Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie Omslag - 18516 keer gelezen
Mijn naam is Jan ben rond de 35 jaar sinds enkele jaren getrouwd met Esther. Esther is een mooie vrouw maar heeft suikerziekte. Door haar ziekte heeft ze soms of weinig zin aan sex. Het is eind oktober en we zouden een weekend weg met mijn schoonmoeder. Mijn schoonmoeder komt regelmatig oppassen enz Het is het weekend en we zijn in het vakantiehuisje. De kinderen zitten al aangekleed TV te kijken en mijn vrouw komt de slaapkamer binnen lopen en verteld dat ze broodjes gaat halen. Ik lig nog op bed en zeg da ik klaar ben als ze terug komt. Ik ben in de veronderstelling dat mijn schoonmoeder ook mee is Ik stap dus uit bed en loop naakt richting de douche met een ochtend erectie Ik trek mij uit voor de spiegel en dan staat mijn schoonmoeder achter mij, deze kwam net onder de douche vandaan. Ze zegt goedemorgen en ik schrik heel erg. Ik kijk verbaasd achterom en zeg ik dacht dat u broodjes aan het halen was Mijn schoonmoeder antwoord van nee Esther is met de kinderen heen Ik sta dus nog steeds naakt en mijn schoonmoeder komt op mij af lopen en pakt mijn ochtend lul beet Ze verteld dat Esther niet heeft gelogen over dit. Dan trekt ze mij rustig af in douche ze staat achter mij met haar hand om mijn lul geklemd Door de spanning duurt het niet lang en ik spuit dikke klodders sperma in de wasbak. Het was een geweldige ervaring. Mijn schoonmoeder loopt direct na de daad de badkamer uit Ik sta zelf nog na te genieten.

Die ochtend later in het zwembad komt Esther naast mij zitten in het bubbelbad. Ze vraagt hoe ik de ochtend vond. Ik deed zeer onschuldig maar mijn schoonmoeder had het verteld. Esther stelde mij gerust en zei dat ze het al wist en of ik ook genoten had Ik vertelde Esther dat het beter was als zelf doen maar dat sex met haar de voorkeur had. Esther vertelde dat ze het niet erg vond Die dag gebeurde er niets meer

De zondagochtend verliep zeer rustig De kinderen zaten al in de kamer en ik en Esther lagen nog in bed. We konden horen aan het praten dat mijn schoonmoeder al in de kamer was. Esther kwam bij mij liggen en streelde mij rustig Toen ging ze met haar handen om mijn lul heen en spelde rustig Ik was intussen Esther al langzaam aan het vingeren Esther deed haar nachthemd uit en ging op mij zitten en liet hem rustig naar binnen glijden en bereed mij rustig Ik kwam natuurlijk heftig klaar, Esther en ik gingen samen onder de douche Na het ontbijt gingen wij weer naar het zwembad. We zaten al een poos in het zwembad toen ik aan die ochtend dacht met Esther en ik weer opgewonden werd Door de vele inspanning was mijn vrouw erg moe en zat op de stoel te lezen Ik liep op haar af en ging bij haar zitten, mijn schoonmoeder was met de kinderen aan het spelen. Ik maakte seksuele strelingen bij mijn vrouw, deze weerde zij af want zij had niet zo veel zin in. Esther keek mij aan en zei vraag mama maar, ik keek haar verbaasd aan. Esther zei rustig dat ik alles met haar moeder kon doen.

Die avond later het was al 23.00 ging Esther naar bed toe ik zat nog een film te kijken en Esther zei kijk deze maar rustig af. Mijn schoonmoeder zat er ook nog. Esther liep naar haar toe en gaf haar een kus en fluisterde nog wat. Ik kon het niet horen. Toen we rustig de film aan het kijken waren komt mijn schoonmoeder rustig naast mij zitten Ze begint ineens te vertellen over ons sexleven tussen Esther en mij Ik was natuurlijk zeer verbaasd dat zij daar over begon en mijn schoonmoeder legt ineens de hand op mijn penis Deze wil veel meer dan Esther aan kan. Dan maakt ze de knoop los en haalt mijn lul eruit Ze zakt met haar mond over mijn penis heen Ze likt hem aan alle kanten en zuigt mij lekker af. Als ik klaar kom spuit ik alles achter in haar keel Ze zegt nadien rustig wanneer ik zin heb ik haar gerust kan vragen Esther heeft mij dat gevraagd zegt ze. Ester is bang dat je anders vreemd gaat.

De weken daarna komt mijn schoonmoeder regelmatig langs. Als ik geil ben trekt ze mij regelmatig af of anders pijpt ze mij rustig Het is onvoorstelbaar als je niet weet hoe dit is Esther doet het regelmatig of anders spoort ze haar moeder wel aan.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners