Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vic Mijn Broer - 27073 keer gelezen
Sinds het verschijnen van enkele verhalen van gehandicapten, en de positieve reacties daarop, wil ook ik mijn verhaal wel kwijt. Het doet me (ons) goed dat nu eindelijk ook deze groep mensen zich durven "bloot" te geven.

Wij hopen dan ook dat de redactie van "Opwindend" ruimte wil creren voor deze groep, zodat meer gehandicapten hun verhaal in eigen 'Categorie' kwijt kunnen.

Ik ben Anna, nu 44 jaar, ongehuwd en woon gelukkig zelfstandig in een grote stad.

Kom uit een leuk gezin met alleen nog een oudere broer.

Ben aan beide benen spatisch, oorzaak: verkeerde anti conseptie door arts voorgeschreven.

OK, daar heb ik de jaren mee leren leven.

Als kind groeide ik op met vallen en opstaan. Maar altijd was mijn broertje erbij om me bij te staan en me te helpen. Vanaf het moment dat ik in het gezinnetje erbij kwam, stond hij me al bij. Ging met me uit wandelen in de rolstoel, en nam me mee naar de kermis en bios. De jaren verstreken, ik maakt mijn school af en kwam dus weer permanent in huis. Geen enkel probleem thuis. Alles bleef zoals het was. Met de komst van de rollator (als cadeau voor 21e mijn verjaardag) ging het meteen een stuk makkelijker. Mijn moeder hielp me overal mee, mijn vader maakte wat aanpassingen aan de rollator, en mijn broer maakte het in bad gaan voor mij een stuk aantrekkelijker. Vic, mijn broer, twee jaar ouder dan ik, was een grote stevige beer die er geen enkele moeite mee had mij in bad te tillen. Mijn moeder wastte altijd mijn haren. Daarna bleef ik altijd nog een poosje in bad liggen dat vond ik namelijk heerlijk. Als ik klaar was riep ik Vic om mij weer uit bad te tillen, (mijn vader kon mij namelijk niet opbeuren met zijn arme rug). Vic tilde mij dan met zijn sterke armen weer uit bad. en had er geen enkele moeite mee naakt in zijn armen te houden. Heel vaak kreeg ik dan een stevige zoen van hem. Hij zei dan, "Ik ben trots op je". Ik kon na verloop van tijd heel goed met de rollator overweg, en kon er zelfs een beetje mee wandelen. Ook kon ik mezelf goed aan en uitkleden, dus de zaken gingen er steeds meer op vooruit. Mijn broer was ook nog steeds niet aan de vrouw, dus woonde hij nog bij ons. Op een keer waren mijn ouders voor een weekeindje naar familie. Vic en ik konden goed voor ons zelf zorgen, dus bleven wij lekker thuis. Vic ging 's avinds even een biertje drinken met zijn vrienden, en ik bleef lekker TV kijken, of ik ging achter mijn computertje.

Er was op die avond een best wel felle realistische film, zeg maar behoorlijk schuin. Een film die mij goed deed opwinden. Tijdens het zien van die film verdwenen mijn vingers tussen mijn benen en zat ik me te vingeren. Ja, je moet toch wat? Vic kwam laat thuis en zei, "Ik ga me eerst even opfrissen en dan kom ik nog een poosje bij je zitten". Hij keek naar de TV en zag dat ik naar die film zat te kijken. "Waar kijk jij nou naar"? vroeg hij. Best wel een aardige film hoor, ik wordt er alleen een beetje warm van, zei ik. Oh, zei hij, zit dat zo, en ging naar de badkamer. Onze badkamer heeft gelukkig een douche en bad met goede instap mogelijkheid voor mij. Dus we zouden met twee tegelijk kunnen baden. Ik hoorde Vic badderen, en opeens riep hij, "Anna, waar zijn de handdoeken, zeker allemaal in de was h"? Nee, zei ik, ik kom er wel wat brengen. Ik op weg naar de badkamer met wat grote handdoeken. Ik kom in de badkamer en daar staat Vic spiernaakt voor me neus. Ik schrok me lam, want ik had hem nog nooit in zijn blootje gezien. Ik kreeg een kop als een tomaat, bij het zien van dat grote mannenlichaam en die enorme grote lul aan zijn lijf die half overeind stond.

'Wat is er schat" vroeg hij, waarom kleur je zo, is er iets niet goed met me"? Jazeker wel, zei ik, maar ik heb je nog nooit zo gezien, en zeker niet dat ding van je. Dat was wel even schrikken.

Hij kwam wat dichter bij me staan en zei, "neem goed in je op hoe een vent er uit kan zien, je mag me zelfs aanraken als je dat wil". Ik wist op dat moment niet hoe ik het had en waar ik naar moest kijken. Mij wil was sterker dan mijn moed en keek naar zijn nu bijna recht opstaande lul. Hij pakte mijn hand en legde deze op zijn lul. Ik klapte bijna bij het voelen van die enorme grote lul in mijn hand. Mijn vingers konden er nauwelijks omheen en voelde hem snel zwellen. "Ga maar een beetje heen en weer met je hand"zei hij. En ik trok er een beetje aan. Daar werd ik vreselijk geil van. Het sap liep nu langs mijn dijen. "Geef er eens een kusje op"zei hij. Ik keek hem aan en zonder na te denken had ik die grote snikkel al in mijn mond. (gezien op TV). Dat smaakte niet verkeerd en begon daar voorzichtig aan te zuigen. Zijn pik was als een komkommer zo groot geworden, denk ik.

Met mijn andere hand masseerde ik zijn ballen die massief aanvoelde. "Stop maar even schat" zei hij. Ik moet zelf ook maar snel in bad, zei ik, dat heb ik nu zeker wel nodig. Goed hoor zei Vic.

Hij drentelde nog wat en ik kleedde me uit en zat zoals gewoonlijk weer in mijn nakie. "Zal ik je even in bad tillen" vroeg hij. Ik wilde eigenlijk niets liever dan zijn naakte lichaam tegen de mijn aanvoelen. Wacht maar even, zei ik, kom maar even voor me staan dan kan ik je eens helemaal voelen. Nu stond hij voor me en voelde zijn lul tussen mijn borsten . Bloedgeil was ik geworden.

Ik had dit in al die jaren nog nooit meegemaakt. "Zal ik jou nu eens niet in bad zetten maar op bed leggen"? zei Vic. Dan gaan wij eens even lekker vrijen samen, OK? Oh, dat lijkt me heerlijk.

Vic tilde mij op en bracht me naar mijn slaapkamer waar hij me heel teder op bed lag. Wat een beer van een vent. Hij kroop naast me en bon mijn borsten te masseren en mijn tepels te kneden voor zover dat nog mogelijk was. Want die waren intussen bikkelhard geworden. Hij zoende en likte mijn tepels en zijn hand verdween tussen mijn benen en zijn vingers bewerkte mijn schaamlippen. Eerst n en kort daarna verdwenen er twee vingers bij mij naar binnen. Mijn kittelaar zwelde enorm en het vaginale sap vloeide rijkelijk. Ik pakte daarop zijn heerlijke lul, en vergat gewoon dat hij mijn lieftallige broertje was. We lagen elkaar heerlijk te verwennen. Zijn lul stond op klappen, dat kon ik wel voelen. Ik ze, "Wil je in me komen"? "Heel graag schat", zei hij. Hij kroop op me en duwde zij harde lul zachtjes bij me naar binnen. Voor de allereerste keer werd ik echt geneukt door een keiharde lul. Wat is dat heerlijk zeg. Het vocht liep uit mijn vagina en Vic neukte me heerlijk door.

An, zei hij, ik ga bij je klaarkomen hoor. En hij spoot al zijn zaad in me. Bij het voelen van zijn klaarkomen bleef het bij mij ook niet uit en kwam ook ik schokkend klaar. We kusten elkaar als of we een verliefd stel waren. Hij pakte weer mijn borsten en zoende deze als of het mijn lippen waren. Zijn pik was nog steeds een beetje hard, dat kon ik zien. Ik pakte zijn lul weer en trok er een beetje aan. "Kom, zei ik, kom nog eens een keertje in me wil je"? Weer kroop hij op me en duwde zijn toch alweer wat harder geworden lul in mijn drijfnatte doos. Het duurde heerlijk lang, maar ik kwam alweer een keer klaar. Vic bleef maar doorgaan en plots kneep hij zijn billen bij elkaar en ze, "Ik kom weer hoor". Zalig, zei ik, kom maar, spuit je zus maar helemaal vol. We veegden ons een beetje af met een handdoek en lagen nog een tijdje een beetje moe maar zeer voldaan naast elkaar. "Ga jij je eerst maar weer een beetje wassen" zei ik, dan ga ik wel na jou", OK?

Nadat hij zich zelf had gewassen en aangekleed voor de nacht, hielp hij mij in bad. Daarna heeft hij mij er weer uitgetild, heb ik me ook aangekleed in mijn nachthemdje en hebben we samen nog een klein poosje zitten napraten over het gebeuren van de avond. We hadden beiden geen enkele vorm van spijt wat we hadden gedaan. Nee, integendeel, we zouden dit zeker nog wat vaker herhalen.

We gaven elkaar nog een nachtzoen en gingen naar ons eigen bedje, dromen van al het goede !!!

Ook jij, gehandicapte, schrijf ook jou heerlijke ervaring eens op, we zijn er benieuwd naar, OK?

Groetjes, Anna (en Vic)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners