sperma tegen haar baarmoeder aan te spuiten.

Ze stootte bijna haar hoofd tegen het dak zo hard hief ik haar naar boven. Na de allerlaatste druppel zeeg ik vermoeid, maar voldaan tegen de rugleuning aan. Sjanie liet zich voorover vallen om zodoende tot rust te komen. Na enkele minuten pakte ze een handdoek uit haar tas en begon m'n pik liefdevol af te vegen. Hierna trok ze haar rok weer omhoog, en maakte haar neukgrot ook schoon. Bij het zien van het glanzende vocht over haar schaamlipen en de volle bos haar kreeg ik haast weer een erectie. Nadat ze klaar was, boog ik voorover en kuste haar kietelaar even om daarna met m'n volle mond haar schaamhaar te bevochtigen. Hierna deed ze haar slip aan die ze in haar tas had meegenomen, borg de handdoek op en we gingen weer voorin zitten. Onderweg naar huis hadden we een heerlijk gesprek over allerlei zaken, maar vooral over wat ze me morgen allemaal zou geven. Thuis gekomen zaten we lekker tv te kijken met een drankje toen ome Rinus thuis kwam. Kort daarna ging ik naar bed om weer uitgerust op de volgende dag te wachten. Dat wordt dan het volgende verhaal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners