Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie met schoonzusje 1 - 6490 keer gelezen
Kort na de zomervakantie was ik boodschappen aan het doen in de plaatselijke supermarkt. Ik liep door de gang van de groenten in potten en blikken, waar een jonge vrouw mij vroeg of ik een potje boontjes voor haar wilde pakken. Deze stond op de bovenste plank en ze was niet groot genoeg om erbij te kunnen. Uiteraard pakte ik het potje boontjes en brutaal vroeg ik haar wat zij nu voor mij zou doen. De vrouw was heel adrem en gaf me een kus op m’n wang. “Als je me nog een keer helpt, dan wordt je beloning groter”, zo stelde ze en liep weg. Onwillekeurig bleef ik haar volgen, totdat ze bij de chips aankwam en naar de bovenste plank keek. Ze wierp een blik in mijn richting en ik wist niet hoe snel ik bij haar moest komen. “Wil je een zak bolognese chips voor me pakken?” vroeg ze op lieve toon. “Maar natuurlijk, schoonheid”, en ik pakte de zak die ze aanwees. Ongeduldig wachtte ik op mijn beloning, maar die bleef uit. Tenminste, dat dacht ik. De vrouw liep weg en ik bleef beteuterd achter. Ik pakte de rest van mijn boodschappen en ging naar de kassa. De vrouw was nergens meer te bekennen.

Ik zette de boodschappen in de auto, reed naar huis en pakte de sleutel om de deur van mijn flatje open te doen. In plaats van de sleutel haalde ik een briefje uit mijn zak. “Bel me” en een 06-nummer stond er op. Dat had ze zonder dat ik het merkte in mijn zak gedaan. Ik werd nu toch wel een beetje nerveus. Een leuke, jonge vrouw stopt een papiertje met haar nummer in mijn zak. Dan wil ze vast meer dan een handige hulp die boodschappen van de bovenste plank kan pakken. Ik besloot mijn boodschappen op te ruimen en haar daarna te bellen.

Ik verzamelde al mijn moed en toetste het nummer in. “Hallo, met Jane”, klonk het vrolijk aan de andere kant van de lijn. “Hoi, met Jorn”, zei ik. Er volgde een geanimeerd gesprek en om een lang verhaal kort te maken: Jane werd mijn nieuwe vriendin. We spraken af en al na een paar dates bleef ze bij mij slapen, nou ja, overnachten is misschien een beter woord, want van slapen kwam niet veel. We leerden elkaar die nacht een stuk beter kennen, zal ik maar zeggen. We hadden heerlijke seks en een nieuwe relatie was geboren.Mijn relatie met Jane werd steeds beter en ze begon al over samenwonen. Ze verbleef toch al elk weekend bij mij, dus waarom dan ook niet doordeweeks, zo hield ze mij voor. Ik vond onze relatie daar nog te pril voor, maar mijn broer bood uitkomst. Hij wilde met zijn gezin in de voorjaarsvakantie naar een bungalowpark, maar er waren alleen nog huisjes vanaf 8 personen beschikbaar. Daarom vroeg hij of Jane en ik misschien zin hadden om een midweek met hen op vakantie te gaan. Hier hoefden we niet lang over na te denken en dus stemden we toe. Zo konden we meteen uitproberen hoe het zou zijn als we meerdere dagen samen zouden leven.

We kwamen aan bij de bungalow en die was werkelijk schitterend. Mooie grote kamers, een badkamer met een ligbad, een badkamer met inloopdouche en zelfs een eigen sauna waren er in het huis te vinden. Er waren vier slaapkamers en wij waren slechts met z’n zessen. Mijn neefjes Kay en Dylan kregen dus ieder een eigen slaapkamer. We waren snel gesetteld en de neefjes begonnen plannen te maken. Die bestonden uit voetballen, zwemmen, voetballen en zwemmen. Het liep al tegen de avond, dus trapten mijn broer en ik een balletje met de jongens, terwijl Jane en mijn schoonzusje Carine het eten klaarmaakten. Die twee konden gelukkig goed met elkaar opschieten.

Na het eten belandden we op de bank om nog wat televisie te kijken. Tegen half negen legden we mijn neefjes op bed en schonken we een wijntje in. Met z’n vieren babbelden we over van alles en nog wat en al snel werden de tweede, derde en vierde fles wijn opengemaakt. Toen ook die leeg waren, besloten we om ons bed op te zoeken. Het was immers al tegen twaalven. Eenmaal in bed vertelde Jane dat ze het geweldig vond om met mijn broer en schoonzusje op vakantie te zijn. Dat kende zij helemaal niet. We zoenden en friemelden nog een beetje, om vervolgens in slaap te vallen.

De volgende morgen was het een drukte van belang. Mijn neefjes renden opgewonden door het huis en konden niet wachten tot we naar het zwembad zouden gaan. Na het ontbijt besloten we om hen niet langer te laten wachten en liepen al snel richting het kleine parkcentrum. Dat was eigenlijk een beetje een tegenvaller. Zo mooi en luxe als het huis was, zo klein was het zwembad. Er was een klein kinderbadje, een groter bad om in te zwemmen en een waterglijbaan. Er waren zelfs geen aparte kleedhokjes, alleen een hok voor de mannen en een hok voor de vrouwen. Carine had alles in 1 tas gedaan en dus moest ze haar bikini en handdoek er uithalen, zodat zij zich in het vrouwenhok om kon kleden en mijn broer en neefjes in het mannenhok. Ook onze spullen zaten in 1 tas en dus haalde ik mijn zwemshort en handdoek er uit, zodat Jane een tas had, waar dan ook Carine haar kleding in kon doen.

Er was verder niemand in het hok en al gauw stonden mijn neefjes in hun blootje voor hun vader. Die pakte de zwembroeken van zijn kinderen uit de tas en de jongens trokken ze aan. “Mogen we naar het zwembad, papa?” vroegen ze. “Nee, jongens. Even wachten tot oom Jorn en ik ook omgekleed zijn”, antwoordde hij. Ik trok mijn boxer uit, deed mijn zwemshort aan en pakte mijn kleren bij elkaar. Ik wilde mijn kleren in de tas stoppen en liep naar mijn broer, die net zijn boxer liet zakken. Onwillekeurig wierp ik een blik op zijn piemel. Die was behoorlijk gegroeid sinds wij voor het laatst samen in bad gingen, een jaar of 30 geleden. Hij had best wel een lange, in ieder geval een stuk langer dan de mijne, die in slappe toestand de tien centimeter net niet haalt. Ook was zijn piemel dikker dan de mijne, maar ach, ik ben tevreden met wat ik heb en Jane klaagt er ook niet over.

Met een gevulde tas stapten we het kleedhok uit en liepen richting het zwembad. Carine en Jane waren nog nergens te bekennen. Kay en Dylan waren echter niet meer te houden en dus liep mijn broer met hen door het zwembad in. Zo groot was het niet, dus we zouden elkaar makkelijk terug kunnen vinden. Ik wachtte bij het vrouwenkleedhok op mijn vriendin en schoonzusje. Een oudere dame kwam uit het zwembad en ging het kleedhok in. Ik keek door de kier van de dichtgaande deur het kleedhok in en zag de blote rug en billen van mijn schoonzusje. Die zijn ook niet snel, dacht ik bij mezelf. Na een aantal minuten ging de deur weer open en stapten de dames naar buiten. “Dat duurde lang”, zei ik. “Ja, de touwtjes van mijn bikini zaten in de knoop en die kregen we niet snel los”, verontschuldigde Carine zich.Ze droeg weer haar rode bikini met witte hartjes, Jane was gehuld in een lichtblauwe bikini. Goedkeurend keek ik naar de dames. “Bevalt het wat je ziet, zwagertje?” vroeg Carine. Ik kon niet anders dan bevestigend knikken. Dit was de eerste keer dat ik Jane in bikini zag en ik werd op slag nog meer verliefd op haar. Een mooi slank figuurtje met twee D-cup borsten in een weinig verhullende bikini. Mijn piemel begon spontaan een beetje te steigeren. “De jongens zijn al door, dus laten wij ook maar gauw gaan”, sprak ik, terwijl ik me omdraaide en naar het zwembad liep. Zouden ze mijn beginnende erectie gezien hebben?

In het zwembad waren mijn broer, Kay en Dylan met een opblaasbal aan het spelen. Wij voegden ons bij hen en speelden mee. Twee in het midden probeerden de bal af te pakken van de andere vier. Pakten ze de bal, dan werd er gewisseld. In het vuur van het spel raakte je dan weleens per ongeluk een borst of bil. De dames leken dit echter niet erg te vinden. Ze raakten ook elkaars borsten aan. Als ze sprongen, dan deinden hun borsten mee, wat een geil gezicht was. Die natte borsten in bikini konden mij wel bekoren.

Na een tijdje wilden de jongens van de glijbaan. We gingen het bad uit en liepen de trap van de glijbaan op. Kay en mijn broer voorop, dan Dylan en Carine, gevolgd door Jane en mijzelf. Het was niet druk, dus konden we bijna tot bovenaan doorlopen. We stonden stil op de trap en het viel mij op dat Jane wel erg dicht op Carine stond. Haar borsten raakten de billen van mijn schoonzusje. Wat was hier aan de hand en wat had er zich in het kleedhok afgespeeld? Allerlei gedachten speelden door mijn hoofd.

’s Avonds in bed kreeg ik antwoord op mijn vragen. Jane begon te vertellen wat er in het kleedhok gebeurd was. Ze waren daar alleen en stonden al snel naakt naast elkaar. Carine zei dat ze jaloers was op de grote borsten van Jane en had gevraagd of ze ze aan mocht raken. Dat vond Jane goed en dus zette Carine haar handen op de D-cups van mijn vriendin. Ze begon er een beetje in te knijpen en speelde wat met de tepels. Hierop had Jane ook de borstjes van Carine gepakt en masseerde ze een beetje. Al gauw waren de vier tepels stijf en verplaatste de blik van Carine zich naar de schaamlippen van Jane. “Wat een mooie, kleine lipjes heb je”, had ze gezegd. “Ja, die van jou zijn een stuk groter”, antwoordde Jane. “Zullen we…?” keek Carine Jane vragend aan. Zonder antwoord te geven verplaatste Jane haar handen naar het kutje van Carine en begon het te strelen. Carine deed hetzelfde bij Jane. Ze stonden naast elkaar met hun rug naar de deur, zodat iemand die binnen kwam niet kon zien wat ze aan het doen waren. Carine stak een vinger in het natte kutje van mijn vriendin, die maar meteen twee vingers bij mijn schoonzusje naar binnen schoof. “We stonden elkaar rustig te vingeren, toen die vrouw binnen kwam en er een abrupt einde aan kwam. Toen hebben we onze bikini’s aangetrokken en zijn we gaan zwemmen.”

Ik had ademloos liggen luisteren naar deze geile belevenis van mijn vriendin en schoonzusje. Ik was er behoorlijk opgewonden van geworden. “Zijn jullie nu lesbisch, of bi?” vroeg ik Jane. “Nee gekkie, we zijn gewoon wat nieuwsgierig”, antwoordde ze, terwijl ze mijn stijve piemel vastpakte en zachtjes begon te trekken. “Ik kan toch niet zonder een lekkere piemel en voor Carine geldt denk ik hetzelfde.” Ze dook onder het dekbed en nam mijn stijve in haar mond. Haar kutje bevond zich boven mijn hoofd en dus begon ik haar te beffen. Ze stil mogelijk brachten we elkaar tot een hoogtepunt en vielen daarna in elkaars armen in slaap. Wat een geweldige vakantie was het tot nu toe, en we waren nog niet eens op de helft.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners