Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor Altijd Van Jou - 23528 keer gelezen
Ken je dat gevoel? Dat je bijna zeker weet dat iemand net zo naar jou verlangt als jij naar hem of haar? Je voelt het, je weet het, je merkt het aan alles maar vanwege het feit dat jullie beiden een relatie hebben, het leeftijdsverschil te groot is of jullie collega's of familie zijn, blijft het bij steelse blikken, losse opmerkingen en fantasieŽn. Vreemd eigenlijk, je wil het allebei, niemand heeft er last van maar omdat je weet dat mensen er schande van zouden spreken, blijft het bij fantaseren. Dat, terwijl je heel goed weet dat diezelfde mensen zelf ook fantaseren en misschien hun fantasie zelfs stiekem in praktijk brengen.

Maar waarom vertel ik dit? Heel eenvoudig: Sanne is namelijk niet alleen een stuk jonger dan ik, maar zij heeft ook en relatie met mijn zoon en werkt bij ons in het familiebedrijf. Kortom, alles wat ik zojuist beschreef is op ons van toepassing. Vooral het eerste; het verlangen. In het begin dacht ik nog dat ik het mij verbeeldde. Ik kon mij niet voorstellen dat de mooie, slanke drieŽntwintigjarige jarige vriendin van mijn zoon seksueel in mij geÔnteresseerd zou kunnen zijn. Goed, we kunnen heel goed met elkaar opschieten en soms lijkt het wel of wij elkaars gedachten kunnen lezen zo goed begrijpen wij elkaar, maar verder? En toch gingen wij verder, niet bewust of met een voorop gezet plan maar gewoon omdat het niet anders kon. Ook al zouden wij het anders hebben gewild, het moest zo zijn. De aantrekkingskracht viel niet te negeren en het verlangen was te groot.

Natuurlijk heb ik er tegen gevochten en probeerde ik alle signalen die Sanne uitzond af te doen met het idee dat ik het mij allemaal verbeeldde. Dat het mijn eigen geile fantasieŽn waren die mij dingen lieten zien die er niet waren. Tot het moment dat wij niet langer in staat waren datgene waarvan wij inmiddels wisten dat het onvermijdelijk was, nog langer tegen te houden. Pas veel later, hoorde ik van Sanne dat zij het precies zo voelde.

Het leek een normale zaterdag te worden. Sanne was de avond tevoren gekomen en bij onze zoon Mark blijven slapen zoals wel vaker gebeurde. Omdat Mark een tenniswedstrijd had, was hij vroeg vertrokken en zaten Sanne, mijn vrouw Eva en ik met ons drieŽn aan het ontbijt. Vanwege het schitterende weer, zaten wij op het terras te genieten van ons vrije weekend, het heerlijke zomerweer en het uitgebreide ontbijt. Als ik heel eerlijk ben, zat ik ook stiekem te genieten van Sanne want, net als Eva en ik trouwens, was zij nog in haar nachtkleding gekleed. Voor Eva was dat een dun nachthemd, voor mij een boxer met een t-shirt en Sanne zat aan tafel in een ruimvallend hemd dat haar schouders, armen en hals vrijliet. Soms, als ze even ging verzitten, zag ik even de aanzet van haar stevige cup-b borsten of de afdruk van haar tepels als de stof zich rond haar lichaam spande.
Plotseling ging de telefoon en Eva liep naar binnen om enige tijd later met een bedrukt gezicht terug te komen. Voor ik iets kon vragen, zei ze: 'Mijn moeder. Ze is volledig door haar rug gegaan. Ze heeft spierverslappers gekregen dus het gaat nu wel weer maar ze ligt op bed en kan niks. Ik denk dat er niks anders op zit dan er naar toe te gaan. Nou ja, 't is niet anders.' Sanne en ik vroegen nog of ťťn van ons mee moest maar daar wilde Eva niks van weten en even later was ze vertrokken.'Nou daar zitten we dan' zei ik tegen Sanne. 'Het ziet er naar uit dat we het rijk alleen hebben vandaag.' Ze glimlachte met haar meest vriendelijke glimlach en zei: 'Daar ziet het wel naar uit inderdaad.' Ze leunde achterover, legde haar handen in haar nek waarbij haar hemdje zich om haar lichaam spande en zuchtte: 'Een heerlijke, lome, luie zaterdag, hmm lekker.' Haar borsten tekenden zich zo duidelijk af onder de dunne stof van haar hemdje dat zij net zo goed topless aan tafel had kunnen zitten. Ze had haar ogen gesloten maar opende deze plotseling en keek mij op een merkwaardige manier aan. Ik voelde mij betrapt omdat ik naar haar borsten had zitten kijken en een sterk vermoeden had dat zij dit heel goed wist. Ze keek mij strak aan en er viel een stilte die door mij als nogal pijnlijk werd ervaren. Gelukkig had ik mijn benen onder het tafelblad gestoken want mijn erectie viel niet te maskeren. Ik wilde iets zeggen, maar wist niet wat en net toen ik dacht dat Sanne dat zou doen, stond ze op, draaide zich om en liep naar de geopende terrasdeuren. Ik keek haar na. Naar haar wiegende heupen, haar stakke kontje, haar slanke benen. Vlak voor zij bij de terrasdeuren was, keerde zij zich om, keek mij aan met een bijna droevige blik en vroeg met trillende stem: 'Hoe lang blijven wij nog toneel spelen?' Mijn hart kromp samen en ik voelde een kille rilling door mijn lichaam lopen maar mijn pik werd nog harder dan die al was. Zonder nog iets te zeggen, liep zij de woonkamer in en ik stond op. Niet bewust, maar alsof iemand mij in de kraag pakte en van mijn stoel trok. Ik had de regie over het gebeuren en mijn lichaam verloren en werd gestuurd door het onvermijdelijke Dat mijn keiharde leuter duidelijk te zien moest zijn in mijn dunne boxer, was van ondergeschikt belang en ik liep de kamer in waar Sanne naast de grote eettafel stond. Zwijgend stonden wij tegenover elkaar. Ik bij de terrasdeuren en Sanne, zo'n drie meter verder bij de eettafel. Geen spoor van dramatiek of aarzeling toen Sanne de zoom van haar hemdje beetpakte en die met een ruk over haar hoofd trok. Direct daarna, stroopte zij haar slipje van haar kont, schopte die van haar af en keek mij aan.

Daar stond ze, de vriendin van mijn zoon en mijn fantasie die nu geen fantasie meer was. Slank, met schitterend gevormde, stevige tieten waarvan de tepels keihard vooruit stonden. Haar knappe gezicht omlijst door lang, krullend en donkerblond haar maar dat lichaam...
Platte buik, geschoren venusheuvel en lange, slanke benen. De natte droom van iedere man en zeker van mannen van eenenvijftig. Ze keek mij strak aan en zette, tot mijn verbazing, een voet op de eettafel waardoor haar kale kutje zich, duidelijk zichtbaar voor mij, opende. Mijn adem stokte in mijn keel toen ik naar haar malse schaamlippen keek en zag hoe Sanne een vinger op haar clitje legde. Ik deed een stap in haar richting maar Sanne zei: 'Nee, eerst kijken. Ik wil dat jij naar mij kijkt. Naar mijn lichaam, mijn tieten, mijn kutje.' Zonder haar blik van mij af te wenden, begon Sanne zich met de vingers van haar rechterhand te vingeren terwijl zij met de andere hand haar linkerborst kneedde. 'Dit wil je toch?' vroeg ze en bleef mij aankijken. Ik knikte, niet in staat iets te zeggen. 'Je wil toch mijn naakte lijf zien? Mijn tieten, mijn kale kutje en je dikke pik in mijn holletje stoppen om mij vol te pompen met je zaad?' Weer knikte ik. 'Ik wist het wel' hijgde Sanne.
'Ik heb je wel zien kijken. Wij zijn gelijke zielen, jij en ik, ik voelde het gewoon. Jij toch ook?'
Nog steeds was ik niet in staat om te praten. 'Ik wil je pik zien' kreunde Sanne en ik wist niet hoe snel ik uit mijn boxer moest stappen. Mijn t-shirt volgde onmiddellijk en met een keiharde, rechtopstaande leuter, keek ik poedelnaakt naar de verrichtingen van de drieŽntwintigjarige vriendin van mijn zoon. 'Hm, wat een heerlijke paal' hoorde ik Sanne ademen. Automatisch zocht, en vond, mijn hand mijn stijve pik en langzaam begon ik te trekken. 'Niet te snel' hijgde Sanne meteen. 'Ik wil je zaad in mijn kutje.' Ondertussen vingerde zij zichzelf steeds sneller en molk haar linkertiet of zij die van haar lichaam wilde rukken. De geur van haar kutje drong mijn neusgaten binnen en ik zag haar kutvocht over haar vingers op de parketvloer druipen. Steeds sneller gingen de vingers van Sanne in haar kutje heen en weer tot zij plotseling een luide kreet slaakte. 'OOOoo, hmmmm. Ik koooooooommmm.'

Haar platte buik ging hijgend op en neer toen zij haar voet weer naast de andere op de grond zette, twee handen op de tafel zette en haar kont naar achteren duwde. Over haar schouder keek zij mij aan en terwijl zij met haar hand naar achteren reikte om met twee vingers haar schaamlippen te openen, zei ze: 'Neem me, neuk me zoals je aldoor al hebt gewild.' Ik werd gek en duizelig van geilheid en liep met kloppend lid op mijn schoondochter af. Ik pakte haar smalle heupen en bracht mijn dikke fallus voor haar kutje. 'Jaaaa' kreunde Sanne. 'Neuk me, misbruik me, hard en diep, ooo.'
Zonder te aarzelen, ramde ik mijn pik werkelijk in haar schede die strakker was dan ik had verwacht. Sanne hapte naar adem en hijgde: 'Zo groot, zo dik, zo lekkerrr, hmmmmmmmm.'
Met diepe, harde stoten begon ik het jonge kutje van Sanne te palen. Haar kletsnatte schaamlippen omsloten mijn pik als een handschoen en haar nauwe tunneltje trok pulserend rond mijn harde staaf.
'Ik ga je neuken, keihard neuken', gromde ik waarop Sanne reageerde door te zeggen. 'Jaaaa, hmm
spuit mijn kutje vol met zaad. Kom met je dikke pik en neuk me, neuk je schoondochter lieve schoonpa. Oh mijn God wat lekker.' Als een idioot pompte ik in de heerlijke flamoes van Sanne en het duurde niet al te lang toen de eerste tekenen van een ongelofelijke zaadlozing zich aan dienden.
'Ik ga komen' kreunde ik. 'Ik ga spuiten...ooo neem mijn zaad...teef, slet, hoer.'
Sanne liet zich niet onbetuigd en duwde en wrikte haar kutje rond mijn stotende pik, 'Ik ga komen' riep ze. 'Spuit me vol, geef me je zaad toe dan, toe dan...aaaaaaaaaahhhhhh.'
Mijn orgasme was langdurig en volledig. Omdat het samenviel met het ongelooflijk heftige orgasme van Sanne, was het extra geil. Mijn zaadlozing was meer dan alleen het lossen van mijn sperma. Het was klaarkomen, thuiskomen en ultiem genieten tegelijk. Niet allen mijn lichaam had een orgasme, maar ook mijn geest. Grote, dikke stralen sperma vulden het hete kutje van Sanne. Een oneindige witte stroom, heet zaad dat uit haar kutje droop toen ik mij zwaar ademend terug trok.

Vrijwel direct, draaide Sanne zich om en ging met haar kont op de eettafel zitten. Ze hijgde nog hevig toen zij haar hakken op de tafelrand zette, haar dijen spreidde en met haar wijsvinger wat zaad uit haar druipende kutje wegveegde. Ze bracht de vinger naar haar mond, stak haar tong uit en likte mijn zaad met een verheerlijkt gezicht van het topje van haar vinger. Ik stortte mij op haar en zoog een halve tiet in mijn wijd opengesperde mond naar binnen. Ik hoorde haar een geluid maken dat het midden hield tussen lachen en kreunen. 'Ohw, jaa, lekker' kreunde Sanne en ik begin nog harder te zuigen tot ik de dwingende handen van Sanne op mijn hoofd voelde die mij naar beneden drukten. Ik begreep de bedoeling en boog voorover om het kletsnatte poesje van van mijn lieve schoondochter te likken. Haar roze, jonge kutje stond wijd open en haar clitje glinsterde vochtig in het binnenvallende zonlicht. De gekartelde schaamlippen trilden lichtjes toen ik twee vingers naar binnen stak en het puntje van mijn tong het clitje van Sanne beroerde. Een lange kreet verliet haar keel. Ooooooaaaaaaaaaahmmmmmmm, jaaaa, lik mijn kutje. Ja, lekker.'
Mijn soppende vingers dropen van het kutvocht van Sanne en mijn tong flitste lang haar genotsknopje. Als een waanzinnige likte, kuste en dronk ik het zalige, jonge, malse kutje van Sanne die haar gleufje enthousiast wijd open sperde voor mij. Zonder enige vooraankondiging begon het lichaam van Sanne te schokken en kwam ze hortend en stotend op een ongelofelijke manier klaar.

Nadat zij weer enigszins was bijgekomen, stapte Sanne van de tafel. Ze zei niets en stak alleen haar hand uit die ik beetpakte. Zij trok mij naar zich toe en drukte haar lippen op de mijne. Haar woest cirkelende tong, haar tepels die in mijn borstkas drukten en de geur van haar lichaam, lieten mij niet onberoerd en mijn pik meldde zich trillend en schokkend voor de dienst. Met mijn stijve leuter tussen onze naakte lichamen ingeklemd, zoenden wij elkaar minuten lang tot Sanne haar hand naar mijn pik liet afdalen en haar mond losmaakte van de mijne. Met haar hand rond mijn pik liep zij naar de bank. 'Ga zitten' zei en ik deed wat zij vroeg. Met mijn stijve pik naar het plafond wijzend
zat ik op de bank. 'Als wij hier voortaan zitten, keurig aangekleed en samen met Eva en Mark, weten alleen wij wat er op deze bank is gebeurd' zei ze en keek mij met een geile blik aan. Ik dacht dat ik ter plekke zou ejaculeren maar dat gebeurde niet. Sanne zette haar rechtervoet naast mijn linkerdijbeen en haar linkervoet naast mijn rechterdijbeen. Langzaam zakte zij door de hurken. Ik pakte mijn pik en wilde deze voor haar schaamlippen brengen maar Sanne had een ander plan. 'In mijn kontje' zei ze zacht. 'Ik wil dat je in mijn kontje klaarkomt.' Millimeter voor millimeter liet Sanne zich over mijn paal zakken die te groot leek voor haar strakke kontje. Ze bleef mij daarbij onafgebroken in de ogen kijken en beet op haar onderlip. Ik durfde niet te bewegen en liet het initiatief an Sanne die steeds verder zakte tot ik aan mijn ballen in haar darmen zat. Langzaam begon zij te bewegen en boog voorover. Haar harde tieten lonkten uitdagend en ik legde mijn handen erop en begon ze te kneden. Voorzichtig voerde Sanne het tempo op en ging steeds sneller langs mijn paal op en neer. Ze was zo strak, zo jong, zo geil zo ontzettend lekker dat mijn bloed suisde in mijn oren. Alsof haar kontje een stofzuiger was, zoog het mijn pik vacuŁm en ik voelde een sensationele geilheid door mijn aderen razen. Sanne, hijgde, pufte en kreunde ondertussen als een karrenpaard en het enige waar ik aan kon denken was het onbeschrijfelijk lekkere gevoel dat haar warme kontje mij bood. Onze bewegingen werden steeds wilder en gingen steeds sneller tot wij in een gezamenlijk crescendo tot een hoogtepunt kwamen. Met kracht spoot ik mijn sperma in het kontje van mijn schoondochter die huilde van genot en slap in mijn armen viel nadat zij was klaargekomen.

Nadat wij weer een beetje op adem waren, ging Sanne op haar knieŽn voor de bank zitten en likte en zoog mijn pik zorgvuldig schoon. We douchten samen waarbij wij elkaar zoenden en betastten.
Naakt lagen wij urenlang op bed ineen gestrengeld en streelden en zoenden elkaar of ons leven ervan af hing. Toen Sanne 's avonds allang weer thuis was, kreeg ik een e-mail van haar met attachment. Ik opende het bestand en zag een volledig naakte Sanne die met gespreide en opgetrokken benen haar kutje wijd open hield. Onder de foto stond: 'Voor altijd van jou.'
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners