Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vernederd in mijn huwelijk - 21151 keer gelezen
Hoe verschrikkelijk ook, het voelt goed mijn verhaal met anderen te delen. Dus daarom vertel ik het jullie. Ik was 23 jaar en veloofd met een heel lieve man. ik was niet helemaal onervaren maar ik merkte aan alles dat ik mijn man zijn eerste vrouw was. Ik vond dat wel vertederend. Na een korte verloving, trouwden we zoals dat hoort en we kregen 2 lieve kinderen. De sex was prima maar niet bijzonder. Ik vond het prima. GeÔnspireerd door de Amerikaanse TV shows grapten we op een goede avond over ons sexleven. De TV psychiater daagde ons uit elkaar te bekennen welk sex 'ding' de ander nog niet wist maar wel hťťl lekker zou vinden. Omdat we allebei een drankje hadden gedaan, giechelden we als twee pubers. Ik begon en vertelde dat ik het heel lekker zou vinden als we eens buiten, in een bos of zo, zouden vrijen. Na heel veel aandringen, zijn mijn man... Ūk zou heel graag een dildo in je kut duwen... .
"Nou, eh, dat is toch best wel ok" , stamelde ik. Niet zozeer vanwege zijn fantasie maar door de directe manier waarop hij het zei.
"en ik wil ook dat je je kleren aanhoudt, behalve je slipje als ik hem in je schuif". ging hij meteen maar door.
Ik dacht er niet over na en vond het best goed dat hij zo open durfde te vertellen wat hem opwindt. Eerlijk gezegd, wond het me zelf ook wel op. Dus stemde ik in en maakten we de afspraak dat we de volgende morgen, zondagmiddag, als de kinderen bij oma zouden gaan spelen we de hele dag toch voor onszelf zouden hebben.
De volgende ochtend was het ritueel als normaal. Kinderen aankleden, ontbijten en dan hup in de auto en naar oma. Op weg naar huis, begon ik na de te denken hoe die middag verder zou gaan. Als ik toen had geweten wat me te wachten stond...
Eenmaal thuis, zei mijn man. "Oke, doe je slipje maar uit.' Nog maar gekomen tot in de gang, schopte ik mijn pumps uit en trok mijn panty uit. Mijn slip gleed ik naar beneden. 'Je panty mag je weer aan doen', zei mijn man. Ik stroopt mijn benen een voor een weer in de doorzichtige panty en trok hem over mijn kut en mijn heupen. De rok fatsoeneerde ik weer en trok de zwarte pumps weer aan. Net als andere zondagen, maakte ik koffie en zette de kopjes klaar in de salon.
Toen ging de bel. Mijn man deed open en onthaalde zeer joviaal de buurman. Buurman Jos was al in de vijftig en was een toffe buurman die nooit te beroerd was om overal mee te helpen. 'Ha, Els, is de koffie bruin', riep Jos en plofte op de tweezitter. Ik dacht meteen, nou daar gaat de fantasie en schonk ook buurman een kopje in. Zo zaten we met zijn drieeen te kletsen, toen mijn man me betekenis vol aan keek en vroeg 'Zullen we dan maar'. Ik schrok me een hoedje en kreeg een blos. Buurman zijn gezocht stond ernstig en zijn ogen waren op mij gebrand. 'We zouden vandaag toch doen wat we gisteravond hadden afgesproken?' Ik wist me geen raad. Stond op en wandelde nerveus heen en weer door de kamer, lachend maar niet wetend wat te zeggen. 'Trek je niks aan van Jos, ik heb hem verteld en ik vind het super opwindend als hij mee kijkt. Dat snap je toch wel?
ik snelde naar de keuken en gooide de deur dicht. Toen kwam mijn man naar me toe en begon op me in te praten. Meer dan een half uur heeft het hem gekost totdat ik dacht, waarom niet. ik heb a gezegd en moet nu ook b zeggen. Zo kwam ik terug ik de kamer en zette me op de sofa. "Doe je rok omhoog en spreid je benen, lief", zei mijn man. Ik stond op en trok mijn rok omhoog en ging weer zitten. Langzaam deed ik mijn knieŽn van elkaar. Omdat het ongemakkelijk voelde, zette ik ook mijn voeten uit elkaar. Ik voelde hoe mijn panty zich in mijn kruis spande, het nylon drukte mijn dikke lippen plat. Jos ging zwaarder ademen zijn ogen vast op mijn kruis en dan weer naar mijn gezicht. Mijn man had een dikke rubberen zwarte dildo in de aanslag. Het was een parodie op een penis, een grote zwarte life like kunstlul van een lengte die de grootste neger nog niet kon hebben. Mijn man drukte de rubberen eikel tegen mijn kut en wreef de eikel over het nylon op en neer naar mijn venusheuvel en naar mijn billen tot waar de bank een verdere doorgang belette. "Ga eens meer op je rug liggen, schat" zei mijn man. Ik verschoof mijn lijf zowat mijn benen vrij kwamen en ik ze maar omhoog hield. De dildo verkende meteen terrein en de zwarte rubberen kop ging over het nylon op zoek naar mijn kontgat. De kop duwde of hij naar binnen wilde. Alsof de deur werd geweigerd probeerde de kunstpik mijn kut, maar ook daar zat het nylon voor. Ik kon niet anders dan naar buurman Jos kijken. Mijn wangen waren vuurrood. Wat had mijn man verteld, waarom zat mijn buurman nu in mijn panty te kijken?
Nou, die buurman had zijn riem en broek inmiddels los gemaakt en ik zag een opmerkelijk lange lul stijf omhoog staan. Jos kwam naar me toe en zei "Je moet een gat in haar panty trekken en de kunstlul er doorheen steken". Mijn man volgde de raad van klusjesbuur op. Hij trok een gaatje en door de spanning die op het nylon kruis stond sprong mijn kut in eens vrij voor de dilo. 'Hier gaat ie dan', zie mijn man. Hij duwde de rubberen kop net onder mijn dikke lippen een stukje naar binnen. Omdat ik toch vochtig was geworden liet ik de kop toch makkelijk toe. Eenmaal de nep eikel binnengelaten, duwde mijn man voorzichtig de dildo een stukje verder. Ik kneep de ogen samen en verwerkte de pijn die de dikke kunstlul veroorzaakte. "Duw hem verder", hijgde buurman Jos. Mijn man duwde de neplul dieper in mijn schede. Ik wist dat ik moest meewerken anders zou ik een helse pijn moeten verduren. Als een omgekeerd bevalling ging ik te werk. Ik zocht naar een ritme en blies adem in en uit in het ritme van een bekend liedje. Stukje voor stukje zoog ik de dikke lul in mijn poes. Steeds een millimeter kreeg ik de gummilul een stukje verder bij me naar binnen. Jos stond er inmiddels letterlijk met zijn neus bovenop. Met zijn handen streelde hij met beide handen mijn panty benen, tegelijk ervoor zorgend dat ze goed uiteen bleven.
Toen de enorme kunslul tot aan de nepbalzak in mijn kut zat, begon mijn man zachtjes de lul heen en weer te neuken. Aangespoord door wat hij zag, begon hij me toe te sissen. "Hier, vuile slet, dat vind je we lekker he, geile hoer". Ook Jos deed mee: "Moet je kijken hoe die hoer die lul in zich neemt. Vuile stinkkut, neuk die kut tot ze haar geil uitkitst. Ja, neuk haar maar eens goed, in die Hema panty". Ik was alleen maar hard aan het werk. In en uitademen en de dikke kunstlul verwachten als hij weer even eruit ging maar zeker weer terug zou komen zodat ik voorbereid moest zijn op de volle dikte van de rubberen kunstlul die met grof geweld in mijn kut kwam en daar kopjes kwam geven om zijn triomf te vieren. Al mijn geil en kutsap had ik nodig om het geweld waarmee die enorme dikke tamp in mijn kut kwam op te vangen. Ondertussen was mijn uitzicht mijn eigen beide pantyvoetjes die ergens boven mij zweefden als blaadjes in de wind. Ik herinner me nog de naadjes van de nylontenen en hoe die net niet precies correct zaten als de verpakking had aangewezen. Natuurlijk hoorde ik wat mijn man en Jos tegen me riepen. Vernederend voelde het, zoals ik daar op mijn rug lag op mijn eigen sofa in mijn panty met beide benen in de lucht, met een enorme dikke kunstlul die door een gat in mijn panty in mijn kut in en uit werd gereden. Ik werkte en werkte, in en uit kwam de lul terwijl vier handen mijn panty bevoelden en me nu werkelijk toeschreeuwden: 'neuken, vieze kuthoer, door je panty heen neem je deze dikke kunstlul tot je klaarkomt." Tussen al het puffen door besefte ik eindelijk waartoe dit moest leiden: ik moest klaar komen! Dat was hun doel, hun plezier. Ik moest klaarkomen! Duizelingwekkend ging mijn hoofd tekeer hoe de pijn om te zetten in genot. Hoe?!? Toen riep ik: ik wil jullie lul! Ik wil jullie lul in mijn mond. Zowel Jos als mijn man hadden meteen hun stijve lid in mijn mond geduwd. Ik voelde mijn lipstick overal op lul afgeven, het interesseerde mij niks meer. Ik moest klaarkomen! Jos hitste: "zuig mijn lul in die hoerige mond van jou.' Twee lullen tegelijk in mijn mond maakte mijn hoofd ineen eens heel licht. Ik voelde de neplul ineens als een welkome negerpik die me hard kwam neuken en terwijl ik de natte slierten sperma in mijn huig naar binnen voelde klokken kwam ik met geweldige stoten heftig maar dan ook heftig klaar.
Hoe lang we daar uitgeput lagen met zijn drieŽn weet ik niet, maar zeker is dat we zeker een half uur moesten bij komen van inspanning. Jos was de eerste die opstond. Ik deed mijn ooghoek open en zag tot mijn verbazing dat hij zijn slappe lul boven mij hield. Niet lang daarna voelde ik warme stralen urine over me heen kletteren. Hij piste gewoon op mijn panty, kut en benen. "Bedankt" zei hij, "Ik koop maandag een paar nieuwe panty's voor je, geile neukbuur". Toen was hij weg. Mijn man en ik gingen douchen, aankleden. Het was tijd op de kinderen te halen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners