Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vader en moeder pervers - 22931 keer gelezen
Als kind in een tehuis had ik al vroeg te maken met sex. Ik pijpte oudere jongens en sliep, als ik bang was, bij een groepsleidster in bed.
Toen ik 12 jaar was kwam ik bij mijn zoveelste pleeggezin. Zij hadden eerder een kind maar die is na de geboorte overleden.
Hij was een lange slanke man en zij een slanke vrouw. Ik vond mijn nieuwe moeder altijd al een mooie vrouw. Ze was altijd sexy gekleed waardoor haar heupen, de stand van haar benen (iets van elkaar af) en haar borsten altijd mooi uitkwamen.

Toen het moment kwam dat ik er ging wonen was ik ook super gelukkig. Het huis was warm en gezellig ingericht. Ik had een mooie kamer en de slaapkamer van mijn ouders was ook heel warm. Veel rode kleuren en wat mij opviel was dat er altijd een zeil onder de lakens over het hele bed lag.

Mijn vader was redelijk vaak van huis ivm zijn werk waardoor ik dus vaak met mijn moeder alleen was.
Zo waren we weer eens samen thuis. Mama had een douche genomen en kwam in een korte nachtpon naar beneden. Haar ronde billen waren net bedekt maar je kon wel heel mooi weer de ruimte tussen haar benen zien. We waren heel vrij en open thuis, heerlijk ongedwongen.Mam ging op de bank zitten met een glas water en ik kroop lekker tegen haar aan. Haar japon zat wat ruim waardoor ik de welving van haar borsten kon zien. Soms zag ik ook een harde grote tepel. Doordat mam eerder een kindje heeft gehad en moedermelk produceerde, is dat bij haar nooit gestopt. Dus soms zag ik er wat melk uitdruppelen. Zo ook deze avond.
Ik vroeg; Mam heb jij nog steeds moedermelk? Jazeker lieverd, soms is het wat lastig als ik werk maar ik ben eraan gewend. En papa vindt het wel lekker zei ze. Mag ik eens proeven vroeg ik haar. En dat mocht.
Ik moest op mijn rug liggen op haar schoot en ze bracht haar borst en tepel naar mijn mond. Haar zachte hand voelde ik onder mijn hoofd terwijl ik haar tepel in mijn mond nam. Als vanzelf begon ik te zuigen. De mond van mam ging wat open staan en ik hoorde een lichte kreun. Doet het zeer mam? Nee lieve jongen, ik vind het juist wel een fijn gevoel.
Ze begon mij te voeden. Ik zoog en dronk uit haar borst. Het smaakte inderdaad lekker. Ik voelde me zo verbonden met haar dat ik me volledig neer gaf.
Ik merkte dat mam het inderdaad lekker vond. Ze bewoog wat met haar heupen en haar mond lippen glommen van haar speeksel. Er liep zelfs een straaltje speeksel uit haar mondhoek naar haar kin. Ze was helemaal ontspannen merkte ik. Ze streelde over mijn haar en gezicht en keek me zacht aan met een glimlach.
Ze stelde voor om op bed te gaan liggen. Nou dat wilde ik wel. We stonden op en ik zag direct een aardige natte plek op de bank. Mam liep al naar de slaapkamer en ik rook even snel aan de natte plek. Volgens mij rook ik haar geil en plas maar wist het niet zeker. Snel liep ik achter haar aan en zag aan de binnenkant van haar benen dat het nat was.
Mam je benen zijn nat zei ik. Ja schat dat gaat vanzelf...komt omdat ik er zo van geniet. We gingen op bed liggen. Ineens kreeg ik een zoen van mam op mijn mond. Haar mond stond een beetje open waardoor ik haar speeksel proefde. Wat smaakte ze lekker!! Mam ging liggen en ik zag dat haar string zeiknat was. Ik kroop tegen haar aan en zij bracht mijn mond weer naar haar tepel. We lagen onder de dekens, lekker warm en veilig. Mam streelde onder het voeden over mijn rug en billen. Ik kreunde wat en zei dat ik het zo fijn vind met haar. Mam begon nu ook over haar eigen buik te strelen en haar hand ging telkens tussen haar benen. Ze spreidde haar benen wat merkte ik. Ze zuchtte van genot en ik dronk heerlijk haar melk.
Ik hoorde op een moment soppende geluiden en mam bewoog steeds meer. Dan voelde ik een trilling door haar heen gaan. Ze haalde haar hand naar haar borsten en begon te wrijven. Ik hief mijn hoofd wat op zodat ze er goed bij kon. Dan begon ik weer te drinken. Nu proefde ik hetzelfde als op de bank. Nu wist ik het zeker. Geil en pis proefde ik. Het smaakte fantastisch!!
Vind je het lekker schat? vroeg mam. OOHjaa heerlijk mama zei ik. Maar ik moet plassen zei ik. Ze hield me vast en begon in mijn lies te strelen. De druk werd daardoor hoger. Ze zei tegen me; Je hoeft niet naar de wc, ik ben je moeder en zorg ervoor dat je kunt plassen. Hoe dan mam? Let maar op liefje. Ze kroop onder de dekens en snel voelde ik haar warme adem bij mijn stijven lul. Ik dacht dat ik gek werd toen ik haar mond over mijn pik voelde schuiven. Ze zei met volle mond; plas maar lieverd.
Het begon met kleine straaltjes en ik hoorde mam gulzig slikken. Ik liet alles lopen waardoor het bed zeiknat werd. Gelukkig was er dat zeil. Toen ik klaar was met pissen, begon ze mijn ballen schoon te likken. Ineens voelde ik haar warme tong over mijn anus. Werkelijk, wat zalig. Mam merkte dat ik het lekker vond en drukte haar tong in mijn kont. Ik had mijn benen opgetrokken om haar meer ruimte te geven. Ze begon mijn kont met haar tong te neuken. Natuurlijk voelde ik druk ontstaan en moest nog net niet poepen.
Mam had haar eigen hand tussen haar benen zo te horen. Ze kreunde aardig en weer het soppende geluid. Op een moment stopte het soppen even maar het kreunen ging door. Ze zat nu haar eigen kont te vingeren. Haar tong ging steeds dieper naar binnen. Het kon niet lang meer duren of anders moest ik poepen.
Ze kwam op een moment weer onder de dekens vandaan. Ze gaf me een kus. Ik rook inderdaad wat poep en zag dat haar tong wat bruin was. Dit was nieuw voor mij maar ik was in de wolken!! Ze duwde haar tong in mijn mond en ik proefde haar speeksel en mijn poep. Haar andere hand kwam onder de dekens vandaan en die zat onder de poep van mama zelf. Ze staak haar vingers in haar mond en likte haar poep van de vingers. Ze at haar eigen poep op....waaaauw.
Vind je dit vreemd vroeg ze me. Hmmm Ja en nee mama. Vind het super spannend en super geil. Ga maar op je knieŽn zitten lieverd, met je kontje omhoog. Ik dus op mijn knieŽn en mam ging achter me zitten. Ze bracht haar mond naar mijn anus en begon me weer te neuken met haar tong. Nu ging haar tong echt diep mijn kont in!!! Met haar hand streelde ze haar eigen kont weer en de kamer vulde zich met poep lucht. Ze had haar hand vol met haar poep. Terwijl haar tong diep naar binnen ging begon ze met haar hand en poep mijn pik te masseren. Ik hield het niet meer....ik moest poepen. Ze merkte het en hield haar mond open. Ik poepte in de mond van mijn moeder. Ze begon te kauwen en at het op!!!
Het bed was vies van pis en poep. Ze kroop nadat ik klaar was met poepen onder me en nam mijn pik in haar mond. Ze begon me te pijpen. Mijn poep in haar gezicht en haar poep in haar hand en later ook in haar gezicht, over haar borsten buik en zelfs haar kale kut.
Ik spoot mijn zaad in haar mond. Ze begon ermee te spelen en mengde mijn zaad met mijn poep. Toen ze alles had doorgeslikt zei ze; lik maar even mijn kut.
Ze ging met haar kut op mijn mond zitten. Gretig begon ik haar te likken. Ik proefde haar poep, geil en pis. Schokkend kwam ze klaar met een golf geil spuitend.
Mijn neus zat vol en ze zei; kom mar met je mond liefje. Ze nam mijn neus in haar mond en zei, snuit maar je neus goed leeg.
Al mijn snot vermengt mat haar geil kwam eruit. Ze genoot ervan om mijn snot op te eten, net als mijn poep.

Voldaan gingen we douchen en sliepen daarna als een roos.

Natuurlijk ging dit door, ontbijten, lunchen en diner. Met pap heb ik ook heerlijke dingen, net zoals een trio met mijn vader en moeder. Maar dit komt later.

Reactie's of interesse.... j_zwart25@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners