Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Turkije Vakantie 1 - 19876 keer gelezen
Vier jaar geleden ging ik met mijn toenmalige vriendin en haar dochter naar Turkije. Een klein maar leuk hotel, met een ruim appartement en een mega groot zwembad. Veel Engelse gasten dus dat maakte de communicatie makkelijk. Mijn vriendin Claudia en dochter Andrea waren Roemeens en spraken ook goed Engels. Claudia zag er goed uit met haar 37 jaar; 1.60 m, slank met echte heupen en een stevige B-cup. Andrea, 16 jaar, ook 1.60 m, had een bijzonder volwassen lijf met smalle heupen en een volle C-cup. Ik was zelf 38, slank-sportief gebouwd en 1.85 m. Soms kreeg ik aan 't zwembad een stijve door die jonge meid. En ik had de indruk dat ze 't doorhad, gezien de manier waarom ze naar m'n zwembroek kon staren. Wanneer ik dan om af te koelen 't zwembad in dook, kwam ze ze ook vaak in 't water en hing dan om me heen of om m'n nek. Daarbij schuurden haar borsten langs mijn borst, arm en rug, waarna zij met harde tepels 't water weer uit ging. In zo'n geil moment nam ik Claudia mee naar ons appartement en vroeg Andrea even op onze spullen te passen. Ik fluisterde in Claudia's oor dat ik haar wilde en blozend liep ze met me mee. In de lift streelde ze mijn groeiende lul en speelde ik met haar harde tepels. Op de galerij van onze etage hadden we 't laatste appartement. Twee deuren voor de onze kwam net een Turks kamermeisje naar buiten. Ik knipoogde naar haar en vroeg haar onze kamer nog even met rust te laten. Haar glimlach en knipoog spraken boekdelen. Haar grote borsten in haar lichtblauwe schort deden dat ook en toen ik Claudia voor me uit onze deur binnen leidde, keek ik nog een keer naar het kamermeisje en knipoogde naar haar waarop zij haar duim opstak.
Die geile tinteling deed me Claudia tegen de wand duwen en haar topje over haar borsten omhoog schuiven. Tongend masseerde ik haar ronde appeltjes en duwde mijn harde lul tegen haar buik. Met de voordeur nog op een kier schoven we richting slaapkamer, maar Claudia stuurde me richting de bedbank in de woonkamer, waar Andrea 's nachts op sliep. In een paar tellen waren we naakt, zat Claudia onderuit gezakt op de bank en ik op m'n knieŽn voor haar. Terwijl ik haar heerlijke borsten masseerde blies ik warme adem op haar buik en spreidde zij haar dijen voor me. Omdat ze gek is op beffen likte ik ik zachtjes haar klitje waarna ik deze met snelle bewegingen hard begon te likken. Met mijn linkerhand op haar verlangende lijf masseerde ik afwisselend haar tepels en met twee vingers van mijn rechterhand vingerde ik haar kutje met draaiende bewegingen, steeds haar G-spot aanrakend. Door de zon en een paar rum-cola's aan 't zwembad gingen we heerlijk los en toen Claudia klaarkwam schoof ik omhoog en zette mijn gezwollen eikel tegen haar kutje. Ik dacht even aan haar lekkere dochter en gleed met een beweging haar kutje in. Ze sloeg haar benen om me heen en duwde met haar hakken tegen mijn billen bij elke stoot. Toen ik haar borsten zag bewegen, dacht ik aan 't gespannen blauwe jurkje van 't kamermeisje. Alles bij elkaar maakte me dat zo geil dat ik na 3 minuten neuken mij al leeg spoot in Claudia's lijf. "Heerlijk zo'n vluggertje tussendoor", kreunde Claudia. We vonden dat we weer terug moesten naar 't zwembad, dus na een geile tongzoen deden we onze zwemkleding weer aan zonder te douchen of zo. "Daar is 't zwembad voor", grinnikte ik. Toen we 't appartement verlieten viel me op dat de voordeur nog open stond, maar een stuk verder dan dat kiertje.
Op de galerij kwamen we 't kamermeisje weer tegen toen ze 't appartement van onze buren uit kwam. Toen Claudia voorbij was gluurde 't meisje naar m'n kruis en gaf me weer een knipoog. Aha, vandaar de voordeur....
Hoewel we verwachtten dat Andrea chagrijnig op ons zou wachten, zat ze met een glimlach op een van onze drie ligbedden. En met een erg ondeugend gezicht vroeg ze haar moeder: "Was 't prettig?" Claudia moest wennen aan haar opgroeiende dochter en sprong blozend 't zwembad in om af te koelen en haar kutje schoon te spoelen. Ik keek Andrea indringend aan en zei: "Ja, 't was erg prettig". Ze grinnikte en vroeg me, toen haar moeder weer uit 't water kwam, of ik mee ging zwemmen. We gooiden elkaar nat, speelden wat met een bal en hingen daarna aan een touw dat dwars door 't zwembad hing. Zonder me aan te kijken zei Andrea ineens: "Wij hebben jullie gezien." "Wij?", vroeg ik verbaasd? "Ja, 't kamermeisje en ik", antwoordde ze grinnikend. "En 't kamermeisje kreunde zachtjes en streelde even mijn borsten". Ik was stomverbaasd. "Vond je dat niet raar?", vroeg ik Andrea. "Nee, ik vond 't leuk en kreeg allemaal kriebels tussen mijn benen". In een reflex legde ik mijn hand op haar billen en kneedde ze zachtjes. "Ja, dat bedoelde ik", mompelde de mooie jonge dochter. Ik zei haar 't water uit te gaan maar dat ik nog even wachtte. "Is-ie weer hard?", vroeg ze. Ik knikte en knipoogde waarna ze weg zwom met die ronde stevige billetjes net boven water. Ik probeerde mijn gedachten te verzetten maar 't kostte me moeite mijn pik te laten slinken. Toen m'n zwembroek weer toonbaar was klom ik 't zwembad uit, liep naar de bar en bestelde drie rum-cola's waarvan 1 met een rietje die voor Andrea bestemd was. Claudia had niks door, maar Andrea wel, gezien haar knipoog naar me. Andrea slobberde haar eerste borrel snel leeg onder 't motto dat ze dorst had. Uiteraard haalde ik graag weer zo'n cola voor haar. Toen ik terug kwam van de bar, zat een Engels meisje naast haar op 't ligbed. Aan het giechelen te horen was dat wel gezellig. 't Engelse meisje had een veel steviger lijf dan Andrea. Nog net niet mollig en met enorme tieten.
"Mag Fanny ook zo'n cola?"vroeg Andrea me met een knipoog. Uiteraard haalde ik weer zo eentje. De genereuze barman van 't all-inclusive hotel had niet lullig gedaan met de rum. Ik voelde 't zelf, dus lette wat extra op de meiden. Claudia lag al in diepe slaap naast 't zwembad en ik schoof een parasol naast haar zodat ze niet zou verbranden. Haar harde tepels torenden duidelijk door haar topje heen. "Mama droomt van vanmiddag", grinnikte Andrea. Aansluitend begonnen de meiden samen te fluisteren en ik ging liggen met mijn ogen dicht, nagenietend van ons geil vluggertje en voelde mijn pik weer wakker worden. Toen ik mijn ogen na een kwartiertje weer opendeed lag Claudia diep te slapen en zag ik de meiden naar mijn gezwollen zwembroek staren. Ik vond 't verstandig om 't zwembad in te springen, maar de beide meiden zwommen achter me aan. En zo dobberden we met z'n drieŽn aan het touw. Fanny hing tussen mij en Andrea in en ik had regelmatig zicht op haar stevige ronde billen. De meiden bleken elkaar al drie dagen te kennen en goed met elkaar op te kunnen schieten. Fanny was ruim 17 en duidelijk een ervaren Engelse meid. "Vind je dit een leuke vakantie, Simon?" vroeg ze me. Ik knikte. "Andrea vertelde me wat ze vanmiddag heeft gezien", zei ze met een heel ondeugend gezicht. En terwijl Andrea diep bloosde zei Fanny: "Dat had ik ook wel willen zien". De zon, de rum en de geilheid waren de oorzaak, maar ik legde mijn hand op haar zachte billen en vroeg: "En dan?" Fanny antwoordde zachtjes: "Dan was ik jaloers geworden. Ik vind die Turkse mannen niks, maar mis wel iets. En jou vind ik lekker". Jeetje! Een heerlijke meid die 20 jaar jonger is en je dat vertelt! Ik met mijn brutale rum-kop zei haar: "Ik kan nu het water niet uit", waarna ik haar volle zachte hand over mijn zwembroek voelde glijden en in mijn pik knijpen. Dit was bizarre geilheid ten top! Ik liet het touw los en zei dat ik even ging afkoelen en nog twee van die lekkere cola's zou bestellen voor ze en dat ik daarna ging douchen en omkleden. In m'n eentje, begeleid door een knipoog.
Met een geslonken zwembroek liep ik langs de slapende Claudia en stapte op de vierde etage uit de lift. Voor onze deur zag ik het karretje van 't kamermeisje staan. En toen ik in de deuropening stond zag ik haar voorover gebukt staan waardoor ik uitzicht had op haar enorme decolletť. Mijn pik reageerde onmiddellijk en met een halve erectie liep ik het appartement in en knipoogde naar haar. Ze knipoogde blozend terug waarna ik me omdraaide, de deur dicht deed en aan de binnenkant afsloot. In mijn brutaliteit liep ik op haar af en stak mijn hand uit die ze aanpakte. Ik trok haar naar me toe, drukte haar tegen me aan en kuste haar. De rum maakte me los. We zoenden geil en ik kneedde haar zachte billen. Het brutale meisje streelde mijn lul door m'n zwembroek, waarbij ik de drukknoopjes van haar blauwe schort losmaakte. De eerste twee rustig, de rest rukte ik open. Pas nu zag ik haar zwangere buik en dat maakte me geil. Ik maakte haar dubbel-D BH los op haar rug en loodste haar de slaapkamer in. Ik duwde haar zachtjes achterover op bed, schoof haar slipje naar beneden en dook met mijn mond tussen haar zachte Turkse zwangere dijen. Vingerend en beffend maakte ik haar klaar. Ze kermde onverstaanbare woorden maar keek me o zo geil aan. Na haar orgasme gleed ik over haar bezweette lijf omhoog, deed mijn zwemslip naar beneden en gleed met mijn erectie in een beweging in haar opgezwollen zwangere kutje. Verrassend genoeg sloot die strak om mijn lul. Hijgend en zoenend neukten we met elkaar. Terwijl ik haar grote opgezwollen tepels zoog stootte ik diep in haar en voelde mijn ballen borrelen. Ik perste mijn sperma in haar en schokkend kwam ze weer klaar. Na een korte tongzoen schoof ze onder me vandaan, kleedde zich weer aan, verstopte haar natte kutje in haar slip en vertrok.
Net na het douchen kwam m'n slaperige vriendin Claudia binnen en zei dat ze zin in me had. Haar heb ik maar uitgelegd dat de rum nog parten speelde en dat we vanavond verder zouden gaan.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners