Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie In Engeland - 27673 keer gelezen
Het was onze eerste dag in Engeland. We waren heel vroeg opgestaan om op tijd op Schiphol te zijn om de ochtendvlucht naar London Gatwick te halen. De rest van die dag hadden wij in een kleine huurauto kastelen, kerken en schilderachtige dorpjes bekeken. Ik had een Bed & Breakfast voor ons gevonden in Stratford on Avon, het bleek bij een Pub te zijn, waar wij nu zaten te eten.

Ik propte het laatste stukje in boter gebakken schelvis in mijn mond en spoelde het weg met een lauwe slok "Bitter". De slappe en veel te vette friet en de gifgroene erwtjes liet ik zonder spijt op mijn bord liggen. Danny was al klaar met eten en was al net zo hard aan slaap toe als ikzelf.

Danny had zich heel goed gehouden, ik was aangenaam verrast over zijn goede gedrag. Na mijn scheiding had het er een tijdje op geleken, dat hij bij zijn vader zou gaan wonen. Maar nadat hij twee maanden bij Karel en diens nieuwe vriendin had gewoond, was Danny onaangekondigd bij mij teruggekomen, met de mededeling dat hij toch liever bij mij wilde wonen.

Ontzettend blij en opgelucht had ik meteen een vakantie voor ons beiden geboekt, er niet aan denkend dat een reisje met zijn mams door Engeland, voor een veertienjarige jongen misschien niet erg spannend zou zijn. Maar vandaag leek zijn glimlach oprecht, en het gevoel dat zijn ogen mij de hele dag al met een soort geamuseerde superioriteit hadden gevolgd, schreef ik toe aan mijn eigen aanstekelijke enthousiasme.

Toen we onik tassen uit de auto gingen halen, verbaasde ik mij erover hoeveel Danny de afgelopen maanden was gegroeid. Hij was langer dan ik zelf, maar nog steeds zo slank als een den. Ik was dankbaar voor zijn spierkracht, want mijn koffer was eigenlijk best zwaar. Nu nog even snel inchecken, en dan een heerlijk zacht bed!

Ik was echt doodmoe, de woorden van de herbergier drongen maar moeilijk tot mij door. "Dus U wilt een dubbele kamer... we hebben nog maar één kamer beschikbaar... alle hotels in deik buurt zijn vol... ja sorry, het is hoogseizoen..." Waarom maakte hij zoveel excuses, en waarom keek hij steeds twijfelend heen en weer tussen mij en mijn zoon? Ja, we wilden samen op één kamer, we konden ons toch omkleden in de badkamer en we hadden toch elk een eigen bed?

Ik knikte en zei op besliste toon: "Geen probleem, we nemen hem!" zodat de herbergier ons eindelijk die kamer liet zien. Op de gang stopte hij even bij een deur met een bordje "Toilet" en vertelde dat we dit toilet met de andere gasten moesten delen, maar het was slechts twee deuren van onik kamer af: heel handig, dus. Maar wacht eens, dat was niet mijn bedoeling...!

"Maar ik wil wel een eigen douche!" Ik zag me geen uren wachten voor een douche in de ochtend."Natuurlijk mevrouw, er is een douche en een wastafel in uw kamer!" Hij deed geïrriteerd over mijn gebrek aan begrip. "Alleen als u naar het toilet wilt, dan moet U even buiten Uw kamer. Wij hebben maar twee kamers met een eigen toilet en met een ligbad, maar die zijn beide al bezet. Deik mooie historische pub is helaas niet overal uitgerust met het modernste sanitair."

Nou vooruit dan maar, we hadden tenminste wel een eigen douche. Had ik eigenlijk wel een peignoir bij meegenomen, zodat ik s’nachts naar de WC kon gaan? Ik giechelde bij de gedachte aan al die gedeeltelijk ontklede mensen, die s’nachts door deze herberg zouden dwalen, met hun blote voeten over die ouderwetse dikke tapijten, op zoek naar het toilet.

De herbergier stopte voor een deur met het nummer vier. "Hier is het. Als ik nog iets voor U kan doen, laat mij dan weten. Breakfast is van acht uur tot half tien." Hij overhandigde mij de sleutel en vertrok.

Ik opende de deur en stapte opzij om Danny door te laten met de tassen. Toen ik de deur achter me dicht deed, keek Danny mij al aan met een verbaasde blik, ergens tussen paniek, en verwarring, of... was het een leedvermaak?

"En, Mams, wat vind je ervan?"

Toen ik de kamer rondkeek, zag ik de reden van zijn verbazing.

Een piepkleine kamer - nauwelijks groot genoeg om de tassen neer te kunnen zetten, en... een smal tweepersoons bed! Voor mij en mijn zoon samen! Een plastic douchecabine ter grootte van een Britse telefooncel, in de hoek van de kamer! Een kleine wasbak en met een spiegel in de tegenover liggende hoek, vlak naast het bed.

Ik ging wanhopig op het bed zitten, de enige plaats waar je kon gaan zitten, met uitzondering van één rechte houten stoel, en mijn hoofd zakte in mijn handen. Was dit soms de reden waarom de herbergier zo had getreuzeld? Wat moest ik doen? Kon ik deze kleine kamer wel delen met mijn puberende zoon?

Gelukkig had ik wel een lange flanellen nachtpon meegenomen, want ik had vanwege de kosten wel gepland om samen een kamer te delen. Maar daarbij had ik wel gedacht aan een kamer met een aparte badkamer, en met twee eenpersoons bedden!

En die vreselijke douche! Ik gluurde er voorzichtig naar, smekend dat het niet waar zou zijn. Geen aparte badkamer, maar een douchecabine met heldere plastic douchewanden en alleen maar een plastic plakstrip met decoratieve gele zonnebloemen op heuphoogte. Te hoog om mijn benen te verbergen en te laag om mijn borsten te bedekken... Oh, het kon haast niet erger!

En ik had deze kamer voor twee nachten geboekt, want de manager had mij heel nadrukkelijk verteld, dat er niets anders beschikbaar was in de hele streek! Het was hoogseizoen, alles was vol! Een hele tijd bleef het stil in de kamer, totdat Danny eindelijk de stilte verbrak.

"Ach Mams, het is wel een beetje klein, maar dat is niet uw schuld. We moeten maar net doen of er niets aan de hand is, denk ik."

Alsof er niets aan de hand was, ja maar hoe dan? Ik hoorde Danny zijn schoenen uitdoen. Toen ik opkeek was hij bezig zijn shirt uit te trekken.

"Ik ga wel het eerst onder de douche. Ik ben een beetje verlegen, maar U bent mijn mams, dus U hebt mij wel vaker bloot gezien, toch?"

Hij probeerde om zijn eigen grapje te lachen en ik gaf hem een nerveus glimlachje als antwoord. Zijn hemd viel op de grond. Vervolgens keek hij mij diep in de ogen en met een snelle beweging stroopte hij zijn broek en onderbroek naar zijn enkels. Hij stapte eruit en stond ineens poedelnaakt voor mij, zo verlegen en onhandig als een tiener, midden in de puberteit, maar kan zijn.

Het ding hing precies ter hoogte van mijn gezicht. Een bungelende buis van vlees, zo’n twaalf centimeter lang, met een bosje haren erboven. Uit mijn ervaringen met Karel en nog één andere man, wist ik dat deze bungelende piemel ongeveer halverwege tussen zacht en hard moest zijn. Mijn God, meid, bedacht ik ineens, zit er niet zo naar te staren, het is toch je eigen zoon?Ik keek omhoog naar zijn gezicht, en mijn wangen gloeiden. Hij keek onbeschaamd terug, en iets ondefinieerbaars gleed over zijn gezicht. Hij draaide zich om en liep naar de douche. Hij glimlachte achterom terwijl hij de douchecabine opendeed, en betrapte mij opnieuw terwijl ik naar zijn stevige jongensbillen zat te staren.

Ik keek meteen weg en probeerde mezelf af te leiden met uitpakken. Ik tilde mijn tas op het bed en pakte mijn nachtpon en mijn toilettas eruit. Maar mijn lichaam reageerde nog steeds op die aanblik van mijn blote zoon, steeds weer gleed mijn blik onwillekeurig naar de douche, waar zoonlief bezig was om zijn bungelende piemel met zeep te wassen.

Ik probeerde resoluut om mijn gedachten te verplaatsen naar onik plannen voor de volgende dag. Jezus, hij is zijn piemel nu aan het afspoelen, en ook zijn balzak eronder! Hé, hij heeft een erectie! Komt het door het wassen of is hij soms aan het masturberen? Shit, hij ziet dat ik naar hem gluur! Ik was even vergeten dat, terwijl ik onder die streep met zonnebloemen doorkeek, hij over die bloemen heen kon kijken.

Ik liep snel om het bed heen zodat ik met mijn rug naar hem toe stond. Ik voelde een warme tinteling in mijn kruis en mijn tepels zwollen op tot ik gingen jeuken in mijn bloes. Eindelijk hoorde ik de kraan dicht gaan en de douchedeur schoof open.

"Mams, wil je mij even mijn handdoek aangeven?"

Handdoek? Ik glimlachte verward naar hem en zag dat er geen handdoeken bij de douche hingen. Mijn ogen doorzochten de kamer, en ik zag twee handdoeken hangen naast de wasbak, aan de andere kant van het bed. Ik liep om het bed heen, pakte er een en bracht hem naar mijn zoon. Gewoon doen, zo gewoon mogelijk doen...

Hij stond tegenover mij, met een glimlach op zijn gezicht. Terwijl ik op hem toe liep, kon ik het niet helpen dat mijn ogen weer even omlaag gleden, en onwillekeurig likte ik mijn droge lippen. Zijn piemel reageerde daar meteen op, zoals ik duidelijk kon zien aan de lichte trillingen.

De piemel begon nu met kleine klopjes verder te groeien. Ik richtte mijn ogen onmiddellijk weer naar boven, maar de schade was al aangericht. Hij probeerde een wanhopige kreun te onderdrukken en hield zijn beide handen voor zijn omhoogkomende piemel. Ik reikte hem de handdoek aan en draaide mij meteen om. Zijn handen gingen echter van zijn piemel af, omdat hij de handdoek aan moest pakken. Tijdens het omdraaien, zag ik uit mijn ooghoeken dat hij al een echte man was geworden! Zijn penis was nu net zo groot als die van zijn vader, en hij was nog maar veertien! Ik stond daar, aan de grond genageld, en staarde naar de muur, maar het beeld van die stijve piemel bleef op mijn netvlies gebrand, terwijl hij zich achter mij stond af te drogen.

Langzaam drong het tot mij door dat het nu mijn beurt was om een douche te nemen, ondanks de mist die sinds het eten in mijn hoofd hing. Misschien zou ik die "pint of bitter" beter niet gedronken hebben! Oh, wat was ik weer stom geweest! Ik had me natuurlijk moeten uitkleden terwijl Danny onder de douche stond, en dan had ik me in een handdoek kunnen wikkelen. En dan had ik hem kunnen vragen om zich om te draaien, terwijl ik douchte. Maar dat was te laat, en wat nu?

Mijn zoon schoof langs mij heen en ik voelde iets hards langs mijn heup strijken. In één beweging wierp hij zijn handdoek op het bed en ging op zijn buik erop liggen, met zijn gezicht naar mij toe. "Jouw beurt, Ma! Maar pas op, want het water is loei heet!" Hij roffelde wat met zijn vingers op de rand van het bed, terwijl hij mij glimlachend aankeek, en zijn witte, stevige nog steeds schaamteloos naakte billen, trokken mijn aandacht.

Als gehypnotiseerd schopte ik mijn schoenen uit en knoopte mijn bloes open. Zijn neutrale opmerkingen over de vliegtocht en ons autotochtje op deik eerste vakantiedag, ontlokten mij automatische antwoorden terwijl ik mijn bloes uitdeed en mijn spijkerbroek opendeed. Toen ik uit mijn broek stapte realiseerde ik me plotseling dat ik nu in mijn ondergoed stond, op twee meter van mijn zoon. Mijn gezicht bloosde hevig en ik zou wel onder het bed hebben willen duiken, maar ik hield mezelf zijn woorden voor, waar ik steeds aan probeerde te denken: "Doe gewoon, het is allemaal heel gewoon!" Wat kon ik anders? Hem op de gang laten wachten met alleen zijn handdoek om, terwijl ik een douche nam? En tenslotte was mijn lichaam echt niet iets, waar ik zich voor hoefde te schamen.

Ik leek echt nog geen vierendertig jaar. Mijn haar was donker en ik droeg het pittig kort geknipt. Mijn wipneus en mijn kleine mond maakten mijn gezicht bijna meisjesachtig, maar mijn lichaam had volwassen vormen. Ik droeg mijn licht doorschijnende, kanten BH, die er niet in slaagde om mijn donkere tepels helemaal te verbergen. Ik was trots dat mijn toch wel behoorlijk zware borsten, die aan mijn slanke lichaam zaten, geen extra steun nodig hadden. Ja, ze deinden wel wat, maar ze hingen echt nog niet slap!

Mijn taille is slank maar mijn schouders en heupen zijn breed, ik heb echt een zandloper figuur, zeg ik altijd. Mijn doorschijnend witte slipje was aan de achterkant behoorlijk hoog uitgesneden, en mijn zwarte krulletjes had ik zodanig bijgeschoren dat ze net pasten onder de scherpe V-vorm aan de voorkant. Die schimmige donkere haartjes vormde een perfect omlaag gericht lijntje. Mijn benen waren lang in verhouding tot mijn lichaam - mijn kruis zat op bijna dezelfde hoogte als dat van Danny wanneer we naast elkaar stonden. Om kort te gaan, ik besefte ineens dat ik een rijpe en begeerlijke vrouw was, zo mooi als een jongen als Danny zich maar zou kunnen voorstellen.

Ik realiseerde me dat ik nu maar het beste kon doorzetten, gewoon blijven doen dus, want mijn ondergoed kon toch al niet veel verbergen, dus maakte ik aanstalten om mijn BH af te doen. Net toen ik de gesp wilde loshaken, zag ik dat Danny’s billen zich spanden, en zijn heupen bewogen zich en hij drukte zijn buik tegen de handdoek. Ik voelde me nu net een striptease meisje in een rokerige hoerentent. En, zoals dat heet, ik ging ineens helemaal uit mijn dak van kwaadheid.

"Danny! Wat denk je wel dat je daar aan het doen bent? Deze situatie is geen excuus voor jou om jezelf te gaan bevredigen op een badhanddoek! Ik ben je mams, om Godswil, en niet zo'n slet uit de Playboy! Ja, ik bedoel dat tijdschrift dat je thuis onder je bed hebt verstopt, om jezelf bij te masturberen!"

Danny viel op het bed, alsof ik hem had geslagen. Tranen welden op in zijn ogen. Ik besefte meteen dat ik het had overdreven, door dat tijdschrift erbij te halen. Het was nooit mijn bedoeling geweest om te laten merken dat ik ervan wist. Het was zijn geheim en elke jongen heeft recht op zo’n geheim. Maar het was mij gewoon ontglipt. Het was alsof mijn angsten en frustraties er allemaal tegelijk uit waren gekomen.

"Draai je om!" Ik duwde tegen zijn schouder, en geschrokken rolde hij gehoorzaam op zijn rug. "Ik wist het wel. Kan ik je dan helemaal niet meer vertrouwen? Kijk daar eens! Je hebt zelfs een erectie! Heb je dan helemaal geen zelfcontrole? Je bent vreselijk!"

Het was waar, zijn jonge piemel stond hard en gezwollen overeind. Het purperrood van zijn eikel en de glimmende druppel voorvocht waren het bewijs van zijn opwinding. Maar toen hij opkeek naar zijn furieuze mams, hervond hij zijn kalmte en zijn gezicht straalde iets uit wat op woede leek.

"Oh, sorry, mams. Maar het is niet mijn schuld dat ik een stijve heb, ik probeer alleen maar het beste te maken van deze idioot kleine kamer, door de situatie zo gewoon mogelijk te laten lijken. Maar U blijft zelf steeds maar kijken naar mijn piemel! Toen ik onder de douche was, stond U er nog naar te gluren! En nu hebt u mij op mijn rug gerold, zodat u hem van nog dichter bij kunt bekijken. Wel, kijk dan maar eens goed!" En hij maakte zijn rug hol, bewoog zijn heupen omhoog en stak zijn stijve piemel hoog in de lucht."E als ik heel even zit te staren naar de mooiste vrouw die ik ooit gezien hebt, dan zegt U dat ik pervers ben!" Hij sloeg zijn ogen omlaag en snoof woedend. "Ik schaam me echt niet over die blaadjes. Ik kan het ook niet helpen, ik heb dat soms nodig, maar ik doe het nooit als U erbij bent!"

Het was alsof ik een emmer koud water in mijn gezicht kreeg. Ik viel op mijn knieën naast het bed en ik streelde over zijn haren. "Oh, Danny, het spijt me. Oh, kun je mij vergeven? Het is heel natuurlijk dat je opgewonden wordt door mij. En wanneer een MAN (en ik benadrukte het woord MAN) opgewonden wordt, dan krijgt zijn penis nou eenmaal... een erectie, of hij dat wil of niet. Jij kunt het echt niet helpen. Oh het spijt me zo!"

Ik nam zijn gezicht in mijn handen en kuste zachtjes op zijn wenkbrauwen. "Je hebt gelijk, m’n lieve zoontje, ik gluurde ook naar jou. Ik was best verbaasd en trots om te zien, hoeveel je al een man bent geworden! En ik dank je voor de complimenten over mijn uiterlijk. Maar je oude mams kan echt niet meer concurreren met de jonge meisjes. Ik ben realistisch genoeg om dat te beseffen!"

Hij sloeg zijn arm losjes om mijn schouder, in de hoop dat ik zo tegen hem aan gedrukt zou blijven. "Ik lieg echt niet, mams, als Uw foto in de Playboy stond, dan zou die meteen uitverkocht zijn. Alle mannen in Nederland zouden dan met een enorme erectie rondlopen."

Ik lachte en trok Danny tegen me aan. "Niet jokken, Dan, want dan gaat je neus groeien! En geloof me, ik vind het echt niet erg, dat van die blote meisjes bladen. Als je niet masturbeerde, dan zou ik me pas echt zorgen gaan maken! Ik was gewoon moe en gefrusteerd en ik reageerde het op jou af. Maar ik heb zelf een standje verdiend, en niet jij...". Mijn stem trilde.

Zijn kin lag nu op mijn schouder, zodat ik zijn gezichtsuitdrukking niet kon zien. Met een zachte en lieve stem vroeg hij: "Zullen we dan maar weer gewoon tegen elkaar gaan doen, mams? Zelfs als ik het zo nu en dan niet kan helpen om opgewonden te raken? Ik doe het echt niet met opzet!"

Ik voelde me schuldig dus ik gaf toe. "Natuurlijk lieverd. Maar we mogen niet vergeten dat we moeder en zoon zijn. Als jij een erectie krijgt, dan zal ik proberen om het te negeren en het als een compliment beschouwen." Het klonk redelijk, maar toch voelde ik enige twijfel, toen ik die woorden sprak. Waar was ik aan begonnen?

Ik hem liet hem los en stond op. Nu kon ik niet meer terug, want dat zou laf zijn. Hij bleef naar mij kijken, op zijn zijkant liggend, zijn erectie stak parmantig naar voren.

"Goed dan, laat ik de spanning dan maar verbreken," zei ik een beetje schaapachtig. Ik deed mijn BH uit en legde hem naast Danny op het bed en boog mij voorover om mijn slipje uit te doen. Hij volgde mijn bewegingen met een onverholen belangstelling, eerst toen mijn borsten bungelend vrijkwamen en daarna nog meer, toen mijn venusheuvel in het zicht kwam.

Ik ging rechtop staan, mijn benen een beetje uit elkaar, mijn armen over elkaar, onder mijn borsten. Zijn ogen gleden over mijn schaamstreek, mijn schaamlippen staken een klein beetje uit en het roodbruine vlees scheen door de schaamhaartjes heen. Een vochtige glinstering lag over mijn gleufje.

"Ziezo, daar staat je oude mams dan, poedelnaakt! En als je eindelijk klaar bent met mij aan te gapen, waarom ga je dan je tas niet uitpakken, terwijl ik ga douchen!" Ik draaide me koket om en stapte onder de douche. en toonde daarbij mijn zoon mijn stevige, naar achteren uitstekende billen.

Het volgende kwartier leken we beiden heel doelgericht bezig met onze eigen activiteiten. Ik wast mijn haren met shampoo en zeepte mijn hele lichaam in. Maar ik hield mijn ogen gesloten en naar beneden gericht. Ik wilde vooral mijn zoon niet betrappen, als hij naar mijn gluurde, en diep in mezelf wist ik heel zeker dat hij dat deed. Dus draaide ik mezelf rond in die kleine douche, presenteerde elk deel van mezelf ruimschoots aan zijn blikken, in de hoop dat de nieuwigheid er dan snel af zou gaan, en dat het eindelijk voor ons beiden mogelijk zou worden om gewoon te doen tegen elkaar. Maar mijn tepels waren wel opgezwollen en de haren op mijn poesje glommen van het natte schuim. Ik spreidde mijn schaamlippen uit elkaar om ze goed te wassen, ik wilde dat hij het allemaal goed zou zien, zodat zijn nieuwsgierigheid zou verdwijnen.

Toen ik eindelijk klaar was met douchen, zag ik dat hij zijn onderbroek had aangedaan, en ik nam aan dat hij daarin wilde slapen, en ik zag dat hij een handdoek voor mij ging pakken.

"Oh, dankjewel, lieverd, dat was ik vergeten!" Ik stak mijn hand uit.

Hij kwam op mij toe en legde de handdoek zachtjes om mijn schouders, en duwde tegen mijn schouders aan, om mij om te draaien. Voordat ik tijd had om te protesteren, begon hij stevig mijn rug af te drogen. De spanning die ik eerst voelde door zijn aanraking werd nu snel vervangen door golven van genot die in mijn kruin begonnen en via mijn nek over mijn rug liepen en dan door mijn hele lichaam tintelden.

"Oh, dat is lekker, Danny. Ik zal je zakgeld verdubbelen. Dit mag je elke dag van de vakantie voor mij doen!"

Alle uitputting en spanningen gleden van mij af, en maakten plaats voor een heerlijke ontspanning. Ik protesteerde niet toen hij mijn haren droog wreef en hij daarna doorging met het afdrogen van mijn schouders. Zijn sterke handen kneedden, met de handdoek ertussen, mijn schouders, en ontlokten mij een licht gekreun. Terwijl hij langs mijn rug omlaag werkte, begon ik me te spannen. Hij zag dat mijn billen zich samentrokken, dus sloeg hij mijn billen over en sprong over naar mijn dijbenen, en bleef maar afdrogen en kneden. Ik ontspande me weer, maar plotseling bewoog hij vanaf mijn knieën langs mijn dijen omhoog, en voordat ik kon reageren, was hij mijn grote witte billen al aan het afdrogen.

Nadat ik zijn vorige attenties had toegestaan, kon ik zo snel geen goede reden vinden om hem nu te stoppen. Hoe wist hij dat mijn billen de sleutel tot mijn seksualiteit waren? Hij deed het heel zorgvuldig, hij droogde elke centimeter, terwijl hij tegelijk mijn billen stevig masseerde. Hij liet zelfs de punt van de handdoek door mijn bilspleet glijden, aangeduwd met zijn vingers, eerst naar beneden en toen weer langzaam omhoog. Ik huiverde en rilde en was ten prooi aan in een verwarde mengelmoes van gedachten en prikkelingen.

Toen pakte hij zachtjes mijn arm en probeerde mij om te draaien. Nee, dat kon ik hem echt niet laten doen, niet ook nog mijn voorkant! Ik draaide me om, en pakte de handdoek resoluut van hem af. "Laat mij het verder maar zelf doen, lieverd, zei ik zachtjes en liefdevol. "We moeten dat gewoon doen ook weer niet overdrijven!"

Hij liet de handdoek los, blozend. Ik stond naar hem toe gekeerd, bedekte mijn voorkant met de handdoek, en begon me af te drogen. Hij deed een stapje achteruit en probeerde achteloos op het bed te gaan zitten. Ondanks zijn inspanning om het te verbergen, kon ik de erectie in zijn onderbroek duidelijk zien.

Ik voelde me gerustgesteld door zijn jongensachtige verlegenheid. "Danny, wil je mij mijn pyjama even aangeven? Hij ligt onder mijn kussen."

Hij draaide zich om en reikte over het bed heen naar mijn pyjama. Hij pakte hem en reikte hem aan, waarbij het opgevouwen nachthemd uit elkaar viel. Hij stopte en keek heel misprijzend naar het lange, flanellen kledingstuk.

"Mams, het is zomer! Wil je echt deze pyjama gaan dragen? Kijk eens wat een lange mouwen en hij reikt helemaal tot je enkels. Je zult het veel te warm krijgen! Hij ging rechtop zitten, zijn erectie leek nu bijna volledig verdwenen.

"Het is de enige pyjama die ik bij me heb, dus laat me nou maar. Dit is wat ik wil dragen."

"Maar kijk toch. Het prijskaartje zit er nog aan, 7.95 bij de Hema? Sinds wanneer koop je daar je kleren? En waarom heb je deze winter pyjama gekocht voor een zomervakantie? Wat draag je eigenlijk normaal in bed? Zeg eens eerlijk?"Ik wilde zijn vragen niet beantwoorden. Inderdaad, ik had die flanellen nachtpon speciaal voor deze reis gekocht, juist om mezelf volledig te kunnen bedekken. Ik was niet van plan om hem na de vakantie nog te dragen dus had ik een hele goedkope gekocht. En nee, ik ging hem zeker niet vertellen dat ik altijd naakt sliep...

"OK dan, Danny, laten we de lieve vrede bewaren en vlug gaan slapen, dan ga ik wel in mijn ondergoed slapen, net als jij!" Ik streek vermoeid met mijn hand over mijn ogen. Ik wilde eigenlijk niet toegeven, maar ik kon geen goed argument bedenken. "Geef mij mijn BH en slipje maar aan, en laten we dan gaan slapen."

Omdat mijn zoon zich omdraaide zag ik niet de glimlichtjes in zijn ogen en de glimlach op zijn gezicht. Hij haalde de tas van het bed af en legde mijn ondergoed op de bedsprei. Hij pakte een kledingstuk in elke hand en keek kritisch naar de BH.

"Deze ga je toch niet aandoen, mams? Ik zag allemaal diepe striemen op je huid, toen je hem uitdeed. Ik heb toch ook alleen maar een onderbroek aan? Je hebt echt geen BH nodig in bed!"

"Verdorie, Danny, wat zit je eindeloos te zeuren. Mij fop je niet, hoor manneke, je wilt gewoon mijn blote tieten zien!" Het klonk geïrriteerd. "Nou vooruit dan maar, jij je zin. Ik zal alleen mijn slipje aandoen. Maar laten we dan nu in godsnaam slapen!"

Ik trok mijn slipje aan terwijl Danny al onder het dekbed kroop. Ik liep de kleine kamer rond, deed alle lichten uit, beseffend dat mijn kleine seksmaniak, nee, dat was niet eerlijk, dat mijn puberzoon lag te kijken naar het bungelen van mijn borsten, naar schommelen van mijn billen. Met een zucht van verlichting gleed ik eindelijk onder het dekbed. Één ding moest ik hem nog duidelijk maken.

"Danny, het was niet mijn bedoeling, dat wij in hetzelfde bed zouden slapen. We zullen elkaar soms wel aanraken, als we ons omdraaien in onze slaap, daar moeten we dan maar mee leven. Maar als ik wakker word en ik merk dat er ook maar één vinger van jou ergens aan raakt waar hij niet aan hoort te raken, dan slaap je de rest van de vakantie op de grond. Is dat begrepen?"

"Ja, Mams." zei hij, schoorvoetend en beduusd. Twee minuten stilte, en toen zei hij: "Mams, mag ik je nog iets vragen?"

"Ja, lieverd..." zuchtte ik vermoeid.

"Als jongens opgewonden worden door een meisje, dan krijgen ze een erectie. Daar kunnen ze niets aan doen. Maar gebeurt er ook zoiets bij een meisje wanneer zij opgewonden wordt? Ik wil dat zo graag weten."

Wat kon ik zeggen? Het was gewoon een redelijke vraag, na alle problemen die hij die avond ervaren had. Ik was zijn enige ouder, nu Karel er niet meer was, en ik was dus verantwoordelijk voor zijn seksuele opvoeding.

"Ja, ook bij vrouwen gebeuren er zulke dingen, Danny, maar ze zijn minder duidelijk. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld stijve tepels. Een soort erectie van de borsten." Ik giechelde zachtjes. "Waar wat pas echt bewijst dat een vrouw opgewonden is, is als haar vagina heel vochtig en nat wordt. Dat heet afscheiding, en als een vrouw heel opgewonden raakt, kan het zelfs gaan lekken uit mijn schaamlippen en over haar dijbenen." Wow. Mijn eigen afscheiding begon ook meteen te lopen, nu ik er zo hardop over praatte.

"Oh. Bedankt, Mam."

Ik voelde dat hij zich op zijn zijkant draaide om te gaan slapen. Was dat alles? Bedankt, Mam? Ik had peentjes gezweet om aan een veertienjarige jongen uit te moeten leggen dat geile kutjes nat kunnen worden, en alles wat ik kreeg was: "Oh. Bedankt, Mam"? Een vreemd einde van een vreemde dag. Ik sloot mijn vermoeide ogen en geprobeerde om die rare tintelingen in mijn buik te negeren.

---

Ik werd wakker doordat het bed zachtjes schudde. Het was al een beetje licht, de rode cijfers op de wekkerradio gaven 5:30 aan. Met flarden van gedachten realiseerde ik me dat het half zes in de ochtend was, Engelse tijd. Langzaam gleed een nare droom uit mijn slaperige hoofd en alleen het mysterieus trillende bed bleef over.

Ik draaide me om naar mijn jongen die naast mij sliep. Hij lag op zijn buik, zijn mond open, een grimas vervormde zijn gezicht. De deken was van hem af gegleden en ik kon zien dat zijn heupen over de matras wreven. Zijn ademhaling ging in korte vlugge stootjes en zijn hand lag onder zijn buik.

Even raakte ik in paniek, ik wilde aan hem gaan schudden en hard om hulp gaan roepen of iets anders doms doen. Nog net op tijd gerealiseerde ik me dat ik voor het eerst van mijn leven getuige was van een man die een natte droom had! Het was iets wat ik vaak had geprobeerd, om me voor te stellen. Ik keek zwijgend toe hoe zijn tempo toenam, hij verstijfde, ramde vervolgens zijn heupen tegen het bed en bereikte kreunend zijn hoogtepunt. Ik voelde plotseling grote behoefte om mijn vingers, of een kussen of iets anders, te gebruiken om met mijn eigen, nu wakkere en opgewonden, lichaam te doen wat mijn zoon daar zojuist in zijn slaap met zichzelf had gedaan.

Gelukkig werd hij niet wakker, zodat ik tijd had om mijn gedachten te ordenen. Het strekte mij tot eer dat ik geen boosheid voelde, hoewel ik wel wist dat hij zojuist was klaargekomen vanwege een lustgevoel voor mijn eigen lichaam. In plaats daarvan voelde ik een warme sympathie voor hem. De vorige avond had hij mijn gehele lichaam bekeken en afgedroogd met een handdoek. Hij had dingen gezien die buiten de wildste dromen lagen van een normale veertienjarige jongen. Ik was er verbaasd over dat hij had kunnen slapen zonder die spanning te ontladen. Ik had er zelf ook moeite mee gehad. En nu zou hij zo dadelijk wakker worden met een beschamende natte plek in zijn onderbroek, die hij niet zou kunnen verbergen!

Ik probeerde te bedenken of zou ik doen alsof niets gebeurd was, of dat ik zou opstaan voordat hij wakker werd. Wel, ik was er zelf nauw bij betrokken, ik was zijn mams en alleen "gewoon blijven doen" zou in deze situatie werken. Dus sloot ik mijn ogen maar weer en probeerde nog een beetje slaap te vatten voordat hij wakker zou worden.Ik doezelde wat, mijn gedachten gevuld met allerlei ideeën en herinneringen, die niet hielpen om de seksuele prikkelingen in mijn lichaam te verminderen. Het was pas zes uur toen ik een doelbewuste beweging tegen mijn heupen aan voelde. En vervolgens een gegrom en een gefluister:

"Shit!"

Hij lag op zijn rug, onze zijkanten raakten elkaar. Ik rolde naar hem toe en richtte me op, op mijn elleboog. Mijn buik raakte zijn zijkant en mijn blote borst rustte tegen zijn schouder. Ik realiseerde me ineens dat ik hem nu confronteerde met close-up van mijn blote borst, maar ik wilde op dit moment geen plotselinge bewegingen maken.

"Goedemorgen, Danny. Het is al vroeg licht, nietwaar?"

Hij mompelde een antwoord. Ik kon voelen dat hij twijfelde tussen de wens zich om te draaien zodat ik die natte plek niet zou voelen, of lekker tegen mij aan te kruipen, tegen die warme borst die op zijn blote schouder rustte.

"Danny, ik weet al wat er daar gebeurd is." Ik raakte zijn onderbroek even aan. Hij kromp in elkaar alsof hij een elektrische schok kreeg. "Geloof me maar, het is echt niet iets om je voor te schamen. Het gebeurt alle jonge mannen wel eens, vooral na zo'n seksueel frustrerende avond."

"Oh, Mams." Eerst wilde hij zich omdraaien, met zijn handen voor die natte plek, maar vervolgens realiseerde hij zich dat hij nu een excuus had om mij lekker te knuffelen. Hij legde zijn hoofd tegen mij aan, met zijn wang tegen mijn ene borst, terwijl zijn adem vuurkooltjes aanblies in mijn andere borst. Ik bloosde diep terwijl hij toekeek hoe mijn tepel zich oprichtte en langzaam hard werd.

Ik haalde diep adem maar trok me niet terug. "Luister eens Danny. Er is niets bijzonders gebeurd, alleen maar een natte onderbroek, die ik straks wel even voor je zal wassen. En nu stil blijven liggen zoals je ligt, jonge man, en dat is een bevel!"

Ik stond op, nog steeds alleen in mijn slipje. De wastafel was aan mijn kant, zodat ik alleen de kraan maar open hoefde te draaien om een washandje grondig met warm water te kunnen bevochtigen. Gedurende de nacht was mijn slipje volledig in mijn bilnaad getrokken, zodat Danny een prachtig uitzicht had op mijn blote billen. Ik vroeg me af waarom ik juist dit specifieke slipje had aangedaan, een slipje dat gemaakt was om door mannen bewonderd te worden. Mezelf omdraaiend, legde ik het warme washandje op zijn buik en begon voorzichtig zijn onderbroek omlaag te trekken.

"Mams!" hij protesteerde wel, maar bleef toch roerloos liggen, alleen zijn de ogen sloten zich.

Ik trok zijn onderbroek over zijn voeten heen en gooide hem in de wasbak. Vervolgens pakte ik het washandje, en begon voorzichtig zijn buik en zijn geslachtsdelen schoon te wassen. Mijn oorspronkelijke bedoeling was om hem op zijn gemak te stellen met wat moederlijke zorg, maar vanaf het moment dat mijn vingers zijn geslachtsdelen aanraakten, begon een ander deel van mij het over te nemen. Ik voelde een hevige aandrang om zijn slap geworden penis te kussen, maar ik kon dit gelukkig nog net onderdrukken en ik begon met zachte hand, met het warme washandje, zijn piemel zorgvuldig schoon te wassen.

Het feit dat er pas dertig minuten waren verstreken sinds zijn orgasme, betekende niets voor een veertienjarige jongen die door een mooie, bijna naakte vrouw met zachte handen wordt gestreeld. Danny hief zijn hoofd op en keek naar zijn moeder, die zijn penis met één hand omhoog hield, en met haar andere hand zijn ballen waste met de warme doek. Zijn piemel begon te kloppen en werd hard. Mijn gezichtsuitdrukking veranderde niet, maar mijn hartfrequentie verdubbelde zich wel, terwijl ik zijn stijve lid omhoog hield en hem voorzichtig, maar oh zo grondig, schoonveegde.

"Ziezo, je bent weer schoon. Wacht even, dan pak ik de handdoek."

Ik liet mijn ogen niet van hem afgaan, terwijl ik het washandje in de wasbak wierp en de handdoek pakte. Ik hulde zijn lid in de zachte doek en wreef en wreef en wreef, om hem goed af te drogen. Tenslotte sloot ik mijn hand stevig om zijn stijve piemel en trok de handdoek omhoog, om zijn voorhuid weer om zijn eikel te laten glijden. Terwijl de zachte handdoek omhoog gleed, kwam hij bijna klaar. Een moment van stilte volgde, terwijl zijn hijgende ademhaling zich langzaam weer vertraagde. Beiden keken we gehypnotiseerd naar zijn kloppende erectie.

"Mams, Tjeetje!!" hij keek naar mijn bungelende borsten, mijn weinig verhullende slipje, "Mams, hoe kan ik je bedanken, het voelde zo... God, wat voelde dat lekker! Maar wat moet ik nu doen? Hij is weer helemaal stijf geworden! Mams, ik denk dat ik dit niet tot vanavond kan uithouden."

Oh, verdorie, ik voelde dat ik ging blozen: wat dacht hij wel? Elke keer als ik iets voor hem deed, werkte ik mij dieper in de nesten. Nu begon hij al te eisen dat er een seksuele activiteit moest plaatsvinden. Ik kwam langzaam uit mijn trance, en schakelde over op mijn "mammie modus". Had ik hem maar meteen gewassen, toen hij net klaargekomen was... Maar nee, bij een tiener was de hersteltijd waarschijnlijk nul, dus dat had niet geholpen.

"Het spijt me, Danny, ik had daar niet aan gedacht. Ik wilde je alleen helpen. Het klinkt misschien raar, maar wij ik denk dat we onze regels moeten veranderen, zodat masturberen is toegestaan. Nee, niet alleen toegestaan, het wordt zelfs aangemoedigd! Als je wilt, mag je jezelf gerust even bevredigen. Doe het nu maar even! Want als je de hele dag met zo’n erectie rondloopt, dan zullen de Britse meisjes je allemaal van mij willen afpakken."

Ik probeerde te glimlachen terwijl hij ondoorgrondelijk keek. Hij leek wel een schaakmeester die zijn strategie uitdenkt, tot vele zetten in de toekomst.

"Echt? Mag dat?" Zijn gezicht werd plotseling jeugdig en blij. Zijn uitdrukking ging over in onschuldige nieuwsgierigheid. "En mogen de meisjes dan ook masturberen, mams? Want ik zie dat jij ook opgewonden bent!"

Mijn armen sloegen zich instinctief rondom mijn borsten alsof ik mezelf wilde beschermen. "Oh Danny! Hoe durf je!" Maar ik keek naar beneden en zag dat mijn tepels zo stijf waren als oude stramme soldaten, en mijn slipje... wel, ik moest mijn slipje hoognodig wassen, net zoals zijn onderbroek, zo kletsnat was het! Tussen mijn gespreide dijen was het hele kruis verkleurd en zichtbaar vochtig geworden. Ik liet mijn armen zakken en keek verslagen, tot vreugde van mijn zoon, die begreep dat er nu een kans was dat ik opnieuw iets aan hem zou toegeven.

"Ja, Danny," zei ik op zachte toon, "Vrouwen masturberen ook. En ja, ik denk dat ik seksueel opgewonden ben geworden, doordat ik jou heb gewassen. Maar ik denk niet dat het een goed idee is als ik zulke dingen ga doen, waar, eh, waar jij bij bent. Vergeet niet dat ik je moeder ben, en jij bent pas veertien!"

"Ik vergeet helemaal niet dat jij mijn moeder bent, Mams! Denk je soms dat het gemakkelijk voor mij is om mezelf te bevredigen als jij hier zit toe te kijken? En jij hebt het net zo hard nodig als ik, is het niet? Je was gisteravond al opgewonden en jij hebt niet eens een natte droom gehad, zoals ik!"Hij was duidelijk trots op zijn jeugdige logica. Toen ik niet antwoordde, maar hem alleen uitdrukkingsloos aanstaarde, voelde hij dat hij op het punt stond om te winnen, als hij heel voorzichtig te werk ging, zonder mijn verantwoordelijkheidsgevoel op te wekken.

Hij legde voorzichtig zijn handen op mijn schouders en trok mij naast zich op het bed. Ik bood geen verzet. Hij ging naast mij liggen en trok mijn slipje met twee handen langs mijn lichaam omlaag. Terwijl hij het uit mijn bilspleet trok voelde ik hoe de plakkerige kleverigheid mijn slipje op zijn plaats probeerde te houden. Hij moet het ook gevoeld hebben, maar ik was totaal overgeleverd aan mijn geheime lustgevoelens, en ik hief mijn heupen en benen wat op, om hem te helpen.

Hij wierp het slipje in de wastafel.

Hij deed mijn benen uit elkaar, net zoals op de Playboy-foto's. Ik had me niet geschoren, zoals die fotomodellen, maar hij kon wel een klein knobbeltje door de haren heen zien steken, en hij begreep dat dit mijn kietelaar was. En die was nu nog groter en roder dan hij gisteravond al was geweest!

Er klonk iets als een gesmoorde snik in mijn keel toen mij mijn verste hand opnam, en die op mijn buik legde en mijn wijsvinger omlaag duwde tussen mijn benen. Mijn andere hand legde hij op mijn boezem.

"Laat je het mij zien, mams," fluisterde hij zachtjes. "Laat je mij zien hoe de meisjes het doen?"

Als een robot die orders opvolgt, begon ik mijn handen te bewegen. Hij zag hoe ik mijn borsten behoedzaam streelde, vervolgens begon ik een tepel met mijn vingertoppen te strelen. Kleine pukkeltjes vormden zich op de bruine vlek rondom mijn stijve tepel. Ik begon te knijpen en te trekken aan de donkere centrale pukkel, harder en harder. Ik kreunde, maar ging door, ik kwam in trance. Tegelijkertijd begon mijn andere hand te bewegen, mijn vingers gleden zachtjes over de hele regio onder mijn navel, over mijn heupbeenderen en mijn schaambeen, langs mijn opgezwollen schaamlippen en langs de binnenkant van mijn dijen.

Na een aantal minuten strelen, begonnen mijn drie middelste vingers zich te concentreren op mijn schaamlippen, de middelste draaide zachtjes om mijn opgezwollen kietelaar. De andere twee streelden naast mijn klitje over mijn schaamlippen. En wow, het werkte! Mijn heupen begonnen helemaal te schokken in het ritme van mijn strelingen.

Dit verbazingwekkende succes maakte dat Danny nog wel iets meer wilde proberen. Mijn ogen waren nu helemaal open, ik staarde zonder iets te zien naar het plafond, alsof ik mezelf probeerde wijs te maken dat ik alleen was. Hij pakte mijn andere hand en probeerde hem zachtjes weg te trekken van mijn borst. Hij legde mijn arm tussen onze lichamen, en terwijl hij zich iets draaide, zorgde hij ervoor dat mijn hand tegen zijn stijve piemel kwam te liggen. Met zijn eigen hand begon hij nu mijn zachte, volle borst te strelen terwijl mijn hoofd langzaam van "nee" schudde, maar mijn andere hand ging gewoon door met mijn clitoris te prikkelen.

Toen hij ook die hand wilde weghalen, zodat ik mijn dwangmatige masturbatie moest stoppen, bood ik weerstand en hij moest flink trekken terwijl ik hevig kreunde en me verzette. Hij legde mijn hand op mijn andere borst, waar ik automatisch in de gezwollen tepel begon te knijpen en te rollen met drie vingers.

Hij legde nu zijn eigen hand op mijn onderbuik. De huid, de gevoelige huid van zijn moeder, was daar soepel en zacht. Mijn buikspieren spanden zich en ik mompelde zachtjes: "Nee.. niet doen, Danny...". Maar ik liet toch toe dat zijn hand precies deed, wat mijn eigen hand eerder had gedaan en zijn vingers streelden zachtjes langs de binnenkant van mijn dijen. Hij concentreerde zich op het juiste gebied, hij raakte mijn kietelaar heel zachtjes aan, en vervolgens plaatste hij zijn drie vingers, net zoals hij het mij had zien doen, op mijn beide schaamlippen en op mijn clitoris. Hij drukte op de kern met zijn middelste vinger, trok weer terug en drukte wijs en ringvinger in de gleuf ernaast, en herhaalde dit patroon totdat mijn heupen opnieuw begonnen te bewegen.

Zijn ontdekkingsreis was nog niet compleet. Hij besloot om de puzzel helemaal op te lossen. De ultieme vraag van alle puberende jongens is immers: "Waar zit het gaatje?" Het moest ergens zijn, maar zelfs de close-ups in de Playboy laten geen gaatje zien waar een grote stijve piemel in zou kunnen passen. Danny wilde dit uitzoeken. Zijn vingers gleden door mijn gleuf, probeerden zich naar binnen te drukken, verplaatsten zich verder naar beneden en, heel plotseling, en tot zijn grote verbazing, werden zijn drie vingers naar binnen gezogen in mijn warme natte zuigende kut!

"Oh! Danny! Oh nee niet daar! Niet doen!" fluisterde ik hees, en mijn hoofd schudde snel heen en weer, maar mijn ogen bleven uitdrukkingsloos op het gipsen plafond gericht.

Hij voelde instinctief aan, dat hij zich niets van mijn aan mijn woorden aan hoefde te trekken. Ik probeerde alleen de verantwoordelijkheid van mij af te schuiven, omdat ik zijn moeder was, verder niet. In plaats daarvan nam hij zijn hand van mijn borst af en gebruikte die om mijn vrije hand rondom zijn erectie te leggen. Ik kneep in zijn erectie met een kracht die bijna pijnlijk voor hem moest zijn. Terwijl hij zijn vingers in en uit mijn glibberige kut bewoog, voerde ik de tegengestelde beweging uit op zijn stijve jongenslul.

Na een paar seconden voelde ik dat hij ging klaarkomen, als ik hiermee doorging. Ik verplaatste mijn hand van zijn piemel naar zijn ballen. "Oh Mams, wat heerlijk! Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt!" kreunde hij.

Impulsief kuste hij mijn lippen terwijl zijn vingers aan mijn kutgaatje bleven friemelen. Ik stootte een dierlijke kreun uit en kuste hem hartstochtelijk met open mond en zijn tong drong bij mij naar binnen. Hij leerde echt heel snel, zijn vingers gingen dieper en dieper, steeds verder in mijn glibberige kut! Ondertussen streelden mijn vingers zachtjes over zijn ballen en over zijn kloppende piemel, met vrouwelijke deskundigheid.

Tenslotte werden mijn heupbewegingen wilder. Vreemde geluiden kwamen achter uit mijn keel. Ik kneep mijn vuist bikkelhard om zijn piemel en bewoog hem snel omhoog en omlaag. Hij probeerde mijn tempo bij te houden met zijn vingers in mijn vagina. Toen zijn sperma onverbiddelijk uit zijn ballen begon op te borrelen, schoten mijn heupen omhoog van het bed, en mijn kut sperde zich zo ver open, dat zijn vingers de zijkanten niet meer konden voelen. Mijn gezicht vertrok zich tot een grimas, terwijl ik een wilde kreet probeerde te smoren.

"Ooohhhh! G-g-godddd! Mamssss!' Hij kon zijn eigen schreeuw niet inhouden toen zijn zaad met kracht tegen mijn borsten aan spatte. Mijn kringspier kromp plotseling ineen, alsof het een bankschroef was. Hijgend opende ik mijn kut opnieuw, precies op het moment dat de tweede golf zaad tegen mijn tieten spoot. Onze wederzijdse krampen gingen door en door... totdat die van mij verminderd waren tot kleine schokjes van mijn bekken, en die van hem tot kleine druppels zaad die lekten op mijn been.

Hij viel op zijn rug, volledig uitgeput. We lagen naast elkaar, bang om elkaar aan te kijken, terwijl onze ademhaling langzaam normaal werd.

"Danny..." Mijn stem klonk zwak.

Ik kon niets bedenken om te zeggen, niets om de emoties uit te drukken die ik voelde. Na een paar minuten, het leek wel een eeuwigheid, zocht mijn hand de zijne en voorzichtig gaf ik er een kneepje in. Hij kneep zachtjes terug. Onze communicatie was hersteld, onze ogen vielen dicht en terwijl de nieuwe dag al aanbrak, vielen we beiden in slaap.

Ik werd wakker toen het al bijna acht uur was. Ik lag nog steeds op mijn rug, maar Danny had zich om gerold, met zijn rug naar mij toe. Ik besloot om hem te laten slapen, dan kon ik mooi het wasje even doen.

Ik glimlachte. Sinds mijn huwelijksreis, veertien jaar geleden, had ik niet meer zo’n soort wasje gedaan! Ik stond op, rekte me uit, en keek naar mijn benen. Opgedroogd sperma. Ik zou later wel douchen, want anders zou Danny zich bedrogen voelen omdat hij niet had mogen toekijken... Hmmm, eigenlijk mocht ik niet zo denken, maar op deze bijzondere ochtend kon het mijn voor deze ene keer niet schelen!

Ik liet de wasbak vollopen met warm water en terwijl ik ons beider ondergoed op de hand waste, begon ik van de ene op de andere voet te dansen van aandrang. Getver. Het toilet was twee deuren verderop en ik stond hier poedelnaakt. Ik wrong mijn slipje en zijn onderbroek uit en hing ik ze snel op het handdoeken rekje. Mijn ogen doorzochten de kamer naar iets om aan te kunnen trekken. Mijn flanellen nachtpon: Nee, dan zou Danny denken dat ik terugkwam op mijn belofte! Mijn bloes en spijkerbroekbroek: te veel werk. Vlug in mijn nakie, dan maar? Ik giechelde zachtjes. Toen ik nog met Karel was, zou ik waarschijnlijk poedelnaakt de gang opgelopen zijn, en iedereen die ik tegenkwam in verlegenheid hebben gebracht met een glimlachend "Good Morning, sir." Een rilling liep over mijn rug bij die gedachte. Maar dat deel van mijn leven was echt voorbij.

Wat dan te denken van Danny’s T-shirt? Het was tamelijk lang, en ik was wat korter dan hij, met name mijn romp. Het zou mijn vitale delen net omhullen. Ik trok snel het T-shirt aan, en voelde me ondeugend en schaamteloos. Behalve dat het wat te strak zat om mijn borsten, en dat het toch een beetje te kort was, zodat het kon opwaaien en mijn billen ontbloten, leek het verder wel goed te zijn. En ik had geen tijd nog iets te veranderen, ik moest zó nodig! Oh, God, als het toilet maar niet bezet was, anders zou die pluche vloerbedekking op de gang wel eens kletsnat kunnen worden!Ik deed de deur open en dacht er nog net op tijd aan om de sleutel mee te nemen. Ik haalde diep adem en hief mijn hoofd omhoog en mijn schouders naar achteren. Ik was vast van plan op niet te letten op de onderkant van het T-shirt. Ik liep langzaam de gang op en sloot de deur zachtjes achter me. Het toilet was gelukkig vrij, zodat ik kon gaan zitten en mezelf met een zucht van verlichting helemaal leeg liet lopen. Toen ik weer buitenkwam en terug liep, hoorde ik een deur open gaan. Was mijn voorkant bedekt? Het voelde alsof dat wel zo was, maar de achterkant van het T-shirt was te kort. Mijn billen waren half bloot. Ik liep langzaam en statig verder. Kon die persoon iets zien? Wist hij dat ik niets onder het T-shirt aan had? Na wat een eeuwigheid leek, bereikte ik mijn eigen deur en stak de sleutel erin. Het slot ging open en ik opende onze deur...

En ik struikelde over de drempel, viel op het bed met mijn blote billen hoog in de lucht.

Danny schrok wakker toen mijn lichaam over zijn benen viel. Hij keek nog het op tijd naar het voeteneind om mij in mijn blote kont over de grond te zien kruipen om de deur te sluiten. Daarna kreeg hij het hele verhaal van zijn in verlegenheid gebrachte mams te horen. Zijn nauwelijks onderdrukte gegrinnik was behoorlijk besmettelijk, en ik begon giechelend, samen met mijn zoon te speculeren over wat die mysterieuze toeschouwer wel gedacht moest hebben van mijn vertoning.

Toen we bedaard waren, kreeg Danny ook hevige aandrang om te plassen, maar tot mijn teleurstelling vond hij dat zijn T-shirt niet lang genoeg was om zijn bungelende lid te verhullen. Dus trok hij zijn broek aan en haastte zich over de gang. Nadat hij terugkwam gingen we om beurten douchen en Danny stond erop om mij weer af te drogen. Er was deze keer geen twijfel over of hij ook mijn voorkant mocht afdrogen. Het viel hem op dat één klein gebiedje (tussen mijn benen) steeds maar weer nat werd, ongeacht het aantal keren dat hij het daar afdroogde, maar ik duwde zijn vingers weg met de opmerking dat ik niet mijn hele vakantie aan één doorlopende masturbatie sessie wilde besteden. Met een teleurgestelde grom propte mijn zoontje zijn alweer stijve orgaan in zijn broek. We kleedden ons aan en gingen naar beneden voor het ontbijt.

Een Engels ontbijt is een waar feest, en de herbergier, een ietwat vette veertiger, was bijzonder beleefd tegen die Nederlandse moeder en haar puberzoon. Hij deed erg zijn best om te vragen of onze kamer naar wens was geweest. Zijn glimlach werd een flinke grijns toen Danny hem argeloos vertelde dat wij een heerlijke nacht hadden gehad, terwijl ik, hevig blozend, wel door mijn stoel kon zakken. Ik verslikte me bijna in een speksliertje toen die man er aan toe voegde dat hij heel blij was dat ik zonder problemen het toilet had gevonden, die ochtend. En hij knipoogde naar Danny en zei dat hij vandaag onze drempel zou vastzetten!

Ik pakte mijn fotocamera, de paraplu's en andere toeristische benodigdheden, en vertrokken om Stratford en het omringende platteland te verkennen. Het was een warme dag en het weer bleef wat de Engelsen "glorieus" noemen en afgezien van de gebruikelijke problemen die buitenlanders hebben als ze op de Britse wegen rijden, was ons tripje heel bevredigend. Stratford zelf was een een teleurstelling, zodat we al snel deze toeristische trekpleister verlieten en afdaalden naar de Cotswolds.

Naarmate de dag vorderde, kreeg ik steeds meer twijfels over de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en die vroege ochtend. Ik was verstandig genoeg om te beseffen dat ik geen misdadig monster was dat seksueel misbruik had gemaakt van een minderjarige. Misschien moesten dertien jaar oude meisjes wel beschermd worden tegen sommige volwassen mannen, maar elke veertienjarige jongen zou wensen om met een rijpe vrouw te mogen doen wat Danny samen met mij had gedaan. En van dwang was geen sprake geweest, integendeel.

Nee, het was niet zozeer het maatschappelijke taboe. Mijn grootste zorg was, dat ik mijn autoriteit, die ik als moeder nodig had, niet wilde verliezen. Ik kon nog steeds zijn zachte maar oh zo vastberaden handen voelen, die vanochtend in bed de leiding van mij overgenomen hadden. Ik was als een marionet in zijn handen geweest, ik had precies gedaan en zelfs gevoeld wat mijn poppenspeler had gewild dat ik deed en voelde.

Laat in de namiddag liepen we over een openbaar voetpad tussen de velden. Het briesje was heerlijk koel, de uitzicht was prachtig en er was geen mens te bekennen binnen een afstand van een paar kilometer. Danny pakte mijn hand voorzichtig in de zijne en bleef naast mijn lopen. Een paar minuten later legde hij zijn arm om mijn taille. En toen we op een heuveltop stil stonden om te genieten van het uitzicht, trok hij mij zacht maar vastberaden tegen zich aan. Zijn lippen raakten mijn mond, zijn handen gleden langs mijn smalle heupen naar mijn brede billen, en hij kneep eerst in de ene en toen in de andere.

Mijn gevoelens waren zo direct en krachtig dat ik me bijna had overgegeven aan de avances van mijn hitsige zoon. Maar met een grote inspanning draaide ik soepel mijn mond opzij, schurend over zijn warme lippen. Ik gaf hem een mamslijk kneepje in zijn wang en tegelijkertijd bevrijdde ik me handig uit zijn greep. Ik mompelde een lachende waarschuwing over voorzichtig zijn in het openbaar, maar mijn brein piekerde alweer over de komende nacht in die piepkleine kamer. Nog een nacht samen in dat smalle tweepersoons bed, ik moest er niet aan denken!

Het ergste kwam tijdens het avondeten. We waren gestopt bij een klein restaurant dat werd aanbevolen in de reisgids. Terwijl we het toetje aan het eten waren, begon Danny al enthousiast te kletsen: "We doen vanavond geen kleren aan in bed, hè Mams? Anders wed ik dat geen van ons tweeën in slaap kan vallen, vanwege de hitte." Hij gaf een snelle streel over mijn knie onder de tafe). "Wij kunnen maar het beste wachten met douchen tot nadat we gemasturbeerd hebben, hé? Hoewel, ik word er wel erg opgewonden van, als jij je staat in te zepen, Mams!"

Omdat ik geen confrontatie wilde aangaan ten overstaan van de omstanders hield ik een glimlach op mijn gezicht. Mijn enige bijdrage aan zijn hartstochtelijke woorden was mijn regelmatige verzoek om zachter te praten. Ik betaalde de rekening en pas toen we naar de auto liepen begon ik mijn bedenkingen te uiten over de vorige nacht.

Tijdens de korte rit naar de herberg en terwijl ik de trap opliepen naar onze kamer, legde ik hem uit dat wat de vorige nacht was gebeurd, weliswaar niet echt verkeerd was, maar dat het mijn eerste verantwoordelijkheid was om een moeder voor hem te zijn, en dat dit niet verenigbaar was met zijn minnares te zijn.

Ik probeerde zijn ego te strelen door te benadrukken dat, als hij net zo volwassen en sensueel met zijn toekomstige vriendinnen zou omgaan als hij deze ochtend met mij had gedaan, dan zou hij snel de meest populaire jongen van de hele school worden. Ik onderstreepte dat ik het fijn had gevonden, dat hij het ook fijn had gevonden, maar dat wij beiden het echt moesten laten bij deze mooie herinnering. Terwijl we door de gang liepen, vertelde ik hem dat we nieuwe regels moesten afspreken voor onze laatste nacht op deze kleine kamer.

Danny sprak mij niet tegen. Hij leek nauwelijks geïnteresseerd, op een vreemde afstandelijke manier, in wat ik te zeggen had.

"Danny?" Hij gaf geen antwoord, hij keek uit het venster, had totaal geen aandacht voor mij."Danny!" Ik legde mijn hand zachtjes op zijn schouders. Ik wist niet hoe het ik erover moest beginnen, maar ik wilde hem iets laten beloven.

"Wat vanochtend is gebeurd, dat had eigenlijk niet mogen gebeuren. Het is beter om het geheim te houden voor iedereen. We moeten het vergeten en net doen alsof het nooit gebeurd is."

Ik wachtte om te zien hoe hij zou reageren, maar hij gaf geen enkel teken van een reactie. Ik begreep dat hij er niet over wilde praten en hevig teleurgesteld was, misschien moest ik het hem op een andere wijze duidelijk maken.

"We moeten elkaar weer respecteren. We moeten elkaar privacy geven, ondanks de moeilijke omstandigheden, met name bij het omkleden, en ook als we onder de douche gaan."

Eindelijk draaide hij zich naar mij om, zijn ogen gleden over mijn rijpe lichaam. Nog nooit in zijn jonge leven had hij een afwijzing meegemaakt, zijn jonge en onschuldige ogen zochten naar de mijne, hij keek verdrietig en zijn ogen waren vochtig.

"Ik zou willen dat het weer met zo gezellig werd als gisteravond."

Zijn gezicht kleurde en hij begon hevig te blozen toen hij dat zei.

"Ik had niet verwacht dat het zo snel voorbij zou zijn."

Ik voelde zijn hevige gevoelens van uitzichtloosheid, schande en pijn,

"Ja, dat zal ik niet ontkennen. We zijn te ver gegaan, maar ik schaam mij niet, ik weet niet wat ik erover moet zeggen, of wat ik eraan kan doen. Ik wilde echt niet dat dit zou gebeuren. Oh Danny, waarom ben je ook zo ver gegaan?"

Ik kon de tranen in mijn ogen voelen opwellen. Waarom? Waarom hij had mijn lusten bevredigd? Ik had alles gedaan wat in mijn vermogen lag, om dat te voorkomen. Waarom was het dan toch gebeurd? Ik voelde een brandende pijn. Ik wist dat het niet alleen maar zijn schuld was, dat ik zelf ook schuldig was aan het verwaarlozen van mijn verantwoordelijkheden ten opzichte van Danny. Ik had nu het liefst alleen willen zijn, het gezelschap van Danny mijden, maar dat was onmogelijk. Dikke tranen begonnen over mijn wangen te lopen, ik kon het ook niet meer aan.

Hij zag mijn tranen, maar hij bleef kalm.

"Het gebeurde echt vanzelf, Ma, het was zo warm en gezellig, en ik raakte opgewonden toen U mij inzeepte en waste."

Zijn ogen ontmoetten de mijne, hij keek mij smekend aan.

"Ja, dat weet ik."

Ik ging op het bed zitten, mij machteloos voelend, de tranen biggelend over mijn wangen. Ik sloeg mijn handen voor mijn gezicht, mijn zachte gesnik was het enige geluid in de kamer, behalve dan het constante zoemen van de ventilator.

Na wat een eeuwigheid leek, voelde ik dat hij eindelijk naast mij kwam zitten. Hij sloeg zijn arm voorzichtig om mijn heen.

"Ik ben zo droevig, Danny. Wat zul je wel denken van mij? En nu zul je mij ook nog gaan haten omdat ik het niet meer wil. Oh Danny, het spijt me zo." Luid snikkend liet ik een nieuwe stortvloed van tranen over mijn gezicht stromen.

Hij drukte mij steviger tegen zich aan, en tenslotte ontspande ik me, ik had een schouder nodig om op uit te huilen op en die schouder was gelukkig heel dichtbij.

"Ik zal je nooit haten, mams. Ik zou nooit zoiets doen."

Ik lag in zijn armen, weerloos, en moeder en zoon vonden troost bij elkaar.

Ik lag met mijn hoofd op zijn schouder, maar toen ik naar beneden keek, zag ik een bult in zijn broek, hij had een erectie! Ik realiseerde me vaag dat mijn bloes wat open hing aan de voorzijde en vanuit het standpunt dat hij had, moest hij het spleetje tussen mijn borsten hebben gezien, dus hij kon er niets aan doen.

Vlug trok ik de bloes dichter om me heen, zijn arm lag nog altijd rondom mij. Zijn andere hand gleed naar beneden naar de onderkant van mijn bloes en hij deed een paar knoopjes open. Ik was verrast door die plotselinge daad, maar ik werd nog meer verbaasd toen ik zijn hand voelde glijden over mijn blote huid, toen hij mijn borst aanraakte met zijn hand, er zachtjes in kneep en daarna mijn bloes helemaal open knoopte.

"Danny, wat denkt je wel dat je aan het doen bent?" Ik probeerde zijn hand weg te trekken, maar hij hield zijn arm stevig op zijn plaats.

"Danny, wacht!" Maar zijn hand gleed verder, hij duwde mijn BH omhoog zodat mijn borsten eruit floepten, zich bloot en uitdagend presenterend om door zijn handen gestreeld te worden.

"Ik houd echt van je, mams. Ik houd zoveel van je dat ik wel zou kunnen sterven van geluk."

Ik voelde zijn warme tastende hand, terwijl hij diep in mijn ogen keek.

"Alstublieft, doe het niet." fluisterde ik zachtjes.

"Waarom niet? Ziet je het dan niet? Sinds ik bij jou ben komen wonen, heb ik deze gevoelens gekregen. Ik heb elke nacht van jou gedroomd, mams, maar ik dacht dat er nooit iets zou gebeuren. Maar vannacht, toen is er iets gebeurd waar ik al heel erg lang naar verlangde."

"Danny, wat er gebeurd is tussen jou en mij, dat moeten wij vergeten. Het is niet iets waar je van zou moeten dromen. Het spijt mij echt heel erg!"

"Maar waarom dan, mams?"

Zijn hand gleed weer over mijn borsten, ik pakte zijn hand en hield hem tegen. Plotseling voelde ik zijn lippen op mijn tepel zuigen, zoals hij als baby had gedaan, lang geleden. Ik liet zijn hand los en wilde zijn hoofd wegtrekken, maar zijn arm die rondom mijn schouders lag, gaf mij niet genoeg ruimte.

"Danny. Niet nog eens opnieuw beginnen, stop nu, alsjeblieft?"

Maar hij stopte niet, en ik voelde me krachteloos, tranen sprongen in mijn ogen. Ik voelde hoe hij mijn lichaam langzaam achterover drukte op het bed, en ik wist dat elk verzet nutteloos was. Ik wist al wat hij zou gaan doen. Zijn handen deden mijn bloes uit, dwaalden af naar mijn spijkerbroek, openden mijn riem.

"Nee Danny! Niet doen. Stop ermee, doe jezelf dit niet aan. Het gaat niet om mij, Danny, maar om jou. Stop er mee, voordat het te laat is."

Hij luisterde niet. Op de een of andere manier probeerde ik om hem van me af te duwen, maar zijn lichaam was sterker, en hij duwde mij stevig op het bed.

"Ik wil het, mams. Ik heb het nodig."

"Nee Danny. Stop, laat me los." Mijn stem probeerde hem streng toe te spreken, mijn handen duwden tegen zijn schouders, ik probeerde om hem af te houden van wat er nu zou kunnen gebeuren.

"Waarom dan, mams? Vanmorgen liet je het toch toe? Waarom wil je dan nu niet vrijen met mij?" Ik hoorde zijn stem dicht bij mijn oor terwijl zijn lichaam al bovenop mij lag.

"Nee Danny, het is niet goed. Je bent mijn zoon. Het is slecht!"

Mijn spijkerbroek was al open, hij trok hem naar beneden.

Ja, het was waar, wat hij had gezegd, ik had het toegelaten, mijn eigen zoon, maar was dat een rechtvaardiging voor Danny, om nu deze daad op mij uit te willen voeren? Wat wilde hij van mij maken? Een monster? Een slet?

Ik voelde zijn penis tegen de ingang van mijn vagina, ik voelde hem aandringen, mijn schaamlippen waren vochtig en gleden al van elkaar,

Het punt van no return was bereikt. Ik lag op mijn rug op het bed, het lichaam van Danny bovenop mij, zijn warmte verspreidde zich over mij, zijn mond hijgde bij mijn oor. Ik had mijn zoon, zo kwetsbaar en onschuldig nog, vanochtend toegestaan om datgene met mij te doen, waarvan hij altijd al gedroomd had. Ik had vaak gelezen over de fantasieën die jongens hebben over hun moeders, en ik realiseerde me dat Danny en ik voor die verleiding gevallen waren.

"Nee Danny, het kan echt niet," zei ik op besliste toon en duwde hem van me af.

Ik streelde zijn haren terwijl hij teleurgesteld naast mij lag. Ik dacht na over mijn toekomstige relatie met hem. Wat mijn zorgen baarde, was dat hij niet meer naar mij wilde luisteren, dat hij mijn wil had genegeerd. Aan de andere kant wist ik ook wel, dat het zien van welke blote vrouw dan ook, elke jongen opgewonden maakte, en Danny was jong en onervaren. En hij vond natuurlijk dat wat gisteren mocht, vandaag ook moest worden toegestaan.

Danny had zich naast mij neergelegd, zijn penis op mijn blote bovenbeen. Hij lag naar mijn toegekeerd, zijn ademhaling werd kalm en tevreden, zijn warme hoofd lag tegen mijn borst, en hij was in slaap gevallen.

Zachtjes, om zijn slaap niet te storen, stond ik op en kleedde me verder uit. Ik ging naast hem liggen, trok de deken over ons beiden heen en viel uitgeput in slaap.

---

Ik droomde van mijn man Karel. We lagen tegen dicht elkaar aan, mijn grote, zachte borsten tegen hem aan gedrukt, mijn lange benen raakten zijn penis, ik voelde hoe zijn penis zich oprichtte, tussen mijn benen, aandringend bij de ingang van mijn vagina, kietelend aan mijn clitoris, in een ritme van lome bewegingen van golvend water. Ik voelde me wegsmelten bij deze behandeling en de penis groeide tot volledige stijfheid, en verdienende werkelijk de naam mannelijkheid.

Dit leek een eeuwigheid te duren, en vervolgens nam de natuur de controle over mijn lichaam over, en ik verlangde ineens vurig naar bevrediging. Mijn man begon met regelmatige bewegingen, hoewel zijn penis mij niet penetreerde, zijn penis gleed alleen maar langs mijn schaamlippen. Mijn passie ontvlamde met een hete lust, ik had geen logica meer, geen verstand, geen moraal. Een zuiver dierlijke lust nam bezit van mijn lichaam. Zijn penis speelde met mijn vagina, ik voelde mijn opwinding groeien, ik realiseerde me dat ik hem diep binnen in mij wilde! Ik voelde dat ik hem in mij wilde, en ik wilde het nu. Ik wilde ik hem in mijn kutje hebben, diep, diep, ik wilde seks, oh, wat was ik geil!

Ik kreunde met gesloten ogen, mijn oogleden trilden terwijl hij tot mijn grote genot zijn stijve penis tussen mijn natte schaamlippen duwde, zijn handen lagen op mijn heupen, hielden mij dicht tegen hem aan, zijn onderlichaam bewoog in een snel tempo, de dierlijke drang om te paren, te bevruchten, zonder rationeel te denken, mijn hele lichaam schokte zonder controle, ik voelde de uiterste lust in mijn lichaam tintelen.

Het is mijn zoon! schoot het plotseling door mijn hoofd, dit mag ik niet toelaten! Dit is een zonde, het is incest! Maar ik voelde zijn erectie langs mijn gevoelige clitoris glijden. En ineens wilde ik het net zo graag als hij.

Ik pakte zijn penis stevig in mijn hand. Toen hij voelde dat hij niet meer kon bewegen, opende hij zijn ogen langzaam.

"Oh, nee, niet stoppen, mams, het voelt juist zo goed. Ik heb nog nooit zoiets heerlijks gevoeld. Laat me verder gaan."

"Ssst," fluisterde ik, "Ik weet het, lieverd, maar ik wil je alleen maar helpen. Ik wil het beter te maken voor ons beiden."

Langzaam, als in een trance richtte ik de kloppende penis van mijn zoon tegen mijn liefdesgrot, tussen mijn wijd opengesperde schaamlippen. Ik probeerde nog te zoeken naar een reden om te stoppen, als moeder en als volwassene was dat immers mijn plicht, maar ik was totaal verblind van passie. Ik kon niets meer zien of horen behalve het gevoel van zijn pulserende penis in mijn hand, en ik schoof hem zelf naar binnen in mijn gastvrije gleuf.

Toen dat was gelukt, begon hij langzaam met zijn penis in mijn vagina te bewegen. Ik kon mijn kutspieren voelen oprekken, terwijl zijn penis er in gleed. Er was een plotselinge plop en zijn paddenstoelvormige eikel zonk diep in mijn vagina, ik gaf een gesmoorde kreet van genot, en hoorde op hetzelfde moment Danny hevig hijgen.

Ik genoot ervan, ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat het geen verschil maakte of hij nu mijn zoon was of niet. Hij zou immers wel snel verkering met een meisje krijgen en waarom zou hij niet eerst wat ervaring mogen opdoen met de vrouw die het meeste van hem hield in de hele wereld? Iemand die hem niet zou uitlachen, iemand met het geduld en de wil om hem de kunst van het liefhebben te leren?

Ik heb altijd geprobeerd mijn zoon alles te geven wat het beste voor hem was, en nu gaf ik hem het mooiste geschenk dat een jongen kan krijgen. Dat kon toch niet verkeerd zijn, zolang als we er beiden van genoten? Ja, en ik kon ook zelf het genot terugvinden dat ik al zo lang miste, ik kon samen met Danny nog een goede tijd hebben. Het ene deel van mijn hersenen probeerde krampachtig het andere deel te overtuigen, over waarom ik dit mocht laten gebeuren. Maar het waren uiteindelijk mijn onderbuik gevoelens die de doorslag gaven.

Zijn piemel was veel groter dan ik gedacht had, zelfs groter dan die van mijn man was geweest. Ik vond het geweldig zijn paddenstoelvormige eikel te voelen bewegen in mijn vagina. Ik had nog steeds zijn penis vast, maar ik trok nu mijn hand terug. Hij schoof meteen dieper, in één stoot tot aan mijn bodem. Ik beantwoordde zijn beweging met een enthousiaste tegenbeweging en ik voelde het al komen, te beginnen in mijn tenen. Mijn benen werden helemaal slap, mijn vagina begon zich samen te trekken, ik kreeg ter plekke een geweldige climax! De seks met mijn eigen zoon gaf mijn een hevigere seksuele beleving als ooit tevoren, het was super-erotisch, een piek ervaring!

"Mphhh Mmh...Ik kom klaar! ohhh, lieve Danny, ja vooruit! Neuk mij dan!" Ik kon niet langer spreken, alleen nog primitieve keelgeluiden uitstoten. In een roes greep ik de billen van mijn zoon vast en begon zijn lichaam stevig tegen me aan te trekken. Hij snapte eindelijk wat ik wilde en begon mij heel wild te neuken. Het duurde niet lang, of mijn vaginale samentrekkingen rondom zijn jonge en onervaren lid gaven hem een meedogenloze massage. Hij werd zo enthousiast dat hij mijn maar vijf of zes korte stoten kon geven, maar langer hoefde het ook niet te duren, ik kwam ongelofelijk hevig klaar. Het begon mij te duizelen terwijl mijn zoon zich krampachtig tegen mijn lichaam aan duwde, mijn borsten plettend tegen zijn jongensborst, wrijvend over mijn jeukende tepels, en ineens voelde ik hem ejaculeren.

"Oh mams, het komt! Ohhhh!" Terwijl ik zelf hevig klaarkwam, voelde ik het schokken van zijn lid, in hetzelfde ritme als de krampen in mijn kut. Het voelde zo vertrouwd en ik besefte dat mijn zoon mij volspoot met zijn sperma, zijn zaad. Onze lichamen schokten van orgastisch genot, we schurkten met onze genitaliën tegen elkaar.

We bleven in elkaars armen, voor wat een eeuwigheid leek, kleine golfjes trilden nog na door mijn grote, vrouwelijke zachte borsten. Mijn tepels gaven nog steeds mijn opwinding aan, als een herinnering aan wat wij zojuist hadden gedaan. Ik wist dat het incest was, ik had erover gelezen en er zelfs debatten erover gezien op de TV. Ik wist dat het een perverse daad was, het slechtste dat een ouder haar kind kan aandoen. Het was verdorven en slecht, en streng verboden door kerk en staat. Hoe had ik het kunnen laten gebeuren? Toegeven aan mijn eigen seksuele behoeften? Hoe kon ik mijn eigen zoon gebruiken voor mijn lichamelijke behoeften, omdat ik zo dringend een man nodig had?

Ja, misschien omdat hij het zelf ook had gewild, maar hij was nog zo jong en onschuldig dat hij niet wist wat verkeerd was of goed, hij volgde alleen maar zijn instincten, zijn seksuele driften. Oh, hoe verkeerd had ik gehandeld!

"Oh, Danny, wat hebben wij gedaan?" fluisterde ik in zijn oor, onbewust van het feit dat ik mijn hand nog stevig rondom zijn balzak had.

Langzaam, bijna met tegenzin, liet ik de gevoelens van de schaamte over me heen komen. Danny lag nog op mij, zijn handen rondom mijn billen in een stevige greep, maar hij verzette zich niet, toen ik hem van zich afduwde. Pas toen zijn penis uit mijn vagina gleed, werd hij uit zijn droomwereld gescheurd. Hij bloosde diep, en keek mij in mijn ogen.

"Oh, het spijt me, mams. Het is echt mijn schuld, hoor. Ik, ik weet niet wat ik over mij kreeg!" Ik hoorde hem stamelen, zijn ogen vulden zich met tranen.

"Oh nee, Danny, het is echt mijn schuld. Hoe kon ik dit laten gebeuren?"

Zijn sterke armen klemden mij tegen hem aan. "Het geeft niet, mams, het was precies goed zo. Niet huilen, het voelde fantastisch. Ik heb me nog nooit, nooit, zo gelukkig gevoeld in mijn leven!"

Mijn emoties bleven in de grootste verwarring voor de rest van die dag. maar de volgende dag nam ik toch twee eenpersoons kamers, en dat bleef ook zo, de rest van die vakantie in Engeland.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners