Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vlekken In De Lakens - 26946 keer gelezen
Zoals elke normale jongen raakte ik, toen ik in mijn tienerjaren kwam, geÔnteresseerd in seks. Alle jongens gaan door deze fase wanneer het vrouwelijk lichaam een groot deel van hun gedachten in beslag gaat nemen en ze een beetje gek maakt. Ik masturbeerde vaak, maar aan mijn moeder dacht ik daarbij nooit. Meestal dacht ik dan aan een buurmeisje dat Doortje heette. Ik dacht dan aan haar lange haren en ik vroeg me af hoe haar kutje zou aanvoelen.

Zolang zij al weduwe was, had mijn moeder nog nooit gedacht aan hertrouwen. Ik was haar enig kind en ze hield zielsveel van mij. Ik was haar wereld en ze wilde alles voor me doen. Haar enige andere liefde was de godsdienst. Daar wijdde ze zich helemaal aan en ze ging heel regelmatig naar de kerk. De mensen waren onder de indruk van haar toewijding en begonnen haar een engel te noemen. Een reÔncarnatie van moeder Maria.

Maar soms kwamen de boze geesten en die namen bezit van haar. Dan werd ik zo bang dat ik me ging verstoppen in het schuurtje. Ze geloofde dat alleen haar toewijding aan het geloof haar kon beschermen tegen dit kwaad. Ze nam dan haar toevlucht tot bidden en prevelen en in de bijbel lezen. Ze was een emotionele vrouw die vaak huilde en mij vaak omhelsde.

Ze had alleen maar lagere school gehad. Dus volgde ze gewoon de regels en stelde nooit kritische vragen. Zelf heb ik helemaal niets met godsdienst, maar ik wilde mijn moeder pijn niet voor het hoofd stoten. Ik liet haar dus maar in de waan dat ik net religieus was als zij. Wij waren erg goed met elkaar en ik kon met haar praten over mijn leven en over de dingen die ik wilde bereiken in de toekomst.
Kort na mijn 16e verjaardag gebeurde er iets bijzonders. Op een dag waren mijn moeder en ik uitgenodigd voor een bruiloft. Mams vermeed meestal zulke feestjes, maar het familielid dat ons had uitgenodigd hield aan en met tegenzin ging moeder met mij naar die bruiloft. Bij die gelegenheid droeg ze een paarse jurk en had een lichte make-up op gedaan. Het was de eerste keer, dat ik besefte, dat mijn moeder ook het bekijken waard was. En ze had veel plezier op dat huwelijksfeest.

We kwamen laat terug en in onze afwezigheid was ons huis beroofd. Sommige waardevolle dingen waren gestolen, maar niet alles. Mama bewaarde haar sieraden altijd in de kelder. De dief wist kennelijk niet dat er een hele kelderverdieping onder ons huis was, want de ingang daarvan zat verborgen in een gangkast. Mams was er kapot van en erg bang dat de dief terug zou komen. Ik troostte haar en stelde voor dat we dan maar in de kelder moesten gaan slapen.

We deden alle deuren van het huis op slot en gingen haastig naar de kelder. Er was maar ťťn bed in die kelder, dus moesten we samen slapen. Door alle toestanden hadden we nog steeds onze feestkleren aan, dus moesten we in ons ondergoed. Moeder vroeg mij, om mij als eerste uit te kleden en alvast in bed te gaan dan zou zij later volgen. In eerste instantie wilde Moeder het licht aanlaten, maar toen besloot ze om het toch uit te doen, omdat ze zich ging uitkleden. Ze zei dat ze niet wilde dat de dief zou zien dat er een kelder onder het huis was. Eenmaal in bed kwam ze dicht tegen me aan liggen en sloeg een arm om mij heen. Ze maakte wat behaaglijke geluiden zoals "Hm Mm" en ik kroop lekker dicht tegen haar aan. We waren allebei een beetje bang in het donker, dus we begonnen zachtjes te fluisteren.

"Je bent echt een goede zoon. Ik ben zo blij dat ik jou heb!" Moeder boog zich naar me toe en gaf me een kus op het voorhoofd.

Ze vertelde me dat haar leven niet veel meer te betekenen had, iets wat ik nog wel kon begrijpen, maar toen ze weer over die boze geesten begon, vroeg ik haar om te stoppen met praten. Maar moeder was al in een andere wereld en ze hoorde mij waarschijnlijk niet eens meer.

Midden in de nacht hoorde ik dat onze deurbel ging. Het was al bijna twee uur. Een rilling liep door mijn lichaam. Mama slaakte een gil en ik legde vlug mijn hand op haar mond. Na korte tijd werd het weer stil, maar het kwaad was al geschied. Mama was zo bang geworden, dat spontaan had gepiest in het bed. Ik realiseerde me dat, toen de nattigheid mijn lichaam raakte en ik de geur van verse pies rook. Ik verzekerde mijn moeder vlug dat een dief nooit zou aanbellen. Misschien was de bel kapot. Ze kwam weer bij haar positieven, maar het werd duidelijk dat we allebei kletsnat waren van haar pis. Ik duwde haar van me weg en zei: "Sorry, Mams".
Ik stond op en wilde schone kleren gaan halen. Mama hield me tegen om dat te doen. Ze zei dat het niet veilig was in huis, totdat het ochtend werd.

"Maar we kunnen echt niet gaan slapen in dit natte ondergoed, Mams," wierp ik tegen.

"Dan moeten we het maar uit doen en naakt gaan slapen. Het is toch helemaal pikdonker hier, dus dan het is niet erg."

Ze stond op en begon haar onderjurk uit te trekken. Ik deed ook mijn onderbroek uit en vervolgens controleerde ik de lakens. Het onderlaken was kletsnat. Dus sleepte het natte laken van het bed, en gebruikte het droge bovenlaken als onderlaken.

Toen mijn moeder weer in bed kwam, besefte ik pas dat we allebei helemaal naakt waren. In het begin lag ik een stukje van haar af, maar het werd snel duidelijk dat we dan niet in het bed pasten, dus draaide ik me op mijn zij en moeder draaide zich van mij af zodat ik achter haar rug lag.

De piesgeur was nog vrij sterk, maar ik vond het niet vervelend, wel wat ongewoon, maar de geur van haar pis maakte mijn piemel hard en ik begon een seksuele opwinding te voelen. Omdat ik nog maar een jongen was, wist ik nog niet, waar ik mijn piemel moest laten. Mijn stijve erectie lag tegen haar blote rug en ze rilde een beetje.

"Mams, het spijt me, maar hij zit een beetje in de weg ... eh," stamelde ik verlegen.

"O jeetje! Nou maak je daar maar geen zorgen over, hoor. Dat is heel normaal. Ik weet zeker dat het zo weer over zal gaan," zei Mams op geruststellende toon.

Ik legde mijn armen om haar buik en trok haar dicht tegen me aan. Ik luisterde naar haar ademhaling. Bij elke ademhaling duwde haar rug zachtjes tegen mijn borst en haar blote billen streelden zachtjes over mijn piemel. In het begin raakte ik daar opgewonden door, maar na een tijdje begon ik eraan te wennen en te ontspannen.

Toen ik helemaal ontspannen was, voelde ik haar warme lichaam langzaam tegen mij aan smelten, en mijn kloppende erectie groeide tot een voor mij ongekende grootte. Te voelen hoe heerlijk mijn erectie aanvoelde terwijl hij tegen haar zachte billen geperst lag, liet een golf van warmte door mijn lichaam gaan. Ik voelde mijn erectie kloppen en de lichte beweging van haar ademhaling maakte hem nog harder. Ik lag daar maar, met mijn enorme erectie tegen kont van mijn moeder geperst, in de hoop dat ze al sliep en er niets van zou merken.

Ik probeerde mezelf van haar lichaam weg te trekken, maar ineens hoorde ik rare geluiden. Het leek alsof er iemand in de bovenste kamer liep. Mama legde haar hand op de mijne en stopte met ademhalen. "Dat zal wel de kat zijn!" probeerde ik haar gerust te stellen.

"Ssst!" fluisterde ze.

Ze pakte mijn hand en trok die op haar borsten. Mijn hart sloeg een slag over toen ze hem precies tussen haar tieten legde, maar zonder dat mijn hand een tepel aanraakte. Ik lag nog steeds strak tegen de achterkant van haar lichaam aan. Om de paar minuten moest een van ons een beetje bewegen, en dat mijn erectie tegen haar bil aan drukte, was duidelijk ongemakkelijk voor haar. Ze kreunde en bewoog een beetje tot mijn erectie in haar bilspleet lag. Dat voelde veel comfortabeler, maar ik kon me nu niet meer omdraaien. Ik zat vast, want mijn erectie lag beklemd tussen de zachte billen van mijn moeder.

Toen kromde ze haar rug wat holler. Haar kont schoof een beetje omhoog en voordat ik wist wat er gaande was, gleed mijn erectie naar beneden en floepte tussen de warme dijen van mijn moeder. Dat ging heel gemakkelijk door al mijn voorvocht, dat er uit gelekt was. Het was nu comfortabel, maar het voelde nu weer veel te lekker. Minuten gingen voorbij in volledige stilte. Ik begon langzaam en voorzichtig te bewegen. Mijn sappige piemel gleed heen en weer tussen haar dijen. Te oordelen naar alle slijmerigheid, vermoedde ik dat mijn moeder zelf ook nat was daar beneden. Doordat haar sappen zo rijkelijk stroomden, raakte mijn piemel kletsnat van haar vocht. Mijn hand gleed over haar tiet. Mijn vingers knepen even in haar tepel en ik hoorde haar naar adem snakken. Daardoor werd ik een beetje moediger en greep haar grote tiet volledig in mijn hand, en bewoog mijn onderlichaam wat sneller.

Toen klopte het noodlot aan de deur. Ik denk nu dat het onvermijdelijk was, maar toen had ik echt geen rekening gehouden met die mogelijkheid. Tijdens het heen en weer bewegen van mijn piemel tussen haar glibberige dijbenen, gleed mijn piemel ineens uit en kwam recht tegen de ingang van haar vagina terecht. Haar adem stokte! Ik stopte met bewegen! Mijn hand bevroor op haar tiet! Een paar seconden leek de tijd wel stil te staan. Ik kon voelen dat mij moeder heel opgewonden was, door de gloed van haar kutje. Ze was drijfnat en heel heet. Ik kneep zachtjes in haar tepel en hoorde haar kreunen. Mijn piemel gleed een centimeter verder en ik kon haar liefdesknopje voelen.

"Ohhh, stop, alsjeblieft," fluisterde ze, maar ze trok zichzelf niet weg.Ik voelde een bijna dierlijke lust, dus luisterde ik niet naar haar. Ik duwde mijn enorme erectie in haar glibberige opening en schoof heel gemakkelijk in haar, als een warm mes in de boter. Ze kreunde. Ik kreunde. Weer waren we minutenlang stil, we zeiden niets en we bewogen niet meer, we genoten alleen maar van dit heerlijke gevoel. Toen voelde ik haar kutspieren zachtjes knijpen in mijn piemel. Ik voelde dat ik stond op het punt om klaar te komen, dus besloot ik om er maar het beste van te maken, want dit zou waarschijnlijk nooit meer gebeuren. Ik begon haar heel langzaam en voorzichtig te neuken.

Ze snakte naar adem, toen mijn piemel dieper in haar gleed en mijn ballen tegen haar dijen kwamen. Het bed produceerde krakende geluiden. Moeder smeekte me tussen haar zware ademhalingen in: "Oh, stil alsjeblieft, wees toch stil ..."

Ik kan me nog steeds goed herinneren hoe zalig haar kut aanvoelde met mijn piemel erin. Zij was zo nat en warm, ik had nooit gedacht dat het zo hemels zou aanvoelen. Ik werd zo opgewonden dat ik begon te trillen als een gek. Haar kutje kneep me weer. Het meest opwindend was elke keer als ik naar binnen stootte, dan maakte ze van die zachte, klagende geluiden met haar lippen, alsof ze naar lucht snakte.

Het was mijn eerste keer, en dus kon het niet lang gaan duren. Ik voelde een gloed diep in mijn ballen opkomen, en ik moest gewoon me gewoon laten gaan. Ik voelde mijn hele lichaam verkrampen, terwijl ik mijn zaad liet lopen, diep in haar kut. Ze huiverde, toen ik nog dieper stootte en tegen haar baarmoeder aan spoot. Ik liet haar tepel los en voelde hoe ze vakkundig begon te melken met haar kut, om de laatste druppels zaad eruit te zuigen.

Precies op dat moment hoorde ik een deur piepen. Mams en ik bevroren, mijn piemel zat nog steeds diep in haar kut. We bleven een paar minuten heel stil liggen, maar hoorden niets meer. Toen moeder en ik had weer onze normale ademhaling hadden gevonden, bewoog ze haar kont even, om mij los te koppelen van haar. Mijn piemel floepte eruit. Ik streelde over haar schouder en ze gaf een klopje op mijn hand. Ik kuste haar schouder en haar nek.

Toen hoorde ik haar zeggen: "Luister eens, ik wil niet dat dit voorval iets tussen ons verandert. Wat er zonet is gebeurd, dat was een ongelukje en het was geen seks!" Haar tranen begonnen te stromen en maakten dat ik me schuldig begon te voelen.

"Ik zweer het Mams, ik zal het nooit meer doen," verzekerde ik haar.

"We praten er een andere keer wel verder over."

We draaiden ons om en vielen in slaap.

De volgende morgen toen ik opstond, was mijn moeder nergens te bekennen. Ik lag naakt op het bed. Mijn pyjama lag nog steeds op de vloer, maar er was geen spoor van de kleren van mijn moeder. Na een paar uur klopte mijn moeder op de deur om me op te laten staan, want het was al bijna middag. Het was door haar roepen, dat ik een klein beetje van mijn zelfvertrouwen terug kreeg. Ik ging snel naar de badkamer om te douchen. Ik probeerde om mijn moeder te vermijden, totdat ze me riep voor de lunch. Die dag was een verschrikkelijke dag voor ons beiden. We zeiden helemaal niets tegen elkaar. In feite duurde die stilte wel een paar dagen, totdat mijn oom die alarminstallatie kwam aanleggen. Daarna begonnen we ons weer gewoon te gedragen als moeder en zoon. Maar ons fysieke contact kwam nooit meer terug! Ze probeerde steeds om zo ver mogelijk van mij vandaan te blijven en ze deed haar kamer op slot als ze ging slapen. We gingen wel door met ons leven, maar het was erg moeilijk om met twee personen onder ťťn dak te wonen op deze manier, dat wel.

Vaak voelde ik de lust terugkomen om mijn moeder aan te raken. Ik wilde weer mijn piemel tegen haar kont drukken, maar ik beheerste me. Ik probeerde mijn aandacht te verleggen naar Dorien, maar oudere vrouwen trokken me ineens veel meer aan dan jonge meisjes. Ik begon meer tijd door te brengen met mijn vrienden. Ik dacht dat het goed was om afleiding te zoeken, want als ik mijn zelfcontrole zou verliezen, dan kon ik geen excuus bedenken.
Op een dag kwam ik erg laat thuis. Mijn moeder zat in de kamer en vroeg me waar ik de hele tijd was geweest. Ze droeg een kastanjebruine jurk die haar lichaamsvormen goed deed uitkomen. Ze zat op mij te wachten voor het eten en haar uiterlijk liet mijn piemel weer opstandig worden. Ik beheerste mijn gevoelens en beŽindigde snel het gesprek, en ik zei dat ik moe was en naar mijn slaapkamer ging. Mijn moeder ging naar haar slaapkamer. Ik wachtte een uurtje en ging toen naar de badkamer. De badkamer lag tussen onze slaapkamers. Toen hoorde ik geluid uit haar kamer. Gewoon uit nieuwsgierigheid probeerde ik haar slaapkamerdeur en hij was niet op slot! Ik schrok van wat ik zag. Mijn moeder lag op haar bed te draaien. Ze hield de rand van het vast en lag te snikken. Het was een van die aanvallen die ze soms heeft. De boze geesten waren weer eens op bezoek. Ze leek mij totaal niet te zien, dus ik ging naast haar zitten. Haar hand vasthoudend, vroeg ik haar wat er aan de hand was. Ze keek me aan en de enige woorden die ze kon uitbrengen waren: "Ga weg van mij, duivel!"

Ik schoof dichter naar haar toe en nam haar in mijn armen om haar te kalmeren. Ik zag dat ze op haar lippen beet. Ik legde mijn hand om haar taille en omhelsde haar. Ineens sloeg ze haar armen om me heen en pakte mij stevig vast. Haar borsten werden stevig tegen mij aan gedrukt. Ik nam haar gezicht in mijn handen en begon haar te zoenen. Tot mijn verbazing kuste ze me hartstochtelijk terug. Ik legde haar op het bed en trok mijn pyjama uit. Vervolgens ging ik naast haar liggen, genietend van haar schoonheid. Deze keer gedroeg ik mij als een heer, en mijn moeder werkte volledig mee. Ze verzette zich niet en wij wisselden een diepe hartstochtelijke kus. Haar lippen waren nat. Na het kussen opende ik haar nachthemd en begon haar borsten te kussen, terwijl ze lag te kronkelen op haar bed. Toen begon ze te kreunen. Ik pakte haar bij haar middel en begon hartstochtelijk haar buik te kussen.

Ik ging naar haar benen toe en nam elke teen even in mijn mond. Daarbij begon ze kleine schokjes te maken. Ik ontblootte haar dijen en kuste haar beide benen, en toen trok ze me ineens naar zich toe en begon me overal te kussen. Dit was de eerste keer dat ze zoiets deed! Ik streelde haar grote tieten en langzaam deed ik haar hemd uit en vervolgens haar slipje. Nu was ze ook helemaal naakt. Ik besteeg haar na een goed voorspel. Ik stak mijn piemel in haar vagina. Ik legde haar ene been over mijn schouder om dieper in haar te kunnen dringen. Ik ondervond een genot dat ik nog nooit in mijn leven had gevoeld en het was de eerste keer dat ik zo veel genoten heb met een vrouw. Mijn piemel gleed heel gemakkelijk in haar vagina. Ik hield een moment stil en kon mijn erectie voelen kloppen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen en begon weer langzaam in en uit te bewegen.

Ze greep zich vast aan de bedrand en maakte een sissend geluid. Ik begon mijn piemel steviger in en uit haar te stoten en mijn lichaam botste tegen haar grote tieten en op hetzelfde moment gaf ik een diepe kus aan haar. Ik was aan het pompen en zij was aan het sissen en kreunen maar we zeiden geen een woord. Er waren slechts soppende geluiden en mijn moeders gesis en gekreun. Verder was alles stil maar de nacht gewoon smolt van de lust. Toen gebeurde het. De spieren van mijn moeder trokken zich samen en op datzelfde moment ontplofte ik. Ik spoot al mijn zaad diep in haar, en viel ik bovenop haar, totaal uitgeput op haar zachte borsten, terwijl ze liefdevol door mijn haar streelde.

Ik opende mijn ogen en zag mijn dat moeder zwaar ademde en dat ze nog niet bevredigd was door mijn snelle klaarkomen. Bij het zien van haar enorme tieten werd ik meteen weer opgewonden. Ik begon ze te strelen. Zij verzette zich niet, maar ze reageerde ook niet.

Toen begon ze weer te kreunen en dat maakte me weer geil. Ik duwde haar op haar andersom en begon haar billen te likken. Ik begon met mijn handen haar grote kont te kneden, terwijl mijn tong ging op en neer gleed door haar gleuf. Toen legde ik mijn tong tegen haar kontgat en spreidde haar benen wijd uit elkaar. Ik maakte een cirkel met mijn tong rondom haar kontgat en ik kon voelen dat haar kutje begon samen te trekken. Ik begreep dat ik op de goede weg was om haar te laten klaarkomen, dus stak ik mijn tong in haar kont gat. Ik had nog nooit iets dergelijks geproefd, maar het duurde nauwelijks een minuut dat mijn tong rond dolde in haar anus, en toen begon ze te piesen, een grote straal goudgele urine.

"Oh Kut, AHHHH," schreeuwde ze, terwijl ze haar hoofd achterover liet vallen op het bed. Toen ik voelde dat ze begon te peisen, begon ik meteen te likken aan haar geile kut. Haar honingzoet ruikende urine spoot eruit en bedekte mijn gezicht.

Haar enorm grote billen waren fascinerend. Ik kreeg een razende zin om haar te neuken. Ze ging op haar handen en knieŽn liggen en stak haar kont omhoog. Haar billen wezen naar het plafond. Ik spreidde haar enorme billen uit elkaar en probeerde om mijn stijve paal er tussen te wurmen.

"Doe het niet, nee niet doen," klaagde ze weer, maar ik zette door.
Ik duwde voorzichtig naar voren, en de eerste centimeter van mijn piemel gleed in de kut van Mams. Ze hijgde hevig en greep zich vast aan het bed onder haar. Het was een heerlijk, erotisch gevoel. De gedachte van wat ik aan het doen was met haar, liet haar kutje tintelen. "Alsjeblieft, doe het, maar doe het wel zachtjes," fluisterde ze hees.

"Ja Mams," en ik begon haar klitje te stimuleren met mijn vingers, terwijl ik zorgvuldig, bijna onmerkbaar mijn penis verder in haar kut duwde. Mijn vingers kietelden haar clitoris, en wonden haar op, totdat ze snikte van verlangen. Ze duwde haar kont steeds naar achteren, om mij te stimuleren om ermee door te gaan. Ik voelde mijn penis vanzelf dieper gaan en zij begroef haar gezicht in het kussen en kreunde nu met grote passie, ze genoot van het gevoel dat ik haar van achteren nam. Intussen spietste mijn stijve en kloppende penis haar, en ik wreef over haar opgezwollen clitoris. "Oh God ... Emiel ... jaaaAAA!" siste ze. Ze greep de lakens beet en kromde haar rug en duwde tegen mij aan. "Neuk mij, oh neuk mij dan toch...!" kreunde ze.

De laatste centimeters van mijn mannelijkheid gleden in een vloeiende beweging naar binnen. "OH GOD!" riep ze met opeengeklemde tanden. "JA! JA! Neuk me dan, Emiel!" Toen begon ik mijn penis in en uit haar te stoten, en intussen vingerde ik haar clitoris tot een kookpunt. Ze duwde tegen me aan, ze wilde ... ze wilde zelf dat ik haar neukte!

Mams kut klemde als een bankschroef om mijn kloppende pik, en ze stootte met haar billen tegen me aan. Maar ik wilde nog niet klaar komen. Ik knarste mijn tanden, probeerde mijn climax uit te stellen, en richtte al mijn inspanningen op Mama's clitoris. Ik bleef haar maar stimuleren, in de hoop dat ze gelijk met mij klaar zou komen.

Mams schreeuwde van genot. Mijn vingers brachten haar tot orgasme. Ik voelde haar clitoris tintelingen van plezier, en dat gevoel verspreidde zich naar haar kutje. Ze schokte koortsachtig met haar heupen, tegen mijn slagen in. Haar orgasme naderde ... Ik raakte eindelijk haar gevoelige snaar! "JA! JA! JA! Daar! ... YES! OH GOD! NEUK MIJ! OHHHH!" Een krachtig orgasme overspoelde haar, terwijl ik mijn pik diep in haar stootte, en we kwamen samen klaar, kronkelend tegen elkaar aan. Mams schreeuwde van genot, haar orgasme golfde door haar hele lichaam. Ik begon nu sneller te pompen, en mijn hete sperma spoot diep in haar baarmoeder. "OH, NEUK MIJ!" riep ze weer. Ze begroef haar gezicht in de lakens, en kreunde hevig terwijl haar hele lichaam trilde en beefde.

Tenslotte stortte ik boven op van haar bezwete lichaam, happend naar adem. Ik bleef op haar rug liggen en toen rolde ze om, en nam mij mee, mijn pik nog steeds hard en kloppend in haar hete kut. We lagen achter elkaar op onze zijkant, nagenietend van de warmte van onze gezamenlijke climax. Mams zuchtte innig tevreden terwijl ze langzaam tot zichzelf kwam. Ik legde mijn arm om haar heen, streelde zachtjes over haar borsten, knabbelde aan haar oorlel. Ik voelde mijn penis binnenin haar slap worden. Mijn sperma lekte uit haar vagina en droop langs haar dijbeen.

Na enige tijd vroeg ze mij: "Zeg Emiel, wat doe jij hier in mijn slaapkamer?"

"Niets, Mams, ik kwam gewoon even bij je kijken!" antwoordde ik.

Ze kwam weer uit haar trance en kon zich niets meer herinneren.

Einde
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners