Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassing - 25510 keer gelezen
Twan was al een paar jaar het huis uit; na verschillende ruzies had hij besloten om op zichzelf te gaan wonen. Op twintigjarige leeftijd kreeg hij een flatje aangeboden, twee maanden later woonde hij daar. De afgelopen twee jaar was hij alleen naar huis gegaan voor een verjaardag van zijn ouders. In dat huis kwamen de slechte herinneringen te vaak weer boven. Al vanaf zijn jeugd kon hij niets goed doen. Iedere keer kreeg hij weer klappen en straf. Als er in huis iets kapot ging had hij het volgens zijn vader gedaan. Zijn moeder durfde nooit tegen haar man in te gaan. Toen Twan eindelijk op zichzelf woonde voelde hij zich vrij. Het flatje is niet groot, maar geeft hem een heerlijk eigen plekje gevoel. Een maand geleden hoorde hij dat zijn vader er met een zeer jonge vrouw vandoor was; er kwam een goed gevoel bij hem naar boven. Twee dagen later belde zijn moeder hem om het verhaal te vertellen; geduldig had hij zijn moeder aangehoord. Ze klonk voor het eerst heel anders, het leek wel of ze zich eindelijk vrij voelde. Vorige week belde ze weer en vroeg hem of hij zin had om langs te komen en te kijken of ze weer als moeder en zoon door het leven konden gaan. Twan had niet gezegd dat hij zou komen, hij twijfelde heel erg. Al die jaren was hij ook op zijn moeder kwaad geweest, zij had zijn vader tegen kunnen houden, maar had dat niet gedaan. Na lang erover nadenken had hij besloten om te gaan, vrijdagavond zou hij naar haar toe gaan. Twan heeft twee zusters die al jaren het huis uit zijn, de oudste zus is tien jaar ouder en zijn andere zus is acht jaar ouder. Twan was een nakomertje, waarschijnlijk was dat ook de reden dat zijn vader hem nooit heeft gemogen. Toen hij nog thuis woonde en zijn zusters kwamen thuis dan bestond hij niet meer, zijn zusters mochten en konden alles. De meiden had hij ook niet meer gezien na zijn verhuizing. Hij wist dat er weinig voor nodig was om hem direct op te laten stappen de komende vrijdagavond. Als dat zou gebeuren was de relatie met zijn moeder voorgoed voorbij.Zenuwachtig rijdt Twan naar zijn ouderlijk huis, in de straat kijkt hij om zich heen. Toen hij een half uur geleden op zijn fiets stapte had hij geen idee wat hem te wachten stond. De laatste keer dat hij zijn moeder zag was ze oud, verwaarloosd en wereldvreemd. Bij het huis zet hij zijn fiets op het pad en doet hem op slot. Met een trillende vinger drukt hij op de bel. Even gebeurt er niets, dan hoort hij wat gerommel achter de deur. Als de deur open gaat valt zijn mond open van verbazing. In de deuropening staat een vrouw, een mooie vrouw. Ze heeft haar lange haren netjes gegolfd langs haar gezicht hangen. De lippen zijn iets aangezet, haar ogen opgemaakt met mascara. Ze kijkt stralend uit haar donkere ogen, ze is gekleed in een bloes met een rokje. Eronder heeft ze nylons aan en aan haar voeten draagt ze pumps met een hoge hak. Deze vrouw is niet de moeder die hij de laatste keer heeft gezien.

“Hallo Twan, blijf je daar staan of kom je gezellig naar binnen?”

Twan loopt rustig achter haar aan de gang in; even kijkt hij naar de rustig op en neer gaande billen. Er hangt een heerlijke geur in de hal, de parfum die zij op heeft is degene waar hij heel erg van houdt. Voor het eerst in zijn leven bekijkt Twan zijn moeder met begerige ogen. Dit had hij niet verwacht. In zijn lichaam voelt hij een lichte opwinding; als hij met zijn hand over zijn kruis wrijft voelt hij zijn pik langzaam groeien. In de kamer gaat hij op de bank zitten en zijn moeder loopt de keuken in. Als ze terug komt heeft ze twee kopjes koffie bij zich. Als ze die heeft neergezet loopt ze nog een keer naar de keuken om terug te komen met twee schaaltjes waar een gebakje op ligt. Verbaasd kijkt Twan zijn moeder aan die hem breed lachend aankijkt; langzaam gaat ze zitten. Heel even kan hij langs haar bovenbeen onder de rok kijken. Dit is genoeg om er voor te zorgen dat zijn pik nog harder wordt. Snel pakt hij het schaaltje en begint aan het gebak. Zijn moeder eet haar gebakje zwijgend en kijkt iedere keer even naar hem. Twan krijgt een vreemd onrustig gevoel, wat alleen maar toeneemt. Hij zet zijn kopje terug op de tafel en laat zijn blik langs zijn moeder glijden. Zij is bijna vijftig, maar zoals ze er nu bij zit zou je dat niet zeggen. Voor het eerst ziet Twan een opwindende vrouw, deze gevoelens heeft hij nooit bij haar gehad.
“Waar denk je aan Twan? Heb je spijt dat je bent gekomen? Ben je nog steeds boos op mij? Ik kan mij dat heel goed voorstellen en het is jouw goed recht om dat te zijn.”
“Ik denk dat het u heel goed heeft gedaan dat mijn vader weg is, zo heb ik u nog nooit gezien. Om heel eerlijk te zijn bent u een heel mooie en opwindende vrouw. Boos ben ik niet echt meer. Ook niet echt op u geweest, ik ben altijd heel teleurgesteld geweest in u, nooit koos u mijn zijde. De afgelopen twee jaar hebben mij veranderd, ik heb aanvaard dat ik de nakomer was en dat ik niet echt welkom was. Maar ik heb mijn leven opnieuw opgebouwd en nu heb ik het heel goed naar mijn zin. Ik ben wel heel blij, tot nu toe, dat ik ben gekomen. Ik zie mijn moeder nu met een andere blik.”

“Welke blik Twan? Wat denk je te zien?”

“Zoals ik al zei, ik vind u een heel mooie vrouw. Ik heb altijd een zwak gehad voor oudere vrouwen en als u niet mijn moeder was zou ik proberen om u te versieren.”

Met een licht rode kleur heeft Twan deze woorden uitgesproken. Zijn moeder kijkt hem eerst een beetje verbaasd aan en begint dan te glimlachen. Ze gaat iets verzitten waardoor haar rok een klein stukje opkruipt. Twan kan nu tot halverwege haar bovenbenen kijken, de benen zijn een beetje gezet en de nylon staat gespannen erom heen. Heel even voelt Twan dat zijn pik een beetje beweegt en wat druppels vocht los laat.

“Twan, dank je dat je dat zegt. Het doet mij heel veel als jij dat tegen mij zegt. Ik wil je proberen uit te leggen waarom ik al die jaren zo was, mag dat jongen?”

“Ja ma, gaat uw gang, ik luister en kan dan gelijk naar u kijken als u dat goed vindt.”

“Kijk maar jongen, als je er niet al het moois vanaf kijkt. Na de geboorte van jouw zusters wilde je vader nog een kind, hij hoopte op een zoon. Ik kon toen door een onbekende reden niet meer zwanger raken, ik was gestopt met de pil en de dokter vertelde mij en je vader dat ik waarschijnlijk nooit meer een kind zou krijgen. Je vader was heel boos en heeft mij toen een jaar niet meer aangeraakt. Na dat jaar begon hij toch weer toenadering te zoeken en wij hadden weer één tot twee maal seks in de week. Niet dat ik er van genoot, maar ik wilde hem graag gelukkig maken. Jouw zussen groeiden en na jaren raakte ik toch ineens zwanger. Ik dacht dat je vader er wel heel blij mee zou zijn, maar dat was niet zo. Vanaf die dag veranderde hij heel erg. Als er iets niet ging zoals hij wilde kreeg ik klappen; je zusters heeft hij nooit iets gedaan in die tijd. Jij werd geboren en ik ben toen een week in het ziekenhuis geweest. Toen ik thuis kwam mocht ik niet veel doen, maar je vader deed niets voor jou en ik moest dus toch jou verzorgen; dat heb ik met alle liefde gedaan. Je vader zorgde heel goed voor de meiden, ze gingen met zijn drieën in bad en altijd droeg hij hun op handen. Een paar jaar later, Tineke was toen net veertien geworden, kwam ik haar kamer in en zat je vader met zijn broek op zijn knieën en zat zijn grote pik in de mond van Tineke. Ik ben zo geschrokken dat ik huilende het huis ben uit gerend. Niet wetend wat ik ermee aan moest ben ik laat in de avond weer naar huis gegaan. Je vader heeft mij toen bedreigd: als ik ooit iets zou vertellen over wat ik gezien had, zou hij mij vermoorden en jou ook.”

Ze stopt met praten omdat er tranen over haar wangen lopen. Twan staat op en gaat op de leuning van de stoel zitten en trekt haar tegen zich aan. Met zijn vinger wrijft hij de tranen uit haar ogen. Langzaam wordt zijn moeder weer rustig, Twan geeft haar een zoen op haar wang en gaat dan weer op de bank zitten. Met een gelukkige blik kijkt moeder hem strak aan.
“Ik durfde niets meer te doen Twan, ik was zo bang geworden. De jaren erna heb ik je vader bijna iedere week seks zien hebben met Tineke; hij wist toen niet dat ik hem ook had gezien met Miranda. Waarschijnlijk heeft hij gedacht dat ik ver weg was. Toen ik thuis kwam zag ik hem niet en ook de meiden niet; boven hoorde ik allerlei geluiden en ben naar boven gegaan. Ik had toen een fotocamera bij mij en op de slaapkamer van mij lag hij naakt op bed. Tineke zat met haar kutje op zijn pik en Miranda zat met haar kutje op zijn gezicht. Ik heb verschillende foto’s hiervan gemaakt. Later heb ik dat nog verschillende malen gedaan. Op een aantal foto’s is duidelijk te zien dat Miranda er helemaal geen zin in had. Iedere keer kreeg ik te horen dat ik en jij gevaar liepen als ik iets naar buiten zou brengen. Ik ben heel veel geslagen en getrapt door hem. Jammer genoeg heeft hij nooit zo hard getrapt of geslagen dat het zichtbaar was. Als je vader jou sloeg of afblafte kon ik gewoon niets doen, want als ik iets zou zeggen of doen kreeg ik het dubbele van wat jij kreeg. Seks hebben wij nadat hij wist dat ik zwanger was, nooit meer gehad. Dat hij nu weg is met een heel jonge meid komt omdat hij in al die jaren een voorliefde heeft opgebouwd voor jonge meisjes. Het meisje waar hij nu mee is werd vorige week negentien jaar.”

Weer lopen de tranen over haar wangen, ze staat op en loopt de keuken in. Twan staat op en gaat achter zijn moeder aan; nu hij weet waarom, is de woede helemaal verdwenen. Hij pakt zijn moeder beet en trekt haar strak tegen zich aan. Even doet ze niets dan legt ze haar armen om hem heen en streelt zachtjes over zijn rug terwijl ze haar tranen de vrije loop laat. Door de strelingen van haar handen groeit zijn pik weer langzaam; hij probeert zijn onderlichaam iets bij haar weg te trekken maar krijgt er geen kans voor. Dan hoort hij haar zachtjes kreunen en drukt ze haar onderlichaam strak tegen zijn harde paal aan. Ze schokt heel licht, even denkt Twan dat ze klaarkwam, ze laat hem iets los en kijkt hem strak aan. Haar betraande ogen kijken hem verdrietig en onrustig aan. Zonder na te denken drukt hij zijn lippen op die van zijn moeder en geeft haar een lichte kus. Ze schrikt even, maar opent dan haar lippen en laat haar tong langs zijn lippen glijden. Twan kan zich niet inhouden en opent zijn lippen en raakt met zijn tong die van haar. De zoen is eerst even onwennig, maar veranderd heel snel in een lange warme en passievolle tongzoen. Het is al een poosje geleden dat Twan een vriendin had; deze zoen is heel anders, deze zoen is echt en met heel veel liefde. Zijn handen strelen door de haren van zijn moeder, haar lichaam ontspant zich steeds meer. Als hun lippen elkaar loslaten kijken ze elkaar lang aan, na een kus laat ze hem los en schenkt een glas drinken in. Twan blijft tegen het aanrecht aan staan, zijn blik glijdt over de rug en billen van zijn moeder. Hij steekt zijn hand uit en streelt zachtjes over de billen. Zijn moeder houdt haar adem even in en drukt dan haar billen strak tegen zijn hand aan. Even later draait ze zich om en kijkt hem een beetje in de war aan.

“Twan dit kan eigenlijk helemaal niet, ik ben jouw moeder. En jij bent een jongeman die zijn plezier en genot bij vriendinnen van je eigen leeftijd moet zoeken. Waarom doen wij dit?”

“Vind je het niet lekker en fijn ma? Ik heb u al eerder gezegd dat oudere vrouwen mij heel erg aantrekken. U bent een mooie vrouw en als u wilt dan zal ik proberen om u dat te geven wat er al lang niet meer is geweest. Die meiden van mijn leeftijd weten vaak niet eens hoe ze een man moeten zoenen, laat staan dat ze weten hoe ze met genot moeten omgaan. Mama als u wilt houd u dan niet in, laat u gaan en laat mij merken dat u het fijn vindt. Dat u ervan geniet en dat u het vaker wilt als het u bevallen is. Ik wil niets liever.”

Ze pakt de glazen en loopt met licht schommelende billen de kamer in, Twan loopt achter haar aan. De glazen plaatst ze op de tafel en zet een cd op met lichte muziek, dan draait ze zich om en kijkt Twan uitnodigend aan. Hij loopt naar haar toe en sluit zijn armen om haar heen, langzaam staan ze te dansen in de kamer. De handen van Twan gaan over het lichaam van zijn moeder; als hij de rok beet pakt en die langzaam omhoog trekt kijkt ze hem strak aan.

“Als je eronder bent is er geen weg meer terug lieverd, wil je het echt?”

Zonder iets te zeggen drukt hij zijn lippen op die van zijn moeder, hartstochtelijk beantwoordt zij zijn zoen. De handen van Twan trekken de rok omhoog en glijden eronder, ze draagt een panty die zijn handen zachtjes strelen. Moeder kreunt in zijn mond en zakt langzaam in zijn armen. Met zijn vrije hand maakt hij haar rok los die langzaam op de grond zakt. Moeder stapt uit haar rok en kijkt Twan opgewonden aan; dan tilt hij zijn moeder op en zet haar met haar billen op de grote tafel. Hij zakt met zijn lippen naar onderen en likt langs haar benen en streelt haar benen gelijk met zijn vingers. Er gaat een rilling door haar lichaam, langzaam laat ze zich achterover op de tafel zakken. Als Twan de panty tussen zijn tanden neemt en hem open scheurt gaat er een diepe harde kreun door haar lichaam. Hij trekt het slipje opzij en drukt zijn lippen op haar kutje, met zijn vinger begint hij haar langzaam te neuken. De tong gaat afwisselend hard en zachtjes langs het groeiende klitje. Hij voelt dat zijn moeder tegen een orgasme aan zit, ineens pakt ze zijn hoofd beet en wil het weg drukken.

“O nee Twan niet doen, ik wil dit niet, neeeee niet doen.”
Heel even twijfelt Twan, maar drukt dan zijn mond strak op haar kutje en likt haar stevig; zijn vinger streelt haar lipjes en haartjes eromheen. Dan voelt hij dat zijn moeder gaat klaarkomen.
Schokkend probeert ze zijn hoofd weg te drukken. Ineens kan ze zich niet meer inhouden en met een grote golf geil komt ze hevig schokkend in zijn mond klaar. Met smaak drinkt Twan iedere druppel en hij blijft haar zachtjes strelen met zijn tong. Moeder ligt helemaal uitgeblust op de tafel en laat haar benen naar onder vallen. Twan komt omhoog en streelt haar benen en onder de bloes haar buik. Als hij de bh raakt gaat er weer een lichte schok door het lichaam van zijn moeder. Met een paar snelle bewegingen maakt hij de bloes los en pakt haar borsten met beide handen. Zijn duimen gaan over de tepels die gelijk keihard worden. Als hij met zijn onderlichaam tegen haar kutje aan wrijft drukt zij zich strak tegen Twan aan. Langzaam zakt hij met zijn mond naar onderen en likt weer langs haar zeiknatte lipjes. Kreunend pakt zijn moeder zijn hoofd beet en wrijft het hard langs haar kutje. Likkend en bijtend streelt hij haar grotje, met zijn vinger streelt hij haar lipjes en laat hem dan met een snelle beweging in haar kutje glijden. Zijn moeder houdt haar adem even in en laat zich dan helemaal gaan; schokkend en kreunend komt ze voor de tweede maal hevig klaar. De sappen stromen haar grotje uit, iedere druppel likt Twan op en geniet ervan. Nog nooit had hij een vrouw die zo heerlijk klaar kwam. In verhalen en foto’s had hij wel eens gezien dat een vrouw ook spuitend klaar kon komen. Zijn eigen moeder kon dat zonder dat hij dat ooit had geweten. De benen van zijn moeder sluiten hem strak op, zodat hij geen kant meer uit kan en haar ook niet kan verwennen.

“Oooo Twan even niet meer, dit was zo heerlijk, maar geef mij even rust a.u.b.”

Glimlachend komt Twan omhoog en trekt zijn moeder aan haar handen omhoog, hun lippen vinden elkaar weer voor een lange zoen. Met haar vingers maakt ze zijn broek los, langzaam zakt de lange broek op de grond. De hand van zijn moeder glijdt gelijk in zijn slip en pakt de harde paal vol beet. Haar andere hand streelt zijn billen en als ze een vinger door zijn bilnaad laat glijden laat Twan zijn moeder los en kreunt hard. Zonder iets te zeggen spuit hij zijn zaad krachtig in de hand van zijn moeder, kreunend ontvangt ze iedere druppel. Ze kijkt Twan met opgewonden ogen aan en geniet van haar zoon. Langzaam zakt Twan door zijn knieën en zoekt met zijn handen steun op de tafel.

“Was je zo opgewonden van je moeder? Of was het lang geleden dat je klaar bent gekomen lieve jongen?”

“Ik was vreselijk opgewonden mama, en het is ook al een poosje terug dat ik een ander aan mijn pik had. Mmmm het was heerlijk en zoals u klaar komt dat is een droom van mij lieve mama. U mag iedere keer spuitend klaar komen in mijn mond, oooo wat is dat heerlijk. U mag alles doen mmmm.”

“Jou vader vond het vreselijk als ik zo klaar kwam, ik was bang dat jij dat ook niet wilde hebben en daarom wilde ik dat je stopte. Nu ik weet dat ik er jou een groot plezier mee doe, zal ik mij niet meer inhouden lieverd. Jij mag mij iedere keer leeg drinken en zo vaak als je maar wilt. Maar ik wil deze jongen dadelijk wel in mijn kutje hebben, al veel te lang heb ik hier niet meer van kunnen genieten. En ik weet dat jij je moeder ook haar genot gunt; je vader gaf mij nooit genot. Heel in het begin twee of drie maal toen wilde hij niet meer omdat het vies was zoals ik klaar kwam. Maar ik moest hem wel pijpen en zijn smerige zaad slikken, bah wat een lul was het.”

Twan tilt zijn moeder van de tafel en met haar in zijn armen loopt hij naar boven. In de slaapkamer van zijn moeder legt hij haar zachtjes op het bed, met zijn vingers trekt hij de kapotte panty van haar billen en het slipje gaat gelijk mee. Dan maakt hij haar bh los en streelt met zijn lippen over haar borsten. De tepels neemt hij één voor één tussen zijn lippen en likt er even aan. Dan zakt hij via haar buik naar onderen; zonder haar kutje aan te raken dwaalt hij verder naar beneden en likt haar benen. De voeten van zijn moeder likt hij ook zachtjes en gaat dan weer omhoog. Zijn vingers glijden voor zijn mond naar boven en raken voorzichtig de harige kut aan. Hij dwaalt door de haren en laat dan een vinger in haar grotje glijden. De warmte sluit zich rond zijn vinger, zijn tong bereikt het harde klitje. Twan opent zijn mond en neemt het klitje tussen zijn lippen. Met zijn tong streelt hij erlangs en zachtjes bijt hij in het harde stukje vlees. Schokkend drukt zijn moeder haar heupen omhoog en geniet van de aanrakingen van haar zoon. Als ze weer terug op het bed ligt gaan de vingers van Twan weer over haar lipjes en in haar streelt de vinger ieder stukje van haar warme grotje. Zij kan zich niet lang meer inhouden en streelt met haar handen over het hoofd van Twan. Ineens verstijft zij en gelijk spuit het vocht weer haar kutje uit. De mond van Twan zit strak om haar kutje en likt iedere straal op. De pik van Twan is weer hard geworden; als zijn moeder rustiger wordt kruipt hij tussen haar benen en duwt zijn grote harde paal langzaam tussen haar lipjes. Zijn moeder stopt met ademen en kijkt hem strak aan. Ze slaat haar benen om Twan zijn billen en trekt hem hard helemaal in haar. Heel even laat Twan zijn paal in haar grotje zitten, dan begint hij haar langzaam te neuken. In de ogen van zijn moeder is alleen nog maar genot te lezen. Met snelle stoten begint hij zijn moeder te neuken, met haar vingers streelt ze haar klitje en komt na een paar stoten van Twan weer klaar. Ze trekt zich even samen en legt haar armen om Twan heen. Ze blijven even zo liggen en dan draait zij zich samen met Twan om, ze gaat iets verzitten en zit nu op de paal van Twan. Hij streelt haar borsten en het harde klitje. In de ogen van zijn moeder is te zien dat ze iets doet wat ze altijd al heeft willen doen.

Met rustige bewegingen begint ze Twan te neuken; ze steunt met haar handen op zijn borst en geniet van de vingers van Twan die haar overal strelen. Het gekreun wordt langzaam harder en in zijn ballen voelt hij het zaad een uitweg zoeken. Zijn vingers strelen het klitje van zijn moeder sneller en dan komt ze weer klaar; het knijpen van haar kutje bezorgd Twan ook een grote explosie. Hij drukt haar omhoog en spuit zijn zaad tot achterin haar kutje. De extase blijft voor beiden even aanhouden en dan zakken ze langzaam terug op het bed. Twan kijkt zijn moeder aan en ziet dat ze langzaam voorover komt, hij vangt haar op. Ze blijft op zijn borst liggen en geniet van het warme lichaam onder haar; de pik van Twan glijdt langzaam uit haar kutje. Een poosje later staan ze op en gaan naar de badkamer. Na een warme douche trekken ze beiden een badjas aan en gaan naar beneden. Zijn moeder schenkt voor beiden een glas drinken in en gaat dan naast hem op de bank zitten. Met haar vingers streelt ze zachtjes over zijn been.

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt Twan, ik hoop dat jij ook hebt genoten. Als jij wilt dan wil ik dit nog heel vaak, en misschien ben je nu ook de woede ten opzichte van mij kwijt.”

“Mama, de woede was al weg, ik weet nu hoe het komt en heb u alles vergeven. Wat wij hebben gedaan was heerlijk en ik wil u heel graag nog vaker dit genot geven. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan, een droom is uitgekomen. Ik wil heel graag uw vriend zijn, u mag alles doen en ik wil ervoor zorgen dat u al het genot een beetje kunt inhalen.”

De lippen van zijn moeder vinden die van hem voor een lange zoen; samen genieten ze van elkaar. Voor het eerst in haar leven merkt ze dat een man ook lief kan zijn, en haar genot kan geven. Dit wil ze vasthouden en zal er alles aan proberen te doen om Twan gelukkig te maken.

Ronald.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners