Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Triootje met twee hete zusjes - 10346 keer gelezen
De relatie van Saskia en Erik stond al maanden onder spanning. Hij was nooit thuis en hun seksleven was saai. Saskia vroeg zich regelmatig af of hij soms vreemd ging en of hij nog wel van haar hield. Dit maakte haar enorm onzeker.

Op een avond besloot Saskia hem recht op de man af te vragen of er een ander was. Erik moest lachen van het idee dat hij haar zou bedonderen met een andere vrouw. “Nee, natuurlijk niet”, antwoordde hij en pakte haar vast om haar gerust te stellen. “….maar eh, ik zou best wel wat meer spanning in onze relatie willen.”

“Waar denk je dan aan?” vroeg Saskia geïnteresseerd. Erik dacht even na en zei toen aarzelend “een andere vrouw erbij of zo?” Hij keek daarbij verwachtingsvol naar Saskia en wachtte nieuwsgierig haar reactie af.

“Dat klinkt inderdaad wel spannend. Maar wat voor soort vrouw zou je er dan bij willen hebben?” reageerde Saskia. “Nou, bijvoorbeeld je zus Maaike” flapte Erik zonder na te denken eruit. “Wat?” Reageerde Saskia enigszins gechoqueerd, “geil jij op mijn kleine zusje?” Erik probeerde de situatie nog te redden door te zeggen dat hij met Maaike een type vrouw bedoelde en niet specifiek haar zus. Maar Saskia wist genoeg. Ze plaagde hem er nog een paar keer mee, want ze had Erik in jaren niet meer zo verlegen en opgelaten met de situatie gezien.

Een paar dagen gingen voorbij. Het was vrijdag avond rond een uur of acht. Saskia was aan het opruimen in de keuken en Erik zat boven achter de computer. Erik wist niet dat Saskia Maaike had uitgenodigd om die avond een film te komen kijken.
Niet veel later ging de keukendeur open en stapte Maaike binnen. “Dag zusje” zei ze opgewekt en gaf Saskia een paar zoenen. “Welke film gaan we gaan kijken?” vroeg Maaike nieuwsgierig. “Ik zat te denken aan Sex in the city of Gooise vrouwen, jij mag kiezen”, zei Saskia. “Doe maar Gooise vrouwen, want Sex in the City ken ik al”, antwoordde Maaike.

Saskia liep naar de gang en hing de jas van Maaike op. Tegelijkertijd riep ze naar boven: “We hebben bezoek!”. Niet veel later kwam Erik naar beneden en begroette Maaike. “Was je in de buurt of zo?” Vroeg hij. “Nee, we zouden toch een film kijken of was je dat al weer vergeten?” lachte Maaike. “Ik weet niks van een film, maar Sas vertelt me ook niet alles” en hij gaf haar een knipoog.

Saskia bracht de koffie en liep terug naar de keuken om nog wat koekjes te pakken. Buiten het gezichtsveld van Maaike maakte ze een paar obscene gebaren naar haar man. Ze wees naar Maaike en bewoog daarbij de vinger van haar ene hand op en neer in de vuist van haar andere hand. Dit overduidelijke seksuele gebaar maakte Erik aan het blozen. Door het gedrag van zijn vrouw voelde hij een zekere spanning in zijn kruis ontstaan.

Saskia kwam aanlopen met de koekjes en alsof er niets aan de hand was deelde zij de koekjes uit. Ze dronken hun koffie en kletsen even wat. Daarna zette Erik de film aan. Het was een echte vrouwenfilm en de meiden zaten al snel helemaal verdiept in het verhaal. Erik verloor al snel zijn interesse in de film en pakte wat te lezen. Erik hoorde Maaike en Saskia af en toe commentaar leveren op de film en de acteurs. Zo vonden ze de tieten van Linda de Mol nep, de ene acteur was vast homo en weer een ander zou heel Hilversum al over zich heen hebben gehad, op de Gooise matras.

Erik kon nu ongestoord de twee zussen bekijken. Je kon aan bepaalde trekjes zien dat het zussen waren, maar de verschillen waren groter dan de overeenkomsten. Zo had Saskia, oudste van de twee met haar 34 jaar, grote borsten en donker haar. Maaike daarentegen, was 27 jaar, had rode haren en kleine borsten. Ze hadden dezelfde moeder, maar Erik vroeg zich stiekem af ze niet door verschillende vaders waren verwekt. Erik’s gedachten gingen ineens een andere kant uit en hij vroeg zich af of Maaike’s kutje een streepje rood schaamhaar zou hebben of helemaal kaal zou zijn. Deze fantasie bezorgde hem een erectie.
Zijn gedachten werden ruw verstoord door de vraag of hij wat te drinken wilde inschenken. Maaike had trek in iets sterks, een whisky en Saskia wilde iets fris. Erik liep naar de keuken en zag dat Saskia sterke drank had gekocht. Ze kende haar zus maar al te goed en wist dat ze wel een borrel lustte. Erik zette de bestelde drankjes voor ze neer en nam zelf een biertje.

Naarmate de avond vorderde werd Maaike wat aangeschoten door de whisky. Om half twaalf stond Saskia op en haalde nog een laatste glas Whisky voor haar zusje. Ze had het glas behoorlijk gevuld. Terwijl Maaike haar Whisky dronk, zei Saskia tegen haar dat ze moest blijven slapen. Maaike had echt te veel gedronken om nog naar huis te rijden. Maaike was zo verstandig om het aanbod te aanvaarden. Niet veel later werd Maaike sloom en slaperig en rond twaalf uur was ze van de wereld.

“Ze slaapt” zei Saskia zacht tegen Erik om zijn aandacht te krijgen. Ze boog iets over haar zusje heen en begon Maaike’s blouse los te knopen. Erik wist niet wat hij zag en bleef stil toekijken naar waar zijn vrouw mee bezig was. Saskia maakte genoeg knopen los zodat ze de blouse kon openen. Erik had nu goed zich op de zwarte bh. Voorzichtig haalde Saskia de borsten van Maaike uit de cups. Erik kon zijn ogen niet geloven toen hij haar kleine, stevige borsten zag. Kleine harde tepels in een roze tepelhof.

Saskia begon met haar vingers de tepels om beurten te stimuleren. Ze voelde haar kutje nat worden. Ze had nog nooit aan een andere vrouw gezeten, laat staan haar eigen zus. Maaike gaf onbewust een kreun en haar lichaam reageerde. Haar tepels stonden al snel fier rechtop. Saskia kon het niet laten en likte met haar tong over een van de tepels en nam deze tussen haar lippen. Ze voelde de stijve tepel tussen haar lippen en raakte deze aan met haar tong.

Erik had ondertussen zijn broek uitgetrokken om zijn stijve lul te bevrijden. Dit had hij zelfs in zijn wildste dromen niet kunnen verzinnen. Maaike werd door het zuigen van haar zus wakker. “Sas, wat doe je?” vroeg ze geschrokken. “Niks lieverd, je bent dronken, we gaan je zo naar bed brengen” antwoordde Saskia rustig. `Je moet even opstaan, zodat ik je broek uit kan trekken”.

Verward en onstabiel op haar benen stond Maaike op. Erik was achter de stoel gaan staan om zijn stijve lul niet te tonen. Saskia maakte de knoop van de spijkerbroek los en hielp deze naar beneden te trekken. Na een paar keer bijna omvallen stapte Maaike uit haar broek en plofte terug op de bank.

Saskia plaatste een van Maaike’s benen over de armleuning van de bank en trok het andere been naar zich toe. Ze lag nu wijdbeens en met een vrije hand trok Saskia het stringetje opzij om haar zusjes kutje te ontbloten.

“Een kaal kutje, dat dacht ik al”, zei Erik geil. “Zie je wel dat je over haar hebt gefantaseerd” grapte Saskia. “Heb je haar in je fantasie ook geneukt?” vroeg ze opgewonden. “Ja, eigenlijk wel”, stamelde Erik met een schuldgevoel. “Van mij mag je haar wel neuken hoor?” zei Saskia. Erik wist niet wat hij hoorde en was nog nooit zo opgewonden en tegelijkertijd geschokt geweest.

Saskia trok het stringetje van Maaike helemaal uit, zodat haar onderkant nu geheel ontbloot en volledig zichtbaar was. Erik stond aan zijn lul te trekken bij het zien van deze geile aanblik. Een hulpeloze vrouw met gespreide benen, haar kale, gladde kutje en blote tieten met harde tepels voor iedereen zichtbaar en ze had niets in de gaten.

Saskia stak haar vingers in haar zusjes kutje. Hierdoor werd Maaike weer wakker en ze vroeg opnieuw wat er aan de hand is. Ze keek heel verward toen ze Erik daar zag staan met zijn stijve lul. Bovendien merkte ze tot haar schrik dat ze zelf zo goed als naakt was. Saskia antwoordde heel rustig: “Erik gaat je neuken, precies zoals je altijd al wilde?” “Nee, dat wil ik helemaal niet” piepte Maaike een beetje in paniek.
Maar voor ze het doorhad hadden Saskia en Erik haar al op de vloer liggen. Saskia had de blouse van Maaike nu geheel uitgetrokken en was naast haar gaan zitten om goed zicht te hebben. Erik knielde tussen de benen van Maaike en drukte zijn glimmende paarse eikel tegen de schaamlippen. Maaike was te verslapt en dronken om ook maar enige weerstand te kunnen bieden.

Saskia zei: “Toe maar, schat” en ze gaf hem een kus vol op zijn mond. Meer aanmoediging had Erik niet nodig en Saskia zag hoe de lul van haar man langzaam de schaamlippen van haar zusje uiteen duwde. Zijn paarse eikel gleed naar binnen gevolgd door de rest van zijn lul. Saskia vond het een enorm geil gezicht en stond op om zichzelf uit te kleden. Erik pompte zijn lul steeds sneller in de, vochtig geworden, gleuf van Maaike. Maaike kreunde en draaide met haar heupen. Erik pakte haar tieten beet en zoog wild op haar stijve roze tepels.

Saskia was ondertussen ook naakt en keek gefascineerd hoe de lul van haar man hard in en uit het kale kutje van haar zusje stootte. Erik zag op zijn beurt, dat Saskia ook van de situatie genoot. Hij voelde zich enorm gelukkig om zo’n vrouw te hebben, dit was precies wat hun relatie nodig had.

Erik had de zweetdruppels op zijn voorhoofd staan en zei dat het niet lang meer zou duren voor hij klaar zou komen. Met veel gekreun spoot hij zijn zaad diep in de baarmoeder van Maaike. Haar lichaam begon te schokken en ze hijgde luid alsof ze zelf ook klaar kwam. Erik liet zich op Maaike vallen en begon haar te zoenen en bewoog zijn lul nog een paar keer heen en weer om zo lang mogelijk van de climax te genieten.

Saskia hoefde geen seconde na te denken toen Erik zijn lul uit Maaike trok. Ze begon zijn halfslappe lul te pijpen en likte zijn laatste restjes sperma op. Daarna knielde ze tussen de benen van haar zusje en keek eens goed naar haar vochtige openstaande vagina. Het sperma druppelde langs haar perineum en anus op de grond. Ze besloot haar zusje te beffen. Ze had dit natuurlijk nog nooit gedaan, maar Maaike had een mooi glad kutje en Saskia vond het eigenlijk erg opwindend. Ze wist wat ze zelf lekker vond en bracht dat nu in de praktijk op haar zusje. Met haar tong cirkelde ze rond Maaike’s klitje. Ze beet zachtjes in haar schaamlippen om daarna met haar vinger het opgezwollen roze knopje zachtjes aan te raken. Ze voelde direct een reactie bij Maaike en likte met korte, snelle halen langs de clitoris. Ze hoorde Maaike kreunen van genot. Saskia varieerde het tempo en wisselde tong en vinger af. Aan de ongecontroleerde, schokkende bewegingen van Maaike´s heupen, merkte ze dat Maaike nu bijna op een hoogtepunt was.
Saskia bracht haar lichaam boven Maaike tot haar eigen borsten die van Maaike raakten. Ze liet zich wijdbeens zakken en kuste haar zusje. Ondertussen bewoog ze haar vinger in een snel tempo over de clitoris van haar zusje. Saskia schoof haar bovenlichaam heen en weer over de borsten van Maaike. Ze voelde de harde tepels van Maaike tegen haar eigen borsten priemen. Haar zusje kwam tot een ongecontroleerde schokkende climax en hijgde zwaar.

Saskia ging van Maaike af en stond op. Maaike bleef nog wat versuft liggen maar was wel wakker. Ze besefte nog niet helemaal wat er net was gebeurd. Haar zwager had haar volgespoten met zijn sperma en haar perverse zus had hem daarbij geholpen. Zelf was ze, in het bijzijn van die twee, tot een gênant hoogtepunt gekomen als gevolg van lesbische, incestueuze seks met haar zus.

Maaike probeerde overeind te komen en tegelijkertijd begon ze de twee uit te schelden. Ze zou het iedereen vertellen, zei ze. Erik lachte: “Je weet niet eens wat er is gebeurd, dronken tor. Jij was handtastelijk en verleidde ons, niet andersom!” loog hij. Maaike had niet zo’n braaf imago. Saskia wist dat haar sletterige zusje soms met oudere mannen uit het café sliep. Ze zouden haar toch niet geloven, want ze stond ook bekend als een stevige drinker.

Saskia besloot dit tegen haar zusje te gebruiken en zei: “wij zullen discreet omgaan met de situatie en niemand vertellen dat jij mijn man hebt verleid. Maar daar staat wel wat tegenover. Eerder vanavond smeekte je mij om jou oraal te verwennen. Nu mag je hetzelfde voor mij doen”. Saskia had wel eerder gefantaseerd over seks met een vrouw en dit was haar kans om die fantasie werkelijkheid te maken. Saskia ging wijdbeens liggen om Maaike’s mond en tong te ontvangen. Maaike was daar niet van gecharmeerd en ze had wat dwang nodig. Erik sleepte haar naar Saskia en drukte haar gezicht tegen de kut van zijn vrouw. “Komt er nog wat van”, riep bij bars. Hij gaf haar tegelijkertijd een stevige klap tegen haar kont.

Maaike begon haar zus te beffen en Erik voelde weer een erectie opkomen. Het hoofd van zijn schoonzusje tussen de wijd gespreide benen van zijn vrouw wond hem enorm op.

Saskia kreunde en haar spleet werd vochtig. Ze kneedde zelf haar volle borsten en glimlachte zelfvoldaan toen ze de enorme erectie van Erik zag. Saskia moedigde Maaike aan door haar heupen omhoog te duwen. Maaike’s tongetje langs haar schaamlippen en klitje te voelen glijden in combinatie met de onwerkelijke situatie deed haar al bijna klaar komen. Maar voor het zover was greep Erik Maaike’s haar vast en trok hij haar op haar knieën. Hij drukte zijn half slappe lul tegen haar zachte vochtige lippen. Maaike keek hem opstandig aan, maar met een uitdagende geile glinstering in haar ogen opende ze haar lippen en nam zijn lul in haar mond. Ze bewoog haar mond, tong en lippen erotisch over de harder wordende pik van Erik.

Erik bleef even met zijn ogen dicht staan, genietend van dit intense moment. Maar na een paar minuten haalde hij zijn, nu keihard geworden, lul uit de mond van Maaike en knielde tussen de benen van zijn vrouw. Saskia vond het een geil idee, dat zijn pik zo hard is geworden door het pijpen van haar zus. “Goed teamwork” zei opgewonden tegen Maaike. Erik ramde zijn lul naar binnen en begon zijn vrouw op hoog tempo te neuken. Maaike speelde met haar eigen clitoris en tepels, terwijl ze toekeek hoe Erik haar zus neukte.

Het duurde niet lang voor Erik voor de tweede keer klaar kwam. Hij trok zijn lul terug en zag tot zijn verbazing hoe Maaike en Saskia als vanzelfsprekend elkaar begonnen te zoenen, likken, plagen en vingeren. Maaike pakte de grote tieten van Saskia beet en zoog op haar tepels als een baby. Met haar vrije hand verwende ze het kutje van haar zus op alle mogelijke manieren. Saskia begon op haar beurt ook Maaike te vingeren. Zo speelden ze met elkaars tieten en kutjes tot ze gelijkertijd kreunend en schokkend klaar kwamen. Uitgeput vielen ze elkaar in de armen.

De volgende ochtend bij het ontbijt zei Maaike tegen Saskia: “Ik heb nagedacht over alles wat er is gebeurd, maar je hoeft niet bang te zijn dat ik tegen iemand er iets over zal zeggen”. “Gelukkig” lachte Saskia. “Wij houden ook onze mond, maar als je nog een keertje wilt hoef je maar te vragen. Ik vond het wel spannend.”

Een paar maanden later komt Maaike weer op bezoek. “Ik moet jullie wat vertellen…..” zegt ze gespannen. “…..Ik ben zwanger!”
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners