Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tweeling in hun eigen huis - 26341 keer gelezen
Tom liep door de verlaten straten van Berlijn. Sinds zijn fiets vorige week gejat was, moest hij lopen en dat vond hij behoorlijk vervelend. Berlijn was misschien een mooie stad overdag, maar ’s avonds was het zelfs voor een sterke man niet aan te raden alleen over straat te lopen, zoals het was in elke grote stad. Hij kwam net uit de kroeg en had tien minuten vergeefs gezocht naar een taxi om sneller thuis te komen, tot hij besloot dan maar te gaan lopen.

Onder het lopen dacht hij aan Anne, zijn tweelingzus, die waarschijnlijk al lag te slapen als hij zo thuis zou komen. Dat was wel vaker het geval als hij met vrienden was uit geweest, maar met een glimlach op zijn gezicht dacht hij terug aan al die keren dat hij haar wakker had gemaakt door zijn gezwollen eikel over haar lipjes te wrijven. Meestal hadden ze dan nog de lekkerste sex, voordat ze uitgeput in slaap vielen.

Tom dacht terug aan hoe het allemaal begonnen was. Een half jaar geleden had hij met zijn zus opgesloten gezeten in de bibliotheek, bijna vier dagen. Toen hadden Anne en hij voor het eerst gezoend en geneukt. Hij herinnerde zich de sex met de directeur en met Barbara Scholl, de vrouw van slachtoffer hulp die nog af en toe bij hen langs kwam. De eerste keer dat Barbara in hun huis langs kwam had ze een grote map bij zich gehad en vroeg ze de oren van hun hoofd over hoe het nu ging en of ze nog mentale of fysieke klachten hadden. Toen ze de volgende morgen vertrok was ze dankzij Toms pik en een voorbindlul van Anne vier keer klaar gekomen en de week erna kwam ze zonder map langs, maar in een spannende outfit.

Tom en Anne hadden met hulp van hun vader een leuk huis gevonden aan de rand van Berlijn. Het was niet te groot en zeker niet te klein. De tweeling had het geld dat ze van de bibliotheek kregen nu geïnvesteerd op een manier dat ze er nog lang van konden genieten. Gelukkig was hun vader erg handig en hij had veel geklust aan het huis, zodat het nu van alle gemakken was voorzien. Ook hadden ze een kleine tuin aan weerszijden van het huis. Hun ouders kwamen niet zo vaak langs omdat ze gewoon in Nederland woonden, maar de tweeling had laatst hun verjaardag nog groots gevierd en daar waren hun ouders wel bij geweest.

Tom sloeg linksaf het park in. Hij had even getwijfeld of hij deze route wel moest nemen, maar het zou hem zeker tien minuten schelen. Het park was slecht verlicht en geen aanlokkelijke plaats om ’s nachts alleen te lopen, maar hij wilde graag snel thuis zijn. Tom was bijna door het park heen en kreeg rechts het basketbalveld in de gaten. Het basketbalveldje was vanaf de buitenkant niet meer dan een betonnen gebouwtje zonder dak. Hij wist dat als hij daar doorheen ging hij aan de zijkant het park uitkon en dan was hij bijna thuis. Dat was een stuk sneller dan de alternatieve route waarbij hij het park helemaal uit moest lopen in een grote boog om de dichte struiken heen. Tom luisterde of hij geluid hoorde aangezien het basketbalveld een hangplek was van jongeren die hij nu niet tegen wilde komen en trok toen de ijzeren deur open die met een knarsend geluid open en dicht ging. Hij zag niemand en liep rustig door. Hij was halverwege het veldje toen hij achter zich de deur weer open en dicht hoorde gaan. ‘Hey jij, wacht even,’ hoorde hij een vrouwenstem in het Duits achter zich. Hij was wel opgelucht dat het een vrouwenstem was en bleef staan en draaide zich om. Hij keek in het gezicht van twee meiden die een stukje jonger waren dan hij. Hij bekeek de meisjes en vond dat ze erg knap waren. Het meisje dat voorop liep had hem waarschijnlijk net aangesproken. Ze droeg een zwarte broek die bij haar enkels erg breed uitliep. Haar borsten drukten hard tegen haar trui alsof ze er graag uit wilden. Ze was evenals het meisje achter haar getint van huidskleur en had mooie donkere ogen. Het meisje achter haar had een strakke spijkerbroek aan en een shirtje dat zo ver was uitgesneden dat hij de aanzet van haar niet al te grote borsten kon zien.

‘Wij willen graag je geld,’ zei het meisje dat hem net had aangesproken. Tom lachte en draaide zich om, overtuigt dat de meiden elkaar hadden opgejut om dit te doen. Ze waren geen partij voor hem. Op dat moment voelde hij hoe een hand zijn pols greep en hem omdraaide. Het meisje stond nog geen tien centimeter voor hem. Ze was zo dichtbij dat hij de zoete mint geur van haar kauwgom kon ruiken en hij deinsde een stap terug, toch wel verrast door haar brutaliteit. Hij voelde de betonnen muur in zijn rug en kon dus niet verder naar achter lopen. Het meisje kwam weer voor hem staan, opnieuw was ze veel te dichtbij. Hij zag hoe ook het andere meisje dichterbij kwam en keek nu weer naar het meisje voor hem. ‘Hey ik weet niet wat jullie bedoeling is, maar erg grappig vind ik het niet. Dus nu wegwezen voordat ik jullie pijn doe,’ zei Tom. Zijn stem klonk vast, zonder twijfel zouden de meisjes de boodschap begrijpen. Op dat moment hoorde hij een metalen klik uit de buurt van het achterste meisje komen. Hij keek naar haar gezicht en daarna naar haar hand waar hij zag wat hij had gehoord. Ze had een stiletto mes en de klik was het geluid van het uitklappen van het mes geweest. Nu begon hij toch lichtelijk in paniek te raken, ze meenden het blijkbaar toch.

‘Je geld, arrogante klootzak,’ zei het meisje weer dat voor hem stond. Voordat hij kon reageren voelde hij hoe haar vuist zich in zijn buik boorde. Hij besefte zich dat hij haar had onderschat. Ze was een stuk sterker dan hij dacht en wist waar ze hem moest raken om hem pijn te doen. Het deed behoorlijk zeer. Toen hij zich hersteld had en weer in haar ogen keek zag hij nog net hoe haar arm weer naar voren kwam en hem weer raakte op dezelfde plek. De tweede stoot was nog harder geweest en hij zakte door zijn knieën. Hij besloot ze maar te geven wat ze wilden aangezien ze een mes hadden waarmee ze waarschijnlijk ook wel wisten om te gaan. Hij keek omhoog en zag hoe het achterste meisje iets in het oor van het voorste meisje fluisterde. Hoewel het achterste meisje het mes had was de ander duidelijk de baas. Het voorste meisje knikte zakelijk en zei toen tegen Tom: ‘Uitkleden. We zoeken zelf wel naar je geld.’ ‘Nee dat hoeft…..’ ‘Uitkleden!’ zei het tweede meisje terwijl ze hem herinnerde aan het mes.

Tom begon boos te worden maar besefte zich ook dat de situatie hopeloos was en trok zijn overhemd over zijn hoofd uit. Hij maakte zijn schoenen los en trok die uit, waarna hij zijn broek op de grond schopte. Met zijn armen over elkaar keek hij naar de meisjes, terwijl het voorste meisje weer een stap in zijn richting deed. Ze stond weer dicht bij hem toen hij haar lichaam een wilde beweging zag maken en de pijn in zijn zak voelde. Hij viel op de grond en kneep zijn ogen hard dicht om de pijn in zijn zak minder te laten worden. Het knietje dat ze hem had gegeven had een lach op haar gezicht getoverd. ‘Je onderbroek ook, sukkel.’ Tom krabbelde moeizaam overeind en trok zijn boxer naar beneden. Hij keek naar de meisjes en zag hoe de ogen van het achterste meisje verraadden dat ze onder de indruk was. Het voorste meisje liet dat echter niet blijken, als ze al onder de indruk was. Ze liep naar zijn kleren en raapte ze op. Het achterste meisje maakte haar ogen los van zijn slappe pik en besefte dat ze het mes een stukje had laten zakken. Ze hief het weer omhoog als waarschuwing en liep naar het andere meisje om samen met haar in zijn kleren te kijken. Tom had geen portemonnee bij zich, maar had wel dertig euro los in zijn zak die de meisjes al snel vonden.

Het meisje met het mes wilde er vandoor maar het andere meisje hield haar tegen. Ze richtte zich tot Tom. ‘Liggen, klootzak.’ Tom gehoorzaamde haar, terwijl hij terug dacht aan wat ze eerder had gedaan. Hij zag hoe het meisje dat hem het knietje had gegeven haar broek los knoopte en naar beneden trok. ‘Sylvana, wat doe je nou?’ hoorde hij het andere meisje angstig piepen. Tom wist nu een naam, maar wist niet of hij daar blij mee moest zijn of niet. Misschien zou ze daarvan in paniek raken en hem later proberen iets aan te doen. Hij zag hoe het meisje dat Sylvana heette haar broek uit had getrokken en boven hem kwam staan. Ze zakte door haar knieën, trok haar slipje opzij en commandeerde hem. ‘Likken!’ Tom peinsde er niet over, dit ging hij echt niet doen. Maar toen voelde hij het lemmet van het mes op zijn buik, dat Sylvana van het schuchtere meisje had overgenomen. Hij stak zijn tong uit en begon Sylvana te likken. Tom rook de zoete geur van het natte kutje boven hem. Hij walgde van de hele situatie en het liefst had hij haar gebeten. Het mes was het enige wat hem er van weerhield. Het meisje dat Sylvana was genoemd begon haar natte kutje over zijn tong te schuren. Hij likte langzaam terwijl hij voelde hoe ze natter en natter werd. Zonder dat ze klaar was gekomen stond ze op en keek naar haar vriendin. ‘Nu jij Nina,’ zei ze tegen haar vriendin. Die schudde haar hoofd, maar Sylvana duwde haar met kracht naar voren. Ze trok aan de broek van Nina die hem toen open knoopte en uit trok. Toms gedachten gingen razend snel. Kon hij gebruik maken van het feit dat Nina dit niet wilde? Kon hij de twee tegen elkaar uitspelen? Hij kon zich niet bedenken hoe en begon aan het kutje van Nina te likken. Ondanks dat ze het niet had gewild was ze wel nat. Hij proefde haar vocht en voelde hoe zijn pik nu langzaam iets harder werd.

Hij was niet stijf, maar er pompte zich wel bloed naar toe. Hij hoorde een zachte kreun uit de mond van Nina komen en voelde hoe ze trilde. Ze was doodsbang. Op dat moment was het Sylvana die Nina vastpakte en haar weg trok. ‘We gaan,’ klonk het uit haar mond. Tom hoorde weer hoe het meer als een commando klonk dan een vraag. Tom krabbelde overeind en keek in de ogen van Sylvana. Hij zag hoe ze het mes dreigend in haar linker hand had. Daarna voelde hij haar rechterhand hard tegen zijn gezicht aankomen. Hij liet zich vallen en beschermde zijn lichaam zoveel mogelijk terwijl hij voelde hoe zijn oor suisde. Hij zag hoe Nina angstig naar hem omkeek terwijl Sylvana met een valse glimlach zijn kleding oppakte en er mee weg liep. ‘Syl, wat doe je nou?’ klonk de nog steeds angstige stem van Nina. Sylvana reageerde niet. Tom keek naar zijn half stijve pik en krabbelde toen overeind. Zijn buikspieren protesteerden en zijn ballen waren nog steeds pijnlijk. Hij hoorde in de verte de stem van de twee meisjes die duidelijk ruzie hadden. Wat moest hij in godsnaam doen? Het was nog ongeveer 5 minuten naar zijn huis. Hij had geen telefoon bij zich en geen kleren meer. Naakt over straat gaan kon wel eens vervelende consequenties hebben. Toen hoorde hij hoe de deur van het basketbalveldje aan de straatkant met een twijfelende piep open ging. De deur was geopend op een kleine kier. Tom voelde zijn hart in zijn keel slaan, bang voor een confrontatie met een groep jongeren als die hem hier naakt zouden vinden. Geruisloos snelde hij naar de muur en drukte zijn rug tegen het koude beton in afwachting van wat er ging komen. Zijn gebalde vuisten waren klaar om in actie te komen, zijn buikspieren strak gespannen ondanks de pijn. De deur ging langzaam verder open en een donkere lok haar verscheen om de hoek. Was het weer een vrouw? Was het een van de meisjes? Hij wist het niet.

Toen hij het gezicht van Nina om de hoek zag voerden zijn emoties een tweestrijd, angst en opluchting. Waarom opluchting? Nina keek om de hoek en zag hem staan. Hij deed dreigend een stap vooruit en zag toen zijn kleren ook om de hoek van de deur komen. ‘Sorry.’ Was alles wat er uit de mond van Nina kwam. Ze bracht haar hand die zijn kleren vast hielden naar hem toe. Hij pakte zijn kleren aan en keek naar Nina. ‘Moet ik ze nu onder bedreiging van een mes weer aantrekken?’ zei hij tegen het meisje dat haar ogen neersloeg. ‘Ne..nee.. Geen mes, die heeft die trut Sylvana.’ Het was niet overtuigend. Hij kon horen dat ook haar emoties een tweestrijd voerden.

Het volgende moment ging alles heel snel. Hij pakte zijn kleren aan en liet ze vervolgens even goed weer vallen. Hij pakte haar arm beet en trok haar naar zich toe. Duidelijk geschrokken van zijn reactie verloor ze haar evenwicht en viel voor hem op de grond. Hij pakte haar haar en trok haar overeind. Ze keek angstig in zijn ogen, wat hem nog meer buiten zinnen maakte. Hij haalde uit en trof haar in het gezicht met zijn vlakke hand. Hij pakte het laag uitgesneden shirt bij de hals vast en trok het kapot. Haar bh viel ook ten prooi aan een krachtuitspatting die hij niet van zichzelf kende. Ze beschermde haar gezicht met haar beide handen en deinsde in zijn richting toen hij wild aan de knoop van haar strakke jeans trok. De knoop schoot er af, waarna hij de beide zijden van het kruis van de jeans pakte en de rits met geweld open trok. Hij trok de broek met een ruk naar beneden, tegelijk met de sexy string die er onder zat. Hij voelde hoe zijn pik keihard naar voren stond en duwde Nina tegen de muur. Haar strakke, ronde kontje maakte hem gek. Hij dwong haar om haar benen te spreiden en liet zijn hand ruw langs haar vagina glijden. Hij voelde hoe ze maar nauwelijks nat was, maar dat interesseerde hem niets. Zonder aan een condoom te denken bracht hij zijn handen naar haar lies, trok haar een beetje omhoog en stootte genadeloos hard in het laffe kutje voor hem.

Terwijl hij zijn grote pik tot aan zijn ballen in haar poesje duwde hoorde hij hoe ze zachtjes begon te jammeren. Het wond hem alleen nog maar meer op. Hij pakte haar tienertietjes vast en kneedde ze ruw en hard, ondertussen zijn keiharde lul wild in haar kutje heen en weer schuivend. Hij voelde hoe de weerstand van haar nauwe kutje zijn eikel hemels stimuleerde terwijl zijn vingertoppen krachtig over haar lichaam gingen. Zijn ballen voelde hij alle kanten opschieten, in een poging te wennen aan het ritme waarmee zijn lichaam op het meisje inbeukte. Zijn lippen knepen in haar hals, zijn tong gleed langs haar oorlel. Hij brieste in haar oor. ‘Vind je het lekker, slet? Vind je het lekker om gebruikt te worden? Eerst laat je je door Sylvana gebruiken, nu door mij. Wind dat je op?’ Hij was verbijsterd toen hij het mondje van het getinte meisje voor hem zag open gaan en een kreunend ‘Jaa-aaaa-aa’ uit haar mondje hoorde komen. Hij trok zijn snoeiharde staaf uit haar kutje en draaide haar met een ruk om. Hij bracht zijn hand naar zijn pik en voelde hoe die zeiknat was van haar sappen. Hij keek in de ogen van Nina, het schuchtere meisje voor hem en zag erin bevestigd wat hij net van haar had gehoord: Pure geilheid. Geilheid en lust. Twee seconde had hij naar haar gekeken voordat hij vooruit kwam en zijn lippen op die van haar perste. Ruw en passievol kuste hij het getinte sletje waarbij hij zijn lichaam tegen dat van haar duwde. Hij pakte haar hand en trok haar weg van de muur en gaf haar een gooi waardoor ze op de grond belandde. Hij knielde voor haar neer, pakte zijn nog steeds keiharde pik en boog zich voorover. Hij zag hoe de ogen van Nina zich opensperden toen hij zijn grote eikel tegen haar natte kutje aanzette en drukte door.


Opnieuw verdween zijn hele pik in het donkere tienerkutje voordat hij zich op haar liet zakken en haar lippen zoende. Met kracht stootte hij in haar terwijl hij haar bleef zoenen. Hij voelde hoe het zaad kookte in zijn ballen, klaar om voor voortplanting te zorgen. Hij maakte zijn lippen los van die van haar, bracht zijn armen onder haar oksels door en pakte zo nam zo haar schouders in zijn handen en begon nog harder te stoten. Hij voelde dat hij nu echt ging komen en stootte nog een laatste keer voordat hij zijn pik uit haar trok en zich aftrok. Straal na straal spoot over haar strakke buikje en kleine borsten. Hij kreunde tot de laatste straal zich een weg naar buiten vocht. Daarna bleef hij, met een hand ter ondersteuning en de andere nog om zijn slapper wordende pik gevouwen, kijken naar het meisje dat hij net had geneukt. Hij stond op en liep naar zijn kleren. Toen hij bij zijn overhemd was aangekomen voelde hij dat Nina achter hem stond. Ze had een briefje in haar hand waar haar naam en een telefoonnummer op stonden. Even twijfelde Tom, maar pakte toen het briefje aan en deed het in zijn zak. Hij keek nog een keer om naar het jonge meisje dat met haar stringetje zijn zaad van haar lichaam probeerde af te vegen. Half naakt, zonder passend shirt zou ze naar huis moeten lopen, maar het kon hem niet schelen.

Tom sloot de achterdeur zachtjes en beklom de trap. Bij hun slaapkamer aangekomen opende hij voorzichtig de deur. Dankzij de warme nacht lag Anne naakt op bed, haar benen gevouwen om een lakentje. Hij glimlachte en liep de badkamer in en deed de douche aan. Zijn kleren deed hij in de wasmand en liet het warme water over zich heen stromen. Twee minuten had hij genoten van het warme water tot Anne de douchedeur opende en met een slaperig gezicht haar armen om zijn lichaam vouwde. Ze legde haar hoofd tegen zijn borstkas. ‘Ik had je eerder terug verwacht, lekker broertje van me.’ ‘Ja ik werd nog even opgehouden bij de kroeg,’ zei hij terug, zijn blik op oneindig met een brede glimlach die zijn gezicht sierde.

Toen ze vijf minuten later tegen elkaar aan in bed gingen liggen vroeg Anne: ‘Heb je zin in je uitstapje naar Amsterdam morgen?’ Tom had er helemaal niet meer aan gedacht, hij had afgesproken om met een groepje middelbare schoolvrienden Amsterdam onveilig te maken. Ja daar had hij wel zin in. Hij gaf zijn zus een kus en viel uitgeput in slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners