Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie Met Broer 1 - 40340 keer gelezen
Samen met mijn broer Paul was ik dit jaar op vakantie in Spanje. Vlak voor de zomer waren onze relaties verbroken en om toch nog even snel wat zon te pakken hadden we een appartementje aan het strand in Spanje gehuurd. In het vliegtuig had Paul nog lachend tegen me gezegd: "Melissa, je gaat toch niet net als toen we pubers waren de hele vakantie achter de Spaanse mannen aan he?" Ik had hem glimlachend aangekeken. "Moet je horen wie het zegt. Jij was altijd de hartebreker op vakantie kan ik me herinneren. Je liet altijd een hele harem met ontroostbare vrouwen achter." Lachend haalden we herinneringen op aan de tijd dat we nog zorgeloos met onze ouders op vakantie gingen. "Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat ik achter de mannen aan ga hoor." zei ik uiteindelijk. "Na de breuk met Michel heb ik het even helemaal gehad met mannen." Paul knikte. "Ik moet ook even niet aan een vrouw denken na al die ellende met Simone." Ik keek hem aan en was blij dat hij dat zei. Ik zou de aandacht van mijn knappe grote broer dus niet hoeven te delen deze vakantie.

Toen we de eerste avond in de discotheek stonden kreeg ik best een kick van alle mannen die me aandacht gaven. Het was lang geleden dat ik overal ogen voelde prikken. Het eerste uur genoot ik er ook erg van om op de dansvloer in de gaten gehouden te worden. Toch ging de aandacht me opeens tegen staan. Het was een uurtje leuk geweest maar om nou de hele tijd rijende mannen tegen je aan te voelen werd me een beetje te gortig. Ik zocht Paul aan de bar op en vertelde hem mijn irritatie. "Ik speel je vriendje wel," zei Paul, "dan hou je iedereen wat op een afstand." Ik glimlachte en Paul trok me naar zich toe. Zijn handen lagen op mijn heupen en onze onderlijven raakten elkaar. Een schok sidderde door mijn lijf. Totaal onverwacht. Ik keek Paul aan. Ik meende ook in zijn ogen een schok te ontdekken maar zeker wist ik het niet. Het voelde ongemakkelijk. Ongemakkelijk maar lekker.

Snel deed ik een stap achteruit en draaide me om. Ik stond met mijn rug naar Paul toe en in een fractie van een seconde moest ik beslissen of ik me weer zou omdraaien of weg zou lopen. De beslissing werd voor me genomen. Iemand liep namelijk nogal onbehouwen voor me langs waardoor ik wankelend een pas naar achter moest zetten en opgevangen werd door Paul. Alsof de situatie niet ongemakkelijk genoeg was stond ik nu met mijn billen tegen zijn kruis. Direct voelde ik zijn handen op mijn heupen en zijn hoofd in mijn nek "blijf maar even" hoorde ik in mijn oor.

En dat deed ik. Ik bleef staan...en ontspande wat. Het was maar mijn broer... Niks aan de hand. Ik wiegde wat mee met de muziek en voelde dat Paul ook meedeed. Zijn handen lagen nog op mijn heupen. Ik legde mijn handen op de zijne en draaide op de maat van de muziek wat met mijn heupen. De wijn had me wat losser gemaakt en de manier waarop ik tegen Paul aan stond had me wat warmer gemaakt. Ik voelde Pauls kruis wat drukken tegen mijn billen. Automatisch drukte ik mijn billen wat naar achter. Ik voelde wat hards in zijn spijkerbroek. "Lekker" dacht ik. En tegelijkertijd: "Nee, stop, dit is mijn broer!"' Ik deed een stap naar voren en draaide me om. Ik keek naar Paul. Hij keek geil uit zijn ogen. Ik beet op mijn onderlip en voelde dat ik nat was geworden. Jammer, dacht ik. Als het nou mijn broer niet was... Ik glimlachte ondeugend naar Paul en ging naast hem staan. "Nog wat drinken?"

We hebben ongeveer een half uur naast elkaar gestaan. Gekeken naar dansende mensen en beiden met de gedachten ergens anders. Ik had zo'n zin om straks in mijn kamer mezelf gigantisch klaar te vingeren. Ik wist zeker dat Paul zich ook wilde aftrekken. Gelukkig hadden we twee kamers. "Zullen we gaan? " vroeg ik aan Paul. Paul knikte. Aangekomen bij het appartement wilde Paul nog een afzakkertje drinken maar ik kon aan niets anders denken dan aan mijn clit en vingers in mijn kutje dus ik zei dat ik wilde slapen. "Weltrustenkus?" zei Paul. Hij pakte mijn hand en trok me naar zich toe. Ik gaf hem een kus. Mikte op zijn wang maar door een snelle draai van Paul belandde mijn kus op zijn mond. En nog een kusje...en nog een kusje... Paul drukte me tegen zich aan. ZIjn ene hand in mijn rug, met zijn andere hand hield hij mijn hoofd vast. Hij opende zijn mond een stukje...ik ook. Onze tongen raakten elkaar. En ik dacht dat ik flauwviel. Een golf van geiligheid trok door mijn onderlijf. Ik voelde mijn kutspieren samentrekken alsof ik klaarkwam. Een golf van geilsap kwam daarbij vrij en zorgde voor een plakkerige natte plek in mijn slipje. Pauls tong was nu volledig in mijn mond gestoken. Hij had zijn lijf stevig tegen het mijne aangetrokken. De hand die in mijn rug rustte was afgegleden naar mijn billen. Hij drukte mijn billen hard tegen zijn harde kruis. Ik bleef me draaiierig voelen. Mijn kut kneep zich samen, mijn borsten spanden zich enorm, mijn tepels waren harde knoppen geworden die bijna pijn deden "Je bent mijn broer" kreunde ik. "Nee...dit kan niet" Paul drukte zich dichter tegen me aan en zijn tong verdween dieper in mijn mond zodat ik niets meer kon zeggen. ZIjn hand gleed naar mijn borsten. Hij gleed onder mijn truitje, onder mijn bh en kneedde mijn gespannen borsten omstebeurt. "mmm zusje" kreunde hij.

"Paul" kreunde ik "dit kan toch niet?" Maar Paul zei niets. Hij duwde me naar achter en legde me op het bed. Het enige wat ik wilde was zijn pik in me voelen. Ik maakte zijn riem los en begon zijn broek open te knopen. Paul stroopte mijn jurkje op naar boven en trok mijn slipje uit. Hij spreidde mijn benen en voelde even met zijn vinger hoe nat ik was. De extreme hoeveelheid kutsappen maakte hem zo geil dat hij zijn penis pakte en hem op mijn schaamlippen klaar zette om binnen te stoten. "Ik gebruik geen pil Paul" kreunde ik. Heb je een condoom? "Kut" zei Paul. Maar het condoom zat in zijn broekzak dus was binnen no time om zijn harde paal geschoven. En opeens...zonder waarschuwing...ramde Paul zijn pik naar binnen. Ik gilde. Het deed pijn maar was supergeil tegelijk. Paul neukte me...hard. Hij stootte vol in me, tot aan de wortel. Ik trok mijn benen zo ver mogelijk op en voelde zijn gigantische ballen tegen mijn kontje kletsen. Soppende en kreunende geluiden vulde de kamer. "Zusje, wat ben je geil" gromde Paul. "Oh...ja...oh Paul...neuk me hard, ik voel je zo goed, je pik is zo dik" Ohhhh, jaaaaaa, ohhhhhh BIj elke stoot voelde ik dat zijn pik tegen mijn baarmoederwand stootte. Ik ging bijna door het plafond van geiligheid. Ik wilde nog lang niet klaarkomen maar mijn hele lijf wilde samentrekken...mijn hele lijf, van mijn kruin tot mijn kleine teen wilde zich om die geile dikke hard lul van Paul samentrekken. "Oh Paul...paul..." kermde ik. "Melis...kutje is zo geil, je kutje zuigt mijn pik naar binnen...je bent zo strak, zo nauw..." "Ik hou het niet meer Paul ' kreunde ik. En terwijl Paul verder stootte boog hij zich voorover en stak zijn tong in mijn mond. Heel even tongde hij me om vervolgens nog harder bij me binnen te rammen. " Ik ga komen" gromde hij... Ik voelde zijn paal harder worden in me en explodeerde. Mijn kutspieren knepen samen. Heftig en ongecontroleerd. De bikkelharde pik van Paul werd zo heftig afgeknepen dat ook hij direct klaar kwam. "Jaaaaaa" gilde ik. Oehhhhh...mmmm...oh ja..." kreunde Paul. Snel trok hij zijn pik uit me, deed het condoom af en spoot dikke stralen sperma over mijn buik. Het zien van al dat spuitende zaad deed mijn kutje nog meer samenknijpen. Na ongeveer 7 stralen van Paul liet hij zich op me zakken. Met zijn hoofd op mijn borst lag hij schokkend op me... Ook ik was nog aan het naschokken... "Paul" zei ik met een bibberende stem. "Ssstttt zusje" zei Paul.

Ondanks dat ik wist dat ik mijn broer geneukt had schrok ik van het woord zusje. Shit! Ik had mijn broer geneukt...en het was het meest geile wat ik ooit had meegemaakt. Tot nu toe dan.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners