Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tennis kantine - 16399 keer gelezen
Nu het nieuwe tennisseizoen weer een beetje gaat beginnen, gaat mijn herinnering terug naar juli 2014.
Bij de plaatselijke tennisvereniging hier in ons dorp ben ik al enkele jaren lid, mijn naam is Machiel, 32 jaar, gewoon getrouwd, geen bijzonder of afwijkend persoon zeg maar.
Elke week ga ik een avond tennissen, tevens is er een lijst waarop je vermeld staat dat je ook bardienst hebt, bij mij is het zo dat ik vroeg in de avond tennis, dan daarna bardienst draai.
Dat doe je samen met iemand, ik zie altijd wel met wie ik samenwerk.
Als iedereen weg is moet je de bar schoonmaken en aanvullen, de kleedkamers en de douches schoonmaken en opruimen, kortom, nadat de laatste weg is ben je nog wel even bezig.
Na mijn tennis uurtje loop ik de bar in, altijd douche ik aan het einde van de avond, gelijktijdig met het schoonmaken van de douches.
Als ik daar binnenloop zie ik mijn zus Anneke achter de bar staan, ik vraag : "wat doe jij hier ?" ze geeft aan dat degene die dienst had niet kon, en of zij wou invallen.
Anneke is vijf jaar ouder als mij, ook getrouwd en woont ook hier.
Vind het prima, ook zij loopt in haar tennisrokje, sla daar verder geen acht op, we doen wat we moeten doen, gezellig druk is het, je kent dat wel, hoop sterke verhalen, drankje enzovoort.
Als de meeste weg zijn vraag ik aan An of ik alvast aan de kleedkamer zal beginnen, dat wimpelt ze af en zegt : "doen we straks samen even, ik moet ook nog douchen, even gezellig nog hier wat kletsen".
Als de laatste weg zijn doen we de rolluiken dicht en de deur op slot, als we achter zijn horen we en zien we de deur niet.
We vullen de bar aan, maken schoon, we kletsen ondertussen gezellig, zo werken we rustig door.

Als we achter zijn spuit ik met de brandslang de vloer en waar nodig is schoon, An loopt met schrobmiddel en dat soort dingen.
Bij de laatste twee douches zeg ik, die doen we straks wel als we gedoucht hebben.
"Ik kom wel even bij jou onder de douche staan, dan blijft er maar ntje over"
"ok" roep ik.
Als we zover klaar zijn en op de ene douche na alles schoon is zeg ik : "eerst ga ik een biertje pakken daarna douchen, jij ook wat ? "
Ze roept doe ook maar een biertje, zo zitten we aan de bar, kan prima met haar overweg, dus aan praat geen gebrek.
Na verloop van tijd zeg ik, "ga jij of ik eerst ?", "we bijten elkaar niet, ga lekker samen met mijn broer" als zij dat wil. prima hoor, dus ik ga me uitkleden, zet de kraan aan en ga onder de warme waterstraal staan, even later komt An erbij staan, zo heel erg groot is het ook niet, dus we raken elkaar wel eens.
Plotseling zegt ze : "wat heb jij een mooie kaalgeschoren pik" verbaast kijk ik haar aan en zeg dat ik dat altijd heb, is wel lekker.
"Mag ik even aanraken hoe dat voelt ?" is haar volgende vraag. lachend zeg ik "heel eventjes dan" dat doet ze gelijk, maar hoe reageert een pik in een vrouwenhand ? ook al is het je zus, heerlijk knijpt en trekt ze een beetje, en vrij snel ben ik kei hard.
Met haar grot blauwe ogen kijkt ze me aan en vraagt "wat nu"...............
"Niet meer aankomen gaat wel over" zeg ik, ze blijft er mee spelen, ik trek haar tegen mij aan en zeg : "als je niet snel loslaat gaat dit uit de hand lopen" ze blijft tegen mij aanhangen en duwt mijn hand op haar tiet, die voelen wel erg lekker, en een maatje meer als ik thuis gewend ben.Haar heerlijke tieten kneed ik, al snel staan we te zoenen en voel ik aan haar kut, erg nat is ze al en duw een vinger naar binnen.
Als ik haar lekker vinger en meerdere vingers in haar kut duw, zegt ze hijgend dat ik haar even klaar moet maken.
Pak haar bij haar benen, til haar op en laat ze op mijn paal zakken, zonder tegenwerking laat ze hem binnen, en laat har diep erover zakken zodat ik echt helemaal in haar zit.
Ze wipt zelf op en neer, potverdorie wat is mijn zus nu vreselijk geil. "neuk me klaar, spuit me vol. laat me komen" roept ze, met haar armen om mijn nek trekt ze zich steeds op, om zich dan weer over mijn paal te laten zakken.
Met mijn ogen dicht zeg ik : "als je zo doorgaat kom ik snel klaar" omdat mijn handen onder haar kont zitten duw ik een vinger in haar kont.
Dat is teveel voor haar, met een langgerekte schreeuw komt ze klaar, wild wipt ze op en neer op mijn pal en ik kom ook, echt als een idioot zo hard en veel spuit ik in mijn zus, sodeju, wat geil en lekker was dit.
Laat haar op de vloer zakken, mijn benen zijn wat kracht verloren, zo blijven we tegen elkaar hangen.

"Machiel, wat was dit vreselijk lekker" zegt An, ze wrijft over mijn paal, die zeker nog niet slap is, heerlijk heeft ze hem in haar hand, heel stoer zeg ik : "als je hem hard maakt neuk ik je nog een keer".
Ik draai haar om, zodat ze met haar rug tegen mij aanstaat, en kan ik haar beide heerlijke tieten kneden.
An wast haar kut een beetje schoon en stelt voor dat we even naar de fysio ruimte gaan, daar staat een massage tafel, dat is wel handiger.
Op haar rug met haar benen wijd duw ik haar op de tafel en zeg, ik ga je heerlijke kut even likken. wel jammer vind ik dat hij niet kaal is, maar een heerlijke kut om te likken.
Als ze aangeeft dat ze bijna komt stop ik even, om daarna weer verder te gaan, dit herhaal ik een paar keren, ze smeekt om klaar te mogen komen, maakt niet uit wat ik doe als ze maar klaar mag komen.
Dan ga ik tussen haar benen staan en ram mijn staal harde paal in een keer in haar openstaande kut, haar benen druk ik zo ver mogelijk uit elkaar, wild ram en stoot ik mijn paal diep in haar, wild slingeren haar tieten heen en weer, als ze klaarkomt ram ik gewoon door, als het haar teveel wordt moet ik even stoppen van haar.
Ze kwam daar klaar op een manier, helemaal geweldig om aan te zien, mijn paal haal ik even uit haar super gevoelige kut nu, kneed zacht haar tieten en laat ze even tot rust komen, omdat ik niet ben klaar gekomen staat mijn paal nog hard.
Als ze bijgekomen is zegt ze met schorre sten : "zo wordt ik thuis niet geneukt, mijn kut wordt gevoelig", ik buig voorover en neem om beurten haar tepels in mijn mond, na even zeg ik : "en je bent nog niet van me af, hij staat nog hard".
Ongelovig kijkt ze me aan, en zegt dan : "in mijn kut mag je niet meer", "dan ga ik je in je kont neuken"zeg ik, ben door mijn geile zus bloedgeil nog steeds.
Zonder op haar antwoord te wachten begin ik met mijn duim haar kontje op te rekken, ze trekt haar billen uit elkaar, dus ze wil het ondergaan................
Door het geil wat er uit haar kut loopt is haar ster lekker glad, na een poosje zet ik mijn eikel er tegen en langzaam druk ik door.Als mijn eikel in haar kontje zit wacht ik even, als An haar ogen weer opendoet, en aangeeft dat ze hem kan hebben ga ik langzaam en voorzichtig iets dieper.
"Machiel wat doe je met me, wat maak je me geil" kreunt ze, langzaam laat ik mijn paal in en uit haar schuiven, geweldig strak is haar kontje, een paar keer stoot ik stevig, dan weer even rustiger, ze weet niet wat haar overkomt, zo geil is ze "dit is nieuw voor me , wel vreselijk lekker, ik wil vaker" roept ze, ikzelf geniet hier ook vreselijk van, hoe fout het ook is, maar het is wel een vreselijk geile neuk partij.
Sneller en dieper stoot ik in mijn zus haar kontje, zo vreselijk lekker, zo'n prachtig uitzicht op haar prachtige tieten..................
Weer even doe ik rustig aan, om mijn orgasme uit te stellen, dan neuk ik haar weer stevig, zo wissel ik het af, maar mijn zaad kookt weer in mijn ballen, voel dat ik het niet lang meer vol kan houden.
"An, wrijf over je klit, maak je klaar, ik kom bijna" haar benen duw ik nog verder open, haar kut trekt ze open en heel snel gaat ze over haar klit heen en weer, het geen ik zie, en dat wat ik voel in dat heerlijke strakke kontje is teveel voor mij, met een grote luide kreet, stoot ik hard en diep, mijn klaarkomende paal in haar kont, elke stoot jaag ik een straal zaad in haar kontje.
Dan na even komt Anneke ook klaar, en hoe, ze gaat tekeer, alle zelf controle is weg, ik sta ook te trillen op mijn benen, voor beide was dit wel een top drie orgasme.
Ik laat me voorover op haar vallen, ze omhelst me, we zeggen niets, moeten even bijkomen, met mijn hoofd lig ik tussen die heerlijke tieten, wat kan een mens zich meer wensen....................

Als ik ga staan, en mijn inmiddels slappe paal uit haar haal, komt er ook sperma uit haar kontje, alles vanavond is mooi en geil, nog lang niet genoeg heb ik van haar.
Na een poosje besluiten we om maar weer te gaan douchen, we wassen, strelen en genieten van elkaars lichaam, wat een heerlijk lichaam heeft mijn oudere zus.
We gaan even naakt aan de bar zitten en drinken wat, An geeft aan dat ze vaker met mij samen wil werken hier, daar zeg ik op : "dat is goed, onder n voorwaarde, als je kut kaal is krijg je weer een beurt" ze beloofd dat ze gaat regelen dat we altijd samen hier staan.
Tegen An zeg ik : "het vermoeden heb ik dat ik nog veel zaad in je ga spuiten" we knuffelen elkaar even, gaan dan maar aankleden, alle rommel opruimen en sporen uitwissen.
We kussen afscheid als we op weg naar huis gaan, later vertel ik haar dat ik dit opgeschreven heb, zij wilde het hier plaatsen.
Het was een geweldige geile en vermoeiend de avond met mijn zus, "i love tennis"

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners