Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Trio - 13395 keer gelezen
Trio.

63 lentes jong is ze, Ria, inmiddels 6 jaar weduwe. Een hartstilstand bracht een einde aan het leven van de zeer sportieve levenswijze van Leo, haar man. Tijdens een ommetje vlakbij huis in elkaar gezakt en mocht de snelle hulp van mede joggers niet meer baten.
Na verloop van tijd voelde ze toch weer behoefte aan wat sex en had inmiddels al een aantal 'kandidaten' versleten maar die konden tot nu niet erg boeien. Dikke buiken, kleine pikkies, soms zeer harig over hun hele lichaam, bah, wat moest ze ermee?

Heel vaak kwam haar zoon Hans langs die vlakbij woonde. Zo af en toe lag hij in het zwembad en had ze hem een enkele keer bloot gezien. Had haar man een 'flinke jongen', Hans had ook niet bepaald achter in de rij gestaan. Ze had, overdacht ze tevreden, wat dat betreft, goed werk afgeleverd. Als je zo'n ding toch eens in je flamoes kon krijgen.

Elke keer al ze hem weer zag moest ze aan zijn enorme grote pik denken.
Dan kreeg ze de kriebels en begon aan haar tieten te frunniken en over haar poes te wrijven die, zo te voelen, in brand scheen te staan. Af en toe nam hij zijn vriendin mee die er ook mocht zijn. Een paar flinke stevige tetters en droeg ze niet altijd een bustehouder voor zover ze kon nagaan.

Dan lag ze weer helemaal poedeltje naakt op haar bed met haar grote vriend 'tarzan' in haar gleuf en een vibrator op haar dan flink grote klit.
De laatste tijd liep ze er wat meer uitdagend bij als hij op bezoek was, ook als hij zijn vriendin bij zich had. Het scheen haar meer op te vallen dan haar zoon.Op een mooie dag was hij weer op bezoek en zaten ze aan de pikniktafel in de tuin. Een bakje en praten over koetjes en kalfjes en stond haar truitje behoorlijk open. Hij begon nieuwsgierig naar haar laatste ontmoeting te vragen maar ze gaf hem te kennen er niet veel wijzer van te worden. Ze wilden altijd te snel een wip maken en daar had ze geen zin in. Ze gaf te kennen dat ze zoiets zocht als hij, een sportieve kerel die haar in haar waarde hield en niet meteen bovenop haar sprong.

Hans keek verbaast? Een kerel als hij? Ja, gaf ze antwoord, een vent die echt wat had 'hangen'. Bloosde hij? Maar je gaat toch niet met je zoon naar bed, repliceerde hij. Nou, als ik er echt jeuk aan heb zal dat mijn laatste zorg zijn. En nu vind je je moeder hoerig zeker, vroeg ze. Nou nee, je hebt volgens mij wel rechtvaardige verlangens als je geen kerel kunt vinden die je op een normale wijze van dienst is.

Dan, zou je cht met je moeder naar bed willen gaan? Nou, als de nood cht hoog is, ja. Ik ga nog een bakje halen, zei ze en weg was ze. Heel snel deed ze haar bustehouder af en schopte haar slip uit en liep met alleen haar truitje en, voor haar leeftijd, relatief korte rok weer met koffie terug.

Uiteraard zag hij meteen dat er wat was gebeurd, haar harde tepels prikten nu zichtbaar in haar truitje. Hans konklusie: zijn moeder was botertje geil en dt had hij nog niet meegemaakt. Hij kon diep in haar truitje kijken en haar uitbundige haardos was door haar witte rokje heen te zien.

Aarzelend stak hij een hand uit naar haar tieten en Ria liet dat maar al te graag toe. Door haar truitje ging hij over haar harde tepels en zag tot zijn genoegen dat ze haar ogen sloot. Dan maar in haar truitje en voelde de keiharde tepel op haar tiet. Dan weerde ze hem af en keek hij haar verbaast aan. Ze dronken hun koffie op en keken elkaar met een blik van verstandhouding aan.

Ze stond op en nam hem mee naar boven, de tuindeuren zorgvuldig sluitend. Voor dat hij het wist had ze haar truitje en rokje uitgetrokken en stond er een vrouw van dik in de zestig met haar nog goed geconserveerde lichaam te pronken. Nog steeds een paar stevige tieten met donkere ringen om haar tepels die strak naar voren stonden.

Een volle bos donker haar op haar gleuf. Ze ging op bed liggen met haar benen wat wijd en hij zag het vocht in haar schaamhaar glinsteren. Ze kwam weer overeind en trok met een wilde beweging zijn sportshort naar beneden en zag de enorme bobbel. Ook zijn slip ging uit en stond zijn nu harde pik fier overeind. Ze schrok van de omvang van zijn erectie en pakte het geval beet. Tjonge, ze had zelden een dergelijk apparaat gezien behalve bij haar eigen te vroeg gestorven kerel.

Ze begon hem zachtjes af te trekken en met haar andere hand zijn zak te masseren. Hans greep naar de tieten van zijn moeder en draaide haar tepels stevig rond. Ze wilde die harde pik wel in haar kut hebben maar kon haar kut dt grote ding wel aan? Ze nam zijn keiharde erektie in haar mond en zoog er met behagen op. Dat had ze tijden niet gedaan want al haar contacten hadden niet van die appetijtelijke pikken. Ze voelde nu zijn vingers in haar gleuf en begon spontaan te trillen van emotie.

Hij draaide zijn moeders klit, die aardig groot was geworden in opgewonden toestand, tussen duim en wijsvinger rond. Dit had ze in jaren niet meer meegemaakt zo'n opgewonden toestand. Ze hield het niet meer uit en ging op haar knien zitten en leunde ontspannen met haar ellebogen op bed, haar tieten zwaar naar beneden hangend.

Hij hield zijn pik tegen haar kutlippen aan en schoof hem vervolgens langzaam naar binnen. Ze had het gevoel dat ze helemaal gevuld werd en voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder aankomen. Ze geloofde niet dat hij zijn hele pik er in had gestoken maar ze voelde dat zijn ballen er nog uit waren. Langzaam ging hij heen en weer en dat ging hoe langer hoe makkelijk omdat ze alleen maar natter werd. Met zijn wijsvinger bewerkte hij haar klitje.

Dan hield ze het niet meer uit, op deze wijze kwam ze niet klaar en wilde op haar rug liggen. Met haar benen wijd en opgetrokken knien bracht hij zijn enorme kanon weer in stelling. Met opgetrokken knien werd haar kut ook korter en kreeg ze ng meer gevoel. Het duurde niet lang of ze kwam met diepe zuchten aan haar hoogtepunt.Hans moest nog klaarkomen maar dat wilde ze met haar hand doen. Hij stemde toe en ging ontspannen op zijn rug liggen met zijn benen wijd en werd vakkundig door zijn moeder afgerukt tot de spetters in het rond vlogen. Even op bed uit hijgen en toen vroeg langs haar neus weg ze of ze zijn tante Anja ook eens mocht uitnodigen.

Anja was al jaren gescheiden en met de sex zat het ook niet mee. Dezelfde problemen als zijn moeder. Anja was een paar jaar ouder als zijn moeder en was achter in de zestig. Sex met oudere vrouwen? Hij kon altijd nog nee zeggen bedacht Hans.

Enige weken later was het zover, hij bezocht zijn moeder weer en was verbaast dat Tante Anja er ook was. Helemaal vergeten dat zij door Ria was uitgenodigd. Toch was hij bedeesd en dorst zijn moeder niet, terwijl hij haar omhelsde, bij haar tieten en kut te pakken, iets wat hij na de eerste keer wl deed. Maar Anja hielp hem want tijdens zijn begroeting met haar voelde ze meteen naar dat monsterlijke grote kanon van hem.

Zo, zei hij, je bent dus op de hoogte van onze escapades, vroeg hij. Anja knikte alleen maar. Voor het eerst zag hij dat ze er wonderwel heel goed uitzag voor haar 68 jaar. Dankzij het warme weer had zij ook weinig om het lijf. Hij zag haar tepels, net als bij zijn moeder, stevig in haar bloes prikken. Ze dronken hun koffie rustig keuvelend op en toen ging Anja bij Hans op schoot zitten: zo kereltje, lust jij er ook wel pap van, vroeg ze. Hij voelde, verdikke, een tepel in zijn oor prikken. Ja, zei ze, ik werd gewoon geil toen ik hiervan hoorde. Alleen is ook maar alleen.

Hij voelde naar Anja's linker tiet en dat was veel belovend. Anja begon te tongzoenen en zocht naar zijn harder wordende pik. Hij trok haar truitje omhoog en zag dat ze een bustehouder droeg die haar tepels vrij hield. Zijn moeder had een D-cup die van Anja vast groter Er lag tenminste aardig wat vlees in haar cups. Zelf deed ze haar bustehouder af en liet haar tieten lekker hangen. Ze had inderdaad een paar zeer grote tepels die fier vooruit stonden.

Anja trok de vitrage dicht zodat het gezicht naar binnen werd belemmerd en begonnen de vrouwen zich met Hans te bemoeien. Ze verwenden elkaar totdat Anja tot haar hoogtepunt wilde komen. Eerst liet ze Hans zijn leuter van achter inbrengen maar dat bracht haar geen genoegen. Op haar rug met haar benen wijd en opgetrokken toonde ze haar zwaar behaarde kut en leidde zijn enorme vleespaal tussen haar kutlippen en Hans duwde zijn pik langzaam heel diep in haar neukgleuf.

Dan bijna er uit en er weer helemaal in. Dat steeds vlugger totdat Anja met een harde kreten klaar kwam. Dat had ze in geen jaren meegemaakt dat ze op die manier aan haar gerief kwam en was redelijk bekaf. Ria wilde hetzelfde lot ondergaan en ging ook heel gewillig op haar rug liggen, benen wijd en heel hoog opgetrokken en ging haar genotsgleuf vanzelf openstaan zodat het roze vlees zichtbaar werd. Ze had een behoorlijk grote klit in gezwollen toestand. Haar knien trok ze tot opzij van haar tieten op en gaf een fraaie aanblik op haar schaamstreek.

Hans ging weer op dezelfde manier te werk, heel langzaam in en uit en dan steeds sneller. Voordat ze het wist kwam ze al aan haar hoogte punt en moest, net als haar zus, even rusten.

Dan was Hans aan de beurt die door de vrouwen werd afgetrokken, afgezogen, zijn ballen gemasseerd en kreeg hij de kut van Ria en Anja beurtelings boven zijn hoofd. Stak zijn neus en tong er in en toen voelde dat hij klaar ging komen en gaf de vrouwen een seintje. Hij had zelden zo'n hoeveelheid sperma los gelaten en zaten de vrouwen helemaal onder en vingen ook nog wat op in hun mond.

Toen ze even later onder de douche stonden konden ze nog niet van elkaar afblijven en kwam Hans zijn enorme pik weer enigszins tot leven.

De meiden, hoewel niet lesbisch, wisten elkaar ook te vinden. Na een kleine drie uur kwamen ze eindelijk tot rust en spraken af dat ze dit nog maar een keertje moesten overdoen. Van incest wilden ze niet horen, kindertjes kwamen er toch niet meer van.

Zoals opgetekend door
Sjoerdpieter

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners