Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vroeger 11 - 13133 keer gelezen
Vroeger 11

Door Maarten - nudisten@gmail.com

In het vorige deel ervoer ik een sensatie die ik nog niet eerder had mogen beleven. Ik voelde namelijk dat ik een bepaalde macht had over mijn moeder. In het pashokje was het allemaal heel spannend. Ik vingerde mijn moeder, zij gaf mij een tongzoen en terwijl ik mijn zaad in haar bilspleet schoot, kwam mijn moeder klaar met mijn vingers in haar muts. Daarna beleefde ik een sensationele gebeurtenis in de slaapkamer van mijn ouders. Terwijl mijn moeder liet blijken niet genoeg aan mijn vader te hebben en verdrietig tegen mij aanleunde, gleed mijn hand tussen haar jurkje en blote zij. Wat daar op volgde was een verbeterde versie van de belevenis in het pashokje. Maar dat niet alleen, ik merkte dat ik "in control" was, dat ik macht had over de situatie. Door de hoeveelheid sex te doseren wist ik mijn moeder enerzijds aan het smeken te krijgen en anderzijds te laten pieken op de golven van genot. Nadat ik haar het heldere licht van de zevende hemel had getoond, zakte ze als een plumpudding achterover op bed en zei me na te moeten denken. Er werd niet geneukt want dat zou incest zijn. Je zoon zijn drie vingers tot diep in de gleuf te laten verdwijnen dat kon wel. Ik verdween met een harde en zonder klaar te zijn gekomen naar mijn kamer. Eerst was ik boos maar dat kleine stemmetje in me zei dat mijn tijd nog wel zou komen.

De telefoon ging. Het was mijn tante Stella die haar zus wilde spreken. Ik riep mijn moeder en liep weer de tuin in om daar in de schaduw neer te ploffen. Het was ook zo warm, ik had er een lange zak van. We waren ondertussen gewend aan het raken aan het naakt in de tuin rondlopen. Mijn ouders waren allang blij dat hun zoontje mee wilde doen met deze recente open houding. Oh, mij hoorde je niet klagen. Ik had een piemel om trots op te zijn en ik zag mijn moeder maar wat graag naakt. Mijn vader kon zijn handen niet van mijn moeder afhouden dus ik zag af en toe een ondeugende actie die niet voor mijn ogen bedoeld waren. Het begon met een onschuldige aanraking van mijn moeder d'r borst. Ik had het bijna niet gezien, maar toen mijn vader opstond, boog hij naar mijn moeder om haar een zoen te geven. Op de terugweg streek hij met zijn hand langs haar borst. Hij had er een lichte erectie van overgehouden, net als ik. Een andere keer lag ik op mijn buik met mijn hoofd van mijn ouders afgekeerd. Toen ik mijn hoofd omdraaide zag ik dat mijn vader uitgebreid mijn moeder d'r borsten stond in te smeren. Ze genoot zichtbaar en rekte zich uit als een poes in de zon terwijl mijn vaders vingers over haar borsten dartelden. Toen mijn vader zag dat ik keek, smeerde hij de rest van mijn moeder d'r voorkant in zonder daarbij in erogene zones te komen.

Afijn, tante Stella belde dus om te vragen of we zin hadden de volgende dag met hen naar het naaktstrand te gaan. Zij en ome Gerrit kwamen daar wel vaker en ook mijn neef Karel en nichtje Els gingen zonder tegenstribbelen mee. Mijn moeder vroeg of ik het leuk vond om daar heen te gaan. Het leek mij wel spannend om iedereen bloot te zien dus knikte ik instemmend. De afspraak werd gemaakt en de volgende dag, een zondag, zouden we met z'n allen naar het strand gaan. Leuk, en wie weet wat daar zou gebeuren. Mijn fantasie sloeg op hol en met een harde pik rende ik naar het zwembad. Mijn ouders hadden het wel gezien en lachten me uit. Ik bleef een tijd in het koele water en dacht terug aan die keer dat ik mijn nicht Els in het schuurtje had geneukt terwijl we naar de partnerruil van onze ouders binnen stonden te kijken. Ik kreeg prompt weer een harde in het koude water. Ik grinnikte en dwong mezelf aan iets anders te denken. Mijn gedachten gingen uit naar mijn spelcomputer, een Commodore 64, en de zielige versie strippoker die erop stond. Die plaatjes zouden binnenkort vervangen worden door een strand vol blote tieten. Hmmm, die gedachte hielp me niet echt van dikke pik af. Ik was al aardig geil geworden van het warme zonnetje en het feit dat ik een paar dagen niet afgetrokken had. Ik had gewoon de behoefte niet in het warme kamertje van me op zolder. Voor het telefoontje was ik vastbesloten die avond eens lekker klaar te komen maar ik hield me toch maar in voor de volgende dag op het strand. Ondertussen liep ik de hele dag met een halfharde pik omdat er niets aan gedaan werd.

Na een kwartiertje waren mijn gedachten eindelijk afgedwaald en was mijn pik weer slap. Ik sprong het water uit en liet me opdrogen op mijn handdoek. Mijn ouders lagen met hun ogen dicht en waren het voorval zogoed als vergeten. Even later moest ik naar de wc en toen ik daar vanaf kwam stond mijn moeder in de keuken wat drinken in te schenken. Ze stond daar in haar nakie en mijn vader lag buiten in de tuin met zijn ogen dicht. Ik besloop mijn moeder van achteren, ging naast haar staan en legde een hand op haar billen. Ik zei "Zo mam, wat zie je er weer mooi uit vandaag". Het compliment deed haar glimlachen en ze zei niets van mijn hand op haar billen. "Heb je zin om naar het strand te gaan?". "Ja, het lijkt me wel wat om eens wat anderen in hun blootje te zien" zei ik naar waarheid. Ik streelde haar bil en liet mijn vingertoppen over de bilspleet lopen. Nog steeds geen reactie van mijn moeder. Ik omvatte nu haar hele bil en kneep er zachtjes in. "Hmmm, je bent wel een lekker ding hoor mam." "Ja, het is goed met je." zei ze, mijn complimenten niet meer serieus nemend. "Nee, ik meen het. Als ik ooit nog aan een vriendin kom dan moet ze net zo lekker aanvoelen als jij." en met die woorden pakte ik haar billen stevig beet. Mijn moeder was het nu wel zat, draaide zich om en zag mijn grote leuter. Die was uiteraard gegroeid en stond fier omhoog. Mijn moeder d'r ogen schoten de tuin in naar mijn vader. Vervolgens pakte ze mijn pik beet en trok er een keer aan. "Het wordt tijd dat je een vriendin krijgt jongen, dan hoef je niet steeds je oude moeder te verleiden." "Ik mijn moeder verleiden? Ze verleid mij steeds." zie ik quasi-verbaasd. Ze glimlachte en liep met het drinken overdreven heupwiegend de tuin in. Ik zag dat mijn vader toch een hele andere kant opkeek en liep met keiharde pik achter mijn moeder aan naar mijn handdoek. Ik ging op mijn rug liggen en vond de situatie eigenlijk wel komisch. Ik lag hier met een keiharde pik omhoog met mijn ouders op enkele meters afstand. Mijn vader zijn stoel stond met zijn rug naar me toe maar mijn moeder had volledig uitzicht op mij. Zij staarde doodleuk naar mijn vlaggenmast die maar hard bleef door de prikkelende fantasien die bij me opkwamen. Het kostte me nog moeite die dag om niet lekker even klaar te komen op het toilet of in bed.

De volgende dag stonden we al vroeg op. Ik sprong zonder onderbroek in mijn badstof sportbroek en trok een singlet aan. Mijn moeder had een luchtig zomerjurkje aan dat een klein beetje doorscheen en dat zo ruim om haar heen zat dat als ze bukte, haar borsten vrij in het zicht bungelden. Altijd lekker om op details te letten. De broodjes waren gesmeerd, de blikjes in de koelbox gedaan en de frisbee en voetbal lagen in de achterbak. Yep, dit werd fun. We reden naar mijn oom en tante en daar sprak ik Karel en Els. Ze hadden er ook zin in en vroegen me of wij nu ook bloot in de tuin liepen. Ik zei dat we er al aan gewend waren om zo lekker in onze blote kont rond te lopen. Ik vroeg hoe het was op het naaktstrand en of je als jongen niet continu met een harde pik rondliep. Karel moest lachen en zei dat dat wel meeviel. Het blootlopen zou zo gewoon zijn dat je er vaak niet eens sexuele gedachten bij hebt. Zeker niet bij de bejaarden die er ook waren. Ik trok een vies gezicht en stelde me een asexuele oude vrouw voor waar alles bij hing. Karel en Els lachten het uit en beloofden me dat er ook volop mooie blote mensen te zien waren.

Mijn nichtje had een strak topje aan en droeg teenslippers. Bij iedere stap die ze zette, trilden haar lekker borstjes op en neer. Ze had duidelijk geen behaatje aan en haar tepeltjes priemden door de zachte dunne stof. Ze had een strak broekje aan dat een beetje te klein was. Niet dat ik het erg vond want zowel aan de voor- als achterkant sneed het in haar gleuf. Ik vond het een geil gezicht en volgens mij mijn vader ook wel. Mijn nichtje was zich niet bewust van al deze aandacht en pakte haar spullen in de auto van haar ouders. Mijn tante kwam nu ook naar buiten. Ze een bikini en spijkerrok aan. Haar volle borsten vulden de bikini goed. Haar ogen inspecteerden de bewonderende blikken van de mannen alsof ze wilde peilen wat ze waard was. Wat mij betreft een dikke voldoende.

Ik vroeg of ik met Karel en Els mee mocht rijden en dat vonden mijn ouders prima. Op de achterbank van de ruime Mercedes babbelden we honderduit. Mijn tante keek af en toe achterom en spiekte naar mijn sportbroek waar voor haar niets te zien was. Ik voelde de warme benen van Els tegen de mijne en dacht weer aan die avond in het schuurtje. Ik vroeg me af of Karel er van wist. Voor ik er erg in had, waren we bij het strand en liepen we met alle spullen het mulle zand in. We waren niet direct op het naaktstrand maar moest eerst een kilometer langs de zee lopen met onze spullen. Karel en ik keken naar een aantal meiden die topless lagen. We zochten de besten eruit en gaven ze cijfers. Mijn nichtje liep bij mijn moeder en tante. Karel vroeg me naar de videoband die ik nog steeds te leen had. Ik zei dat ik het een hele geile film had gevonden en dat ik ook wel een potje met mijn moeder wilde neuken. Ik vertelde hem niet wat er wel allemaal gebeurd was. Karel lachte en zei dat hij zijn moeder aan het "bewerken" was. Toen ik erover doorvroeg lachte hij alleen maar en zweeg er verder over. Ik was heel nieuwsgierig maar liet zelf niets los.

Opeens werd het minder druk en zagen we een paar mensen blootlopen. Ik giechelde om de vreemde gewaarwording. Naakt lopen in de tuin was een ding maar het was toch wel vreemd om wildvreemde mensen in hun blootje te zien. Ik keek mijn ogen uit en verbaasde me over de diversiteit aan lichaamsdelen. Het was er nog niet zo druk dus vonden we makkelijk een plaatsje met een beetje privacy. We lagen aan de duinrand en Karel en ik zetten het windscherm op. Mijn oom en tante waren meteen in hun blootje en mijn vader volgde snel. Mijn moeder was nog wat onzeker maar volgde ook. Mijn nichtje had eerst haar handdoek uitgespreid en stond nu haar kleren uit te doen. Mijn oom en vader keken ongegeneerd naar het jonge meisje dat zich vlak voor hun neus stond uit te kleden. Toen ze haar shirt over haar hoofd uittrok stonden haar borsten stevig naar voren die een stukje naar beneden vielen toen de stof ze losliet. Ik keek er ook verlekkerd naar en kreeg een por van mijn neef. Mijn nichtje viel in het zand toen ze het broekje uit probeerde te trekken en haar evenwicht verloor. De mannen lachten en ik voelde een probleem opkomen. Snel liet ik me op mijn knieen achter het windscherm ploffen en schoof het zand tegen het windscherm aan. Hierbij verdween mijn harde pik uit het zicht. Ik zag er enorm tegenop mijn korte broek uit te doen maar Karel niet. Die slingerde zijn broek triomfantelijk boven zijn hoofd en gooide het naar de de tassen achter het windscherm. Ik zwoegde nog even door en vermeed het naar de vrouwen te kijken. Mijn oom daagde me uit: "Hee Maarten, je moet je kleren uit op dit strand hoor!". "Ja, eerst dit windscherm even afmaken" probeerde ik er onderuit te komen. Maar dat pikten de dames niet. Samenzweerderig staken ze de koppen bijeen en voor ik het wist stonden ze om me heen. Van schrik was mijn pik slapper geworden en dat was maar goed ook alhoewel het niet lang duurde. Ik werd tegen de grond gewerkt door de drie vrouwen en voelde hun handen over mijn lijf gaan. Vingers friemelden rond mijn broek om deze uit te trekken. Ik stribbelde tegen en voelde in mijn worsteling de blote borsten tegen mijn rug en armen. Mijn nichtje had mijn arm vast dus die ik kreeg ik nog wel los. Ik wilde net wegrennen toen ik twee armen om mijn bovenlichaam voelde die mijn klemvast hielden. De grote borsten van mijn tante drukten tegen mijn rug; ik voelde de tepels letterlijk in mijn rug prikken. Mijn vader en oom gierden het uit van het lachen terwijl ik daar stond. Ik wilde niemand per ongeluk pijn doen dus vocht niet al te stevig. Bovendien vond ik die borsten in mijn rug niet het ergste wat me kon overkomen. MIjn tante duwde me in het zand en ging bovenop me zitten. Ondertussen voelde ik de twee paar handen van mijn nichtje en moeder aan mijn korte broek trekken. In no time was de broek uit en lag ik in mijn blote reet op mijn buik met m'n harde pik in het zand. Ik kreunde alsof ik in elkaar was geslagen terwijl ik eigenlijk mijn harde aan het verbergen was. Triomfantelijk namen de dames hun troffee mee naar hun handdoek.

Ik lag op mijn buik en keek het strand over. Het was nog niet beredruk maar er waren toch al een aantal mensen. Hier en daar een gezinnetje maar over het algemeen getrouwde mensen zoals onze ouders. Je zag er ook mannen alleen die zittend in het zand als een soort walrus om zich heen zaten te kijken. Vrouwen alleen zag je niet alhoewel er verderop twee vrouwen zonder mannen lagen. Ik keek naar de mensen die gekleed voorbij liepen. Die keken steels het strand op naar die mensen die het waagden bloot rond te lopen. Zo relaxend voelde ik mijn pik normale proporties aannemen. Ik ging erbij zitten en liet mijn piemel even wennen aan de frisse lucht. Ik zat met mijn knieeen wat opgetrokken en voelde zo de zwoele wind langs mijn pik en zak gaan. Het was een lekker gevoel dat ik in de tuin nog niet ervaren had. Het voelde als een zachte streling, alsof je met een zachte veer gekieteld werd. Voor ik weer een harde had stond ik voorzichtig op en wist met een normale pik naar mijn handdoek te lopen. "Hee ben je daar? Zat je nog even vogeltjes te kijken?" grapte mijn oom. Ik zei niets en ging op mijn handdoek liggen. Mijn nichtje lag tussen haar ouders in terwijl mijn moeder naast haar zus lag. Mijn vader lag aan de buitenkant en Karel en ik zaten eigenlijk bij hun voeten met zand te klooien. "Zullen we zwemmen?" opperde Karel maar het was nog vroeg en niet zo heel warm. Ik stelde voor om een kuil te graven en zo begonnen we aan een kuil die de Duitsers jaloers moesten maken. Mijn nichtje kwam helpen en door alle afleiding had ik geen moeite meer met het publiekelijk bloot lopen.

Ik ging zo op in het graven dat ik geen aandacht had voor onze ouders of mijn nichtje. Onze ouders zaten echter de hele tijd naar onze activiteiten te kijken. Het viel me opeens op dat mijn oom een harde pik had. Hij lag op zijn zij met zijn knieen opgetrokken en mijn tante zat met haar knie omhoog waardoor ik het niet kon zien tot ze even haar knie opzij bewoog. Mijn vader en moeder lagen allebei op hun rug en steunden op hun ellebogen. Ze spraken over de vakantie en keken het strand over. Niemand had eigenlijk in de gaten dat mijn oom met een harde lag en ik had het bij toeval gezien. Ik schonk er niet veel aandacht aan en ging verder met graven. Zo nu en dan was ik nieuwsgierig en spiekte ongemerkt in de richting van mijn oom en tante. Mijn tante had haar arm langs haar knie gelegd en haar hand lag dicht bij mijn oom's pik. Toen ik even later weer keek zag ik dat haar hand zijn zij en onderbuik aaide. Mijn oom had zijn knie opgetrokken waardoor zijn harde pik uit het zicht was onttrokken. Mijn nichtje zat nu op haar knieen met haar kont richting haar ouders. Ze maakte een berg van zand en had niets in de gaten. Ik zat ondertussen in de kuil en zei tegen mijn nichtje dat ze een bepaald stuk moest verstevigen. Ondertussen gluurde ik naar mijn oom en tante. Ik zag dat de hand van mijn tante verdwenen was onder de knie van mijn oom. Het was niet zichtbaar voor mijn ouders maar ik zag aan de bewegingen van haar arm dat ze mijn oom aan het aftrekken moest zijn. Ik werd plotseling vreselijk geil en was blij op mijn knieen in de kuil te zitten met mijn pik niet zichtbaar. Minuten later keek ik nog een keer en zag dat mijn oom nog steeds lekker lag te genieten van mijn tante d'r trekwerk. Het gebeurde zonder haast en uiterst loom. Het leek me heerlijk. Ik dwong mezelf aan iets anders te denken en keek niet meer hun kant op. Even later hoorde ik mijn oom met mijn vader praten. Ik keek op en zag mijn tante op haar zij liggen praten met mijn moeder terwijl mijn oom met zijn rug naar ons toe andersom zat. Even later lag mijn tante op d'r rug en streelde mijn oom zijn onderbenen. Mijn vader keek over het windscherm het strand rond en mijn tante en moeder spraken over koetjes en kalfjes.

We hadden onze kuil af en Karel stelde voor om te gaan zwemmen. "Ok" zei ik "wie het laatste in het water ligt is een moederskindje." en met die woorden zette ik het op een lopen. Karel volgde vlak achter me en een stuk daarachter rende Els. Ik keek achterom en zag hoe de windschermen ons plekje voor nieuwsgierige blikken afschermde. Els had verloren en nadat we wat gein daarover maakten hadden we het over school. Ik bedacht me dat we een bal konden gebruiken en zei dat ik die even ging halen. Ik liep terug over het strand en keek links en rechts naar wat er allemaal zat. Het koele water had mijn geilheid wat af laten nemen zodat ik zonder problemen wat rond kon kijken. Ik liep naar ons windscherm dat nu zo stond opgesteld dat je pas kon zien wat erachter was als je dichtbij was en rechtop stond. Ik sjokte door het mulle zand en staarde naar de parasol die achter het windscherm stond. Toen ik vlakbij was zag ik mijn ouders allebei naar mijn oom en tante kijken. Mijn oom zat nog steeds achterstevoren en mijn tante lag met haar hoofd onder zijn opgetrokken knie door. Hee, wacht eens even... Ik stond aan de grond genageld om niet op te vallen. Ik keek maar kon onvoldoende zien. Ik trok me voorzichtig terug maar ook weer niet te omzichtig zodat anderen op het strand het zouden opmerken. Ik liep uit zicht en keek naar een mogelijkheid om het beter te kunnen zien. We waren aan de rand van het duin gaan zitten en vanaf het strand zou het niet beter te zien zijn. Shit, hoe kon ik dit nou oplossen. Ik keek naar het strandtentje verderop en bedacht me dat ze toch ook voorraden aan zouden moeten voeren. Misschien dat er wel een pad liep. Ik liep snel naar de strandtent en trof er een zandpad door de duinen aan. Ik haastte me naar boven en zag behalve het hoofdpad ook kleine paden de duinen in lopen. Het prikkeldraad was al stukgetrokken dus daar trok ik me ook maar niets van aan. Ik rende nu het pad op en zocht een plek dat ongeveer bovenaan de plek van mijn ouders moest zijn. Op handen en voeten kroop ik het laatste stuk. Tussen het helmgras viel ik niet op als je me niet zocht. Ik kon het strand zien en toen ik nog verder naar voren kroop kon ik door het gras het puntje van de parasol zien. Ik lag nu op de top en zag een aantal meter naar beneden een soort ligplek in het gras. De lange sprieten gras waren een goede dekmantel. In no time lag ik in die kuil, slechts enkele meters van de rest verwijderd. Ik duwde het gras een beetje opzij en .... shit! Wat ik zag deed mijn hart sneller slaan.

MIjn tante lag onder de knie van mijn oom door maar niet voor niets! Mijn oom zat doodleuk met zijn armen op zijn knieen naar beneden te kijken. Zijn pik was hard en stond schuin omhoog. Mijn tante lag op haar rug met mijn oom's pik boven haar neus. Haar tong gleed langs de onderkant op en neer. Mijn vader en moeder zaten doodleuk toe te kijken. Mijn vader keek af en toe nog schichtig naar het windscherm alsof hij ons ieder moment terug verwachtte. Mijn moeder had alleen maar aandacht voor de pik van mijn oom en wat er mee gebeurde. Haar tepeltjes waren hard. Ze wiebelde met haar opgetrokken knieen alsof ze haar mossel wilde luchten. Ik lag met een hele harde leuter in de kuil en had moeite 'm met rust te laten. Mijn tante zoende de onderkant van mijn oom zijn pik en zoog aan het puntje. Met haar ene hand hield ze zijn ballen vast en masseerde deze. Ze trok aan de ballen en door de spanning gleed de eikel uit de voorhuid vandaan. Haar tong likte langs de rand van de eikel om vervolgens de paddestoel in haar mond te nemen en deze langzaam weer naar buiten te laten floepen. Het was een loom sexspel dat zo te zien heel lang gespeeld kon worden. Ze namen overal de tijd voor. Anders dan ik bij mijn ouders had gezien. Mijn ouders werden allebei onrustig maar om verschillende redenen. Mijn moeder wilde zo te zien meedoen terwijl mijn vader zich zorgen maakte gesnapt te worden. Terwijl hij ging staan, ging mijn moeder aan de andere kant van mijn oom zitten. Mijn tante schoof onder de knie van mijn oom vandaan en ging zitten. Mijn moeder zat rechtop met haar borsten strak naar voren. Mijn oom gaf er een zoentje op waarna mijn moeder d'r hand in zijn schoot naar zijn pik bewoog. Mijn vader tuurde het strand af terwijl mijn tante vlak naast hem ging zitten. Ze streelde zijn been waarop hij even naar beneden keek en vervolgens naar mijn moeder en oom. Hij had vrede met de opzet en streelde mijn tante door haar haar. Hij keek weer het strand op en ik volgde zijn blik. Hij keek naar een lekker ding van rond de 20 die zich insmeerde. Ze had niets in de gaten en smeerde haar borsten uitgebreid in. Mijn tante hapte in een keer mijn vader zijn pik in haar mond. Geschrokken keek hij haar aan en zag haar met zijn pik in haar mond lachend naar hem opkijken. Ze keek hem aan terwijl ze zijn pik uit haar mond liet floepen om 'm vervolgens weer in haar mond te nemen. Aarzelend keek mijn vader weer naar het strand. Terwijl mijn tante achter het windscherm mijn vader zijn pik als een ijsje aflikte, verlekkerde hij zich aan het uitzicht op een jonge meid met een prachtig lichaam die zich insmeerde. Mijn moeder steunde nu op haar ellebogen terwijl mijn oom haar borsten zoende en zij zijn pik omvatte als een prijs om niet meer los te laten. Mijn tante was op haar knieen gaan zitten en nam mijn vader z'n pik diep in haar keel. Vanuit mijn standpunt keek ik mijn vader op zijn zij en zag dus hoe het allemaal gebeurde. Plotseling zag ik Karel en Els het strand op komen lopen. Ik schrok me rot want die zouden naar mij op zoek zijn. Ik haastte me voorzichtig terug naar de top en zette het op een lopen toen ik uit zicht was. Door de schrik had mijn pik weer normale proporties aangenomen. Ik rende om het huisje en liep naar het windscherm. Daar aangekomen vroeg Karel waar ik nou was gebleven. "Ik moest pissen en zocht een plek waar ik dat kon doen. Ik moest bij die strandtent daar wachten op een of andere kerel die zat te poepen." Terwijl ik mijn leugen vertelde, spiekte ik over het windscherm. Mijn vader stond nog bij het windscherm en had ongetwijfeld de rest gewaarschuwd. Ik vroeg me af of hij nog steeds een harde had. Mijn tante zat nog steeds doodleuk op haar handdoek maar ietsje verder van mijn vader. Mijn oom was op zijn buik gaan liggen en mijn moeder lag nog op haar ellebogen steunend naast mijn oom. Niets bijzonders dus als je niet beter wist.

Ik had de bal gepakt die ik zou gaan halen en zei dat we na het zwemmen nog een potje gingen voetballen verderop. Ik had een paar doeltjes gezien en een volleybalveld die achter het huisje lagen. Onze ouders vonden het allang best en met dit excuus konden we ons tenminste vrij bewegen. We renden naar het water terwijl ik nadacht hoe ik Karel en Els op de hoogte ging brengen. Ik keek nog eens achterom en zag mijn vader mijn nichtje nastaren. Ik kon hem geen ongelijk geven, ze had een heerlijke ronde kont en rende echt als een meisje. Haar benen hielden bovenin nog een beetje ruimte waardoor je er tussendoor kon kijken. Een geil gezicht inderdaad. We renden naar het water terwijl ik bedacht dat het achter het windschermpje wel weer verder zou gaan. We gooiden wat over toen ik de bal ver het water in schopte zodat Karel er achteraan moest. Ik liep naar Els toe die dacht dat ik haar wat ging flikken. Ze wilde wegduiken toen ik zei: "Els, wacht even." De serieuze toon maakte haar nieuwsgierig. Ik liep tot vlak bij haar en kon het niet laten even naar haar lekkere borstjes te kijken. "Je raadt nooit wat ik net allemaal gezien heb." "Ja leuk he, zo'n naaktstrand" zei Els, ongetwijfeld denkend aan wat ik allemaal aan blote lichaamsdelen had gezien. "Nee, je snapt het niet. Ik was net helemaal niet pissen. Ik liep naar ons plekje en toen ik nog maar net onze ouders kon zien, zag ik dat je moeder je vader zijn pik likte. Het gebeurde heel stiekum en ik werd er vreselijk opgewonden van. Ik ben toen als de sodemieter uit hun zicht gelopen, het duin opgerend en een plekje gezocht om alles goed te bekijken. Nadat je moeder op d'r dooie gemakkie aan je vader zijn pik zat te likken, zat ze mijn vader te pijpen tot jullie aan kwamen lopen. Ik zag jullie aan komen lopen en ben toen vliegensvlug teruggerend." Els had ademloos geluisterd. Ondertussen was Karel naar ons toegekomen en vroeg zich af wat we te bespreken hadden. Ik wist niet in hoeverre Karel wist van wat Els en ik in de tuin gezien en gedaan hadden. Els vertelde wat ik gezien had waarop Karel meteen naar mijn plekkie in de duinen wilde gaan. Ik zei dat mijn vader heel voorzichtig was en op de uitkijk stond. Hij zou het zeker zien als we met z'n drieen het strand over zouden rennen. "Hoe wil je het dan aanpakken?" vroeg Karel. "Nou, laten we een beetje dollen met de bal en ervoor zorgen dat we langzamerhand naar dat strandtentje verderop gaan. Daarachter liggen de doeltjes waar ik het net over had. Als we voorbij het huisje zijn dan lopen we het strand op alsof we gaan voetballen maar lopen dan rechtstreeks naar mijn plekje. "Strak!" riep Karel en dook de golven in. Els maakte van de gelegenheid gebruik om mij heel snel bij te praten. "Karel weet niets van ons tuinfeestje maar wel dat onze ouders die avond waarschijnlijk partnerruil hebben gedaan." Toen Karel nog eens in het water dook zei ze snel "Oh en Karel en ik rommelen wel eens met elkaar." Ze werd rood en ik kreeg niet de gelegenheid om daar verder op in te gaan. Rommelen, wat hield dat in? Zoenen, trekken, vingeren, neuken? Het idee alleen al maakte me geil.

Enkele minuten later kwamen we op een redelijk natuurlijke wijze aan land en liepen naar het huisje. Na snel het zout van ons lichaam te hebben gespoeld met de open douche die er was, ging ik ze voor en slopen we met z'n drieen het duin af tot op het plekje waar ik eerder zat. Veilig kwamen we daar aan. We lagen op ons buik met Els in het midden. We keken uit op het plekje. Alle handdoeken lagen aaneengesloten zodat er geen tot weinig zand op kon komen. Mijn vader had blijkbaar rust gevonden want hij lag languit op zijn rug. Mijn tante likte met lange halen aan zijn pik. Ik hoorde Karel diep ademhalen en heel zacht "shit" zeggen. Mijn nichtje lag met een rood hoofd naast me te staren. "Wat zei ik je?" fluisterde ik heel zachtjes. We genoten van wat we zagen. Mijn moeder lag met haar benen wijd terwijl mijn oom haar overal over haar lichaam streelde. Hij was haar zichtbaar aan het opgeilen en raakte daarbij niet in de buurt van haar erogene zones. Beiden genoten van het zuig en likwerk van mijn tante. Mijn oom ging aan het voeteneind van mijn moeder zitten en masseerde haar voeten, streelde de binnenkant van haar onderbenen. Langzaam werkte hij zich omhoog en had zelf een halfharde pik. Hij schoof stukje bij beetje op zijn knieen tussen haar benen in. Met twee handen wreef hij haar bovenbenen tot aan haar liezen. De sensuele aanraking wond mijn moeder op; dat kon ik wel opmaken uit haar lichaamstaal. Ik voelde een hand over mijn billen gaan. Ik keek en zag het lachende gezicht van Els. Ik vroeg me af wat ze van plan was zo dicht bij haar broer en op gehoorsafstand van haar ouders. Mijn oom strekte zich uit boven mijn moeder en zoende haar borsten. Zijn pik gleed langs haar bovenbeen en zodra hij bij haar kut in de buurt kwam duwde mijn moeder haar onderlichaam omhoog. Handig ontweek mijn oom haar beweging en wipte over haar kale kut om met zijn pik over haar onderbruik te glijden. Dit deed hij een paar keer tot frustratie van mijn moeder. Mijn oom speelde het spelletje goed. Mijn moeder werd er gek van.

Mijn moeder rolde op haar buik en lag zo vlak bij mijn vader. Mijn oom streelde haar achterkant en gleed met zijn hand over haar billen. Ze lag dan wel wijdbeens maar mijn oom deed er niets mee behalve de binnenkant van haar bovenbenen strelen. Mijn moeder en tante wisselden blikken waarop mijn moeder mijn vader likte en mijn tante van dichtbij toekeek. Haar mond gleed over zijn knop en zakte ver over zijn pik. Na een paar keer zo op en neer te zijn gegaan, liet ze de pik uit haar mond glijden. Mijn tante nam het over waarop mijn moeder toekeek en op haar knieen ging zitten met haar bovenlichaam op de grond. Mijn oom zei opeens: "Waar zijn de kinderen?" Mijn tante antwoordde dat we waren voetballen achter het strandhuisje. Hij stond op om te kijken en zei dat hij ons nergens kon zien. "We hebben dus de tijd" zei hij geruststellend. Hij ging weer zitten en gleed nu met zijn vingers over de kutlippen van mijn moeder. Een zachte kreun was voor ons allen hoorbaar. Ik werd alert door een beweging van Els. Toen ik naar haar keek zag ik dat Karel zijn hand tussen haar benen had. Els had haar ogen even dicht en genoot van zijn aanraking. Ik keek Karel aan die mij toelachte en een knipoog gaf. Ok, dat zit dus blijkbaar goed, dacht ik, nergens meer van opkijkend. Ik keek naar de omhoog staande billen van mijn moeder. Ik dacht aan de zichtbare dikke lippen die nu uitnodigend zichtbaar waren voor mijn oom. Ome Gerrit maakte zijn wijsvinger nat en gleed over de lippen van mijn moeder. Die wiebelde met haar kont ter goedkeuring en probeerde de vinger van mijn oom in haar gaatje te krijgen. Die was er echter alleen op uit om haar nog verder op te winden. Mijn vader had ondertussen in beide handen een borst. Een van mijn moeder en een van mijn tante. Mijn moeder en tante likten nu beide ieder aan een kant van zijn lul. Mijn oom stond nog eens op om te controleren of er niemand in de buurt kwam. Ook richtte hij zijn blikken op het strandhuisje en zakte tevreden weer op de handdoek neer. Hij ging op handen en voeten achter mijn moeder zitten en likte over haar schaamlippen. Kronkelend drukte mijn moeder haar kut naar de mond van mijn oom. Vanaf onze plek konden we goed zien hoe hij heel zijn tong in tussen haar kutlippen doorhaalde. Mijn moeder kennende zou het vocht nu stevig uit haar kut lopen.

Mijn nichtje was op haar rug gaan liggen tussen ons in. Ze had een opgewonden blik en toen ik Karel zijn hand zag gaan, snapte ik waarom. Zijn friemelgrage vingers zaten tussen de benen van zijn zus. Ik boog naar het hoofd van mijn nichtje en gaf haar een zoen op de mond. Ik lag op mijn zij en had mijn harde pik tegen haar been liggen. Ik gaf haar nogmaals een klein zoentje op haar lippen. Na een paar zoenen opende ze haar mond een beetje en likte ik met mijn tong over haar lippen. Een gesmoorde kreun steeg uit haar mond terwijl ik mijn tong voorzichtig bij haar naar binnen duwde. Met mijn hand had ik haar borst omvat en speelde nu met de zachte maar stevige heuveltjes. Ik speelde met haar tepeltje terwijl mijn tong een duel met de hare aanging. Mijn neef had zo zijn eigen plan getrokken. Friemelend tussen zijn zus d'r benen wist hij haar gek te maken van verlangen. Ze lag nu met haar benen wijd en liet haar broer met haar kut spelen. Ik voelde opeens hoe een hand de mijne pakte. Ik keek op en zag dat Karel mijn hand naar haar kut bracht. Gelukkig had ik geen zand op mijn vingers zodat ik haar geen pijn zou doen. Mijn neef had twee vingers tussen de lippen van Els geschoven. Ik richtte me op het kleine bobbeltje. Ik zocht het voorzichtig op en masseerde het een klein beetje. Meteen schokte Els en moest ik even wachten. Ze lag nu met haar ogen dicht en een zelfvoldane lach op haar gezicht. Ik kon het niet laten tussen het helmgras door te kijken naar onze ouders.

Mijn oom was achter mijn moeder gaan zitten en gleed nu met zijn eikel over de lipjes van mijn moeder. Mijn vader lag met zijn ogen dicht achterover en het viel me op dat mijn moeder en tante niet alleen mijn vader zijn knuppel likten maar dat hun tongen elkaar ook opzochten. Onzichtbaar voor de volwassen mannen daar beneden maar wel zichtbaar voor mij. Terwijl ik mijn pik een sprongetje voelde maken, voelde ik ook een hand op zoek gaan naar mijn piemel. Het bleek Els te zijn die ook wat te doen wilde hebben. Ik had mijn kleine draaibeweginkjes op haar clitoris hervat en Karel deed het grovere werk. Het was een geil gezicht haar zo te zien liggen genieten. Ze deed moeite niet hardop te kreunen en kronkelde met heel haar lichaam om van alle sexuele ervaringen te genieten. Ik keek nog eens naar beneden en zag net dat mijn oom van rechtop staand weer terug op handen en voeten ging om mijn moeder te pakken. Langzaam liet hij zijn neukstaaf in haar natte spleet verdwijnen. We konden duidelijk een kreun horen en zagen hoe mijn oom mijn moeder vastpakte om zijn pik diep in haar te houden. Om volledig gevuld te zijn had mijn moeder mijn vader z'n pik in haar mond genomen en schoof deze nu diep in haar keel. Even hoorde ik haar problemen hebben maar daarna ging het als vanzelf. Als een langzame machine ging het stel aan de gang. Mijn moeder zoog mijn vader af en liet zijn pik daarbij steeds diep in haar mond verdwijnen. Mijn oom trok zijn lul uit mijn moeder d'r kut om 'm daarna weer tot in de diepte erin te duwen. Mijn tante was bij mijn vaders hoofd gaan zitten en trok een knie op. Ze trok haar lipjes uit elkaar en toonde mijn vader zo haar roze interieur. Mijn vader boog voorover om haar tussen haar lippen te likken. Met een hand duwde ze zijn hoofd tegen haar natte kut.

Ik voelde hoe Els nu aan mijn lul begon te trekken. Even maakte ik me zorgen want mijn lul zat vol met zand. Als ze mijn voorhuid over de eikel zou trekken dan zou het aanvoelen als schuurpapier. Mijn zorgen bleken echter ongegrond want ze hield het bij korte bewegingen. Ik voelde hoe mijn nichtje begon te verstijven en wist dat ze elk moment kon klaarkomen. Het was niet onmogelijk dat ze een gilletje zou slaken. Ik duwde mijn mond op de hare en gaf haar een natte tongzoen. Op dat moment kwam ze klaar en schokte met haar onderlichaam. Ze kreunde inderdaad maar het geluid ervan werd gesmoord in mijn mond. Ik hield mijn vinger op haar bobbeltje en het leek wel alsof ze daardoor heel lang klaarkwam. Toen ik haar voelde verslappen begreep ik dat het voorbij was. Karel keek triomfantelijk en zoals ik al had verwacht hield mijn nichtje ook zijn pik vast. Voorzichtig trok ze ons af en zorgde ze er voor dat Karel en ik evenveel aandacht kregen. Als een van ons dreigde klaar te komen dan hield ze op met trekken. Dat duurde niet lang en bijna gelijktijdig spoten Karel en ik ons zaad op de benen van Els. Die giechelde zachtjes en gaf ons allebei een zoen op de mond.

Beneden ons zag ik dat ome Gerrit het tempo had verhoogd en met een vertrokken kop klaarkwam in mijn moeder d'r natte spleet. Hij liet zijn pik uit haar glijden waarop ik zijn sperma uit mijn moeder d'r kut zag glijden. Met een hand tussen haar benen smeerde ze het glibberige spul uit over haar bobbeltje en wreef zichzelf daar. Ook mijn vader hield het niet langer vol. Het verbaasde me nog dat hij het zolang uit had gehouden. Waarschijnlijk had het te maken met de aandacht die hij moest geven aan de natte kut van mijn tante. Vol overgave liet hij zijn tong door haar spleet gaan. Terwijl hij daarme bezig was zag ik hem schokken en zag ik dat mijn moeder in de problemen kwam. Even later kwam haar hoofd van zijn pik los en spuugde ze een mondvol zaad op zijn buik. Ik zag hoe zijn pik nog naschokte van de heftige gebeurtenis. Hoewel mijn nichtje goed werk had geleverd moet ik toch zeggen dat ik jaloers was op mijn vader.

Alles bij elkaar had het maar enkele minuten geduurd en ik trok Els en Karel mee terug naar de top. Ongemerkt kwamen we uit zicht en stonden nog opgewonden na te praten over wat we gezien hadden. "Ik wist niet dat jullie zo intiem waren?" bracht ik in. Els werd rood maar Karel zei: "Onze ouders zijn behoorlijk vrij op het gebied van sex. Ze hebben er geen moeite mee om aan elkaar te zitten waar wij bij zijn. Soms heb ik het idee dat ze ons uitdagen." Ik zei dat ik mijn ouders wel bezig had gezien en dat mijn moeder had gezien dat ik zat te kijken maar er niets van gezegd had. Karel zei daarop dat hij wel eens door de kier van zijn ouders hun slaapkamer had gegluurd, dat zijn vader dat had gezien en toen had gewenkt dat hij stilletjes binnen moest komen. "Ik heb toen met een keiharde pik bij de deur zitten kijken naar hoe mijn ouders het deden. Ik zag niet veel door de deken die ervoor zat maar het gaf mijn vader volgens mij wel een kick dat hij wist dat ik zat te kijken. Mijn moeder kwam kreunend klaar waarna ik me in mijn kamertje wel drie keer heb afgetrokken." vervolgde Karel. "En Els?" vroeg ik. Karel moest lachen en zei samenzweerderig, "Man, dat wil je niet weten. Els is bezig mijn vader te verleiden. Echt heftig." Ik keek naar Els en zag naast een rood beschaamd hoofd ook een vleugje opwinding en een duivelse fonkeling in haar ogen. "En lukt dat?" vroeg ik. Ondertussen waren we bij het huisje aangekomen en douchten we ons alledrie af. De douche zat aan de achterkant van de wc bij het gebouwtje. Niet echt in het zicht voor de strandgasten. Ik drukte me tegen Els aan en voelde haar warme bultjes tegen me aan. Mijn pik stond omhoog en drukte tegen haar buik. Karel ging aan de andere kant van Els staan en zo sandwichten we haar. Het zand was nu wel van ons afgespoeld. Ik zoende Els hartstochtelijk op de mond. Ze zette haar been op de stenen muur naast de douche. Ik schoof mijn pik tussen haar benen en voelde haar handen op mijn billen. Met een opwaartse beweging schoof ik mijn pik bij haar naar binnen. Ze was nog warm en glibberig en haar kut voelde als fluweel om mijn harde pik. "Hee, wat krijgen we nou?" zei Karel quasi geirriteerd. Hij stond achter zijn zus en had zijn handen op haar borsten. Ik had haar billen vast en neukte haar vanuit deze onhandige positie. Na een minuut werd de spanning op mijn benen wat te veel en liet ik mijn pik met veel spijt uit haar glijden. Mijn nichtje boog nu naar voren en al snel begreep ik dat Karel haar nu van achteren neukte. Dit was geil. Ik begeleide mijn nichtje d'r hoofd naar mijn pik. Ze nam de eikel in haar mond en zoog erop. Ik dacht dat ik in de hemel terecht was gekomen. Dit had ik nog niet eerder gevoeld maar ik wist nu dat ik dit wel vaker wilde. Na een paar minuten hoorde ik Karel grommen en verschrikt schoot Els omhoog. Net op tijd want Karel spoot zijn zaad nu over haar billen. Beteuterd stond ik met een geladen wapen in de aanval. Mijn nichtje wilde er echter niets meer van weten en zodoende moest ik onder de koude douche staan om mijn pik weer normale proporties aan te laten nemen. Ik vroeg waarom Els zo geschrokken was. Ze zei dat ze wel aan de pil was maar dat ze geen zin had om straks met een sperma druppende muts op het strand te willen liggen.

We pakten de bal en gingen alsnog een potje voetballen. Niet veel later kwamen mijn oom en vader aangelopen om te kijken waar we waren. Ze vonden het wel leuk om even mee te spelen en zo speelden Karel en mijn vader tegen ome Gerrit, Els en ik. Al snel werd duidelijk dat mijn vader het handtastelijk had voorzien op mijn nichtje. Toen ze aan de bal was, greep hij haar om haar middel en zette haar van de bal af. Even later stond mijn nichtje met haar rug naar hem toe met de bal voor d'r. Mijn vader greep haar van achter om haar middel en zwiepte met zijn halfharde pik tegen naar billen om vervolgens zogenaamd met zijn been tussen haar benen doorging om de bal te pakken. Jaja. Mijn nichtje werd er warm van. Ik zag haar roze tepeltjes verstijven onder de aandacht van mijn vader. Ook werd ze rood op haar wangen als hij haar vastpakte. Het gebeuren wond haar blijkbaar wel op. Even later was mijn vader aan de bal en zag ze haar kans waar. Ze haakte zijn been waarop mijn vader ten val kwam. In zijn val trok hij haar mee en viel ze bovenop hem. Ze gleed met haar borstjes over zijn rug en bij het opstaan gleden zijn handen over haar billen. Noem het speels maar ik dacht toch duidelijk wat anders te zien in hun spelletje. Mijn oom en Karel konden alleen maar lachen om die ogenschijnlijk strijd tussen jong en oud.

Na een ongelijke strijd gingen we allemaal douchen en liepen we terug naar het windscherm. Daar troffen we mijn moeder en tante op hun buik liggend aan. Het bekende bakken was begonnen. Karel en ik gingen onze kuil verbeteren terwijl mijn nichtje haar handdoek pakte en in de zon ging liggen opdrogen. Mijn vader en oom hadden het over auto's en hadden geen oog voor de rest van de familie. Terwijl wij mannen altijd zo relaxed mogelijk in het zand willen liggen, hebben vrouwen altijd de neiging met de zon mee te draaien. Zo gebeurde het dat mijn nichtje met haar voeten richting de rest lag. Ze begon zichzelf in te smeren en had daarmee de aandacht van zowel mijn vader als mijn oom. Ze smeerde haar gezicht, armen en schouders in en zonder erbij na te denken smeerde ze het spul over haar borstjes. Ik hoorde een stilte vallen in de discussie die ik half volgde. Toen ik opkeek uit de kuil begreep ik waarom. Mijn vader en oom zaten zich op te geilen aan het insmeren van mijn nichtje. Die had geen benul van de aandacht of speelde het goed dat ze het niet doorhad. Haar borstjes glommen goudbruin van het smeerspul en genietend van de warme zon op haar erogene zones, smeerde ze zich loom in met extra aandacht voor haar tepeltjes. Het viel me op dat mijn vader en oom met een harde pik zaten. Ze hadden een knie opgetrokken om het niet op te laten vallen. Om geen argwaan te wekken hadden ze het weer over auto's maar hun blikken waren onafwendbaar gericht op mijn jonge nichtje. Ze had nu haar borstjes ingesmeerd en was nu haar buik en zij aan het insmeren. Daarna kwamen haar benen aan de beurt. Ze smeerde haar voeten en onderbenen in en nam de tijd om haar bovenbenen goed in te smeren. Ze deed haar benen wat uit elkaar om de binnenkant goed in te smeren. Toen dat niet helemaal lukte, trok ze haar knieen wat op en zat zo op een gespreide manier de binnenkant van haar bovenbenen in te smeren. Karel had niets in de gaten en ik deed net of er niets aan de hand was. Onze moeders lagen op hun buik van de zon te genieten. Mijn vader en oom moeten gedacht hebben dat ze niet opgemerkt werden. Met opgetrokken knieen speelden ze met hun pik en ballen, enigszins weggedraaid van elkaar. Ik vroeg me af of ze het van elkaar wisten. Mijn nichtje smeerde nu ook haar poesje in om goed beschermd te zijn tegen de zon. Haar kutlipjes glinsterden van de zonnebrand... of wat anders. Mijn vader had zijn vingertoppen om zijn eikel en zat zich zo verscholen af te trekken. Zijn pik stootte tegen zijn handpalm. Mijn nichtje ging achterover liggen en gunde mijn vader en oom zo een ongestoorde blik op haar jonge kutje. Ogenschijnlijk zonder er erg in te hebben, smeerde ze nog wat zonnebrand weg uit haar lies. Mijn vader trok al wat harder aan zijn pik. Vanaf zijn standpunt had hij een goed zicht op haar venusheuvel. Haar platte buikje maakte dat haar venusheuvel echt uitstak. Ik dacht aan het sappige holletje waar ik nog geen half uur daarvoor mijn pik tot diep in begraven had. Ik kreeg er spontaan een harde van maar dat was toch voor niemand zichtbaar. Els lag nu languit met haar knieen opgetrokken. Haar ene hand had ze boven haar hoofd liggen. De andere streek wat zandkorreltjes van haar buik. Terloops plukte ze nog even aan haar schaamhaartjes. Ze trok aan de huid boven haar kut waardoor haar lipjes naar boven werden getrokken. Zonder verder iemand een blik waardig te gunnen lag ze daar met haar schaamhaartjes te spelen.

Ik had moeite om gegluur te verbergen en deed nog steeds alsof ik vol overtuiging de kuil aan het verbeteren was. Om vooral aan die ene kant te kunnen blijven knutselen, brokkelde ik "per ongeluk" een stuk af zodat ik daar weer aan moest werken. Mijn oom was even gaan staan om over het windscherm te kijken. Hij was zo opgestaan dat de anderen niet in de gaten zouden hebben dat hij een enorme paal had. Alleen mij nichtje zou het hebben kunnen zien. Ik zag het ook en ik zag ook dat zijn eikel ontbloot was en glinsterde in de zon. Het voorzaad zorgde er blijkbaar voor dat zijn huid vanzelf over zijn eikel werd getrokken. Mijn vader had in principe vrij spel; niemand die hem bezig kon zien. Ik bleef doen alsof ik druk met de kuil bezig was maar gluurde me wezenloos. De sexuele energie hing in de lucht en ik wilde er niets van missen. Een blik op mijn nichtje leerde dat ze door haar wimpers wel degelijk rondkeek. Zoals ze nu lag kon ze mijn oom bij het windscherm zien staan. De warmte of haar opwinding deden haar de lippen bevochtigen. Mijn oom stond ongetwijfeld naar iets leuks te kijken op het strand terwijl hij met zijn ene been zijn harde pik zoveel mogelijk uit zicht hield. Zijn rechterhand, die het verst weg zat, speelde met zijn pik. Iets dat ik uit de bewegingen van zijn arm opmaakte. Mijn nichtje streelde met haar hand over haar borsten, alsof er nog zonnebrand zat om uit te smeren. Ze nam er net even teveel tijd voor om het geloofwaardig te laten zijn. Ja, ze was duidelijk bezig haar vader te verleiden. Of ze daarbij in de gaten had dat mijn vader er ook van genoot, weet ik niet. Bij een volgende spiekactie zag ik mijn vader licht schokken. Hij kwam volgens mij klaar in zijn hand want vlak daarna waste hij zijn handen met zand.

Ik dacht dat mijn moeder en tante lagen te slapen op hun handdoek. Ze lagen dicht bij elkaar en opeens drong het tot me door: het leek wel of mijn tante op de arm van mijn moeder lag. Vanuit mijn plek kon ik fijn uitkijken op hun billen en benen. Hun benen waren weliswaar gesloten maar ik kon de rest wel erbij fantaseren. Er gebeurde van alles om me heen en het kostte me moeite het bij te houden. Mijn tante bewoog haar benen nu iets uit elkaar en bewoog haar billen even omhoog om net even anders te gaan liggen. Ik kon net aan haar kutlipjes zien maar ik had het vermoeden dat er meer aan de hand was tussen die twee zussen. Een moment later ging ze weer iets anders liggen en trok daarbij haar knie die het dichtst bij mijn moeder lag op. Vanuit mijn kuil kon ik nu goed haar kutlippen zien. Maar wat ik ook zag, had ik stilletjes al vermoed. Er friemelden vingers over die lipjes. Ik hield het in de gaten en zag dat de vingers van mijn moeder de lippen van mijn tante streelden. Geen wild gevinger maar gewoon loom gestreel. Mijn tante verschoof af en toe een beetje en heel af en toe schokte ze een piepklein beetje. Verder kon je niet zien dat er iets aan de hand was. Ze lagen gewoon dicht naast elkaar en leken te zonnebaden.

Mijn oom bleef gefascineerd door het strand. Vanuit zijn ooghoeken hield hij zijn dochter in de gaten, zoveel kon ik ook nog wel zien. Els ging wijder liggen met haar benen, waarschijnlijk het idee gevend dat ze goed bruin wilde worden. Haar jeugdige lipjes glinsterden in de zon. Met twee handen streelde Els tussen haar benen, denkbeeldig het zand van haar bovenbenen wegvegend. Een ondeugend vingertje gleed op de terugweg door haar natte spleet. Boven haar kutje trok ze de huid nog even strak waarmee de lipjes strak kwamen te staan en ze ongetwijfeld haar bobbeltje stimuleerde. Haar tepeltjes werden hard van opwinding. Mijn oom keek snel om zich heen en zag dat iedereen een andere kant op keek. Mijn moeder en tante lagen sowieso met hun hoofd de andere kant op, mijn vader pakte net wat te drinken uit de koelbox en Karel groef een gat naar China. En ik was blijkbaar geloofwaardig genoeg aan het scheppen. Ik kon zowel mijn oom als mijn nichtje goed zien. Mijn nichtje keek nu openlijk naar haar vader. Ze maakte ondeugend met haar tong een bobbel in haar wang terwijl ze een borst streelde en mijn oom verleidelijk aankeek. Dit was teveel voor mijn oom. Nog een blik ter controle of niemand keek en daar schoot hij zijn kwakkie tegen het windscherm. Het kon hem blijkbaar niets schelen. De klodders hingen als spuug aan het rood-wit-blauwe nylon. Een moment later kwam hij weer bij zinnen en ging tegen het windscherm aanstaan met zijn been, het kleverige goedje daarmee aan zijn lichaam plakkend. "Wie gaat er mee zwemmen?" riep hij een moment later. Karel en mijn vader waren er wel voor te porren. Ik zei dat ik eerst even mijn kant van de kuil af wilde maken maar dat ik ook zo zou komen. In werkelijkheid wilde ik zien wat mijn moeder en tante van plan waren. Els zei dat ze mij wel zou helpen met de kuil.

Zo kwam het dat Els in de kuil sprong terwijl de mannen gingen zwemmen. Mijn moeder en tante hadden het te druk. "Zo, hij is echt diep geworden." zei Els, die inderdaad alleen nog maar met haar hoofd boven de rand uitkwam. "Ja, en onderin is het echt koel." zei ik haar en wenkte haar naar beneden. Ze begreep de hint en zakte met me mee naar de bodem van de kuil. "Nou inderdaad" zei ze nog even. Ik bracht snel mijn mond naar haar oor en fluisterde "jij bent ook een ondeugende dochter". Els werd rood op haar wangen toen ze besefte dat ik alles gezien moest hebben. "Mijn ma is jouw ma aan het friemelen en het zou me niet verbazen als ze haar zo gaat vingeren" bracht ik hijgend fluisterend uit. Els d'r ogen vielen zowat uit haar hoofd en fluisterde "dat meen je niet!". Ik knikte van wel en zei om niet op te vallen "waarom maak je niet een bankje aan die kant, dan kunnen we in de koelte zitten". Ik gluurde over de rand van de kuil en zag de brutale vingers van mijn moeder nu door de spleet van mijn tante glijden. Die was zo gaan liggen dat mijn moeder er goed bij kon. De middelvinger van mijn moeder gleed door de natte spleet van mijn tante. De andere vingers omvatten de hele kut alsof ze alles in haar hand had. Ik gebaarde mijn nichtje dat ze moest komen kijken. Ik liet haar aan mijn kant van de kuil staan en ging achter haar staan. Ze staarde naar het streel en friemelwerk van onze moeders. Ik keek naar de lekkere strakke kont van mijn nicht. Ik ging op het provisorische bankje zitten dat mijn nichtje gemaakt had en keek naar haar dikke kutlippen tussen haar benen. Zo af en toe zei ik wat om de illusie hoog te houden dat we samen beneden in de kuil zaten. Zoiets als "lekker koel hier beneden he? Zo houden we het wel even uit."

Ik stak mijn hand uit en streelde de binnenkant van de bovenbenen van mijn nichtje. Die sprong zowat een gat in de lucht en keek geschrokken achterom. Ik maakte een gebaar om me te verontschuldigen. Ze ging weer kijken maar ging daarbij wat wijder staan. Ik lachte binnensmonds en streelde haar weer tussen haar benen. Ditmaal was ze er op voorbereid. Ik gleed met mijn hand over haar lipjes en onder haar lichaam door naar haar bobbeltje. Ze schokte even maar protesteerde niet. Ik liet me op mijn knieeen zakken en zoende haar billen. Ik stak mijn tong uit en met het puntje van mijn tong uit en raakte daarmee haar lipjes aan. Ik liet het puntje door het spleetje glijden en voelde hoe Els haar kont naar achteren op mijn tong duwde. Ik proefde de zoute sappen en had ondertussen een harde pik gekregen. Het was een onhandige houding en mijn nek voelde aan als een wc-eend. Ik stopte en ging even staan. Ik gluurde even onder het winscherm door dat aan de rand van de kuil stond en constateerde dat de "mannen" nog steeds in zee waren. Ik keek over de schouders van mijn nichtje mee naar onze moeders. Mijn moeder had het ondertussen voor elkaar gekregen om twee vingers in de kut van mijn tante te steken en deze langzaam in en uit te bewegen. Els stond met grote ogen en rode wangen te gluren. Toen ze zag dat ik meekeek draaide ze zich om en trok me mee de kuil in. Met veel moeite wist ze gewoontjes te klinken en wat te zeggen over de koelte en kuil. Het was flauwekul en luisterde er niet eens goed naar. Ze gebaarde naar het windscherm en ik begreep dat ze wilde weten of de mannen alweer op de terugweg waren. Ik maakte een gebaar alsof het nog jaren zou duren. Daarop wenkte ze me te gaan staan. Zelf bleef ze in de kuil zitten. Ik stond rechtop en keek naar het lesbische spel van moeder en tante. Net als Els was ik er niet op voorbereid. Ze zoende mijn pik die nu voor haar neus bungelde. Ik keek naar beneden, recht in het gezicht van mijn lachende nichtje. Touche, een likje van eigen deeg. Ze friemelde met mijn ballen waarop ik me licht in mijn benen voelde. Het volgende moment trok ze me zachtjes af. Door alle geilheid had ik een glibberige eikel. In no time gleed de voorhuid over mijn eikel. Ik voelde een tong over mijn eikel glijden en kon het niet nalaten er naar te kijken. Geil keek mijn nichtje naar boven en tuitte haar lippen. Mijn eikel gleed door de getuite lippen haar mond in. Ze liet de eikel er weer uit glijden en duwde mijn pik daarna omhoog, de onderkant van de eikel zoenend. Ik wist niet hoe ik het had en keek afwisselend naar alle vrouwen om mee heen.

Mijn moeder d'r hand was nu helemaal nat geworden. Het was niet te geloven hoeveel geil vocht mijn tante had laten lopen over mijn moeders hand. De bewegingen van mijn moeder waren wilder geworden, alhoewel ze enorm beperkt was in haar mogelijkheden. Ze lagen tenslotte allebei op hun buik dus dat moest een aardig karwei zijn voor mijn moeder. Al snel stopte mijn nichtje en keek ik klagend naar beneden. Verdomme, ik was bijna klaargekomen. Ze likte haar lippen af en maakte een gebaar dat het nu weer haar beurt was. We hadden weer even een stom gesprekje, ik geloof over het later gaan tennissen op het strand, om niet op te vallen. Mijn nichtje stond weer rechtop en ik gluurde weer even onder het windscherm door. Ik zag de mannen naar het voetbalveld lopen. Die waren er voorlopig nog niet. Tenzij ze naar het duin gingen maar dat verwachtte ik niet. Ik zag mijn nichtje ongeduldig achterom kijken. Ik ging achter haar staan en genoot van het uitzicht. Ze stond klaar om weer een tong door haar natte spleetje te voelen. Ditmaal had ik echter wat anders in gedachten. Ze stond licht voorover gebogen zodat ik haar goed kon neuken. Ik duwde mijn pik van achteren tegen haar spleetje. Ik hoorde even een zucht en daar floepte mijn pik onder haar door. Met een gerichte tweede poging gleed mijn van geilheid natte pik in haar sappige spleet. Ik duwde hem zover mogelijk naar binnen en voelde de warmte goed. Ondertussen gleden mijn handen over haar heerlijke lichaam. Ik streelde haar in de zij, over haar buikje, omhoog naar haar borsten. Ik nam de twee borstjes in mijn handen en duwde ze van onderen omhoog. Met duim en wijsvinger trok ik de halfzachte tepeltjes naar buiten en speelde er wat mee. Ik neukte haar nu goed met diepe stoten. Ze reageerde door haar onderlichaam bij iedere stoot naar achteren te duwen. Opeens zakte ze met haar bovenlichaam naar beneden om me nog dieper te laten komen. Onderin de kuil hoorde ik haar nu zachtjes kreunen. Dat zou immers niet te horen zijn boven de kuil. Mijn hart klopte van spanning in mijn keel. Als mijn moeder of tante nu opeens op zouden staan dan zou alles duidelijk zichtbaar zijn. Als ze alleen om zouden kijken was er niets te zien en aan die gedachte hield ik me vast. Ik voelde nu vanuit mijn tenen mijn orgasme opkomen. Niets zou me nu nog kunnen stoppen. Met twee handen had ik de heupen van mijn nichtje vast. Ik trok haar op mijn pik en stootte een laatste keer diep in haar. Ik schoot mijn zaad diep in haar. Ongecontroleerd stootte ik hard in haar. Het was haar geloof ik even teveel maar op dat moment had ik een dierlijk genoegen om klaar te komen. Na een aantal stoten werd mijn pik slapper en was ik helemaal leeg. Zowel qua zaad als qua energie. Ik liet mijn pik uit haar glijden en zag tot mijn genoegen dat ze nog even mijn pik schoon wilde likken. Haar tongetje dartelde over mijn eikel. Ze stak het puntje in het gaatje. Het leven was er wel even uit nu. Ik keek naar mijn tante en zag nog net dat ze lag te schokken. Dat betekende dat ze klaar was gekomen en wij als de sodemieter moesten gaan oppassen. Ik gebaarde Els dat er gevaar was en in no time zaten we op de bodem van de kuil en spraken we gedempt over school.

Niet veel later stond mijn moeder boven de kuil en vroeg of het lekker koel was onderin. Het moet geleken hebben alsof we daar aldoor al zaten en gewoon niet te horen waren buiten de kuil. Mijn moeder zag rood van opwinding... of de zon, en zei even te gaan zwemmen. Els sprong op en zei dat ze ook even meeging. Of ik ook mee wilde. "Ja zo!" riep ik en was nog even aan het bijkomen van alle opwinding. Even later hoorde ik mijn tante snurken. Blijkbaar was ze zo ontspannen geraakt van haar orgasme dat ze er van in slaap was gevallen. Ik moest lachen en zette de achtervolging in naar de zee. Mijn halfharde pik zwiepte heen en weer; ik zag verschillende vrouwen naar me kijken. Ja kijk maar, dacht ik, ik heb net mijn nichtje geneukt! Lachend liet ik me in zee vallen. Ik dolde wat met mijn moeder en nichtje en voelde af en toe een hand langs mijn pik gaan. Maar of die nou van mijn moeder of nichtje was, kon ik niet vertellen.

Die dag zijn er geen belevenissen meer gebeurd die bovenstaande overtreffen. Oh, het was nog niet helemaal over maar het wildste is wel verteld. Op weg naar huis vroegen mijn ouders of het leuk was. Ik glimlachte en zei dat ik graag snel weer een keer wilde. Daar waren ze het mee eens en zo kwamen we allen tevreden thuis van het strand.

Wordt vervolgd...

Door Maarten - nudisten@gmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners