Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tweeling in hun eigen huis 2 - 11873 keer gelezen
Nog geen vier uur nadat Tom in slaap was gevallen naast Anne ging de wekker al weer. Tom had die dag nog een lange reis voor de boeg, omdat hij met vrienden had afgesproken in Amsterdam. Heel erg vond hij het niet. Hij had een leuke volkswagen gekocht van het geld dat hij van de bibliotheek had gekregen en autorijden was een van zijn hobby’s. Toch was het een dikke 6 uur rijden en daarom zou hij ook bij wat vrienden blijven slapen en de volgende dag terug rijden. Gelukkig was het vandaag zondag en zou het niet te druk zijn op de weg. Onder de douche dacht Tom weer terug aan wat er vannacht op het basketbalveld gebeurd was. Hij was beroofd en had een van die sletjes geneukt toen ze zo dom was om zonder het mes terug te komen. Maarja ze had er zelf ook wel van genoten. Hij bedacht zich dat hij haar telefoonnummer nog had en haalde het uit zijn broek in de wasmand.

Toen hij zich een paar minuten later had aangekleed kwam zijn slaperige tweelingzus naar hem toe. Anne zoende hem op zijn lippen, sprong toen in zijn armen en sloeg haar benen strak om hem heen. Ze zoende hem weer en vroeg toen: ‘Kan jij wel een hele dag zonder mij?’ Haar ondeugende ogen maakte hem al weer geil. ‘Nou dat wordt misschien nog best moeilijk ja,’ zei hij met een geile glimlach. Anne maakte zich los van hem en knoopte zijn broek open. Ze viste zijn half harde pik uit zijn onderbroek en terwijl ze hem geil en ondeugend in zijn ogen keek opende ze haar lippen en likte over zijn pik. De tweeling zag hoe Toms pik meteen keihard werd en Anne sloot haar lippen er om heen. Terwijl ze hem met haar mooie lichtblauwe ogen bleef aankijken zoog ze hard op zijn grote staaf. Tom sloot zijn ogen en genoot intens van de pijpbeurt van zijn lekkere zus. Iedere keer weer als ze sex hadden werd hij geil van het feit dat het zijn zus is die hem laat klaarkomen. Hij keek weer naar beneden en zag hoe de dikke aders op zijn harde pik het bloed bleven rondpompen terwijl zijn zus zijn harde lul in en uit haar geile mondje liet glijden. Hij zag ook hoe haar naakte lichaam meebewoog op het ritme van haar pijpbewegingen. Haar harde tepels gingen mee met haar grote borsten die schommelden terwijl ze in hoog tempo zijn pik aan het pijpen was. Tom legde zijn handen op Annes blonde hoofd en duwde haar hoofd zo nog verder over zijn stijve pik. Hij voelt hoe ze slikt om zijn pik zo ver mogelijk in haar keeltje te krijgen. Het gevoel is hemels en hij voelt dat hij bijna gaat spuiten. Met één hand masseerde Anne zijn ballen terwijl haar andere zijn kont streelt. Dan verhoogt ze het tempo en voelt Tom zijn zaad komen. Straal na straal spoot hij zijn lading in de warme mond van zijn zus. Ze keek hem geil aan en slikte zijn grote zaadlading door. Anne was gek op haar broers zaad en slikt het altijd door, wat Tom een ontzettend geil gezicht vond.

Bart reed in zijn 7 jaar oude BMW de snelweg weer op. Hij had zich al een paar dagen verheugd op het bezoek dat hij zou brengen aan de tweeling. Gister had hij gehoord dat Tom er niet zou zijn, maar een leuke dag in Berlijn met Anne vond hij ook hartstikke leuk. Hij was vroeg op weg gegaan om er een leuke dag van te maken. Hij zou ook blijven slapen, omdat hij de dag erna een conferentie zou bijwonen in Henningsdorf, niet ver van Berlijn. Aangezien Bart en zijn vrouw niet ver van de grens woonden viel de rit naar Berlijn nog mee, bovendien reed hij flink door. Hij keek op de digitale klok in het dashboard en zag dat hij al bijna vier uur onderweg was. Zijn navigatiesysteem wees hem erop dat hij over 17 minuten op zijn bestemming zou aankomen. Gelukkig woonden Tom en Anne aan de rand van de stad, dus zou hij er zo zijn. Hij liet zijn vingers over wat toetsen op zijn Nokia gaan waarna de radio van de BMW automatisch plaats maakte voor het geluid van de telefoon die over ging. ‘Hoi pap,’ zei Anne vrolijk. ‘Hey schat. Ik ben bijna in Berlijn, ik denk dat ik over een klein kwartiertje voor je deur sta.’ ‘Ow oke. Uhm ik ben alleen niet thuis op dit moment. Ik moest nog even snel naar de universiteit, maar over een uurtje of twee ben ik er. Had even gezegd dat je al om 11 uur voor de deur zou staan, haha. Je weet waar de sleutel ligt he?’ Bart wist dat de tweeling een sleutel in het schuurtje in de achtertuin bewaarde en na zijn dochter beloofd te hebben alvast koffie te zetten hing hij weer op.

Bart parkeerde de BMW voor het huis van de tweeling waarna hij via het steegje ernaast achterom liep, door het tuinhekje en het schuurtje in. Hij pakte de koperkleurige sleutel uit het kistje en liep vrolijk fluitend naar de achterdeur. Toen hij de sleutel in het slot wilde steken zag hij dat de deurhendel verbogen was. Bart had genoeg ervaring met dit soort dingen om een mislukte inbraakpoging te herkennen. Hij keek door het raam naar binnen. Alles zag er normaal uit, dus ze waren inderdaad niet binnen gekomen. Hij liep terug naar zijn auto en haalde zijn laptoptas uit de achterbak. Eenmaal binnen zette hij zijn laptop aan en liep naar het schuurtje. Tijdens het klussen had hij twee webcams geïnstalleerd die ruim 100 uur video opnamen op een harde schijf. Eén van de webcams had hij in de voortuin geplaatst en de andere achter het raam van het schuurtje. De webcams namen alleen op als er beweging werd gedetecteerd, wat er voor zorgde dat hij ongetwijfeld ver genoeg terug kon kijken om de poging tot braak terug te zien. Hij besefte zich dat hij de tweeling er nog niet over had verteld, maar wist dat ze het prima zouden vinden.

Bart pakte de harde schijf en ging achter zijn laptop zitten. Hij sloot de schijf aan en opende een programma dat hij thuis ook altijd gebruikte om de beelden terug te zien. Hij groef in zijn geheugen wanneer hij het laatst op bezoek was geweest, dat moest ongeveer een maand geleden zijn geweest. Toen was er zeker nog geen spoor te vinden, dus ging zocht Bart de datum op en bekeek de eerste beelden die hij zag. Hij zag wat beelden van een feestje in de tuin en vervolgens een paar keer Anne en nog een paar keer Tom die door de tuin liepen. Een week later was het raak. Om drie uur ’s nachts kwam er een man de tuin in die aan de deur aan het rommelen was. Het was aarde donker op de beelden en hij kon niets opvallends herkennen. De politie had hier vast niets aan, zeker ook omdat er geen buren waren die zicht hadden op de achterdeur en dus iets gezien konden hebben. In dit geval was dat een nadeel, maar Bart vond het ook wel zijn charme hebben dat het huisje van de tweeling zo neergezet was dat het haaks op de huizen van de buren stond. Hierdoor waren alleen de tuinen echt aangrenzend, maar die waren weer voorzien van hoge schuttingen en mooie planten die voor de privacy zorgden.

Bart wilde eigenlijk de harde schijf weer terug brengen naar het schuurtje toen hem iets opviel wat een glimlach op zijn gezicht deed komen. Hij zag hoe Tom de tuin in kwam lopen met een blond grietje. Met de rug naar de camera liepen de twee naar de achterdeur en Bart zag hoe Tom in de kont van het meisje kneep. Bart wist dat zijn zoon redelijk succesvol was bij de vrouwtjes en keek hoe zijn zoon blijkbaar een leuke meid had opgepikt. Het meisje liep voorop en, aangekomen bij de deur, duwde Tom het meisje zachtjes tegen de deur terwijl hij in zijn zak groef naar de sleutels. Hij zag hoe zijn zoon tegen het kontje van het meisje opreed en haar in haar nek zoende, terwijl hij zonder succes probeerde zijn sleutel in het daarvoor bestemde gat te steken zonder te kijken. Tom liet de sleutel vallen en bracht zijn handen onder het shirt van het meisje. Hij zag hoe zijn zoon de borsten van het meisje kneedde en het shirt over haar hoofd trok. Het meisje draaide zich om en Bart kreeg nu een mooi zicht op de grote borsten van het blonde grietje. Bart schaamde zich dat hij de privacy van zijn zoon niet respecteerde en ging met de muis naar het kruisje om het programma af te sluiten. Tom zoende het meisje passievol terwijl zijn handen haar grote borsten nog steeds kneedden. Bart keek nog een keer naar de aanwijzer van de muis die op het kruisje stond en toen weer naar het beeld. Op het moment dat hij op het kruisje klikte stopte Tom en het meisje met zoenen. Het beeld bleef hangen en Bart kon nu het meisje zien. Een seconde later was het beeld weg, maar Barts mond stond open. Hij voelde hoe zijn adem stokte in zijn keel. Was dat Anne? Ze leek er verdomd veel op.

Koortsachtig klikte Bart op het icoontje om het programma weer op te starten. Hij groef weer in zijn geheugen om de datum te herinneren wanneer het was geweest. Hij voelde hoe zijn vingers trilden toen hij het gewenste tijdstip in de zoekbalk typte. Hij wist niet of hij kwaad was of dat het een ander gevoel was dat door zijn hoofd spookte. Hij zag weer hoe Tom met het meisje langs de camera liep en hoe zijn handen in haar kont knepen. Hij spoelde door en zag ik versneld tempo hoe onhandig zijn zoon met de sleutels omging en hoe hij de borsten van het meisje kneedde. Hij klikte op play om de snelheid weer normaal te laten gaan. Hij zag weer hoe het meisje zich omdraaide, met Toms handen op haar borsten en hoe de twee weer zoenden. Nog voordat haar gezicht zichtbaar werd wist Bart al genoeg. Wat hij net niet meteen had gezien viel nu wel op. Het moedervlekje in haar hals. Hij had het altijd al mooi gevonden, omdat het bij Anne hoorde. Bij Anne! Bij zijn dochter, Toms zus verdomme. Bart en zijn vrouw hadden ze toch goed opgevoed? Hij had ze alles gegeven wat hij redelijkerwijs kon. Ze waren intelligent, en hadden een groot normen en waarden besef. Tenminste, dat dacht hij. Aan aandacht kon het ook niet liggen. Zowel Bart als zijn vrouw hadden hun ouderlijke plicht vervuld door er altijd voor ze te zijn op de belangrijke momenten van hun leven. En ook vrienden en vriendinnetjes waren er genoeg geweest.

Hij slikte een brok weg uit zijn keel toen hij naar zijn dochters grote rechterborst staarde. Hij zag hoe ze bleven zoenen terwijl Anne aan het overhemd van Tom begon te trekken. Het overhemd vloog uit en Tom boog zich voorover om haar borsten te likken. Even keek Anne in de richting van het schuurtje waardoor er al helemaal geen twijfel meer mogelijk was. Tom en Anne, de tweeling, zíjn tweeling, ze zoenden elkaar, likten elkaar, alsof het niet de eerste was. Bart staarde naar de muur terwijl hij probeerde te bevatten wat hij net had gezien. Toen hij weer naar het scherm keek zag hij hoe de broek van Tom al op zijn enkels lag en Anne bezig was zijn onderbroek naar beneden te trekken. Ze dirigeerde hem naar het stoeltje dat naast de deur stond waarop hij ging zitten. ‘Jezus,’ zei Bart hardop toen hij zicht kreeg op de grote stijve pik van zijn zoon. Bart dacht dat hij een grote pik had, maar zijn zoons pik was nog dikker en ook nog een stuk groter. Hij zag hoe Anne sexy heupwiegend haar strakke broek naar beneden trok en bij Tom op schoot ging zitten. Moeiteloos liet zijn dochter zich over de harde pik van zijn zoon zakken. Nu wist hij het zeker, die twee hadden dit al veel vaker gedaan. Ze deden het in de tuin verdomme. Hij bedaarde weer wat toen hij de grote borsten van Anne zag schudden op de maat waarop ze Tom neukte.

Bart keek naar de neukende tweeling met steeds meer verbazing toen hij iets in zijn ooghoek zag. Hij keek de tuin in de zag hoe Anne haar fiets tegen het schuurtje zette. Snel sloot hij het programma af en zette de laptop uit.

‘Hey pap! Wat fijn dat je er bent,’ zei Anne, vrolijk als altijd. Op het moment dat Bart opstond merkte hij pas wat het filmpje van zijn eigen kinderen met hem had gedaan. Hij voelde hoe zijn pik tegen de stof van zijn pantalon drukte. Snel wurmde hij zijn hand in zijn broek en legde zijn harde pik omhoog. Zo zou hij het minst opvallen, hoopte hij. Zijn hand was amper zijn broek uit toen Anne de keuken uit kwam. Ze had een gezonde blos op haar wangen en kwam op hem afgelopen. Ze omhelsde hem zoals ze het altijd deed. Bart voelde bij de omhelzing dat deze anders aanvoelde nu hij wist wat er speelde bij de tweeling. Bovendien voelde hij haar grote borsten tegen zijn borst aandrukken en was hij zich pijnlijk bewust van zijn eigen harde pik. Hij hoopte vurig dat zijn dochter hem niet zou voelen.
‘Ik had beloofd koffie te zetten, ga ik nu meteen doen,’ zei Bart tegen zijn dochter. Hij kon het niet laten naar haar lekkere kont te kijken toen ze zich van hem wegdraaide en richting de gang liep om haar jas op te hangen. Hij schudde zijn hoofd met de bedoeling zichzelf tot de orde te roepen. Hij propte een filter in de koffiemachine, maar gooide het grootste gedeelte van de koffie ernaast. Hij keek naar zijn hand en zag hoe die trilde. Hij voelde hoe zijn pik slapper werd en de strijd met de zwaartekracht weer opgaf, maar voor hoe lang? Hij merkte dat zijn bloedeigen dochter hem opwond. Was dat alleen maar omdat hij haar had zien neuken? Bart merkte dat de situatie toch meer van hem vroeg dan hij eerst had gedacht. Hij deed de achterdeur open en liep de zonovergoten tuin in. Hij wist dat hij eigenlijk kwaad moest zijn. Zijn zoon en dochter direct uit elkaar moest halen en een van de twee zou moeten bevelen om weer thuis te komen wonen. Maar hij kon het niet, hij kon niet om die andere kant van de situatie heen; de kant die zijn pik had doen steigeren.

De rest van de dag probeerde Bart er niet meer aan te denken. Hij en Anne vermaakten zich goed door een terrasje in de binnenstad op te zoeken en lekker te luieren in de tuin. Anne kookte die avond en deed daar haar uiterste best op, waardoor vader en dochter genoten van een lekker diner, compleet met een lekkere fles wijn. Na het eten ging Anne naar boven om wat comfortabeler kleding aan te trekken terwijl Bart zorgde voor de koffie. Bart zat op de bank met twee koppen koffie toen Anne de kamer weer binnen kwam. Ze had het rokje dat ze eerder aan had gehad omgewisseld voor een kort broekje en verder droeg ze nu een grijs mouwloos shirt met knoopjes. Zonder dat hij er op wilde letten zag hij dat bij de armsgaten een deel van haar borsten zichtbaar was en dat ze geen bh droeg.

Toen Anne de kamer binnen kwam zag ze dat er iets mis was. Haar vader leek bedroefd, maar er was ook een andere uitdrukking van zijn gezicht af te lezen, een uitdrukking die ze niet kon plaatsen.
‘Pap, wat is er? Is er iets met mam?’ vroeg Anne, terwijl ze dicht tegen haar vader aankroop op de bank. ‘Nee, Anne, er is niets met haar.’ Toen hij dat zei wist Anne zeker dat er iets niet goed was. Hij noemde haar bijna nooit Anne. ‘Ik moet je iets vertellen schat,’ zei hij. ‘Omdat Berlijn net als elke stad niet altijd even veilig is heb ik twee webcams opgehangen bij de voor- en achterdeur.’ Hij probeerde haar reactie af te lezen en dat was ook niet moeilijk. Anne voelde hoe haar gezicht rood aanliep. Toch drong de betekenis nog niet goed tot haar door. ‘Verdomme Anne, ik heb jou en Tom bezig gezien in de tuin. Ik heb verdomme gezien hoe jij je eigen broer hebt geneukt.’ Annes adem stokte. Ze voelde hoe de tranen over haar wangen begonnen te rollen. Een paar seconde had ze moeite om adem te halen. Ze keek door haar tranen naar haar vader en zag zijn boze gezicht. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en bracht huilend uit dat het haar zo speet. Bart kreeg nu medelijden met zijn dochter. Hoewel ze iets verdomd stoms had gedaan kon hij het niet verdragen haar zo te zien. Haar trok haar bij zich op schoot. Haar armen vouwde ze om zijn nek en haar hoofd legde ze weer op zijn schouder. Nog steeds hoorde hij haar onbedaard snikken. Bart voelde hoe de grote borsten van zijn dochter tegen zijn borst drukten. Hij kon het niet helpen en keek omlaag. Door het shirt zag hij een groot deel van haar borsten. Hij probeerde er tegen te vechten, maar voelde hoe zijn pik binnen een paar seconden weer keihard werd. Hij voelde hoe zijn pik tegen het broekje van Anne aandrukte. Het kon haar onmogelijk ontgaan en hij besefte dat het de situatie als boze vader er niet echt geloofwaardiger op maakte. Hij keek weer omhoog en zag hoe Anne zijn blik op haar borsten had gezien.


Anne stond op en deed de gordijnen dicht. Voordat ze zich weer naar haar vader omdraaide maakte ze de twee bovenste knoopjes van haar shirt open. De knoopjes zaten dicht op elkaar en op deze manier onthulde ze niet heel erg veel, maar ze dacht dat het genoeg zou zijn. Anne wilde dat haar vader geil bleef. Dan zou hij nooit lang boos kunnen blijven, was haar redenering. Ze keek naar beneden en zag hoe haar borsten nu net iets meer zichtbaar werden. Ze was nog steeds ontdaan door de ontdekking en met de tranen nog in haar ogen liep ze weer naar haar vader toe. Ze ging weer op zijn schoot zitten en voelde hoe zijn nog steeds harde pik tegen haar broekje schuurde. Ze legde haar hoofd weer op zijn schouder en keek door haar wimpers naar haar vaders gezicht. Ze zag hoe hij even snel naar haar borsten keek en toen zijn ogen sloot. Anne drukte haar lichaam nog wat steviger tegen dat van haar vader en maakte subtiele bewegingen met haar kontje zodat haar broekje over haar vaders stijve pik schuurde. ‘Pap, je gaat mij en Tom toch niet uit elkaar halen hè?’ vroeg Anne. Dit was waar het bij haar uiteindelijk om draaide. Ze kon zich niet voorstellen wat ze zou moeten doen als haar ouders Tom bij haar weg zouden halen. Bart was lange tijd stil en hield zijn ogen gesloten. Anne voelde de moed weg zakken. Als een laatste redmiddel bracht ze haar rechterhand bijna onmerkbaar tussen hun lichamen in en opende in een soepele beweging de laatste vier knoopjes. Ze trok de beide zijden van het shirt uit elkaar. Ze keek even snel naar beneden en zag hoe haar borsten goed zichtbaar waren. Ze kon nog net haar tepels niet zien, maar die drukten wel hard door het shirt heen. ‘Pap, alsjeblieft!’

Bart overdacht de situatie. Hoe kon hij ooit aan zijn vrouw vertellen wat er was gebeurd? En wat als ze hoorde dat hij er zelf opgewonden van was geworden. Hij opende zijn ogen en staarde voor zich uit. Hij wilde even weg hier, weg bij zijn dochter, frisse lucht halen in de tuin. Hij wilde Anne aansporen om op te staan toen zijn ogen nog een keer over haar shirt gleden. Hij zag dat ook de laatste knopen los waren en kon nu de hele zijkant van haar borsten zien en zelfs haar tepelhoven kwamen half onder de stof uit. Hij voelde weer het geile gevoel in zijn eikel, toen zijn meisje zachtjes met haar lichaam over zijn broek schuurde. Toen sloegen de stoppen door. De woede en zijn oplopende geilheid, waren de oorzaak. Toch wist Bart dondersgoed waar hij mee bezig was. Hij pakte het shirt van Anne vast en trok het opzij. Met zijn handen viste hij de grote borsten van zijn dochter uit het shirt en keek haar in haar ogen. Hij bracht zijn gezicht naar dat van haar en zoende haar.

‘Pap, uhmmpf,’ probeerde Anne uit te brengen. Ze had dit helemaal niet verwacht. Toen bedacht ze zich hoe stom dat was geweest. Iemand opgeilen en niet rekenen op deze reactie was gewoon weg dom. Ze voelde haar vaders lippen en zijn tong die haar probeerde te overtuigen haar lippen van elkaar te doen. Ze voelde hoe zijn grote sterke handen haar borsten kneedden. Anne opende haar lippen en ontving haar vaders tong.

Bart greep de zoen aan om zijn woede af te koelen. Wild zoende hij zijn dochter. Hij kneedde haar lekkere borsten en voelde hoe een straaltje voorvocht uit zijn pik gleed. Anne bewoog haar handen van zijn schouders naar zijn borst en het volgende moment voelde hij hoe ze zijn trui met shirt en al over zijn hoofd trok. Met een wilde beweging trok Bart het shirt van Anne over haar hoofd. Toen hij haar stevige borsten zag bedaarde hij. Hij kreeg een brok in zijn keel terwijl hij naar zijn dochters harde tepels keek. Gefixeerd op haar mooie tepels bracht hij zijn mond naar haar borsten en begon aan haar tepels te likken.

Wat voor Anne begonnen was als een manier om haar vader rustig te krijgen, liep nu volledig uit de hand. Ze voelde hoe ze nat werd. Ze voelde hoe haar gevoelige tepels zachtjes werden verwend door haar vader. Zijn zoen was ruw geweest, maar nu was hij zachtjes en lief voor haar. Ze hoefde niet te na te denken over het feit dat het haar vader was die haar verwende. Ze had al ruim een half jaar iedere dag minimaal één keer sex met haar broer, dan kon haar vader ook nog wel. Ze voelde hoe ze warm werd en verlangde om haar vader te voelen. Ze keek naar zijn grijs behaarde lichaam. Hij was zongebruind en het vele tennissen had hem goed in conditie gehouden. Zijn schouders waren sterk en buik plat. Zijn grote handen waren ontzettend geil met haar tieten aan het spelen.

Anne kroop van haar vaders schoot en ging op haar knieën voor hem zitten. Ze trok aan de knoop van zijn pantalon en na wat gepruts had ze die open. Haar vader kwam omhoog en ze trok zijn broek uit, nadat haar vader zijn schoenen had uitgeschopt. Ze keek naar de degelijks witte boxershorts van haar vader en zag een grote bult. Ze pakte zijn pik door de stof heen en wreef er over met de palm van haar hand. Ze zag hoe haar vader zijn ogen sloot en hoe zijn oogleden trilden. Anne pakte de onderbroek achter het elastiek vast en trok hem naar beneden. Haar vaders grote pik sprong de vrijheid tegemoet. Even keurde ze de pik die ze zag. Hij was kleiner dan die van Tom, maar uit haar ervaringen met andere vriendjes wist ze dat dit ook echt een grote pik was. Ze schopte haar broekje uit en duwde haar vader naar beneden op de bank. Hij lag nu languit en Anne ging bovenop zijn buik zitten. Ze keek verlekkerd naar zijn pik en pakte de harde staaf vast. Anne keek naar de gezwollen aders die over de heerlijke pik van haar vader liepen. Met haar vrije hand pakte ze zijn zware ballen vat en masseerde die licht. Ze zag hoe een straaltje voorvocht uit zijn eikel sijpelde. Met haar tong en lippen likte ze het voorvocht van de grote paarse eikel. Doordat ze voorover boog voelde ze hoe ze haar vaders borst nat maakte met het geil van haar kutje.

Bart zag hoe Anne voorover boog waarnaar hij haar warme tong over zijn eikel voelde glijden. Ze likte het voorvocht van zijn eikel. Hij voelde hoe haar natte poesje zijn borst nu nat maakte. Hij vond het zo geil om te voelen hoe nat ze was dat hij haar benen vast pakte en haar kutje boven zijn mond bracht. Toen hij zijn tong door haar kutje liet gaan voelde hij hoe Anne zijn stijve in haar mond nam.
Haar natte, warme tong verwarmde zijn hele pik en gleed met gemak langs de hele schacht. Hij voelde hoe ze zonder moeite zijn hele pik volledig in haar mond nam. Toen hij voelde dat ze even niets deed merkte hij dat hij zelf ademloos en doodstil had gelegen en vergeten was aandacht aan haar poesje te geven. Toen hij zijn tong weer langzaam langs haar clitje liet gaan hoorde hij hoe een zachte kreun uit haar mond ontsnapte en ze weer verder ging met pijpen.
Het voelde aan als de eerste keer dat hij gepijpt werd. Hij was 17 en het meisje dat hem pijpte van 25, ze had ervaring. Hij was binnen anderhalve minuut in haar mond klaargekomen. Dat wilde hij nu voorkomen. Hij voelde hoe elektriciteit door zijn lichaam leek te jagen. Zijn tenen prikkelden toen hij ze samenkneep. Hij stopte met het likken van Anne en gaf haar een teken dat ze moest stoppen met pijpen.

Enigszins met tegenzin liet Anne de lekkere pik van haar vader uit haar mond glijden. Het gevoel wat haar vader haar gaf toen hij haar kutje aan het likken was, had haar geile gevoel nog meer aangewakkerd. Anne kwam overeind en ging van haar vader af. Zijn grote pik stond stijf overeind. Ze zag hoe haar vader naar haar borsten bleef kijken en toen zijn mooie donkere ogen op die van haar liet rusten. Hij stond op en tilde Anne op. Ze voelde hoe haar vaders stijve pik, nat van haar speeksel, tegen haar buik aan wreef. Zijn sterke lichaam had geen moeite om haar te dragen. Ze voelde hoe hij haar richting de keuken droeg. Ze keek weer in zijn mooie ogen en begon haar vader weer te zoenen. Ze voelde haar kutje nog natter worden door de pure lust die werd opgewekt door de zoen. Haar vader kwam bij de achterdeur aan, draaide de sleutel om en droeg haar naar buiten. Anne herinnerde zich weer hoe Tom haar ook in de tuin had geneukt en hoe geil en spannend dat was. Stel dat er iemand over de schutting zou kijken? Toen Tom haar neukte was het midden in de nacht, nu was het op klaarlichte dag en dat maakte het nog spannender. Haar vader legde haar neer op het gras, waar ze met haar ogen dicht wachtte op wat er zou gaan komen. Toen viel er een schaduw over haar gezicht en ze deed haar ogen open. Ze zag hoe haar vader weer naar binnen liep en na een paar seconde weer naar buiten kwam lopen. Hij had de harde schijf in zijn handen en liep het schuurtje in.

Bart plugde de harde schijf weer in het systeem en bewoog de webcam iets naar beneden waardoor hij meer zicht had op het gras. Daarna liep hij weer naar zijn geil kijkende dochter toe. Anne lag met haar benen wijd haar poesje te strelen en keek hem aan met ogen die vroegen om zijn zaad. Hij ging naast haar op het gras zitten en Anne kwam overeind om zijn halfslappe pik in haar mond te nemen. Toen hij weer hard was ging Bart liggen en trok zijn mooie dochter bovenop zich.
Anne gleed over zijn harde stijve lul. Hij voelde hoe zijn bloedeigen dochter met haar natte strakke kutje een onbeschrijfelijk geil gevoel in zijn pik teweeg bracht. Hij had gezien hoe groot de pik van zijn zoon was, die haar al vaker had gevuld, maar toch was haar kutje nog strak. Hij keek naar de schommelende tieten van Anne.

Anne zocht steun met haar handen op haar vaders borstkas. Ze voelde haar hoe vader diep in haar zat en gooide haar hoofd in haar nek. Met samengeknepen ogen genoot ze van zijn dikke pik. Op het moment dat een diepe kreun haar mond verliet en ze het tempo wilde verhogen hoorde ze aan de andere kant van de schutting een deur open en dicht gaan. De buurvrouw had bezoek en ging daarmee naar de tuin. Ze hoorden hoe de vrouwen in het Duits praatten over van alles en nog wat.
Anne stopte en keek naar haar vader. Ze zag hoe hij ook aandachtig luisterde en probeerde in te schatten of de buurvrouw buiten zou blijven. Stoelen werden over het stenen terras in de tuin van de buren geschoven. Ze bleven zitten in de tuin en praatten vrolijk verder.

Bart zag hoe Anne omhoog kwam en zijn pik uit haar liet glijden. Ze had een gespannen uitdrukking op haar gezicht. Maar Bart was niet van plan nu te stoppen, de hele situatie maakte hem alleen maar geiler. Hij pakte Anne bij haar kont vast en drukte haar weer naar beneden. Hij pakte zijn pik vast en richtte hem op haar strakke kutje. Hij penetreerde haar en hoorde hoe ze een kreun probeerde te onderdrukken. Bart bracht zijn handen naar haar borsten en begon er mee te spelen. Anne keek hem aan en hij voelde hoe ze met haar kutje om zijn harde pik kneep. Ze had een geile glimlach op haar gezicht en begon weer op en neer te bewegen. Bart stootte zijn harde pik hard omhoog en zag hoe Anne haar ogen daarop dicht deed. Hij hoorde hoe zijn ballen kletsten tegen haar lichaam. Anne verplaatste haar handen van zijn borstkas naar het gras, een stukje achter haar lichaam, waardoor haar grote borsten alleen nog maar meer uitkwamen. Als een wilde schoof ze over zijn pik en Bart stootte harder en harder. Hij voelde hoe zijn orgasme er aan zat te komen.
Hij plaatste zijn duim op Annes clitje en begon aan een laatste saldo stoten. Hij spande zijn spieren en voelde toen hoe een ongekend grote hoeveelheid sperma een vecht naar buiten zocht. Anne begon te trillen en hij voelde hoe haar kutje zijn pik afkneep. Straal na straal spoot Bart zijn sperma in zijn lekkere dochter. Zweet parelde over zijn voorhoofd toen hij voelde hoe Anne over hem heen boog en hem op zijn lippen zoende. Hij zoende haar terug en vader en dochter stonden op.

Hand in hand liep Anne met haar vader naar haar slaapkamer. Ze zag dat haar vader de kamer die zogenaamd van Tom was inkeek. Ze hadden de kleinste van de twee slaapkamers ingericht als zijn kamer, maar Tom sliep er nooit. Tom sliep bij haar in bed en dat werd Bart nu ook duidelijk.
Nadat Anne haar tanden had gepoetst sloeg ze het dekbed weg en wachtte haar vader op. Haar vader ging liggen en ze nestelde zich in zijn sterke armen. Ze voelde hoe zijn halfharde pik tegen haar billen rustte terwijl zijn handen haar borsten vasthielden. Vermoeid door de emoties en de heerlijke sexpartij vielen vader en dochter al snel in slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners