Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vader en zoon tijdens het douchen - 29460 keer gelezen
Ik ben Carlos ik beb 14 jaar,mijm ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn vader. en ik ga jullie over mijn geilste ervaring vertellen die ik met mijn vader had.
Het is zaterdag avond en ik kom net terug van kickboxen en stap bezweet onder de douche. Omdat ik al vrij lang kickboxs ben ik best wel gespierd(sixpack enzo) en ik ben ook best wel groot geschapen(18 cm) Mijn vader mach er ook wel wezen. Gespierd omdat hij vaan fitnest en ook groot geschapen(iets van 20+ cm) en hij heet Rene. Eventjes tussendoor: hij heeft mij vaak betrapt op sex en aftrekken. Terwijl ik onder de douche sta, begon ik me af te trekken want ik was enorm geil. En dan hoor ik papa zeggen: zo jongen, leuke training gehad ? Ik kijk om en zie papa kijken. Ik schaamde me kapot en ik zei dat ook tegen hem. Hij zei: Dat hoeft tog niet joh haha dat doet iedereen tog. hij verdween en kwam even later weer terug, naakt, en ging boj me onder de douche staan. Hij zei: vind je het erg dat ik even mee douche ? Nee hoor zei ik een beetje schor en met een rood hoofd. We staan tegen over elkaar en hij vraagt wil je mijn rug even insmeren ? Ik pakte de zeep en masseerde zijn lichaamhaar loos lijf in. Ik kreeg een stijve en dat merkte papa.want ik prikte in zijn been. Hij zij: moet ik jou insmeren ? Ik draaide mij om en hij masseerde mij heerlijk in. Helemaal glad van de zeepgleed hij door naar mijn borst. Toen voelde ik zijn warme lipen in mijn hals. Ik schrok maar vond het ook enorm geil. Toen ging hij naar mijn sixpack en begon op mijn oorlel te sabbelen. Toen liet ik me meeslepen en ik kreunde zacht. Toen pakte hij mijn paal vast en bewoog heel langzaam heen en weer.
Ik draaide me om en gaf mijn vader een zoen op zijn mond. We deden onze mond open en we zoenden goddelijk en best lang.
Toen pakte ik ook zijn lekker grote paal vasten we strokken elkaar langzaam af. Ik begon zijn tepels te likken en toen zijn sixpack. En toen ging ik op mijn knieen en ik likte mijn vaders goddelijke paal. Toen begon ik hem te pijpen. Heerlijk en ook een beetje raar. Hij zei af en toe: heerlijk jongen. Ik stopte en ging staan.
En we tongden nu buitenboord.
Nu ging hij op zijn knieen. Hij nam mijn kei hard geworden paal in zijn mond. Ik deed mijn ogen dicht en genoot met volle teugen. Ik keek naar beneden, en ik zie mijn vader met mijn lul in zijn mond. Heerlijk pa, zei ik
Hij stopte en ging staan en we zoende weer heerlijk verder in een innige omhelzing.
Mijn vader vroeg me om me om te draaien en een beetje voorover te buigen. Ik wist wat er ging komen en dat wond me enorm op. Hij pakte mijn billen vast en deed ze uit elkaar. En ik voelde de tong die ik in mijn mond heb gehad tegen mijn sterretje aan duwen. Hij stopte en ik voelde iets groters er tegen aan duwen. Mijn sterretje ging een beetje open en zijn eikel glipte naar binnen.
Hij wachtte even en toen stootte hij zijn hele penis in mijn darmen. Het brande aan mijn anus maar dat ging al snel over. Hij zei: Kan ik ? Ja, zei ik en hij ging op en neer, nu nog langzaam. En hij zoende me weer in mijn nek. Heen en weer. Nu sneller ging hij in mijn kont. Ik hoorde hem hijgen en ik vond het heerlijk ik voelde dat hij langzamer ging en papa sloeg een kreet. En ik voelde hoe zijn heerlijke sperma in mijn kont werd gespoten. Hij haalde zijn lul eruit en ik likte die nog even schoon. Ik zei: nu is het mijn beurd: hij draaide zich om en boog voorover. Ik deed zijn strakke billen een beetje uit elkaar en ik liet mijn tong een aantal x over zijn sterretje gaan en toen deed ik mijn eikel tegen zijn sterretje. Hij kreunde en ik stoote mijn piemel helemaal in zijn darmen. Het voelde warm en zacht daar binnen. En ik ging op en neer. Heerlijk voor ons allebij, dat kon ik wel horen aan ons gehijg en gekreun. Ik voelde dat ik ging komen en ik spoot alles in zijn darmen en het gaf een heerlijk gevoel toe ik mijn paal uit zijn anus haalde. Hij likte mij nog even schoon en we droogde elkaar af. Ik ging naar bed want wat was al tegen twaalven.

Ik word wakker van een vreemd maar lekker gevoel. En als ik een beetje wakker ben voel ik dat ik een stijve heb. En dat iemand er mee bezig is.
Ik knip mijn ligt aan en ik zie papa, mij pijpen en met zijn hand over zijn eigen paal. Hij deed alsof hij het niet merkte en hij ging on verstoord door.
Eindelijk stopte hij en ging hij boven op mij liggen. Wij allebij naakt. We tongden heerlijk en ik voelde dat zijn erectie tegen de mijne aan drukte.
Ik zei: 69 doen ? Hij glimlachte en ging in standje 69 liggenhij pijpte heerlijk en diep. En ik deed het zelfde.
Ik kwam als eerste klaar en hij slikte alles door.
Na een minuut kwam hij ook klaar zijn zoute zaad slikte ik allemaal door en toen ging papa weer bovenop me liggen en we tongden voor iets van 15 minuten. Toen ging hij weg en ik sliep uit tot half 2.
Wow dacht ik toen ik wakker werd.
Ik kwam beneden en gaf mijn vader een tongzoen.
Wat een geile lekkere vader.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners