Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Uit eten met mama - 49797 keer gelezen
Uit eten met mama

Na lang zweten en ploeteren was het dan eindelijk zover: de examens zaten er voor mij op na 6 jaar hard werken op de middelbare school.
Natuurlijk, mocht ik geslaagd zijn, kreeg ik een beloning van mijn ouders die in tegenstelling tot veel andere verhalen, al 20 jaar gelukkig getrouwd zijn.

De beloning die ik van mijn moeder zou krijgen, was een dinertje in een toprestaurant in Rotterdam met aansluitend een hotelovernachting, aangezien bij dat dinertje ook de nodige wijntjes gedronken zouden worden. Ik fantaseerde regelmatig over leuke dingen die in die hotelkamer konden gebeuren.
Mijn moeder is namelijk niet de allerjongste meer (51), maar ze ziet er nog ongelooflijk goed en lekker uit. Ze is knap, ongeveer een kop kleiner dan ik ben, heeft donker, niet al te dik, haar tot op haar schouders en een heerlijke dikke kont, terwijl ze zelf niet dik is, die vaak wordt geaccentueerd door de zwarte strakke broeken die ze draagt. Ze heeft verder niet hele grote borsten, maar ze hangen dus ook niet en steken altijd mooi naar voren uit. Je kan je dus wel voorstellen dat ik af en toe mijzelf aftrok terwijl ik aan haar dacht of als ik haar mooie dikke kont weer eens heb gezien.Toch drukte ik mijn hoop op seks telkens weg, want het is natuurlijk wel mijn moeder…

Een paar weken later kreeg ik te horen dat ik geslaagd was en dus zat ik die zaterdag met mijn moeder (die gekleed was in een mooie strakke zwarte broek en een colbertje met daaronder een shirt) in de auto naar Rotterdam. Daar aangekomen zijn we naar het restaurant gegaan en kregen we een gezellig tweepersoonstafeltje met kaarslicht. We bestelden oesters en een visschotel en heel wat lekkere witte wijntjes, dus naar huis rijden was nu zeker geen optie meer. Ik hoopte stiekem nog steeds op een mooie voortzetting van de avond en toen mijn moeder dus afrekende, begon er bij mij toch spanning te ontstaan.
5 minuten later reden we naar het hotel en na ingecheckt te hebben, gingen we naar de hotelkamer (met tot mijn genoegen 1 tweepersoonsbed!). Toen we al onze spullen hadden opgeruimd, raapte ik mijn moed bijeen en liep ik naar mijn moeder toe.
Ik omhelsde haar en bedankte haar en ik liet mijn handen op haar billen glijden. Ik liet mijn handen over haar hele kont gaan en ik kneedde een beetje in die heerlijke kont, maar helaas kreeg ik geen respons. Ik haalde mijn hoofd bij haar hoofd vandaan en keek haar diep in haar ogen. Ze keek terug en ik gaf een kus op haar mond (nog steeds met mijn handen op haar derrière). Toen ik haar daarna weer aankeek, zag ik dat ze rode blosjes had en een beetje verlangend in haar ogen keek. Ik kuste haar weer en ditmaal opende ze haar mond en stak haar tong in mijn mond. Zo hebben we 5 minuten gestaan, totdat ik haar colbertje uitdeed en haar shirt. Langzamerhand kleedden we elkaar verder uit en in haar onderbroek zag ik een grote natte plek. Ik wreef een beetje over haar clitoris en ongeschoren kut en ze kreunde. Vervolgens stak ze haar hand in mijn onderbroek waarin mijn penis al fier naar voren stak.
Ik trok haar beha uit en ik draaide om en legde haar op bed. Daarna trok ik onze onderbroeken uit en ging ik voor het bed staan. Ze stak haar benen iets naar buiten toe en ik ging heel voorzichtig op haar liggen. Hmmmm. Heerlijk gevoel. Vervolgens pak ik mijn harde piemel en steek hem zonder schaamte in één keer in haar natte kut. Ik ging meteen heel diep en ze kreunde het uit. Ik stak mijn tong in haar mond en zo lagen we een tijdje te neuken.
Na een paar minuten draaide ze zich om en ging ze als een amazone op me zitten en bereed me en leidde me volledig. Ik zag haar mooie kleine borstjes en met de gedachte dat die heerlijke op mijn schoot zat, spoot ik haar ineens helemaal vol. Ze gilde en kwam ook klaar. Vervolgens douchten we en gingen we weer op bed liggen. Ditmaal kon het me niks meer schelen en ik zei dat ze op haar buik moest gaan liggen. En toen, dat moment vergeet ik nooit meer. In één keer schoof ik mijn pik in haar volle kont en neukte haar zoals ik het altijd al gefantaseerd had. Wederom spoot ik haar vol.
Vervolgens waren we allebei zo moe dat we zijn gaan slapen en de volgende ochtend vertrokken we alsof er niks gebeurd was. En zo doen we nog steeds. Onze gezinssituatie is nog steeds hetzelfde en zo is het ook goed, want ik heb een lieve vriendin. Maar dit was toch leuk om een keer geprobeerd te hebben.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners