Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vluggertje - 27413 keer gelezen
Nou heb ik mijn moeder al een paar keer geneukt en meestal gebeurde het gewoon spontaan in een opwelling en maakte we er verder geen woorden aan vuil als we klaar waren.
Nu waren we ons op een regen zondagmiddag aan het vervelen en gingen naar de bioscoop in Belgie.
De film was een half uur bezig en erg saai en was verrassend rustig in de zaal we zaten bovenin en er waren max 30 personen.

Vanuit het niets wreef mijn moeder met haar hand over mijn knie en tergend langzaam ging ze omhoog.Ik wist precies wat ze wilde.En voelde mijn pik opzwellen.Ruw begint ze over mijn bobbel te wrijven.En trekt de rits open."Zullen we naar het toilet gaan"vraag ik."Nee juist hier,lekker spannend"en dat voor een vrouw van 49 jaar.OOOOOoohh wat geil.Haar hand glijdt mijn broek in en wrijft over mijn boxer.Ze probeerde me af te trekken maar had weinig ruimte in mijn broek.Ze kijkt om haar heen maar iedereen zit naar het beeld te staren.Voorzichtig trekt ze mijn broek naar beneden terwijl ze recht voor zich uit kijkt.
Haar koude handen sluiten zich om de schacht en begint zachtjes te trekken.Ik wilde meer terwijl het voorvocht in het handen druppelde."Ik wil je tieten voelen"vraag ik.
"Dat gaat niet,geniet er maar van"fluisterde ze.Ik gooi mijn hoofd naar achter op de stoel en mijn ademhaling gaat zwaar.Ze begint al wat harder te trekken en let goed op dat niemand er iets van merkt.

Ze begint me te plagen door harder en zachter te trekken.Ik hield het niet meer en duw aan haar nek dat ze me moet gaan pijpen."Nou en"" zeg ik.En aan haar geilheid in de ogen te merken vond ze het niet erg.

Moet je mij nou zien dacht ik met de broek op de knieen en mijn bloedeigen moeder die aan mijn pik is aan het zuigen als een beest.Ik voel haar mond om mijn pik sluiten en ze begint zachtjes te blazen en te pijpen.Ze zuigt hem tot aan de balen naar binnen.Mijn vriendin haalt het niet en wat een verschil.Ze herhaald het een paar keren ik laat mijn hand van achter haar nek haar blouse inglijden.En probeer haar Bh los te frunniken tot hij los schiet.
Ze bijt stevig in mijn lul en voel een orgasme op te beginnen zwellen.Ik wrijf over haar bh loze rug en trek mijn handen terug.Ze probeert zich uit te kleden maar dat lukt niet met mijn keiharde pik smakend in haar mond.
Ik voel aan haar borsten die te liggen wiebelen in haar blouse.

Dit was voldoende voor me en voelde dat ik het niet meer kon houden.Ik hield haar hoofd stil en voelde 4 a 5 lagen sperma haar mond inglijden.Ik probeerde met alle macht om me rustig te houden terwijl ik mijn moeder alles zag doorslikken.OOOOh Wat was dit geil.We deden onze kleren rechttrekken en vertrokken voordat de film was afgelopen en zeiden vriendelijk.Tot Ziens.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners