Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie Met Broer 2 - 23771 keer gelezen
Ik werd wakker naast mijn broer. Naast mijn heerlijke, geile, mooie en knappe broer. En ik schrok me rot. Dit kon niet. Mijn wereld stond op zijn kop. Gisteren had ik sex met mijn broer gehad...met mijn broer!!! Verward schoof ik langzaam onder zijn arm uit en stapte uit bed. Paul was nog steeds in diepe slaap. Ik dook de badkamer in en bleef even kijken naar mijn naakte lijf in de spiegel. Het lijf wat gister genadeloos hard en lekker klaar kwam. Ik sloot mijn ogen en voelde een siddering van geiligheid door mijn lijf. Maar met mijn broer! Dit kon niet! De onzekerheid schoot weer door mijn hoofd. Snel trok ik mijn bikini aan, een zomerjurkje eroverheen, griste mijn badlaken uit de kast en verliet het appartement.

Het was vroeg en dus nog niet zo druk op het strand. Ik nam snel een duik in de zee en spoelde daarmee alle sex van gister van mijn lijf. Toen ik uit het water kwam liep ik naar mijn handdoek, ging op mijn buik liggen en sufte wat weg in een lichte slaap. Ik werd wakker van een hand op mijn rug. Ik deed mijn ogen open en keek in de ogen van Paul die naast me, ook op zijn buik lag. Hij keek me verliefd aan. Ik voelde zijn hand over mijn rug kriebelen en kon het niet helpen hem een verliefde blik terug te geven. De verwarring was groot maar de vlinders waren groter. Paul schoof iets naar me toe en kuste me zacht op mijn mond. Ik voelde me smelten. Plots richtte Paul zich op. "Je moet je wel insmeren Melissa" zei hij "voor je het weet verbrand je." Hij pakte een fles zonnebrandolie en spoot wat op mijn rug. Langzaam smeerde hij mijn hele lijf in. Toen hij bij mijn billen aangekomen was richtte ik ze automatisch wat op. Paul ging met beide handen onder mijn bikinibroekje en kneedde mijn billen. Ik holde mijn rug en stak mijn billen nog wat meer in de lucht. Pauls hand gleed tussen mijn billen naar beneden. Een heel klein stukje was hij verwijderd van mijn schaamlippen. De gedachte deed me kreunen. Langzaam opende ik mijn ogen en opeens besefte ik me dat ik op het strand lag. Het strand was niet overvol maar we waren zeker niet de enige. Paul had er blijkbaar geen moeite mee en schoof een vinger langs mijn schaamlippen. Ik had maar één gedachte: er moest IETS in mijn kutje. Zijn vingers, zijn tong, zijn pik...IETS. Ik richtte me nog weer iets op. Mijn buik en kutje raakte al lang niet meer het badlaken...ik rustte een klein beetje op mijn knieeen. Paul had steeds meer vrijspel. Ik wist dat deze positie, hoe subtiel het ook was, niet kon op het strand maar ik kon niet anders. Pauls vinger verdween langzaam in mijn kutje. Toen hij zijn vinger weer terugtrok dreef deze van mijn geiligheid. Hij stak twee vingers in mijn kutje...ik kreunde ongegeneerd. Paul sopte met zijn vingers in me. "Sssst" zei hij. Toen ik mijn ogen open deed zag ik een wat oudere vrouw boos onze richting op kijken. Een paar meter naast haar zag ik een meisje glimlachend toekijken. Ze gaf me een knipoog. Ik wist niet of ik het geil of eng moest vinden zo midden op het strand.
Opeens draaide Paul me om zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Ik keek naar zijn zwembroek waar een enorme paal in verscholen zat. "Kom, " zei Paul hees "we gaan het water in" Hij stond op en trok me overeind. Heftig zoenend liepen we naar de waterkant. Pauls vingers zaten in de tussentijd in mijn broekje. Voor alle aanwezigen op het strand was het overduidelijk te zien dat we niet het water in gingen om te zwemmen. Toen we uiteindelijk het water inliepen, liepen we zover dat we tot onze middel in het water stonden. Ik trok de zwembroek van Paul naar beneden en pakte zijn enorme penis vast. Wat voelde dat heerlijk! Mijn vingers gleden langs zijn gezwollen eikel. Paul gromde. Ik begon hem onder water met lange halen af te trekken. Mijn bewegingen zorgde voor flinke golfbewegingen. Uiteraard hadden de toeschouwers op het strand meteen door waar we mee bezig waren. En mochten ze dat niet door gehad hebben dan zorgde Paul daar wel voor door mijn bikinitopje opzij te schuiven zodat mijn borst bloot kwam te liggen. Mijn harde tepel voelde eerst de buitenlucht om vervolgens in de mond van Paul te verdwijnen. Steeds sneller begon ik Paul af te trekken. Mijn linkerhand gleed naar zijn ballen. Ik hield zijn enorme volle teelballen in mijn hand en liet ze door mijn vingers glijden. Af en toe kneep ik er zachtjes in. "Zusje..." kreunde Paul "je maakt me gek". Mijn hand gleed nog verder naar beneden en vond zijn kontgaatje. Ik voelde een schok door Pauls pik gaan en het leek alsof hij zijn adem in hield. Mijn vinger gleed over zijn aars. Paul ademde heftig schokkend uit en nam ongecontroleerde happen bij het inademen. Ik besloot langzaam een vinger in Pauls kontgaatje te duwen. Een heftige kreun ontsnapte aan Pauls lippen. Geschokken keek ik hem aan. Ik durfde niet naar het strand te kijken. De wetenschap dat iedereen onze bewegingen kon volgde was eng en geil tegelijk. Ik wist alleen niet wat ik zou doen als ik zag dat er mensen keken. Mijn vinger gleed langzaam bij Paul naar binnen terwijl mijn andere hand hem nog steeds met lange halen aftrok. Paul stak zijn kont naar achter wat voor mij betekende dat ik mijn vinger nog dieper mocht laten verdwijnen in die strakke aars. "Neuk me Melis" hijgde hij. En dat deed ik. Mijn vinger sopte in en uit zijn strakke kontje. Ik was inmiddels naast hem gaan staan zodat ik overal beter bij kon. Bij iedere stoot in zijn kontgaatje met de middelvinger van mijn linkerhand kneep ik tijdens het aftrekken iets harder in zijn kloppende dikke pik.

Het was niet de bedoeling maar door al deze geile handelingen waren we per ongeluk weer wat dichter naar het strand gaan staan. We waren met onze middel onder water begonnen maar inmiddels merkte ik dat het water wat lager stond. Pauls ballen stonden nog net onder water maar het aftrekken van zijn penis vond gewoon open en bloot in zicht voor de bezoekers van het strand plaats. Paul had zijn ogen dicht en genoot van al deze geiligheid. Mijn mond omsloot zijn kleine tepel en ik beet er even in. Paul gromde..."Melis...ik ga zo spuiten" Ik keek naar zijn grote en dikke pik. Ik zag de aderen op zijn penis staan wat een enorm geil gezicht was. Ik trok wat sneller...stootte met mijn vinger nog sneller in zijn gaatje. Toen voelde ik zijn pik opzwellen. Paul maakte ongecontroleerde bewegingen en begon te kreunen. Ik had nog veel meer met Paul in petto maar ik was te laat. Hevig schokkend spoot Paul met volle kracht een straal sperma uit zijn lul. Het sperma belandde in het zeewater. Paul kreunde, nog een straal en nog een straal van het witte geile zaad spoot de lucht in. Omdat ik zelf nog geen orgasme had gehad voelde ik dat mijn lichaam zich klaar maakte om geneukte te worden. Mijn kut maakte een enorme lading natuurlijke glijmiddel aan, gemaakt om een penis tot diep tegen de baarmoederwand aan te kunnen laten stoten. Maar helaas, Pauls zaad werd de zee in gespoten. Onder het oog van alle strandbezoekers? Ik durfde nog niet te kijken. Toen Paul weer wat bijkwam omhelsde hij me. "Lief zusje" fluisterde hij in mijn oor. Ik smolt... En we bleven nog even in de zee staan.

Mijn beurt zou nog wel komen...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners