Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vibrator van mijn zus - 19241 keer gelezen
Ik ben Sara, een 16 jaar jonge, slanke meid met groene ogen en lang blond haar. Niet al te lang met mijn 1.67m. De jongens kijk me vaak na, zeker als ze mijn cup D borsten zien. Ik woon thuis bij mijn ouders. Mijn drie jaar oudere zus Anouk woont op kamers. Ze studeert rechten. Ik zit nog op het VWO. Mijn ouders werken hard om ons de beste opleiding te laten volgen. Het komt dus regelmatig voor dat ik alleen thuis ben. Net als vandaag. Het is de tweede dag van mijn vakantie en ik verveel me nu al. Het is een uur of twee in de middag. Ik heb de hele ochtend in mijn bed gelegen. Toen toch maar een joggingbroek en trui aangetrokken en wat gegeten. En nu zit ik op mijn kamer, afvragend wat ik kan gaan doen. Al mijn vriendinnen zijn op wintersport of aan het werk. Dan begin ik maar wat door het huis te lopen, opzoek naar iets om te doen.

Dan besef ik me dat Anouk vorige week toen ze thuis was wat strings van me geleend had omdat ze vergeten was die mee te nemen. Ik loop naar de kamer van mijn zus en begin te zoeken naar mijn strings. Mijn moeder kennende heeft ze die hier terug gelegd en niet in de gate gehad dat ze van mij waren. Ik speur de lades door opzoek naar mijn strings, maar dan vind ik iets dat ik nooit verwacht had.

Tussen het ondergoed en de sokken van mijn zus ligt een roze staaf. Ik pak het ding op en bekijk het eens nauwkeurig. ‘Oh my God! Anouk! Een vibrator!?’ Zeg ik hardop in de kamer. Verbaasd blijf ik roerloos staan. Starend naar het roze seksspeeltje. “Zou ze hem veel gebruiken?” Vraag ik me af. Dan zet ik het knopje op standje één waardoor het ding direct begint te trillen. ‘Oh my God!’ Roep ik en zet het ding snel weer uit. Dan beginnen mijn gedachtes te spelen. Het idee dat mijn zus naakt op bed ligt met haar benen wijd en het speeltje tussen haar schaamlippen maakt me enigszins geil. Ik merk dat mijn poesje er nat van wordt. ‘Zou het lekker zijn?’ Zeg ik dan tegen mezelf. “Zal ik…. Nee!” Denk ik dan. Snel leg ik het speeltje terug en ga terug naar mijn kamer. Ik plof op bed neer, maar merk dat mijn poesje nog steeds aardig nat is. Ik laat mijn hand een keer over mijn kruis glijden. Al snel glijd mijn hand in mijn joggingbroek, over mijn string. Ik voel een natte plek in mijn string. Ik doe mijn string wat opzij en met mijn hand in mijn joggingbroek begin over mijn klitje te wrijven.

Hoe meer ik mezelf streel, hoe nieuwsgieriger ik word naar het speeltje. Ik begin mijn borsten te masseren. Kort daarna heb ik mijn besluit genomen. Ik laat mijn hand uit mijn broek glijden en met mijn string nog half opzij geschoven onder mijn joggingbroek, loop ik naar de kamer van mijn zus. Ik trek de la open en pak het speeltje. Eventjes twijfel ik maar dan neem ik het speeltje mee naar mijn kamer. Ik ga op mijn bed liggen en doe mijn joggingbroek uit. Voor het gemak ook mijn trui. Een bh draag ik momenteel niet dus mijn borsten zijn al lekker vrij en blij. Tenslotte doe ik ook nog mijn string uit. Poedelnaakt lig ik op bed. Ik zet de vibrator aan op het laagste standje. Dan houd ik het puntje voorzichtig tegen mijn klitje. Een schok golft door mijn lichaam heen. ‘Oh!’ Kreun ik en trek het speeltje weg. Voorzichtig houd ik het weer tegen mijn klitje en probeer het langer vol te houden. Langzaam begin ik met de vibrator over mijn klitje te strelen. Het gevoel van het trillende speeltje over mijn klitje is heerlijk. Terwijl ik met mijn ene hand de vibrator over mijn klitje laat glijden, masseer ik met mijn andere hand mijn borsten. Het duurt niet lang of ik voel een orgasme aankomen. ‘Oooh! Aaah! Mmmmm!’ Kreun ik luid. Mijn spieren trekken samen en het gevoel van de trillende vibrator tegen mijn klitje kan ik niet meer uitstaan. Snel haal ik het ding weg. Mijn poes is zeiknat.

Wanneer ik weer op adem ben voel ik me schuldig. Snel loop ik in mijn nakie naar de kamer van mijn zus en leg het speeltje terug. “Hopelijk merkt ze het niet.” Denk ik bij mezelf. Vervolgens loop ik naar de badkamer om mijn poesje droog te maken. Terug op mijn kamer wil ik mezelf aankleden, maar dan lijkt het me wel leuk om lekker naakt te blijven. “Wel even de verwarming omhoog zetten beneden. Anders wordt het hier boven te koud.” Denk ik in mezelf. Ik loop naakt naar beneden. Eenmaal beneden in de kamer besef ik pas dat de mensen buiten op straat mij hier zomaar naakt in de kamer kunnen zien staan. ‘Shit!’ Roep ik. Snel zet ik de verwarming hoger en ren terug naar een veilige plaats. De spanning giert door mijn lichaam. Snel loop ik weer naar boven, naar mijn kamer. Daar plof ik weer op bed neer en bedenk wat ik eens kan gaan doen. Op mijn telefoon kijk ik wat op Facebook, maar daar is ook niet veel interessants te lezen.Dan schieten mijn gedachtes weer terug naar de vibrator. “Hij kon nog harder… Hoe zou dat voelen?” Vraag ik me af. De nijging om het speeltje weer te pakken wordt steeds sterker. Ook mijn poesje wordt weer steeds natter. Uiteindelijk loop ik weer naar de kamer van Anouk en pak de vibrator. Met het speeltje in mijn hand loop ik terug naar mijn kamer. Op mijn bed zet ik het speeltje weer aan op de eerste stand en houd het tegen mijn klitje. ‘Ah.’ Kreun ik zachtjes. Na een tijdje zet ik de vibrator op standje twee. Het apparaat begint harder te trillen. ‘Ooow! Mmmm! Jaaa!’ Kreun ik en verlang naar meer, dus zet hem op standje drie. ‘Ooooooooooh! Jaaaaaaa! Aaaaaaaaaaaaah!’ Kreun ik hard door mijn kamer. Voordat ik het weet golft er een super intens orgasme door mijn lichaam. Terwijl ik luid kreun, trekt elke spier in mijn lichaam zich ritmisch samen. Ik voel het vocht uit mijn kutje stromen, over mijn anus op bed. Terwijl de vibrator nog trillend naast mij ligt, kom ik bij van het intense orgasme.

Na een tijd leg ik het speeltje terug in de la van mijn zus en besluit maar eens te gaan douchen. Na die douche is de middag snel voorbij. Aan het avond eten wordt er niet veel gesproken. En na het eten gaat de TV aan. Om half twaalf ga ik naar mijn kamer, trek mijn joggingbroek, trui en string uit en duik mijn bed in.

De week gaat niet echt snel voorbij. Ik spreek wel een keer met een van mijn vriendinnen af. Maar de rest van de tijd hebben ze het allemaal druk. Ik vul haast elke dag wat van mijn tijd met het speeltje van mijn zus.

Het is vrijdag en mijn ouders zijn weer eens werken. Ik heb de hele ochtend uit kunnen slapen. Naakt kom ik mijn bed uit en ga naar de wc. Iets wat ik normaal altijd gekleed deed, maar sinds die ene dag niet meer. Vervolgens loop ik naakt naar beneden om in de keuken een ontbijtje te maken. Daar kan niemand mij naakt zien. Na mijn ontbijt ga ik weer terug naar boven. Ik heb deze week een aardige bende van mijn kamer weten te maken, dus die ga ik maar eerst eens opruimen. In mijn blote poes begin ik op te ruimen. Na een uurtje intensief opruimen is mijn kamer weer helemaal netjes. Nog altijd naakt sta ik in mijn kamer, tevreden over hoe netjes het is. Ik laat mijn handen een keer over mijn borsten, via mijn buik naar mijn bovenbenen glijden. Zonder bedenkingen loop ik weer naar de kamer van mijn zus en pak de vibrator uit de la. Met het speeltje weer in mijn hand loop ik terug naar mijn kamer en plof op bed neer. Ik heb de hele week de vibrator alleen nog maar tegen mijn klitje gehouden, maar nu wil ik verder. Echt seks heb ik nog nooit gehad. Alleen die ene keer dat die jonge me gevingerd heeft toen we alleen thuis waren bij hem. Maar achteraf bleek het een enorme loser te zijn.

Ik maak mijn poesje extra nat en duw dan voorzichtig de vibrator naar binnen. Eerst het puntje en wanneer dat een beetje comfortabel voelt, schuif ik hem langzaam wat verder naar binnen. Voorzichtig ga ik wat op en neer. Na een tijdje ben ik wel gewend aan het speeltje in mijn poes. Dan besluit ik hem aan te zetten. ‘Oooooow! Jaaaaa!’ Kreun ik hard wanneer het ding begint te trillen. Ik duw hem zo diep mogelijk naar binnen zodat het speeltje tegen mijn g-spot trilt. Ik verlang naar mee en zet het apparaat op standje twee. ‘Mmmmmm! Oooooh.’ Kreun ik weer luid. Ik ga zo diep mogelijk in mijn kutje op en neer met de trillende vibrator, die ik per ongeluk nog even op standje drie zet. ‘Oooooooh my Goooooooooood! Jaaaaaa! Ooooo!’ Kreun ik en ik voel een paar stralen vocht uit mijn kutje spuiten terwijl ik klaar kom.

‘Sara! Wat de fack doe jij!?’ Hoor ik opeens tijdens mijn orgasme. Het genot van het orgasme schiet binnen een seconde weg wanneer ik de stem van Anouk hoor. Ik trek zo snel mogelijk mijn dekens over me heen. Mijn zus staat lachend in de deuropening. ‘Was het lekker?’ Vraagt ze plagend. Ik zwijg als het graf en ontwijk haar blik. ‘Sinds wanneer heb jij een vibrator?’ Vraagt ze vervolgens. Weer geef ik geen antwoord. ‘Nou?’ Dringt ze aan. ‘Heb ik niet.’ Antwoord ik kort en boos. ‘Echt wel, ik heb het net zelf gezien.’ Zegt Anouk. Ik ontwijk nog steeds haar blik, maar merk dat ik een rood hoofd krijg. ‘Wacht eens even…’ Zegt Anouk met een boze klank. Ze komt op me af gelopen en zonder pardon trekt ze de dekens van me weg. Ik heb de vibrator tussen mijn benen liggen, die ik strak tegen elkaar klem. Zonder pardon begint Anouk tussen mijn benen te graaien naar de vibrator. Uiteindelijk heeft ze hem te pakken en trekt hem omhoog. ‘Dit is mijn vibrator!’ Roept Anouk boos door de kamer. ‘Godverdomme! Sara! Ieuw!’ Raast ze verder. ‘Hoe kom jij hier aan? Je hebt helemaal niets in mijn kast te zoeken.’ Gaat Anouk tekeer. ‘Ik dacht dat mamma mijn strings in jouw kast had gelegd.’ Antwoord ik met een snik in mijn stem. Ik voel de tranen in mijn ogen staan. ‘Vies kind. Ongelofelijk dat je dit gedaan hebt.’ Zegt Anouk waardoor ik in huilen uitbarst. ‘Hoe lang doe je dit al?’ Vraagt ze vervolgens alsof het al niet erg genoeg is. ‘Nou?’ Dringt ze weer aan. ‘Sinds d-d-deze w-w-w-week.’ Snik ik. ‘Bah. Weet je wat, je houdt hem maar.’ Zegt ze en smijt de vibrator op mijn schoot. Huilend zit ik naakt op bed wanneer mijn zus mijn kamer verlaat. Ik duw de vibrator aan de kant, draai me om en ga onder mijn deken liggen. Huilend met mijn hoofd op mijn kussen val ik in slaap.Ik wordt wakker van de voordeur die dicht gaat. Mijn moeder komt thuis. Snel kom ik mijn bed uit, trek alleen een joggingbroek en trui aan en doe alsof ik al heel de middag bezig ben met opruimen. Gelukkig komt ze niet mijn kamer binnen. Tijdens het eten wordt er niet veel gepraat. En na het eten ga ik weer direct naar mijn kamer. Het duurt niet lang of er wordt op mijn deur geklopt. ‘Sara?’ Hoor ik mijn zus. ‘Wat?’ Vraagt ik geďrriteerd. ‘Mag ik even binnen komen?’ Vraagt Anouk. ‘Oké.’ Antwoord ik nors. Anouk doet de deur open en komt naast me op bed zitten. Ik zit met mijn rug tegen het hoofdeind een boek te lezen. ‘Het spijt me van vanmiddag.’ Zegt Anouk dan. Ik kijk haar verbaasd aan. ‘Ik had niet zo heftig moeten reageren.’ Gaat ze verder. ‘Oh, oké.’ Antwoord ik verbaasd. Enige tijd blijft het stil. ‘Was het lekker?’ Vraagt Anouk dan. Ik kijk haar kwaad aan. ‘Zo te zien wel.’ Plaagt ze me dan. ‘Hoezo?’ Vraag ik geďrriteerd. ‘Nou, het spoot eruit.’ Antwoord ze. ‘Wat?’ Vraag ik dan verbaasd. ‘Ja, het vocht spoot eruit. Je squirtte.’ Legt Anouk uit. “Oh my God!” Denk ik bij mezelf. ‘Wil je hem nog terug?’ Vraag ik na een korte stilte. ‘Nee, houd hem maar. Jij beleeft er hier meer plezier aan als ik. En daarbij heb ik er op mijn kamer in mijn studentehuis er nog eentje.’ Antwoord Anouk met een knipoog. ‘Maar mag ik hem nog wel één keertje lenen?’ Vraagt Anouk vervolgens. Ik kijk haar verbaasd aan. ‘Eh, oké.’ Stamel ik. ‘Ik ben namelijk bloedgeil geworden van jouw orgasme vanmiddag.’ Bekent Anouk. ‘En met mijn vingers is lang niet zo fijn.’ Gaat ze verder. Ik leg de vibrator naast Anouk neer, die vervolgens zonder pardon haar broek en trui uit trekt.

Zo te zien heeft ze niet de moeite genomen ondergoed aan te doen want ze staat direct in haar nakie voor me. Verbaasd kijk ik naar het prachtige lichaam van mijn zus. Mooi gevormd, iets voller als ik, ook wat langer. Prachtige borsten en een strak kutje. Anouk ploft weer op mijn bed neer en komt naast me zitten, met haar rug tegen het hoofdeinde. Ze zet haar voeten gespreid neer op bed, spuugt wat op haar hand en smeert het uit over haar kutje. Vervolgens pakt ze de vibrator en duwt hem zonder moeite naar binnen. Met een vragende blik kijk ik haar aan. ‘Kijk niet zo raar zus.’ Zegt Anouk lachend terwijl ze het speeltje aan zet. ‘Nou, ik vind het nogal raar dat je het hier zo gaat doen.’ Antwoord ik. ‘Ach, je moest eens weten. Ik heb ook al een paar keer met een huisgenoot gespeeld.’ Bekent Anouk dan. Terwijl mijn zus zichzelf zit te bevredigen met de vibrator, kan ik het niet laten om mijn hand ook in mijn broek te laten glijden. Over mijn string begin ik mijn kutje te strelen. Al snel schiet mijn hand in mijn string en niet veel later gaat mijn broek uit. Met mijn string opzij geschoven streel ik mijn kutje en laat zo nu en dan één of twee vingers naar binnen glijden. Ook gaan mijn trui en bh al snel uit. Als laatste besluit ik ook mijn string maar uit te doen. Na een tijdje van zelfverwennerij voel ik een hand over mijn bovenbeen naar mijn kutje glijden. Het is de hand van Anouk. Verbaasd kijk ik haar aan, maar zeg geen woord. Mijn zus begint mijn kutje te strelen. Ze draait rondjes over mijn klitje terwijl ze zichzelf met de vibrator bevredigd. Ik kan de verleiding niet weerstaan en voorzichtig rijk ik mijn hand uit naar het kutje van mijn zus. Langzaam begin ik haar klitje te strelen. ‘Aaah.’ Kreunt Anouk zacht.

Na een tijd voel ik geen beweging over mijn klitje. Ik besef dat ik, met behulp van de vibrator, mijn zus klaar gevingerd heb. Na haar orgasme likt ze de vibrator een keer af en duwt hem voorzichtig in mijn kutje. Ze zet het apparaat op het tweede standje en terwijl het speeltje in mijn kutje door trilt, verwent ze mijn klitje. Het heeft niet lang nodig of ik kom klaar. Dankzij mijn zus.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners