Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie 1974 - 1 - 2562 keer gelezen
Mijn eerste sekservaring had ik in 1974, op mijn 16e . Ik ging met mijn ouders, en oom Jos en tante Jolanda, de jongere zus van mijn moeder, met hun dochter Jacqueline, met vakantie. We zouden 2 weken vakantie houden in een gehuurde stacaravan in Friesland aan het IJsselmeer. Mijn vader had als enige zijn rijbewijs en een Opel Kadett, dus moesten Jacqueline, mijn oom en ikzelf met de trein. Mijn vader was al eerder vertrokken en kon ons dus op het station oppikken. Mijn nichtje Jacqueline was een prachtig mooie meid met lang donker haar, een slank figuur en helblauwe ogen. Ze was net zo oud als ik. Maar ze was een beetje raar eigenlijk, ze wist alles beter en behandelde mij als haar persoonlijk eigendom. Een verwend nest dus. Ik probeerde haar daarom ook zoveel mogelijk te negeren. Omdat ik zo goed als met haar was opgegroeid zag ik niet als seksobject, maar gewoon als een vervelend nichtje.
Het was tamelijk druilerig weer bij aankomst en tel daar twee uur in de trein met mijn oom en nichtje bij op, begrijp je dat zeggen dat ik het naar mijn zin had wat ver ging. We bereikten het station en mijn vader stond al klaar om ons op te pikken. Eenmaal op de camping bleek er een fout in de reserveringen te zijn gemaakt, in plaats van een 6-persoons caravan, was er alleen maar een 4-persoons caravan ter beschikking. De campingeigenaar had nog wel een 2-persoonstent, die hij op wilde zetten naast de caravan, daar moesten Jacqueline en ik dan in. Nou das dan mooi kut, dacht ik bij mezelf, dat worden twee zeer lange weken. Ik vond het als 16 jarige inmiddels erg lekker om twee keer per dag aan mijn pik te rukken, dat kon ik nu dus mooi vergeten.
Uiteindelijk alles uitgepakt, Jacqueline aan haar lot achtergelaten en weg was ik. Ik besloot om alleen de camping te gaan ontdekken, nogmaals het was druilerig weer en op een vrijdag, de dag dat alle kampeerders aankwamen, dus eigenlijk was er geen reet aan. Terug bij de tent was Jacqueline klaar met uitpakken en had het plekje bij de uitgang van de tent voor haarzelf opgeëist. "Hee, is jou tijdens je ontdekkingstocht nog wat opgevallen?’ "Nee’ antwoordde ik, "Moet dat dan?’ Jacqueline vertelde: "Ik was hier verleden jaar ook, en toen zag ik dat er alleen maar 4-persoons caravans werden verhuurd, dus dat hadden onze ouders moeten weten’ "Dus het was eigenlijk niet nodig om 2 weken met jou in één tent te zitten?’ Verbaasd draaide Jacqueline zich om, "Hoezo, vind je het niet leuk om met mij in één tent te zitten dan?’ "Nou ja, jij bent een meisje en meisjes dingen enzo’ stamelde ik een beetje onbeholpen. Ik kon moeilijk zeggen dat ze in de weg zat bij mijn dagelijkse ruksessies en dat ik het eigenlijk een kutkind vond. Ik kreeg nu niet het idee dat Jacqueline blij was met mijn opmerking.
We gingen met ons allen eten in de caravan, deden een spelletje, dronken nog wat en uiteindelijk werd het bedtijd. Ik ging naar de tent, nichtjelief moest naar de WC en kwam wat later. Ze bleef nog even voor de tent hangen, en ik rook een sigarettenlucht. Nieuwsgierig ging ik kijken "wat doe jij nou?’ vroeg ik aan mijn geschrokken nicht, "mag jij roken dan?’ "Nee natuurlijk niet, sufferd, maar je mag niks zeggen hoor, anders krijg ik op mijn kop!’. "Laat mij ook eens proberen’ Ik nam een trekkie van haar. Lekker vond ik het niet, maar wel stoer. Zo zaten we wat voor onze tent. Ineens zag ik dat het licht in de caravan van onze ouders gedimd werd, ook hoorde ik zachte muziek en wat zachte kreetjes daarvandaan komen. "Wat zullen ze doen, daar in de caravan?’ vroeg ik aan Jacqueline. "wel vreemd’ antwoordde ze, "Kom we gaan kijken of we naar binnen kunnen gluren’ We slopen door brandnetels en onkruid naar de achterkant van de caravan en zagen een kier waardoor we naar binnen konden gluren. Vol verbazing zagen we wat er in de caravan gebeurde.
Heel intiem stonden de 2 stellen met elkaar te dansen, alleen zag ik mijn vader met tante Jolanda , en oom Jos met mijn moeder, elkaar innig zoenen in een soort van tongen gevecht. De hand van tante Jolanda zat in de broek van mijn vader, en mijn moeders hand hield de staaf van oom Jos vast, wiens broek al op zijn enkels lag.
‘Sjezus’ wilde ik roepen, maar Jacqueline hield haar hand op mijn mond "Stil joh, kijk nu maar even, maar houdt alsjeblieft je grote mond’ beet ze me toe. Eigenlijk wilde je dit niet weten van je ouders, maar inmiddels gebeurde er in mijn broek ook van alles, ik kreeg de grootste erectie die ik tot dat moment ooit had gehad, en keek naast me, en ik zag dat Jacqueline d’r hand stevig heen en weer ging in haar broekje. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en begon zachtjes aan mijn lul te trekken. Jacqueline en ik keken elkaar geschrokken aan, en stopten direct met waar we op dat moment mee bezig mee bezig waren. We hadden allebei een rood hoofd, en niet alleen van schaamte.
In de caravan ging het hete spel gewoon verder, waren tante Jolanda en mijn moeder allebei helemaal naakt, en ook mijn vader en oom Jos liepen poedelnaakt rond. tante Jolanda zat op haar knieën voor mijn vader, en naam zijn pik in haar mond. Ook mijn moeder liet zich niet onbetuigd en nam de enorme paal van oom Jos in haar mond. Ik zag dat tante Jolanda behoorlijk grote tieten had, en werd daar enorm geil van. Naast me hoorde ik Jacqueline kreunen , toen ze zag hoe haar moeder mijn vader aan het verwennen was. tante Jolanda ging op haar rug op de bank liggen en mijn vader likte haar tussen haar benen, ik zag een roze gleuf, glinsterend van het nat in de enorme bos schaamhaar van tante Jolanda (het was 1974), mijn moeder leunde voorover over de tafel en langs de achterzijde zag ik dat oom Jos de spleet en kont van mijn moeder een uitgebreide likbeurt gaf. Toen mijn moeder zo voorover over de tafel lag, zag de tieten van mijn moeder heen en weer bungelen, en ik wist dat het fout was, maar ook daar werd ik alleen nog maar meer opgewonden van. Ik voelde een hand over de buitenkant van mijn broek gaan, en het was niet mijn hand! Ik keek opzij, en zag Jacqueline verlekkerd naar mij kijken, ik kon me niet beheersen en greep haar bij haar borsten, en ging met mijn mond naar haar mond. Onze tongen vonden elkaar, en voordat we het goed en wel door hadden was ik met mijn "verwende’ nichtje uitgebreid aan het tongen. Inmiddels was ik ook over haar spleetje aan het wrijven, en ze ging steeds harder kreunen, ook ik had het gevoel dat mijn ballen op springen stonden, en zei tegen haar dat we even rustig moesten doen, anders zouden we betrapt worden.In de caravan had mijn vader zijn pik in de kut van tante Jolanda gestopt, we hoorden haar buiten grommen en kreunen. Oom Jos had inmiddels plaatsgenomen op de andere bank en ik zag zijn enorme gevaarte, tot aan zijn ballen verdwijnen in de kut van mijn moeder. "Ooh Jos, ooh Jos’ riep mijn moeder, "neuk me klaar’ Ook tante Jolanda gilde inmiddels dat ze klaar kwam, en kreunend spoten oom Jos en mijn vader hun sperma over tante Jolanda en moeder heen.
Verschrikt keken Jacqueline en ik elkaar aan "snel, terug naar de tent’ fluisterden we tegelijk. En we haasten ons terug naar de tent, we kropen zo snel als we konden in onze slaapzakken, we lagen net, of we hoorden de deur van de caravan opengaan. Oom Jos riep: "Ik ga wel even bij de kinderen kijken of we ze niet wakker gemaakt hebben’ en we hoorden hem grinniken. Wij deden alsof we sliepen, Oom Jos gooide wat in onze tent en ging weg. "Dat zit wel goed met die 2 hoor’, lachte oom Jos, en deed de deur van de caravan achter zich dicht.
Ik lag nog met stijve lul en een volle zak, en ook Jacqueline lag onrustig heen en weer te wiebelen. Ik kroop uit mijn slaapzak en ging tegen Jacqueline aanliggen, die draaide zich naar mij toe, en al snel lagen we weer heerlijk te tongen. Ik speelde met haar borsten en nam al snel haar tepel in mijn mond, tot mijn verbazing werd deze stijf en Jacqueline begon zachtjes te kreunen. We trokken de rest van onze kleren uit en gingen naakt tegen elkaar aan liggen. Jacqueline trok me heerlijk af, en al snel kwam ik schokkend klaar, wat heet; golf na golf spoot ik uit mijn lul. Toen ik bijgekomen was voelde ik aan het natte kutje van Jacqueline, ik deed er 1 vinger in "Auw’ zei ze, "rustig aan’ zachtjes bleef ik mijn vinger in haar gleufje bewegen. "Oh ja, oh ja, lekker ga door’ Ik voelde haar steeds natter en natter worden, ze verstijfde helemaal en kreunend en grommend kwam ook zij klaar.
Stil lagen we allebei nog een tijdje na te genieten "Wat gooide je vader eigenlijk in de tent’ vroeg ik. We raapten het op en zagen dat een bijna leeg pakje was, met 2 sigaretten erin. We gingen op ons buik, met ons hoofd uit de tent liggen en rookten allebei een sigaret. Moe maar voldaan kropen we bij elkaar in de slaapzak en vielen heerlijk in slaap.
De andere ochtend werd ik wakker met een heerlijk stijve ochtend lul, maar ik moest ook nodig pissen. Ik kroop over mijn nog slapende nicht heen en ging naar het toiletgebouw. Onderweg kwam ik tante Jolanda tegen: "Goedemorgen jongen, heb je lekker geslapen?’ "Ik heb heerlijk geslapen tante Jolanda , maar wat doet u hier, er is toch een wc in de caravan’ Lachend antwoordde tante Jolanda , dat oom Jos net had zitten poepen, en dat ze weinig zin had om in zijn stank te gaan zitten. tante Jolanda had een kort t-shirt aan, waarin haar grote tieten heerlijk zichtbaar waren, mijn erectie werd er niet minder op, zeker niet nadat ik haar stijve tepels door haar shirtje heen zag prikken. Lachend liep ze weg, en ik ging een pijnlijke plassessie met een stokstijve lul tegemoet. Uiteindelijk lukte het, en ik ging terug naar de tent. Daar aangekomen zag ik dat Jacqueline op haar rug boven de slaapzak lag te slapen, wat een geil gezicht, ze was op een broekje na nog naakt, en ik genoot van haar naakte borstjes. Tussen mijn benen stak uiteraard ook weer wat de kop op, en ik drukte een zoen op de naakte tepel van Jacqueline, ik likte er met mijn tong aan en weer werd de tepel stijf. Mijn hand gleed richting haar buik, en verdween onder de rand van haar slipje. Zachtjes begon Jacqueline te kreunen. Ik besloot haar slipje naar beneden te trekken en begon haar heel zachtjes te vingeren. Ik zag dat ze al wakker was, en ik zag ook dat ze genoot van mijn aanrakingen. Ik trok ook mijn kleren uit en kroop weer naakt tegen haar aan. Ik drukte mijn stijve tegen haar aan en zag dat ze daar nog meer opgewonden van raakte. Ze begon me weer af te trekken, en het voorvocht druipte al uit mijn eikel, ook Jacqueline was kleddernat. Voorzichtig kroop ik bovenop haar en probeerde mijn stijver leuter in haar kutje te stoppen. Dat lukte voor geen meter! “Stop, stop!” riep ze. Het leek of ze door een wesp werd gestoken, gooide mij van haar af. Ze wilde nog niet zwanger worden! Ze greep haar kleren bij elkaar en kroop huilend de tent uit. Daar lag ik dan met mijn stijve, ik draaide mijn rug naar haar toe, rukte mezelf af en viel nog een paar uur in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners