Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie met gevolgen - 25591 keer gelezen
De hieronder omschreven gebeurtenis heeft nogal grote indruk op mij gemaakt,
Wij zijn Adrie en Henk, beide eind veertig, al vele jaren samen en getrouwd, Adrie, mijn vrouw, is redelijk modern, kilootje teveel wel, maar ziet er nog best goed uit, haar flinke tieten beginnen wel een beetje te hangen.
Nog steeds zijn we liefhebbers van een goed potje sex met elkaar.
Mijn naam is Henk dus, best wel sportief, en een goede conditie omdat ik elke week squash speel.
We hebben drie kinderen, maar het gaat in deze om onze oudste dochter, genaamd Heleen, van 24 jaar.
In een dorp halverwege Limburg wonen wij, Heleen heeft na haar studie werk gevonden in Aalsmeer, en daar ook gaan wonen natuurlijk.
Dit jaar met de paasdagen had ze aangegeven dat ze op goede vrijdag naar hier zou komen en een week bij ons zou blijven, familie en vrienden bezoeken, je kent dat wel.
We hebben een prima contact met haar, dus geen enkel probleem, en het is een leuke meid om mee om te gaan.
Na aankomst veel bijkletsen, haar twee broers waren ook hier, erg gezellig, op zaterdag met Adrie, haar moeder even weggeweest, tijdens het avondeten vraagt Adrie of we deze zaterdagavond naar de sauna gaan, dat doen wij regelmatig op zaterdagavond.
Ik twijfel, blijf net zo lief thuis nu Heleen hier is, ze is nogal ad rem, en zij zegt : "ja doe maar, dan ga ik ook mee" twijfel of dat wel een goed plan is, met mijn dochter erbij naakt gaan lopen in de sauna maar Adrie gelijk erover heen : "afgesproken doen we".
Nou is het normaal dat je daar naakt bent, dus zo erg is het ook weer niet.
Eenmaal daar komen we met een handdoek om uit de kleedhokjes valt me wel gelijk op dat Heleen wel een geweldig mooie vrouw is.
Ze is denk ik 180 cm, mooi slank, beetje zonnebank bruin, kastanje rood haar, en een paar mooie stevige tieten, en een lekker strak kontje.
Na het douchen gaan we de sauna in en zie ik dat ze een prachtige helemaal kale kut heeft.
Niet naar kijken denk ik want dan ga ik een stijve krijgen, toch steeds kijk ik even, echt mooi vind ik haar, na de sauna even zwemmen en doen, aan de bar een drankje, je kent het wel.Na enige tijd geef ik aan dat ik voor een tweede rondje ga, Heleen staat ook op, Adrie geeft aan dat ze niet mee gaat, Heleen loopt gewoon naakt rond zonder handdoek om haar heengeslagen, heb de indruk dat ze ervan geniet om bekeken te worden.
In de sauna gaat ze zo zitten dat ik recht tegen haar kut aankijk, als de anderen uit de sauna cabine weg zijn gaat ze echt wel erg wijd met haar benen zitten en vraagt : "bevalt het wat je ziet ?" ik geef aan dat ik ze erg mooi vind maar vraag ook of ze iets minder wil uitdagen en dan lachend er achteraan, anders bezorg je me nog een stijve.
Ze kijkt me geil aan en zegt daarop : "je krijgt toch geen stijve van je dochter ?"
Daar zeg ik op dan gelijk : "niet van mijn dochter, wel van die mooie kale kut van je"
Het kreng doet haar benen nog wijder en trekt haar nat bezwete kut open en zegt : "dus dit vind je wel mooi en geil........."
"Heleen stop daarmee ik kan hier niet met een stijve rond gaan lopen" ik ga staan en doe de handdoek om mij heen en loop de sauna cabine uit, als we buiten staan vraagt ze of we even in het bubbelbad gaan, ik loop achter haar aan en zie haar heerlijke kont.
Als we in het niet zo grote bubbelbad zitten kijkt ze me aan en ik voel een hand op mijn halfharde paal.
Geil zegt ze : "zal ik je daar even vanaf helpen" en gaat me heerlijk aftrekken door de bubbels in het water is het niet duidelijk te zien wat ze doet, maar geweldig lekker is dit, wel vreselijk fout, maar vreselijk lekker, en mijn vrouw zit een stukje verderop.
Door deze geile aftrekbeurt geef ik al snel aan dat ik ga komen, ze blijft doorgaan en ik spuit mijn sperma zomaar het water in...........
"Was dat even genieten ?" vraagt ze me geil aankijkend.........."ja dat was heerlijk schat, hoe kan ik je belonen ?" zeg ik, daar geeft ze geen antwoord op en stapt uit het bubbelbad.
Mijn hersenen weten even geen raad met de ervaring en gevoelens nu, beetje afwezig zit ik bij de dames en drink een biertje, tot Heleen roept : "kom Pa nog even een rondje kan nog net op de klok kijkend" we staan op en lopen weer de sauna in, nog een ander echtpaar zit er ook, ik merk dat ze net zo lang wil blijven zitten totdat we samen over blijven.
Als dat is komt ze voor me staan en zegt : "voel maar even hoe nat mijn kutje is door jou" stik zenuwachtig voel ik haar kutje en echt ze is lekker nat, een vinger duw ik naar binnen........."Wat ben jij lekker en geil" zeg ik tegen haar "vinger me even klaar, ik let op het raampje" snel duw ik meerdere vingers in haar, met mijn duim ga ik over har harde klit, een been zet ze op de bank, mega geil is dit.
Zwaar staat Heleen te ademen en haar onderlichaam duwt ze naar voren "doorgaan ik kom bijna" hijgt ze, snel vinger ik door, mijn paal staat ook weer keihard, dan plotseling krijg ik een straal geil tegen me aan en komt ze trillend klaar, mijn hoofd klemt ze tegen haar buik en zegt : "bedankt ouwe, je bent een vak man" als we weer uit de sauna gaan eerst maar onder de douche even.
Onder de douche omhels ik haar even en geef haar een kus, voor de grap zeg ik : "het is nu 1 - 1................."
Even leg ik mijn hand op haar heerlijke stevige tiet, het is moeilijk als we weer bij Adrie, mijn vrouw zijn om zo normaal mogelijk te doen.
De hele zondag als ik Heleen zie lopen heb ik het beeld voor ogen van haar prachtige stevige tieten en haar natte kale kut, de hele dag loop ik bijna met een stijve, als ik een keer in de keuken sta pakt ze me bij mijn paal en zegt "gaat het een beetje, ouwe ?".
Ik weer haar af en zeg : "niet doen Heleen, maak het niet nog moeilijker" vluchtig geeft ze me een kus en loopt weg, "rot meid" denk ik, "je loopt me gewoon uit te dagen".
De maandag, 2e paasdag heeft Adrie een ontbijt gemakt met eieren en zo, als rond tien uur de telefoon gaat, het is n van onze twee zonen, die verteld dat hij met zijn vrouw even naar een "paas markt" wil en vraagt of zijn moeder even op hun kleine wil passen.
Kort overleggen we en ze laat weten dat ze er zo aankomt, als Adrie met de auto weg rijdt komt gelijk Heleen op mijn schoot zitten............
Sla mijn arm om haar heen, met mijn andere hand ga ik onder haar trui en vind haar los hangende tieten, goddelijk voelen ze aan, we kussen ook even, heerlijk heb ik haar harde tepels tussen mijn vingers.
We zitten inmiddels lekker te tongen, als ik in haar jogging broek ga doet ze haar benen wijd en voel haar kale natte kut, ik kijk ze aan en zeg : "ik wil je kut likken".
"Laten we naar mijn bed" gaan zegt ze, als we naakt daar liggen weet ik dat het fout is, maar ik ga zeker niet stoppen, als ze met haar benen wijd ligt zegt ze zacht : "doe het Pa, ik ben voor jou nu".

Als ik haar kut zie en proef.......... is er iets mooiers op deze wereld, wat smaakt ze lekker, wat is ze nat, onvoorstelbaar is dit, met twee vingers zit ik in haar strakke kut, haar klit staat parmantig omhoog, ze kreunt, ze hijgt, ze roept om meer, mijn paal staat op springen als ze begint te schokken krijg ik een staal geil in mijn mond en komt deze engel klaar.
Laat ze tot rust komen, als onze ogen elkaar gevonden hebben zegt ze erg zacht : "Pa, neuk me nu"
"Wil je graag neuken, maar ben zo geil dat ik heel snel klaar ga komen" zeg ik haar, "maakt niet uit dan daarna nog een keer" mijn pijnlijk harde paal hou ik voor haar prachtige kut en langzaam zie ik hem in haar schuiven, als ik helemaal in haar zit ga ik op haar liggen, haar lange benen slaat ze om mij heen.
"OMG Heleen wat heb jij een strakke kut" heerlijk stoot ik in haar goddelijke neuk grot, steeds harder en sneller neuk ik haar, ze kijkt me aan met haar grote ogen en zegt : "geef mij je zaad Pa, ik wil het nu, ik kom ook" hard en snel stoot ik in haar, we willen beide klaarkomen, al ze met haar strakke kut begint te krampen wordt het zwart voor mijn ogen............
Wild pomp ik mijn sperma diep in mijn dochters kut, onwijs heftig komen we beide klaar, ik blijf door stoten, mijn paal verslapt niet, zo geil is dit, zo fantastisch.......wat voelt ze strak en heet om mijn paal, wat een heerlijke kut is dit.
"Door neuken Pa, ik wil meer" roept ze, wat een geweldig lekker en geil wijf is dit wat er nu onder mij ligt..........
Mijn onafgebroken stijve paal ram ik hard en diep in haar kut, "achterlangs moet je me neuken" even ga ik van haar af, als ze op haar knien voor mij zit schuif ik weer in haar, wat is ze heet, wat is ze strak, ik grijp naar haar slingerende dikke tieten, aan haar tieten wil ik zitten, aan haar kont wil ik zitten, haar kut wil ik voelen.......
"Heleen, ik wil je vaker neuken"roep ik, wat is mijn dochter een heerlijke geile slet, haar kut sopt, van haar vele kut geil en ook door het sperma wat ik al in haar gespoten heb.

Hard stoot ik in haar strakke hete kut, haar prachtige strakke kontje zie ik, en zie mijn harde paal in en uit haar kut gaan, dit moet ik vaker mee gaan maken.
"Pa, neuk me weer klaar, spuit weer in mijn kutje, alles wil ik" roept ze, over de top geil zijn we, mijn ballen beginnen te krampen, mijn eikel voel ik weer dikker worden "geil sletje het komt weer" roep ik, met wilde spastische stoten pomp ik mijn zaad weer in mijn dochters kut, hard duwt ze haar kont naar achteren als ze klaar komt, lang schokken en trillen we na op dit orgasme, zo heftig en intens was dit, bezweet, en nu wel met een verslappende pik glij ik uit haar, ik laat mij op het bed vallen, met haar rug komt Heleen tegen mij liggen, we liggen zeg maar "lepeltje, lepeltje" haar beide tieten heb ik in mijn handen......
"Wat ben jij lekker en vreselijk geil" zeg ik in haar oor, we kussen en strelen elkaar heerlijk "al een hele poos heb ik zin in jou" zegt ze.
"Mag ik je vaker neuken ?" vraag ik zacht in haar oor, haar hoofd draait ze, zodat we elkaar aan kijken, e zegt : "altijd zal ik klaar voor je zijn" en krijg een heerlijke tongzoen.

"We moeten ons wassen en aankleden voordat je moeder thuiskomt", zeg ik haar.
Helemaal super voel ik mij als we beneden aan de koffie zitten, dat ik zo vaak ik wil mijn 24 jarige dochter mag neuken, daar droom je toch van.
"De dagen dat ik nog hier ben moet je me zo vaak mogelijk pakken hoor, ik ben geil op je" zegt ze, met veel plezier zal ik dat doen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners