Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor Altijd Bij Tante - 26719 keer gelezen
Mijn gedachte gaan vaak terug naar mijn jonge jaren. Mijn moeder had een zus die niet getrouwd was, ze was een mooie vrouw, iets jonger dan mijn moeder. In die tijd was zij de veertig net gepasseerd, Ze had mooie grote borsten, altijd was ze goed verzorgd, ze rook heerlijk. Haar kleding bestond altijd uit een bloes, een rok, pantys en schoenen met een kleine hak. Haar gezicht stond altijd vrolijk, een beetje opgemaakt maar nooit te veel. Haar lange blonde haren droeg ze altijd in een straat op haar rug. Ik was toen net achttien geworden en wilde heel graag mijn rijbewijs halen, ik werkte toen wel maar had niet genoeg om de lessen te betalen. Mijn tante Arletta woonde toen een heel stuk bij ons vandaan, wat ik heel jammer vond, zij was een vrouw die mijn fantasie al heel vaak op hol had gebracht. Hoe vaak ik mezelf al had afgetrokken met haar in gedachte dat weet ik niet meer.

Wij woonde toen in het zuiden van het land omdat mijn vader daar zijn werk had, mijn tante woonde toen in Noord-Holland. Ze had geen groot inkomen, vertelde mijn ouders altijd, maar wilde graag een aantal nieuwe dingen in huis, op een verjaardag vroeg ze mij of ik zin had om een paar lessen te verdienen. Ik keek haar heel blij aan, ze stelde voor om een aantal klussen bij haar te doen en dan konden we het wel eens worden over het aantal lessen wat ik zou verdienen. Zonder er erg over na te hoeven te denken stemde ik gelijk met haar idee in, ze stelde voor om het komende weekend al te komen om te zien wat er moest gebeuren en of ik het zag zitten. Met een tas, gevuld met wat kleding en gereedschap, stapte ik op de zaterdagmorgen in de trein. De treinreis zou ongeveer twee uur duren, in de trein was altijd wel iets te beleven. Ik vermaakte mij altijd wel in de trein.

Na een lange rit werd ik op het station door tante Arletta opgehaald. Op het perron zag ik haar gelijk staan, ze droeg een mooie gekleurde bloes met een rok die tot halverwege haar bovenbenen kwam. Eroverheen droeg ze een lange jas. Aan haar voeten had ze een paar korte laarzen. Toen ik bij haar was kreeg ik een paar stevige zoenen van haar, ik voelde mijn lul langzaam reageren door het heerlijke parfum die ze op had. In de auto naar haar huis keek ze me iedere keer met een vreemde blik aan. Ze woont net buiten de stad in een vrij staand huis, ik had nooit begrepen dat mijn ouders altijd zeiden dat tante Arletta het vaak moeilijk had omrond te komen met het weinige geld dat ze had. Het huis ziet er heel goed onderhouden uit, overal staan vrij nieuwe spullen. De auto stopt op het pad naast het huis, aan de zijkant van het huis is een garage. In die garage had ik al vaak gespeeld als ik bij haar logeerde.

Lachend lopen wij het huis in, tante Arletta is altijd een heel vrolijke vrouw. Mijn moeder wordt daar wel eens boos om, als er dingen mis gingen dan nog kon Tante Arletta daar luidkeels om lachen. Ik heb het idee dat het een weekend wordt dat anders is dan al die jaren dat ik al in dit mooie grote huis ben wezen logeren. Er zijn boven vier slaapkamers, een badkamer en een trap naar de ruime zolder. De badkamer is pas verbouwd en heeft nu een bad en een douche apart.

Loop je even mee naar boven? Dan zal ik je de kamer laten zien waar je mag slapen, in de kamer waar je altijd sliep is momenteel een grote puinhoop.

Tante Arletta gaat voor mij de trap op, ik loop achter haar aan met mijn tas in mijn handen. Als ik even omhoog kijk kan ik tot halverwege haar bovenbenen kijken, mijn lul groeit bij dit uitzicht tot volledige hardheid in mijn broek. Met mijn hand leg ik hem een beetje naders zodat het niet opvalt als we boven zijn. Ik kijk nog een keer omhoog, tante zet net haar ene been op de volgende tree waardoor ik nog verder onder haar rok kan kijken, even verbeeld ik me dat ik haar slip kan zien. Ik moet snel mijn hoofd wegdraaien want ik voel mijn zaad een uitweg zoeken. Door snel aan minder leuke dingen te denken kan ik het voorkomen dat ik klaar kom in broek.

Lieve gluurder je loopt toch niet onder mijn rok te kijken?

Ik krijg een diepe kleur als tante mij betrapt, hard lachend loopt ze de overloop op. De deur het meest aan de rechterkant is die naar de slaapkamer van Tante, ernaast zijn twee andere deuren die uitkomen op twee kleinere kamers. Daarnaast is de deur naar de nieuwe badkamer. Achter de meest linkse deur sliep ik altijd als ik hier logeerde.

Jij slaapt in deze kamer, je oude kamer moeten we eerst opruimen en wat verbouwen. Deze slaapkamer is nog het netste van de drie. En dan slaap je ook eindelijk eens vlak naast mij.

Liever sliep ik echt naast u.

Die zin mompel ik zachtjes, even heb ik het idee dat tante het hoorde. Lachend kijkt ze mij aan, dan draait ze haar hoofd weg en doet de deur naar de slaapkamer open. Tegen de muur staat een eenpersoonsbed, in de kamer tegen de andere muur is een kleine wastafel. Er staat een redelijk grote linnenkast, het raam geeft uitzicht over de weilanden.

Dit is jou kamer, iedere keer als je mij komt helpen mag je hier slapen, bevalt deze kamer je een beetje?

Heel erg tante, nu ben ik ook heel dicht bij u in de nacht.

Tante Arletta drukt mij een zoen op mijn voorhoofd en loopt dan de kamer uit.

Ik heb met een half uurtje de koffie klaar, kom je dan een kopje drinken met mij beneden?

Ik kom zo naar beneden even mijn spullen opruimen.

Ik hoor tante Arletta met een lach de trap af lopen, mijn blik dwaalt door de kamer. Wat mij net niet was opgevallen, vlak naast de deur de slaapkamer in zit een deur die volgens mij naar de slaapkamer van tante moet gaan. Ik denk dat die wel op slot zal zitten maar toch leg ik mijn hand op de knop. Zonder moeite gaat de knop naar beneden en gaat de deur open. Mijn hart klopt in mijn keel, ik stap door de deur de kamer van tante Arletta binnen. Al die jaren dat ik bij haar kwam, er logeerde, er speelde of gewoon op visite was, nog nooit was ik in haar slaapkamer geweest. Er hangt een heerlijke vrouwelijke geur, er staat een groot tweepersoonsbed tegen de muur met mijn slaapkamer. Ertegen over staat een grote kledingkast, naast de deur naar de gang staat een mooi kapmeubel. Tegenover de muur met de deur is een groot openslaande deur die uitkomt op een balkon.

Ik kijk mijn ogen uit en snuif alle geuren diep in mij op, het genot wat ik had weten weg te stoppen komt weer heel sterk terug. Mijn lul groeit weer langzaam naar volle hardheid, ik mak mijn broek los en haal mijn harde pik eruit. In de hoek staat een mand met allerlei wasgoed. Erbovenop liggen een aantal nylon kousen, ik dacht dat tante altijd een panty droeg maar dat was dus niet zo. Ik neem en paar kousen in mijn hand, eronder ligt een vrij klein slipje, het is een heel mooi met kant afgezet broekje. Ik kan me niet inhouden als ik het broekje langs mijn lul streel. Met grote schokken kom ik klaar in het slipje, grommend laat ik mijn laatste druppels door het kant heen stromen.

Ik schrik van de stem van tante die mij roept dat de koffie klaar is, ik leg het slipje terug in de wasmand, de kousen leg ik zo goed mogelijk zoals ze lagen eroverheen. Met mijn natte lul uit mijn broek ren ik mijn kamer in. Bij de wastafel was ik mijn handen en mijn lul daarna kleed ik mij weer normaal aan. Met een tevreden gevoel loop ik de trap af naar beneden op weg naar de koffie.

Wat moet ik allemaal voor u gaan doen lieve tante?

Niet zoveel hoor jongen, ik vind het gewoon heel fijn als jij hier bij mij bent. Ik vind jou nog steeds het liefste en mooiste neefje wat ik heb. Maar nu je er toch bent wil ik graag dat jij mij helpt met de twee slaapkamers weer in orde te brengen. Er moeten wat nieuwe kasten gemaakt worden, in een van de slaapkamers wil ik een nieuw bed en een buro met veel ruimte voor al mijn leesboeken.

Ik kijk haar aan en luister naar de woorden die als muziek over haar lippen komen.

Verder zou ik het heel lief vinden als je regelmatig het gras zou maaien en de tuin een beetje onkruid vrij wilt houden. Zoals je merkt heb ik allerlei werkjes voor je om je zo vaak en zo veel mogelijk bij mij op bezoek te krijgen.

Lachend kijkt ze mij aan en neemt een grote slok koffie, ze reikt mij een schaal met koekjes aan en neemt er zelf ook een. Als ze het koekje naar haar mond brengt gaat deze in mijn ogen heel erotisch open, heel even streelt haar tong langs het koekje dan breken haar tanden er een stukje vanaf. Met zorg en rust gaan haar kaken op en neer terwijl ze het koekje op eet. Allerlei gedachten vullen mijn hoofd, in mijn broek merk ik dat mijn lul al klaar is voor een nieuwe ronde.

Wat zullen we straks eerst gaan doen? Jij mag het zeggen lieve neef.

Later we dan eerst boven de kamer gaan doen waar een nieuw bureau en boekenkast in moet komen. Het lijkt me heel leuk om voor u een mooie boekenkast te maken.

Na de koffie gaan we naar boven, ik loop nu voor mijn tante de trap op en heb het idee dat ze naar mijn billen kijkt. In de kamer is het een redelijk puinhoop, tante is begonnen met het verwijderen van het tapijt en het behang. De spullen heeft ze in vuilniszakken gedaan maar in de kamer laten staan. Ik pak de zakken en loop ermee de trap af, in de tuin is een groot afdak waar in de zomer de tuinstoelen en dergelijk onder staan. Daar zet ik alle zakken met afval neer, na een aantal malen op en neer gelopen te zijn is de kamer al een heel eind opgeruimd. Samen trekken we de laatste stukken tapijt en behang van de vloer en de muur. Tante werkt net zo hard mee, als ik na een poosje naar haar kijk zie ik dat de bloes een beetje tegen haar lijf geplakt zit van het zweet. De tepels zijn door de stof van de bloes en de bh heel goed te zien, ik blijf naar haar kijken terwijl ik verder ga. De tepels gaan achter de stof een beetje heen en weer. Het gent komt weer heel snel terug in mijn lichaam.

Zullen we even een pauze houden? Ik heb het erg warm.

dat is te zien tante u bent helemaal bezweet, ik heb mijn shirt uit getrokken maar dat kunt u natuurlijk niet doen.

Ze kijkt mij even heel geheimzinnig aan, deze blik zorgt ervoor dat ik mijn lul voel groeien tot volle stijfheid.

Jij weet niet wat ik allemaal wel en niet kan lieve neef. Kom we gaan beneden even iets drinken.

Terwijl Ik de trap af loop verdwijnt tante even in haar slaapkamer, als ze beneden komt heb ik wat te drinken in geschonken voor ons. Ze heeft een andere bloes aangedaan die wat wijder om haar lichaam heen hangt.

Dank je lieve jongen, dat vindt ik heel fijn dat jij iets voor je oude tante hebt ingeschonken.

Voor mij bent u niet oud tante Arletta, u bent nog steeds een heel mooie en lieve vrouw.

Met een heel lieve en tevreden blik kijkt zij mij geheimzinnig aan, na een poosje te hebben gezeten loop ik weer naar boven. Er moet nog een klein beetje behang en vloerbedekking van de muren en vloer af en dat wil ik klaar hebben vanmiddag.

Lieve jongen ik ga even wat te eten halen in de winkel, wil je nog iets speciaals?

Alles wat u mij voorzet eet ik op tante, u kunt heerlijk koken en ik heb altijd genoten ervan.

Lachend pakt ze haar sleutels en een tas en loopt de deur uit, zodra ik boven ben kijk ik door het raam en zie tante Arletta weg rijden. Ik loop de slaapkamer van haar in, de bloes die ze aanhad hangt over een stoel, in de wasmand ligt haar natte bh. Tot mijn schrik ligt het slipje waar ik in klaar ben gekomen bovenop de wasmand. Ik pak het even op en zie dat mijn zaad een beetje verspreid is door het slipje. Ik leg het terug en ga snel verder met het werk in de slaapkamer. Het vlot lekker op een gegeven moment is al de vloerbedeking van de vloer af, als ik net bezig ben met het laatste beetje behang hoor ik achter mij.

Jij hebt er lekker de vaart in lieverd, het gaat er nu naar uitzien dat ik een kamer ga krijgen zoals ik wil.

Ik draai me een halve slag om en zie tante in de deuropening staan, haar handen heeft ze losjes in haar zij gezet en kijkt mij met een paar mooie donkere ogen aan. Haar ogen keken me indringend aan en bezorgde me kriebels in me buik.

Ik wil dit klaar hebben voor het eten tante, dan kan ik vanavond misschien al beginnen met de opbouw van de kamer.

Vanavond doen we niets aan het werken, we gaan straks lakker douchen en dan gaan we op de bank zitten en een beetje praten. Ik wil zoveel van je weten dus maak je maar vast gereed om alles aan je tante te vertellen.

Met een knipoog draait ze zich lachend om en gaat de trap af, ik werk nog een half uurtje door. Alles is van de muur verdwenen, de zakken zijn gevuld die ik nu eerst ook naar beneden breng. In de keuken kom ik tante Arletta tegen die met het eten bezig is, ik krijg een dikke zoen van haar op mijn voorhoofd. Een poosje later ga ik een beetje moe op een stoel in de keuken zitten, ik bekijk mijn tante met een groeiend genot. Wat een lekkere vrouw was het om te zien. Een heerlijke strakke kont in dat rokje, en haar borsten, of beter gezegd joekels die stevig in haar blouse zaten. Als ze zich omdraait went ik snel mijn hoofd van haar af, vanuit de kamer haal ik mijn glas en vul het met koel water.

Krijg ik niets meer te drinken van mijn favoriete neef?

Snel loop ik de kamer weer in en pak het glas van tante Arletta.

Wat wilt u drinken tante?

Doe maar hetzelfde als wat jij hebt knappe jongen.

Ik laat haar glas vollopen met koel water en geef het aan haar, ze is met haar rug tegen het aanrecht aan gaan staan en kijkt mij strak aan. Terwijl ze het glas aanpak strelen haar warme vingers langs mijn vingers. Er kruipt een heerlijk warme gloed door mijn lichaam, tante neemt een grote slok en zet het glas op de keukentafel.

Kom schat we gaan de tafel in de kamer dekken, na het eten en de afwas gaan we lekker douchen en kunnen we een gezellige avond hebben met zijn tweetjes.

Samen dekken we de tafel, na het eten, wat weer zalig was, doen we de afwas. Ik heb altijd bij tante Arletta de afwas gedaan en zij droogde altijd. Verschillende keren voel ik adem vlak langs mijn gezicht gaan. Haar lichaam maakt verschillende keren contact met mijn lichaam, ik voel de warmte van haar door mijn lijf heen glijden. Als alles klaar is gaan we nog even aan de keukentafel zitten. Na wat dingen te hebben bepraat loop ik naar boven, tante loopt achter mij aan. Ik krijg een washand en handdoek van haar, in mijn slapkamer trek ik mijn kleren uit en pak wat toiletspullen uit de tas. Ik loop de gang in en bots bijna tegen tante Arletta aan.

Sorry tante, ik had u niet gezien, ik dacht dat u beneden was.

Lachend kijkt ze mij aan en blijft strak tegen mij aan staan. Dan doet ze een stap terug en laat haar blik over mijn lichaam gaan.

Je ziet er wel heel anders uit dan de laatste keer dat ik je onder de douche heb gezet lieve jongen. Mooie spieren hoor. Ga maar lekker douchen ik kom als jij klaar bent.

Met een harde paal in mijn slip loop ik de badkamer in, normaal thuis doe ik de badkamerdeur altijd op slot, nu laat ik hem los. Misschien komt tante straks wel even kijken, als ik eraan denk voel ik het genot langs mijn ruggengraat strelen. Ik gooi mijn slip op de kruk in de badkamer en kom er achter dat ik geen schone heb meegenomen. Het kan me ook niet zoveel schelen, ik wil dat tante mij naakt ziet en wat ik heb.

Ik stap onder het warme stromende water, er zit een glazendeur tussen de douchecabine en de badkamer. Ik heb mezelf heerlijk gewassen, als ik me sta af te spoelen zie ik dat de deur open gaat. Tante stapt de badkamer in en pakt de vuile was ook mijn slip neemt ze mee. Heel even kijkt ze naar mij door de glazendeur heen. Mijn lul staat nog steeds hard tegen mijn buik aan, tante kijkt mij even strak glimlachend aan. Dan loopt ze met de was de badkamer weer uit. Ik doe de kranen uit, as ik mij heb afgedroogd loop ik met nog steeds heel veel opwinding naar mijn slaapkamer. Tante is nergens te zien, ik hoor haar beneden bezig in de keuken. Ik loop mijn kamer in als ik de deur iets dicht doe zie ik dat de tussendeur open staat. Ik werp even een stiekeme blik in de grote slaapkamer van mijn tante. Op bed zie ik een rok liggen, ernaast ligt een bloese, boven de rok ligt een slip en een bh netjes opgevouwen. Daarnaast ligt een panty, ik kan me niet bedwingen en ruik even aan de kleren, het is allemaal schoon. De wasmand met de slip is nergens meer te zien, die heeft tante waarschijnlijk mee naar beneden genomen.

Terug ik mijn kamer kleed ik mij aan en ga daarna naar beneden, tante is in de kamer naar de felevisie aan het kijken. Er staat nieuws aan, dat is het einige wat tante altijd elke dag even wil zien.

Wil je koffie jongen, ik heb net gezet als je voor ons eens een lekker kopje in schenkt dan kan ik het nieuws even uit kijken.

Ik loop de keiken in, even later kom ik met twee kopjes de kamer in. Tante lacht mij even toe en kijkt dan weer verder naar het niuews. Als het is afgelopen kijkt ze mij even heel lief aan. Ik denk dat ze zeker niet boos is om haar volgespoten slipje, als ze het al gevonden heeft.

Lieve jongen je tante gaat even een douche nemen, je mag wel even televisie kijken of zoiets ik ben met een poosje weer terug.

Ze staat op en geeft mij een zoen op mijn wang dan loopt ze lachend naar boven. Ik blijf in verwarring achter in de kamer. Mijn gedachte vliegt heen en weer, zal ik gaan kijken boven? Zal ik wachten tot ze weer beneden komt? Wat moet ik doen? Daagt tante mij uit? En wil ik dit echt?
Op de televisie is een programma met muziek, er zijn net een paar mooie muziek nummers. Ik vergeet even dat tante boven is en richt mijn aandacht op het beeldscherm.

Is het leuk?

Ik schrijk op als ik de stem van tante achter mij hoor.

Ja tante, het zijn allemaal muzieknummers die ik erg mooi vindt.

Ik draai me om en zie dat tante de kleren aan heeft die ze op het bed had liggen. Ik weet me even geen houding te geven want ze ziet er heel mooi uit. De rok komt net halverwege haar bovenbenen, de bloes staat open tot waar haar borsten beginnen ik kan net de aanzet van haar bh zien. Haar benen zijn gestoken in de panty, deze is van een licht glimmende stof, vlak boven haar voet is een klein werkje te zien. Haar voeten zitten in een schoen met een hogere smalle hak, zo heb ik tante nog nooit gezien...ik ben verliefd

U ziet er heel mooi uit tante.

Dank je jongen, ik wilde er graag een beetje leuk uitzien omdat je vanavond niet kan gaan stappen met je vriendinnen.

Ik kijk haar glimlachend aan, in haar ogen glanst een vreemd lichtje. Ik voel de warme gloed en opwinding langzaam in mij opwellen.

Ga jij voor je tante iets lekkers inschenken jongen?

Wat wilt u drinken lieve tante Arletta?

Doe mij maar een rood wijntje, die staat hier in de kast en de glazen staan ernaast.

Voorzichtig schenk ik het glas vol met de rode wijn, ik drink geen alcohol maar de lucht van bepaalde wijnen vind ik wel heel lekker. Ik zet het glas netjes voor tante op de tafel. Ik kijk over het glas heen, even moet ik zachtjes slikken. Tante is op de bank gaan zitten en het rokje is een stukje omhoog gekropen. Ik kan tot ver over haar mooie boven benen heen kijken. In mijn verbeelding zie ik het slipje. Snel sta ik rechtop en loop met mijn glas naar de keuken. Als ik terug kom heeft tante de televisie uit gedaan en een muziekje opgezet.

Kom maar eens naast je tante zitten jongen, en vertel mij eens wat een jonge vrije jongen op een zaterdagavond allemaal doet

Ik ga naast tante zitten en vertel rustig wat ik op de zatedag meestal doe. Als tante voorover wil buigen om haar glas te pekken legt ze haar hand op mijn bovenbeen. Er gaat een heerlijke warmte door mijn lichaam.

Vind je toch niet erg dat ik mijn hand op je been leg?

Ik kan geen antwoord geven door de opwinding die door mijn lichaam heen raast, haar hand is langzaam een stukje omhoog gekropen terwijl ze weer tegen de leuning aan ging zitten. Ik kan als ze iets voorover buigt heel ver in haar bloes kijken, nu ze weer achterop de bank zit zie ik dat het rokje nog verder omhoog is gekropen.

Vertel mij eens waarom jij vandaag mijn slipje in de wasmand hebt volgespoten met je warme zaad.

Ik kan wel door de grond heen zakken als tante dit vraagt, ze kijkt mij strak aan en laat haar tong even langs haar lippen glijden. Haar hand streelt heel zachtjes over mijn been.

Ik werd heel erg opgewonden van de spullen die u in de wasmand had liggen, ik pakte mijn lul beet en kwam direct klaar toen ik het slpije langs mijn pik liet glijden.

Dus jij vindt het lekker om klaar te komen in mijn slipje? Heb je ook aan de lingerie gesnuffeld die op bed lagen toen jij uit de badkamer kwam?

Ja tante, ik heb daar ook aan geroken en kon mezelf maar net inhouden anders was ik weer in uw slipje klaar gekomen.

Laat tante eens zien wat je allemaal hebt, doe je kleren eens uit voor je tante.

Ik sta op en trek al mijn kleren uit, als ik mijn slip uit trek komt mijn harde pik naar voren. Ik ga rechtop voor tante staan. Langzaam laat zij haar benen uit elkaar glijden, ik kijk tegen een donkere plek aan waar haar benen bij elkaar komen. De donkere panty geeft mij niet meer zicht op haar kutje. Ik heb al en paar maal seks gehad met wat vriendinnen maar dit is heel anders. Ik voel het genot stijgen in mijn lichaam, op mijn blanke eikel komen een paar druppels

Kom eens iets dichterbij met die mooie stijfe pik van je. Mmm hij ziet er wel heel lekker uit zeg. Wat wil je dat je tante doet? Moet ik mijn kleren uit doen? Of ga je mij zo onderspuiten op en over mijn kleren?

Ooo tante dit is lekker ik voel dat ik ga klaar komen oooo dit is heerlijk.

Tante legt haar hand onder mijn wippende lul en streelt er even heel zachtjes over. Met haar duim wrijft ze de druppels vocht over mijn eikel. Dit is teveel voor mij, met een paar grote schokken spuit ik mijn zaad over de hand van tante Arletta. Haar ogen blijven mij strak aan kijken. Ik heb het gevoel dat er geen einde aan komt, met haar vingers blijft ze mijn pik strelen en verwennen. De vriendinnen waar ik al eens seks mee heb gehad kregen het niet voor elkaar om mijn lul stijf te houden, door de strelingen van tante blijft mijn lul hard in haar hand liggen.

Dat was wel heel erg nodig lieve jongen, nu wil ik dat je mij verwent. Ik wil klaarkomen op jou tong mmmm kom lik mijn kutje.

Ik ga op mijn knie tussen haar benen zitten en lik haar benen van de knie tot net aan haar poesje. Als ik met mijn vingers en tong over de strakke panty glijd merk ik dat ze er niets onderaan heeft. Haar lichaam schokt zachtjes onder mijn aanrakingen.

Oh wat heb ik hier naar verlangd. Ik heb gewacht tot je achttien was, maar ik ben al zo lang gek en geil op jouw. Lik me lekker neefje van me.

Ik likte door de panty heen haar kutje en trek de panty dan naar beneden. Ik stop een vinger in haar natte poesje, en mijn tong likt haar klit.

Mmmm ja dat is lekker ooojaa jongen lik je tante mmm. Ja, daar schatje dat is het mmm ik ga ook klaar komen lieve neef op jou tong oooojaaaa.

Tante pakt mijn hoofd strak beet en drukt het krachtig tegen haar kutje aan, ik voel haar vocht mijn mond in lopen, met moeite kan ik haar blijven likken door de hevige bewegingen die ze maakt schuift ze over de hele bank heen. Als ze iets tot rust komt trekt ze mij aan mijn hoofd naar boven, haar lippen vinden die van mij voor een lange zoen. Ik voel haar vingers zich rond mijn harde pik sluiten. Haar lippen laten mijn lippen los.

Oh Schatje, dat was heerlijk. Mag ik je iets bekennen?

Tuurlijk tante

Ik ben verliefd op je. Ik weet het, ik ben je tante en al veertig, maar ik vind je zo'n lieve jongen en zo lekker. Ik hoop dat je vaker langs wilt komen.

Oh tante, ik kom zo vaak langs als u wilt. Ik ben ook verliefd op u. Ik vind u de meest aantrekkelijke vrouw die ik ken, en ik vond het heerlijk om u te likken.

Lieve jongen ik wil je in mij voelen, neuk je tante jongen mmmm.

Moet ik een condoom om tante

Nee dat hoeft niet jongen, ik wil dat je me heerlijk volspuit.

Maar wordt u dan niet zwanger?

Ja dat kan, maar lijkt je dat niet geil. Zou je geen kindje bij je tante willen maken, onze liefdesbaby?

Ja, dat lijkt me echt heel geil

Kom dan in me geile beer

Ik trek haar panty uit en ga weer tussen haar benen zitten, zonder moeite glijd mijn harde pik in haar warme grotje. Tante legt haar benen om mij heen en trekt mij in een keer in haar, ze houdt mij even vast zodat ik niet kan bewegen. Haar kute knijpt zalig in mijn pik, haar ogen stralen genot uit. Ik leg mijn hand op haar bloes, met een paar snelle bewegingen maak ik de knoopjes los en til de borsten uit haar mooie bh. De tepels staan hard op haar heerlijk vleesheuvels, zachtjes streel ik de hele borsten zonder de knopjes aan te raken. Tante ligt te kreunen en knijpt met haar warme grotje stevig in mijn paal. Met mijn duim streel ik het harde knopje tussen haar hete lipjes.

Ooo jongen wat ga je doen? Ooojaaa dit is lekker mmmm ik ga nog een keertje klaarkomen schatje Oojaa ik kommm.

Schokkend komt tante weer klaar haar kutje streelt mijn pik langs de hele lengte. Ik kan me gelukkig inhouden en begin langzaam in haar warme natte grotje heen en weer te schuiven. Tante kijkt mij geil aan en legt haar benen tegen mijn borst aan. Ik voel mijn pik nog verder in haar schuiven.

Dit is lekker tante ooo zover ben ik nog nooit in een kutje geweest, ooojaaa ik ga u neuken en helemaal volspuiten oojaaa.

Met wilde halen neuk ik tante bijna van de bank af. Ze legt haar handen om mijn billen en zorgt ervoor dat ik iets rustiger word. mijn handen rusten op haar billen, langzaam trekt tante mij weer in haar. Ze kijkt me geil aan, met haar donkere vochtige ogen haalt ze alles in mijn lichaam omhoog.

Ik wil dat je me op zn hondjes neukt jongen, dat komt het sperma dieper in mijn kut. Kom stop je pik er weer in, en neuk me zwanger. mmmm

Ik laat mijn stijve pik uit haar grotje schuiven, tante gaat op haar handen en knie voor me op de grond zitten, haar billen steken heerlijk in de lucht. Ik buk me en laat mijn tong door haar heerlijke gleuf glijden. Ik ga achter haar zitten mijn lul verdwijnt tot aan mijn ballen in haar natte kutje. Langzaam neuk ik haar, het poesje knijpt zalig in mijn harde pik. Ik voel mijn genot langzaam naar een hoogtepunt toe werken. Met harde stoten ram ik mijn pik in het kutje van tante.

Oooo tante ik ga zo klaar komen in die heerlijke warme grot van u

Oh ja schat, ooh ik voel je pik dik worden, oh spuit me vol schat, neuk je tante, maak me een kind, neuk me, maak me zwanger. Kom dan schat, kom kom KOM

Mijn handen pakken haar billen stevig beet, schokkend spuit ik mijn zaad krachtig in haar vruchtbare kut

Oh tante, ik spuit je zwanger, hier is mijn zaad, oh wat lekker, oh ik kom

JAAAAA, geef me je vruchtbare zaad, laat me komen, oh spuit, spuit oh neuk me zwanger

Tante schokt onder mij, met haar vingers heeft zij zich ook naar een orgasme gewerkt.

Ik laat me van haar afzakken en ga op het tapijt naast haar liggen, tante zakt door haar knieen en drukt haar lippen op die van mij. Ik krijg een hele warme tongzoen van haar, als onze lippen elkaar loslaten kijk ik in een paar stralende ogen.

Ik hou van u tante

Ik hou ook van jouw schat.

Tante stak haar hand tussen haar benen en voelde mijn zaad uit haar kutje lopen.

Lieverd, je hebt me zo volgespoten, mijn hele kutje loopt over van jouw zaad. Daar moet vast wel n zaadje tussen zitten dat het tot diep in mijn buikje haalt. Ik hoop dat we een liefdesbaby hebben gemaakt.

Ik hoop het ook tante. Zal ik morgen dan maar gelijk aan de babykamer beginnen.

Haha dat is goed geile beer, en tussendoor mag je me heerlijk volspuiten zodat we zeker weten dat ik zwanger wordt. En als je dan toch bezig bent, maak je dan ook een kledingkast voor jouw kleren, want ik wil dat je nooit meer bij me weggaat....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners