Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vrije Familie 1 - 18993 keer gelezen
Mijn naam is Patrick, ik ben 16 jaar en kom uit een vrije familie. Mijn ouders, Peter en Margriet zijn echte sexliefhebbers en zijn al vroeg begonnen. Ze waren beide 19 toen Margriet zwanger bleek van mijn zus Chantal. Chantal is nu zelf 19 en ook geen maagd meer. Behalve wij tweeen hebben we in ons gezin nog een tweeling van 14: Kathy en Floris.

Mijn ouders zijn naturisten, dus bloot is in ons gezin geen enkel probleem, Alle vakanties gingen we naar Frankrijk of Kroatie naar kampeerterreinen waar we de hele vakantie bloot liepen.

Sinds een half jaar zijn we verhuisd naar het huis van mijn grootouders: een groot oud huis met een hele mooie tuin inclusief zwembad. Mijn grootouders zijn verhuisd naar een appartement, waar ze alle gelijkvloers hebben. (Overigens zijn ze nog fit genoeg voor van alles). Ik heb een prima relatie met mijn grootouders; met name mijn opa heeft dezelfde hobby als ik: allerlei technische snufjes met computers. Een paar weken na de verhuizing, toen alles een beetje op zijn plaats stond nam hij me apart en zei, dat hij een verrassing voor me had, waar ik niet met anderen over mocht praten.

Ik werd hartstikke nieuwsgierig, maar het bleef aanvankelijk bij die ene mededeling. Steeds als ik er naar vroeg, was zijn antwoord: “Dat komt als ik denk dat jij er aan toe bent!” Dit maakte me zo mogelijk nog nieuwsgieriger.

Op een volstrekt onverwacht moment – ik had een dag door de week vrij van school - kwam opa langs. “Gut Patrick, niet naar school?” Ik legde opa uit dat er een lerarenvergadering was, waardoor de leerlingen een dag vrij hadden. “Dat komt dan mooi uit,“ was opa’s antwoord, “dan zal ik je eens wat laten zien!”Om een lang verhaal kort te maken: opa liet me een snoertje zien dat in mijn klerenkast uitkwam, waar ik de betekenis niet van kende. Ik had het wel zien hangen, maar er verder geen aandacht aan geschonken. Er zat geen stekker aan, dus het kon van alles zijn. Opa echter wist wel wat voor snoertje het was; het bleek zelfs veel langer dan het loshangende stukje. Hij trok het loze stuk wat kennelijk achter de kastwand zat naar buiten tot het niet verder ging. Hij bracht het snoertje naar mijn PC, die in die hoek van de kamer stond. Opa had een tang met een ethernet stekkertje bij zich en bevestigde het.

“En sluit nu maar aan je PC aan, jongen”. Ik deed trouw wat hij vroeg maar had geen idee, wat ik verwachten kon. Ik deed mijn PC aan en er verscheen een bericht “onbekend apparaat aangesloten”. “Laat mij maar even” zei opa en schoof achter mijn PC. Hij veranderde wat instellingen en voordat ik wist wat hij gedaan had verscheen er een camerabeeld op mijn beeldscherm! Ik keek en het was de slaapkamer van mijn ouders!! “Ja jongen, opa en oma vonden het destijds leuk om onze activiteiten op film vast te leggen en daarom hadden we deze verbinding gemaakt”. “Maar kun je die camera in de slaapkamer dan niet zien?” was mijn eerste reactie. “Nee jongen, die heb ik vakkundig weggewerkt”. Ik dacht er het mijne van. Samen met opa gingen we naar de slaapkamer van mijn ouders en opa liet me de hele constructie zien. Inderdaad zeer vakkundig weggewerkt. Met een “veel plezier ermee!” vertrok opa weer en liet mij verbouwereerd achter met mijn nieuwe speeltje.

Nog diezelfde avond wilde ik het uitproberen. Ik was naar boven gegaan met de mededeling dat ik veel huiswerk had. Toen dat af was, waren er een aantal sexsites, maar die vond ik niet echt spannend. Rond een uur of elf hoorde ik mijn ouders naar bed gaan. Opgewonden zocht ik het camera-programma en stelde alles in. Eerlijk gezegd viel het tegen. Hun uitkleed partij was voor mij niet nieuw, want ze deden nooit moeilijk over naaktheid en toen ze – naakt – het bed in schoven trokken ze de dekens over zich heen en gingen slapen.

Dit herhaalde zich een paar keer en de lol van mijn nieuwe speeltje was er gauw af. Ik liet het verder voor wat het was.

Op een tijdstip dat ik het niet verwachtte was het toch anders! Ik had al geslapen en was nog even naar de badkamer geweest, toen ik verhitte geluiden hoorde komen uit de slaapkamer van mijn ouders. Toch maar even de camera bekijken. Ja toen was het wel raak! Mijn moeder lag naakt op het bed met haar benen wijd en mijn vader lag tussen haar benen haar kutje te likken! Aan haar bewegingen te zien, was ze erg opgewonden. Toen ik goed keek bleek ze met de polsen aan de spijlen van het bed vastgebonden te zijn en met de enkels ook. Ze kon zich nauwelijks verroeren terwijl ze aan alle kanten opgewarmd werd door mijn vader.

Dit gezicht vond ik wel erg geil en mijn pik stond recht over end! Terwijl mijn moeder onder de strelingen van mijn vader steeds heftiger begon te kreunen en te bewegen, kon ik niet langer meer van mijn pik afblijven.

Ik begon wild te rukken. Mijn moeder stond op het punt klaar te komen en ik zag mijn vader zijn pik boven haar gezicht afrukken.

Volgens mij kwamen we met zijn drieen gelijktijdig klaar! Het was een hele klus om al het sperma van mijn toetsenbord af te krijgen.

En dan te weten dat dit nog maar het begin was!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners