Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verhuizen naar het platteland - 2 - 11593 keer gelezen
We waren nog maar net het pad op als ik haar tegenhield. Ze droeg een wit bloesje en een rood kort rokje en ze keek me dankbaar aan. Ik was haar redder en leraar.
“Je weet dat ik straks weer lang moet voelen”
Ze knikte.
“Ik heb niet zoveel tijd”
Weer nikte ze en keek verontrust.
“Weet je wat, doe je broekje nu al uit dan kan ik voelen terwijl we naar de boom wandelen. Zo sparen we tijd.”
Zusjes glimlach straalde gewoon. Haar broer wou haar helpen en zocht tot hij een manier vond. Snel ontdeed ze zich van haar slipje en wandelde door. Doordat het pad erg smal was liepen we achter elkaar en ik boog me een weinig voorover en kon zo haar billen aanraken, met de ander hand het rokje opheffend om toch maar niets te missen. Heel soms liet ik een vinger tussen haar benen glijden maar dat liep niet echt gemakkelijk. Ik was dan ook blij toen we bij de boom aankwamen.
“En nu? Moet ik mijn borsten ontbloten?”
“Nee, niet nodig, die heb ik al wel gezien. Vandaag gaan we zien hoe je reageert op strelingen. Erg belangrijk om te zien of je wel of niet oud genoeg bent.”
Ze ging weer liggen en deze keer hing ik met mijn neus vlak boven haar poesje terwijl ik ze streelde. Langzaam kittelde ik haar clitoris, maakte kleine draaiende bewegingen, opende en sloot haar lipjes. En heel langzaam aan zag ik de reactie. Ze werd een weinig vochtig en begon met de heupen te bewegen.
“Oooh, wat een gevoel”
“Ja, en dat wordt nog beter eenmaal ik binnenin ga strelen.”
Ze keek met grote ogen. “Binnenin?”
“Je weet toch dat je daar een gaatje hebt”
“Natuurlijk. Ik was me elke dag hoor. En daar ook, maar dat geeft geen goed gevoel.”
“En was je je hier ook?” en cirkelde nog eens om haar clitoris.
“Natuurlijk” antwoordde ze verontwaardigd.
“En geeft dat dan zo’n goed gevoel?”
“Nee”
“Zie je wel, en als ik dat doe wel. Zo is dat ook binnenin, maar dan nog 100 keer beter?”
Dat scheen ze niet echt te kunnen geloven “Nog 100 keer beter? Dat kan niet” steunde ze en ze liet haar heupen even opwippen. Stilaan werd haar gezichtje roder en begon ze korter te ademen.
“Maar dat moeten we geleidelijk aan doen, niet alles in een keer, elke dag een beetje meer.”
“Maar we kunnen toch niet elke dag naar hier komen, ons ma is niet gewoon dat we samen weg gaan. Het zal opvallen”
Even deed ik alsof ik nadacht maar ik had mijn antwoord al lang voorbereid.
“We doen het thuis. Het is toch maar voelen. Ik kan thuis, als we in de keuken of de living zijn wel even mijn hand onder je rokje steken. Je moet alleen zorgen dat je geen broekje draagt.”
Lisa scheen even daarover na te denken maar tenslotte won mijn vinger het die haar al aardig ophitste. Ze begon te kreunen maar ik wou niet verder gaan. Ze moest nieuwsgierig blijven. Ik trok mijn vinger terug en liet haar opstaan.
“Ok, thuis dan, maar dan moet wel opletten.”
We liepen terug naar huis en onderweg stak ik haar slipje in mijn broekzak. “Dat heb je niet meer nodig”, fluisterde ik haar toe en ze lachte lief naar me terug.

De volgende dagen liepen als gesmeerd. Lisa droeg alleen maar rokjes zonder broekje en bij elke gelegenheid zaten mijn vingers aan haar poesje. Heel even, af en toe, liet ik één vingerkootje bij haar naar binnen glijden en ik zag dat ze het niet onaardig vond. Meer dan eens dreef ik haar bijna tot een orgasme maar ik kon me inhouden en liet haar telkens tijdig gaan. Zus leek dit alles niet alleen spannend te vinden maar ze genoot zichtbaar en meestal nam zij het initiatief en kwam voor om naast me staan, wachtend op de hand, wachtend op dat goede gevoel. En elke avond trok ik mezelf af wetende dat ik ’s anderendaags weer aan haar poesje kon zitten. Enkele weken gingen voorbij en net voor de schoolvakantie uit was nam ik haar terug mee naar het bos.
“Hoe vind je het tot nu toe?”
“Super. Zo’n prachtig gevoel. En ook als je een beetje naar binnen gaat, ik ben het al heel goed gewoon.” Ze straalde.
“Maar ik heb er wel niets aan hoor. Misschien moeten we er beter mee stoppen.”
Dat had ze niet verwacht. Haar lip pruilde en ze keek me droevig aan.
“Kan ik daar iets aan veranderen?”
“Ik heb ook kriebels en daar word niets aan gedaan. Eigenlijk zou jij nu hetzelfde moeten doen dan ik voor jou.”
“Ik heb geen flauw idee hoe ik dat zou moeten doen. Jullie hebben daar een penis en moet ik daar dan ook over wrijven?”
“Nee zotteke, daar moet je het velletje van naar achter en naar voor doen, dat noemen ze aftrekken, en dat geeft ons mannen hetzelfde goede gevoel als bij jou.”
“Dan wil ik dat wel voor jou doen.” Ze aarzelde geen seconde.
“Jamaar wacht er is nog iets.”. Ze keek me opnieuw vragend aan. “Als je dat lang genoeg doet komt er vocht uit, dat noemt dan sperma. Ik kom dan klaar.”
“wat is klaarkomen?”
“Je weet toch dat goede gevoel dat je hebt als ik met je poesje speel. Heb je soms niet het idee dat ik te vroeg stop met wrijven?”
“Ja, soms zou ik willen dat je verder deed”
“wel vandaag zal ik langer wrijven tot jij ook klaarkomt. Dan weet je hoe dat voelt. Dat is bijna het beste wat er op de wereld bestaat. Ja zal het niet kunnen geloven. Maar nu gaan wij ons eerst alle twee uitkleden”
Weer twijfelde ze niet, ik had haar immers nu al meer naakt gezien maar ze slikte toch even als ze mijn erectie voor de eerste keer zag. Ik was niet zo heel groot geschapen maar een erectie is voor zo’n onwetend meisje waarschijnlijk gigantisch. Ik ging liggen en gebaarde haar naast mij te komen liggen waarna ik mijn hand onmiddellijk tussen haar beentjes duwde en haar begon te strelen.
“Nu moet jij mijn lul vastpakken en op en neer beginnen gaan.”
Ze liet het zich geen tweede keer zeggen en voldeed bijna ogenblikkelijk aan de norm van een goed aftrekster. Een natuur talent. Ze haalde hem op en neer, eenmaal langzaam, dan iets sneller, een zachtjes, dan harder en onderwijl bleef ze me in de ogen kijken. Ook ik liet me niet onbetuigd en liet al eens mijn vinger diepen in haar doordringen. Ik masseerde haar kutje zoals zij bij mij en naast mezelf hoorde ik ook haar kreunen en hijgen. We waren echt opgehitst. Ik haalde mijn hand weg van haar en bleef haar aankijken. Ze stopte ook.
“Was het dat?”
“Neen zusje, we zijn nog niet gekomen maar als je komt zal je zo met jezelf bezig zijn en met je gevoelens dat je niets meer zult voelen bij mij. Daarom moet je mij eerst laten komen en dan kan ik je rustig laten komen zodat jij aan niets anders moet denken.”
“Jij denkt echt aan mij, hé?” ze zag er zo lief uit en ik kuste haar spontaan en diep. Eén arm gin om mijn hals terwijl ze zich goed vastzoog aan mijn tong en ondertussen begon de ander hand opnieuw haar werk. Ik wou klaarkomen, hevig klaarkomen en concentreerde me dan ook daarop. Ik trok mijn hoofd terug en keek haar diep in de ogen. “Kijk naar me, kijk me in de ogen als ik kom”. Ze knikte.“Volgende keer mag je naar mijn lul kijken als ik kom, dan zie je hoe hij spuit, maar nu moet je me in de ogen kijken en zien hoe graag ik je zie.” Ik naderde mijn hoogtepunt en ergens scheen ze het te voelen want ze dreef het tempo een weinig op.
“Ik ga komen zus, doe voort, niet stoppen, niet stoppen, kijk in mijn ogen ik ga komen ik kooooooooooooooom”. De klodderen spoten eruit als nooit tevoren en mijn voeten krulden in mijn schoenen. Zo was ik nog nooit gekomen en ik keek diep in haar ogen en werd waarschijnlijk verliefd op mijn eigen zusje. Ze bleef nog even doortrekken, stopte toen en keek naar haar hand dat vol hing met mijn geil.
“Kuis het maar af aan het gras”, zei ik, “volgende keer leer ik je wat je ermee kan doen.”
“Ze keek me vragend aan, knikte en begon haar hand in het gras af te vegen terwijl ik opnieuw tussen haar benen ging en haar begon te strelen. Ze was heel snel terug aan het hijgen en kreunen en ze liet zich achterover vallen en sloot de ogen. Steeds krachtiger kwam ze nu mijn vinger tegemoet terwijl die volledig in haar poesje verdween en toen ik er een tweede bij stak voelde ik dat het niet lang meer zou duren.
“Ben je er klaar voor?” ik was zelf ook alweer heet en mijn paal stond alweer in geef acht.
“Euheu, ja”, ze slikte.
“Ok, hou je ogen dan open, ik wil in je ogen kijken als je voor de eerste keer komt.” Ik dreef het tempo wat omhoog en ze bonkte met haar heupen alsof haar leven ervan af hing. Steeds sneller en plots was ze daar. Ze bleef me strak aankijken en ik zag de lust, de liefde en de intensiteit waarmee ze kwam. Ze schokte, trilde, beefde, kreunde, ja schreeuwde het bijna uit terwijl ze mijn hand tussen haar benen kneep om nooit meer te lossen. De spanning van de laatste weken, het opbouwen zonder haar te laten komen, dat alles dreef haar nu naar een hoogtepunt zo hoog dat ze misschien nooit nog zou bereiken. Ze kuste me hartstochtelijk, zwaar ademend door haar neus en liet zich daarna uitgeput achterover vallen.
“Waaaaaaaauw, dat was de max”
“Sorry Zusje, maar dat was pas halve max. Ik ken iets wat zeker dubbel zo goed is, nog harder, beter, fijner. Maar dat is voor een volgende keer.”
Ze keek me ongelovig aan. “Nog beter, dat kan niet”
“Ik heb je gezegd hoe fijn klaarkomen was, heb ik gelogen?”
Ze schudden haar hoofdje.
“Wel nu als ik zeg dat er nog iets beters is, geloof je me dan?”
“Ik kan niet wachten.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners