Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verliefd Op Mijn Broer - 19035 keer gelezen
Ik ben Marion ,een jonge vrouw van nu 38 ,lang slank lijf ,getraind door het sporten en het genot van de liefde,

Even terug gaan naar 20 jaar geleden, toen ik nog thuis woonde met mijn ouder en mijn broer Mark die een jaar ouder was dan ik .

Mark en ik waren van kinds af aan al maatjes in dik en dun . Wij speelden met elkaar, vochten met elkaar en ontdekte elkaar .

Vooral dat ontdekken van elkaar was een hele prettige en geil tijdverdrijf waar wij veel tijd in hebben gestoken. Op mijn 12 e begonnen mijn borstjes te ontluiken en mijn kleine kutje tintelde regelmatig bij belangstelling van Mark die er graag met zijn vinger in zat om te ontdekken wat dat allemaal teweeg bracht en dat groeide met de dag.

Ik was van nature al een geil meisje dat graag wilde weten wat je allemaal met de piemels van jongetjes kon doen en zeker die toen voor zijn leeftijd al behoorlijke pik van Mark welke ik steeds maar bewerkte en hem voor de eerste keer klaar liet komen.

Ach wij hadden natuurlijk sexuele voorlichting gehad van onze ouder en op school maar het zelf ontdekken was wel een prettigere bezigheid.

Toen Mark 14 was en ik 13 heeft hij voor het eerst na de nodige stoeipartijtjes zijn piemel heel voorzichtig en langzaam in mijn lichtelijk geile kutje geschoven tot dat er tegenstand kwam van mijn nog intact zijnde maagdenvliesje waar hij echt niet doorheen durfde te stoten.

Enkele weken later werd de nieuwsgierigheid toch te groot en tijdens onze gebruikelijke knuffelpartijtjes ben ik zalig door mijn broertje ontmaagd, het deed wel een beetje pijn maar het geile genot overwon en tijdens deze eerste penetratie ben ik voor het eerst klaargekomen met een lul in mijn kutje.

En zo ging ons leventje verder en verder en wij ontdekte steeds meer genot aan elkaar, vonden ook uit dat het recht op en neer neuken toch lekker maar wel saai was en verzonnen allerlei variaties en standjes, mmmmmmaaaaaar voor het zingen de kerk uit want ik gebruikte geen pil en voor jonge gaatjes zoals wij was er weinig mogelijkheid om condooms te kopen, maar ook uit verlegenheid en schaamte hoor. Dus dan maar op tijd terug trekkenWij hadden een heel lux leventje want mijn ouders waren zakelijk en financieel totaal onafhankelijk die ons als tegemoetkoming dat ze weinig tijd voor ons hadden ,ons erg verwenden.

Op het moment dat ik 18 was en Mark 19 zijn onze ouders door een verschrikkelijk auto ongeluk beide om het leven gekomen wat heel erg veel teweeg heeft gebracht in ons beider leven.

Een jaar van ellende ,een jaar van verdriet en een jaar van troost zoeken bij elkaar heeft ons alleen nog maar closer bij elkaar gebracht. In dat jaar hebben we geen sex spelletjes gespeeld maar sliepen wel bij elkaar in ons grote huis met alle toeters en bellen er op en aan , en waar wij op de dag steeds zijn geholpen door onze tante Emmy ,een zus van mijn vader ,een geweldige vrouw die ons verdriet heeft helpen te verwerken.

Snachts waren wij altijd samen want ook tante Emmy heeft haar gezin ,maar op de dag was ze altijd paraat om ons te helpen.

Nar een jaartje begon de lucht weer te klaren en de zonnestralen weer binnen te schijnen zo ook op een zondag morgen dat ik wakker werd en Mark die naast mij lag nog sliep . Mark is een sportieve vent geworden met een goddelijk stoer lijf kort behaarde torso en goed gespierd door zijn intense liefde voor sport.

De zon scheen binnen en nog liggen op mijn kussen keek ik naar Mark, wat een mooie man is mijn broer daar loopt menig vrouwtje wel warm voor zo ook ikke. Hij lag half onder het dekbed en ik kon niet weerstaan zijn behaarde borst te beroeren en kriebelde door zijn krulletjes, speelde met zijn tepels die ik zachtjes kuste. Een beetje in zijn dromen kreunend draaide Mark zich naar mij toe maar sliep verder waardoor mijn hand langzaam over zijn buik naar beneden schoof ,totdat ik de rand van zijn boxer beroerde.

Voorzichtig schoof ik een paar vingers tussen zijn boxers band en ik voelde dat Mark een grote Odol had, je weet wel een ontzettend dikke ochtend lul die met zijn eikel tegen de rand klemde.

De geiligheid kreeg langzaam de overhand en ik omsloot zo ver als het kon zijn dikke pik die inmiddels in al die jaren een echte dikke lul was geworden maar al lang niet meer tussen mijn schaamlippen had gehad.

Zijn pik was zeker nu 19 cm en wel 7 cm dik ,echt een genotspaal waar ik wel meer van wilde en mijn hoofd voorlichting onder het dekbed schoof waardoor ik de geur van zijn pik in mijn neusgaten kreeg en mij opwond om verder te gaan.

Voorlichting schoof ik zijn boxer naar beneden en mijn lippen omsloten zijn dikke eikel die licht kloppend tussen mijn lippen bewoog en steeds sterker Mark mijn mond begon te neuken.

Je kon merken dat ok hij geil geladen was en al heel lang geen ontlading meer had gehad want door mijn zuig en schuif beweging werd zijn lul nog harder en onstuimiger terwijl hij nog steeds sliep, want hoe prettig kan het zijn om slapend klaar te komen. En dat deed hij ,verkrampte zijn lul en met volle schoten spoot Mark zijn lang opgespaarde sperma diep in mijn mond wat ik snel door wilde slikken omdat het zo veel was en het langs mijn lippen naar buiten lekte.

Door zijn geweldige explosie werd Mark ook wakker en had snel in de gaten in wat voor een prettige situatie hij verkeerde.

Mark begon mij te knuffelen, speelde met mijn borsten en fluisterde zacht ,dank je wel schat maar nu ben jij aan de beurt en hij mij over zich heen trok met zijn gespierde lijf.. Mijn tepels kroelde door zijn borsthaar en mijn kutje begint aardig nat te worden in afwachting wat komen ging.

Ik voelde tegen mijn slipje aan dat de lul van Mark inmiddels en zo vlug alweer in de aanval wilde want kloppend stootte die tegen dat dunne laagje textiel maar kun mijn kutlipjes niet binnendringen .

Mark knuffelde, kuste , en masseerde mij als nooit tevoren ,zo intens zo lief en zo geil daar kon je geen tegenstand meer tegen bieden dus snel schoof ik mijn slipje aan de kant ,maar Mark trok het aan de zijkant al stuk zodat de laatste hindernis was weggehaald en mijn kutje vrij was om deze grote kloppende lul in zich op te nemen .

Heel vertederend schoof Mark zijn eikel in mij en centimeter voor centimeter nam hij bezit van mij en van mijn zaadvragende kutje totdat hij diep in mij zat en klopte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond om het sperma naar binnen te schieten .

De geiligheid nam steeds meer bezit van ons geestelijke en reeŽle vermogen om na te denken, nee wij moesten wilde bevrediging in elkaar en neukte alsof het de laatste keer was ,maar dit was een nieuw begin, een nieuwe fase na alle ellende die we hadden meegemaakt.Wij gunde onszelf dit genot, dit geile genieten van elkaar die wij aan elkaar beantwoorde met diepe intense maar liefdevolle stoten en ons opjagende naar een onvoorstelbaar hoogtepunt.

Met diepe intense tongzoenen en het spelen van Mark met mijn borsten het geknabbel aan mijn tepels brachten ons snel in de allerhoogste sferen ,de sfeer van intens klaarkomen en het geven van ons zelf aan elkaar.

Mark begon te snuiven en te steunen ,mijn kutje kreeg de eerste klaarkom krampen en wilde alle sperma opzuigen en daarop wachtte totdat Mark na een diepe kreun zijn eerste volle sterke staal diep in mij spoot en ik gelijkertijd klaarkwam en zijn sperma met liefde opnam in mijn baarmoeder.

Mark bleef maar spuiten en dat al weer nadat hij al zoveel in mijn mond had gespoten .

Mijn kutje verkrampte om al dat vruchtbare en kostbare zaad te bewaren en in zich tehouden maar het was zoveel dat het langs zijn kloppende lul naar buiten spoot.

Ik voelde mij intens gelukkig ,geil en de enige echte vrouw voor mijn broer en hem niet meer kon loslaten.

Ook Mark voelde dit en fluisterde ,,mijn lief,, dit laten wij nooit meer voorbij gaan ,jij bent van mij, jij bent mijn geliefde en als je wilt mijn vrouw en moeder van onze toekomstige kinderen.

Dit was zo sensueel ,lief en geil dat ik spontaan wederom in zijn armen klaarkwam en Mark intens kuste.

Na ongeveer zo 10 minuten kwamen we beide weer tot bewust zijn en realiseerde ons dat Mark mij volop in mijn baarmoeder had gespoten en mogelijk een ei celletje had geraakt, maar beide lachte we en kussend genoten we van de gedachte dat wij bij elkaar wilde blijven.

Toen Mark fluisterde ,lieverd stel dat ik nu raak heb geschoten ,wat heel goed mogelijk is dan wil ik dat heel graag houden en jij een lieve en mooie moeder van ons kindje zal worden.

Het was voor mij als een droom die ik mij na al die jaren nog heeeeel goed kan herinneren en er nog steeds een nat kuis van krijgsolifant al is het inmiddels nu 20 jaar geleden.

Wat er allemaal is gebeurt, misschien in het vervolg ,maar dat hoor ik wel van jullie bij belangstelling, maar geloof me tot op de dag van nu ,ben ik heeeeeel gelukkig en GEIL.

Kus van Marion


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners