Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vrij Van School - 15882 keer gelezen
Ik zat in de 5e klas van het VWO en het kwam nogal eens voor dat we spontaan een lesuur vrij kregen. Ook nu was het weer het geval. Totaal had ik nu 2 uur vrij tot de volgende les en ik moest die 2 uur dus door zien te brengen. Het was prachtig weer en de dames en meisjes liepen er dan ook lekker kort gekleed bij. Ik had de hele dag al een geile bui en probeerde mijn zinnen zo te verzetten, dat ik de komende 2 uur aan mijn trekken kon komen. Er waren wel meisjes van mijn klas die bereidwillig waren om sex te hebben, maar dan moest het goed afgesproken worden en alles moest in orde zijn om zich te laten neuken. Dat kwam nu dus niet goed uit. Gelukkig had ik nog een adresje waar ik - weliswaar tegen betaling - terecht kon. Ik belde het tel.nr. en kreeg Esther aan de lijn. Ik vroeg of ze een uurtje vrij voor me had en zo ja dat ik binnen een kwartier bij haar kon zijn. Het was geen probleem en dus toog ik naar mijn adres om daar een heerlijk geil uurtje door te brengen.Na aangebeld te hebben deed ze open en wat ik zag bij binnenkomst deed mijn pik gelijk in de hoogste stand verrijzen. Het was een al wat oudere vrouw, maar eentje die er mocht zijn. Ze droeg kleding, waarvan ze wist dat ik daar geil van werd. Hoge hakken, waarin haar slanke benen prachtig werden gevormd, zwarte nylon kousen met daarover heen een kort rokje dat tot boven de knie reikte. Haar blouse was doorschijnend en de BH die ze droeg zorgde ervoor dat haar tieten mooi recht vooruit stonden. Ze begroette me met een warme kus op mijn mond en vroeg me binnen te komen.

In de kamer die smaakvol was ingericht, ging ik in een makkelijke stoel zitten. Ze vroeg wat ik wilde drinken en schonk het bestelde in. Zelf nam ze ook een lekker drankje en ze ging op de bank tegenover mij zitten. Terwijl we aan het praten waren, zag ze wel dat ik mijn blik niet van haar dijen af kon houden en ze maakte me steeds geiler door heel sneaky haar rok lagzaam omhoog te trekken en met haar benen over elkaar te gaan zitten. Hierdoor kreeg ik steeds meer van haar volle dijen te zien en op het laatst keek ik tegen haar witte doorschijnende slip aan. Ze bemerkte dat ik mijn blik daar niet meer vanaf hield en ging iets onderuit wijdbeens op de bank zitten. Ik zag een prachtige behaarde kut die niet alleen mijn pik strak in mijn broek deed knellen, maar ook haar kutje was glinsterend nat. De plek in haar slip verraadde dan ook dat ze zich behoorlijk had voorverwarmd voordat ik kwam.

Ik dronk snel mijn drankje op en ging naast haar op de bank zitten. Ik denk dat je het wel prettig vindt dat ik je kom verwennen. Ze keek me met wellustige ogen aan en legde haar hand op mijn bovenbeen en begon heerlijk te wrijven naar mijn stuurknuppel toe. Ik werd helemaal gek van dat wijf en was niet van plan me in te houden. Ik stak mijn hand onder haar rok en voelde haar natte kut door haar slipje heen. ,,Zal ik je van die strakke broek afhelpen?" vroeg ze. Ik zei niks maar liet haar haar gang gaan. Ze knoopte m'n broek los en trok in een keer m'n boven- en onderbroek naar beneden. Lange Jaap sprong als een katapult uit m'n broek en met twee handen omvatte ze m'n pik en begon die gelijk naar haar mond te brengen. Ik gaf haar een duwtje om te laten merken dat ze voor me moest gaan staan. Ze deed het gewillig en ik trok in een keer haar slip naar beneden. Tegelijk schoot ik met mijn hand naar haar harige kut en duwde er twee vingers in. Makkelijker dan bij haar had ik het nog niet meegemaakt. Door haar grote hoeveelheid kutvocht dat ze liet lopen, vlogen mijn vingers in haar heerlijke diepe grot.Ik was zo geil dat ik haar rok naar beneden trok en daarbij de rits kapot trok. Ze zei er niets van want ze wist wel hoe ik in elkaar stak. Ze stapte uit haar rok en terwijl ik met mijn vingers haar kut beroerde ging mijn mond met volle overgave over haar bos schaamhaar te keer. ,,Doe je blouse en BH uit", commandeerde ik haar. Ze deed wat haar gevraagd (bevolen) werd en in een mum van tijd stond ze met dat geile lichaam voor me. Haar kousen en hoge hakken had ze nog aan en ze wist dat ze die niet uit moest doen, want geiler dan zo had ik ze nog niet meegemaakt. ,,Benen wijd en voorover hangen met je mond naar m'n lul, slet." Ze reageerde onmiddellijk en terwijl ik haar kittelaar en schaamlippen masseerde, begon ze aan mijn genotstaaf te likken.

Na een tijdje zo bezig te zijn geweest, pakte ik met mijn andere hand onder haar kut door haar kontgaatje. Ze wist wat er ging komen en ging wat door de knieen om mij meer ruimte te geven haar anus goed te beroeren en soepel te maken voor een diepe penetratie later. Inmiddels was ik met drie vingers in haar kut bezig en met mijn duim beroerde ik haar kittelaar. Ik behandelde haar echt als een hoer, per slot van rekening moet ik haar betalen, en bij alles wat ik wilde gaf ik haar dwingend opdracht te doen wat ik wilde. Ook wist ik dat ik haar opdrachten gaf die zij fijn vond, waardoor ik ook steeds geiler werd. Na een tijd heerlijk gevingerd te hebben, gaf ik ze opdracht om te gaan staan. Ik ging ook rechtop staan, deed mijn T-shirt uit en stond ook helemaal naakt voor haar. Mijn stijve pik reikte tot mijn navel en bij elke aanraking van haar zachte hand over mijn eikel moest ik me inhouden om het sperma niet voluit in de kamer te spuiten.

,,Je gaat nu tegen mijn rug staan en pak m'n pik goed beet. Je tieten hard tegen mijn rug en je kuthaar druk je heel stevig tegen mijn billen. Je pak m'n pik in je hand en je begint me nu heerlijk af te trekken." Ze deed onmiddellijk wat ik haar vroeg. Ik deed mijn handen naar achteren en drukte haar zo stevig mogelijk tegen mij aan. ,,Kom op, slet die je bent, niet alleen trekken, maar vertel me ook eens wat je zoal meemaak als je aan het neuken ben met anderen." Ze begon me verhalen te vertellen van andere neukbeurten hoe ze gevingerd, gelikt, geneukt en vernederd werd. Ze wist dat me dat opwond. Of ze de verhalden uit haar duim zoog of dat ze echt waar gebeurd waren, deed er voor mij niet toe. Ik werd er bloedgeil van en mijn ademhaling werd steeds heftiger en onregelmatiger. Ze wist dat ik op het punt stond klaar te komen. ,,Wil je in mijn kutje spuiten, of zal ik het opvangen met mijn hand of in mijn mond?" vroeg ze. ,,Dat maakt mij geen reet uit, vuile kuthoer, als ik m'n sperma maar kwijt ben. Je moet zelf maar weten hoe je het op wilt vangen of dat ik het op je parketvloer spuit of recht vooruit de kamer in."Ze pakte m'n ballen beet en merkte dat die keihard waren. Het duurde niet lang meer of ik ging naar het hoogtepunt toe. Ze draaide me om en ging op haar knieen zitten. Snel deed ze mijn stijve lul in haar mond en begon, naast het trekken, over m'n eikel te likken en ze liet er behoorlijk wat spuug over heen lopen. Gek werd ik ervan en met een wilde kreet gaf ik haar aan dat het sperma haar mond in kwam. Ze hield met twee handen mijn pik in haar mond en sloot haar lippen strak om mijn eikel. Bij de eerste brul spoot ik een grote hoeveelheid in haar mond en ze ving het keurig op om het direct tegen haar wang te houden. Ze was blijkbaar van plan om alles in haar mond te houden. Of dat lukte wist ik niet, want ik bleef klaar komen en na vijf behoorlijke scheuten en even zovele malen gegild te hebben, had ze alles nog in haar mond. Ze likte daarna nog even mijn eikel schoon en ging rechtop staan. Haar rode, wilde ogen gaven wel aan dat het wat haar betrof nog niet voorbij was. Ze gaf me een zoen vol op m'n mond en drukte tegelijk wat sperma bij mij naar binnen. Een heerlijk gevoel maakte zich van mij meester en ik slikte m'n eigen sperma in een keer door. Ze deed hetzelfde en we gingen ons even een beetje opknappen.

Hierna zaten we nog even op de bank na te praten, maar onder het praten pakte ze m'n hand en bracht die naar haar nog steeds natte kut. Je hebt me nu wel als een slet behandeld en je bent goed klaar gekomen, maar ik heb ook een gevoel en dus is het nu tijd om mijn geil naar buiten te werken. Ik begon aan haar heerlijke lichaam te zitten en binen een mum van tijd had ik haar tepels in mijn handen. Keihard als ze waren, kon ik ze lekker vast pakken en heerlijk heen en weer draaien. Tussendoor nam ik ze in mijn mond en kon ik ze goed nat spugen. Terwijl ze onderuit was gaan zitten kon ik met drie vingers haar kut van binnen beroeren. Zelf deed ze met een hand mijn lul weer stijgeren en begon ze het velletje net even over m'n eikel heen en weer te trekken en met de andere hand had ze haar kittelaar te pakken. In een rustig tempo gingen haar vingers over haar klitje, waardoor ik langzaam met mijn vingers dieper in haar kut kon komen. Haar schaamlippen werden steeds vochtiger en bij elke intrekkende beweging spande haar lipjes zich om mijn vingers. Het sap droop uit haar kut over mijn vingers en het werd nog geiler toen ze ook mijn hoofd begon te beroeren. Uiteindelijk na achter mijn oren gelikt te hebben, vond ze m'n lippen en raakte we verzeild in een heerlijke tongzoen.

,,Kom", zei ze na een ogenblik, ,,je paal is hard genoeg om er overheen te glijden. Ga goed op de bank zitten en trek mijn schaamlippen iets uit elkaar, dan zal ik je berijden. We gaan net zo lang door tot we samen klaar komen en ik je sperma tegen mijn baarmoeder aan voel komen. Als het dan allemaal langs je knuppel naar beneden op je dijen terecht komt ben ik pas tevreden."Haar schaamlippen hoefde helemaal niet uit elkaar getrokken te worden. Ze was zo soepel en nat, dat m'n geile lul, die natuurlijk ook glad was van al het vocht dat ik kwijt was geraakt, in een keer volledig haar kut binnen schoof. Ze zat - met haar rug naar me toe - gelijk goed op m'n schoot en ik kon haar tieten en tepels goed beet pakken. Haar tepels waren enorm hard en nu was zij degeen die opdrachten gaf. ,,Draai m'n tepels tot ze rood zien en ik wil goed voelen dat je daarmee bezig bent." Ik deed natuurlijk wat ze vroeg en ze zat als een volleerde amazone op mijn pik te rijden. Terwijl ze zo bezig was had ze haar hand over haar kittelaar en deed er alles aan om zoveel mogelijk geil te produceren. Het moest een zeiknatte boel worden. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest moesten we op gaan staan en ik moest wel zorgen dat m'n stijve lul in haar kut bleef. Ze bleef voorover staan, waardoor ik geen moeite had haar te blijven penetreren. Ze ging met haar handen op de salontafel staan, waardoor haar kont compleet vrij kwam. ,,Laat m'n tepels met rust en ga met je ene hand m'n kond rood slaan en met de vingers van je andere hand diep in m'n kont."

Ik spuuge wat op haar bilspleet en begon met m'n middelvinger langzam te wrijven en haar kontgaatje te beroeren. Het duurde niet lang of ik zat er al in. Het was niet voor het eerst dat ik haar op die manier penetreerde. Ze stond heerlijk wijdbeens om mijn lul goed de ruimte te geven diep in haar kut te komen. Volgens mij kon haar kut niet natter en mijn pik niet stijver worden. Het tempo werd opgevoerd en inmiddels zat ik ook met 3 vingers in haar reet te peuren. Hoe grover het werd - ook in het taalgebruik gebeurde dat - des te heftiger werden de bewegingen en het kon niet lang meer duren of we zouden beiden klaar komen.

,,Haal je lul uit m'n kut en douw hem in mijn reet, dan stop ik mijn vingers in mijn kut en voel ik je sperma in m'n darmen komen en kan ik spuitend klaar komen. Hou je hand er dan onder, dan kan je ook nog wat opvangen." Ik haalde m'n lul uit haar natte neukspleet en drong heel soepel haar kont in. Mijn lul was keihard en haar kont was soepel door mijn voorbewerking. Ze schoof drie vingers in haar kut en begon als een wilde tekeer te gaan. Al schreeuwend begon ze naar het eind toe te werken. ,,Ik heb m'n G-plek te pakken en dan duurt het niet lang meer of ik kom klaar. Houd je hand tussen mijn dijen net onder mijn kut, dan kan je het heerlijke, goddelijke vocht ook opvangen. Hoe gaat het met jou sperma? Ik wil het tegelijk in mijn reet voelen als ik kom." Ik vertelde haar dat het niet lang meer zou duren en dat ik m'n tanden in haar nek zou zetten als ik klaar ging komen.Ze ging als een beest te keer en het was goed dat het een stevige salontafel was, anders hadden we er doorheen gegaan. Ik bracht mijn mond naar nek en moest alle moeite doen om mijn pik in haar kont te houden, zo wild ging ze tekeer. ,,Ik ga aftellen tot 5 en dan spuit ik je helemaal onder," zei ik tegen haar. Voor dat ik echter bij het eind was hoorde ik haar hevig gillen en haar lichaam schokte als een gek. Bij de tweede scheut voelde ik al geil tegen mijn hand spuiten en kon ik het ook niet meer houden. Met een enorme brul spoot ik mijn sperma in haar darmen en onze geilheid werd ineen geklonken toen we gelijktijdig onze laatste stoot geil eruit persten.

We zegen neer op de bank en nadat we na een tijdje op adem waren gekomen, gaven we elkaar een heerlijke tongzoen. ,,Kom," zei ze, ,,ik heb nog een laatste toetje voor je." Ze trok me mee naar de badkamer en zei me dat ik op het toilet moest gaan zitten. Ik begreep wel wat er ging komen. Ze ging op mijn schoot zitten en terwijl ze mijn hand pakte en tegen haar plakkerige, natte, behaarde kut hield voelde ik de eerste druppels urine al komen. Na een paar seconden liet ze de heerlijke goddelijke stroom tegen m'n hand en over m'n lul lopen. Dit was zo geil, dat ik in een mum van tijd weer een stijve lul had. Heel even raakte ik haar schaamlippen aan, maar nadat ze klaar was met pissen ging mijn lul ook weer in de ruststand. ,,Zo, en vertel me nu maar eens waarom je naar mij bent gekomen en niet op school zit." ,,Wel, lieve moeder, er was weer eens een les uitgevallen en ik liep eigenlijk met m'n ziel onder m'n armen. Ik liep te denken om naar huis te gaan en toen kwam ik op het idee om je weer eens als hoer te gebruiken. Ik hoop niet dat je het erg vond." Mijn moeder keek me eens aan en schudde duidelijk neen met haar hoofd. ,,Je bent hier altijd welkom, lieverd," zei ze ,,in welke hoedanigheid ook." Een volgende keer zal ik vertellen hoe het zo gekomen is tussen mijn moeder en mij.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners