Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vrouw in de overgang 1 - 9279 keer gelezen
Mijn vrouw in de overgang en wat dan………?
Ik kijk even terug, ik ben Peter en nu drieënvijftig jaar, mijn vrouw Brenda is achtenveertig. Ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd, natuurlijk is de stevigheid in haar C cup wel een beetje verminderd, maar ze heeft gelukkig haar lange blonde haren niet gekortwiekt.
We zijn inmiddels dertig jaar getrouwd en natuurlijk waren er weleens wat mindere momenten, dat heeft iedereen.

Maar goed, ‘’ff vroeger.’’
Brenda was toen ik haar leerde kennen op haar zestiende echt een geil teefje. Ik zou dat nu niet meer durven zeggen. Ik zag het woord teefje niet als negatief, maar gewoon een aanduiding, van hoe ik haar zag, als ik geil sletje zou zeggen, dan zeg ik eigenlijk dat ze het met iedereen deed.
Brenda was en is niet zo, gewoon een… een op een situatie. Ze was mijn geile teefje, ik kon wat seks betrof haar nog maar net bijbenen.
Wij hebben van alles uitgespookt, tot en met buiten seks waar het risico bestond dat je betrapt werd, wat echt spannend was. Toen wij gingen trouwen was ze zwanger en ik ben daar niet voor weg gedoken. Wij hielden van elkaar, uiteindelijk had ik twee dochters en een zoon. Ze zijn allemaal het huis uit en goed terecht gekomen.
Wij zijn wat kleiner gaan wonen, de seks werd wel ietsje minder, je wordt immers ook een dagje ouder, maar we gingen er nog regelmatig voor.Maar nu……
Ze kreeg van die bevliegingen en een bezoekje aan de huisarts leerde ons, dat Brenda in de overgang zat en ja haar behoeft aan seks daalde enorm, zeg maar gerust, stortte in.
Ik…ik wilde juist meer..meer..meer….MEER…
Hoe los ik dat op?

Je hebt twee dochters, zei een collega.
Ik vroeg hem of hij niet goed bij zijn hoofd was……

De buren hebben ook een dochtertje, Natasja heet ze….ze kwam weleens bij ons en inmiddels is het blondje zestien jaar en ze heeft zeker een D cup, flinke stevige tieten en een Bh droeg ze amper.
Ik kon vaak de harde tepels in haar strakke topje ontwaarden, bloot buikje en van die geile korte rokjes, rond kontje, nou dan weet je het wel….
Haar lange blonde haren in twee vlechtjes en echt zo een onschuldig geil smoelwerk, toen ik nog volop seks had, lette ik daar niet zo op, maar nu moet ik bekennen dat ik regelmatig met een harde lul in me broek zit, als het blondje weer eens bij ons in de tuin zat. Niet dat ze zomaar de tuin in wandelde, maar we hebben goede contacten met de buren en als de een jarig was, dan kwamen de anderen en gezamenlijk BBQ en zo zat je nog weleens bij elkaar in de tuin.
Ik kon vaak gewoon tussen haar dijen kijken en kon zien door dat verrekte strakke onderbroekje van haar, dat ze een glad geschoren kutje moest hebben. Zou die slet, ja zo ging dat in mijn hoofd, zou die slet nog maagd zijn?

Je hoorde tegenwoordig steeds vaker dat dergelijke typetjes zich nogal gemakkelijk lieten neuken en Hendrik de buurman van de overkant, meende de blonde al eens bij een oudere man in de auto te zien hebben stappen.
Hendrik meende dat de het op geld beluste blondje, gewoon een hoertje was die voor wat zakgeld er een (suikeroompje) op na hield, dat dat tegenwoordig heel normaal was, in verband met het gemakkelijke kunnen verkrijgen van de pil.
Ik zei, dat volgens mij….Natasja niet zo was, toen ik nog genoeg op seks gebied aan mijn trekken kwam, maar ja…….bij mij was dat opeens afgelopen en dat buurmeisje zag er wel ERG geil uit.

Brenda zei er wel eens wat van, maar ja zo liepen er nog een stuk of zes in de wijk rond.
‘’Natasja, kun jij beter niet wat knoopjes meer van je bloesje dicht maken?’’
‘’Wrom?’’ Reageerde, de blonde.
‘’Voor je eigen veiligheid, nu er veel van die asielzoekers hier rondlopen!’’ In een andere wijk was een groot leeg kantoorpand als tijdelijke AZC in gebruik genomen en het merendeel wat er rondliep waren van die opgefokte jonge mannen.
Ik meende zeker, dat ze haar dijen nog wat meer spreidde, toen ze blijkbaar de bewegende bult in mijn broek zag, of was dat Wishful thinking……
Ik ben nogal zwaargeschapen en dergelijke sletjes hielden wel van een flinke grote pik. Probleem was echter, hoe kom ik daar achter of ze er zo een was en als het zo was, hoe kon ik dan iets regelen zonder dat mijn vrouw het weet.
Ik wil Brenda namelijk niet kwijt, daarvoor hebben we het jarenlang te goed gehad en wil haar fysiek ook geen pijn doen. Ik wil gewoon meer…meer..MEER seks, het gaat alleen om seks, ik wil seks en het liefst met zo een jong geil sletje.
Ze moet dan ook nog eens heel gemakkelijk geil klaar kunnen komen en alles goed vinden en…en niet te duur zijn, zeg maar speciale korting voor de buurman. Ze moet mijn dikke pik kunnen hebben…….‘’Wat zegt u?’’
‘’Mijn dochters zijn twintig en drieëntwintig en het zijn knappe meiden!’’ Maar die wil ik er beslist niet bij betrekken, dat zijn geen sletten namelijk.
‘’Hoe weet u dat?’’
‘’Dat weet ik, tenminste ik denk het te weten!’’
Ik had in me geile hoofd een detective ingeschakeld, die zou uitzoeken hoe het buurmeisje werkelijk was en toen begon die vent opeens over mijn dochters, het ging hem over de vraag hoe ik meende te weten dat buurmeisje Natasja een slet was en mijn eigen dochters prinsesjes, die detective was ook niet gratis en ik hoefde alleen wat over Natasja te weten….PUNT!
Detective James ging echter zonder mijn toestemming achter mijn dochters aan, waar ik later pas achter kwam.

Natasja bleek geen suikeroompje te hebben.
Ze pijpte regelmatig kerels af en kreeg daar vijftig euro voor, hoorde ik twee maanden later van James, zeg maar soort aanvulling op haar zakgeld, of misschien kreeg ze geeneens zakgeld? Ze pijpte wel en goed diep ook, zag ik op wat foto’s.
Maar…maar ja, hoe benader ik haar dan? Dat was nog steeds het probleem. Ik kon ja moeilijk op haar af gaan en vragen of ik haar mocht neuken?
James adviseerde mij dat wel……
‘’Ik heb ook goed nieuws over Amber,’’ zei hij opeens. Hoezo Amber, bedoelde hij daarmee mijn twintig jarige dochter?
‘’Hoe bedoel je? En over wie heb je het?’’
‘’Jou dochter Amber!’’
‘’Ben je toch stiekem achter mijn dochters aangegaan? Ik had dat toch verboden, wie denk je eigenlijk wel dat je bent?’’
‘’Een goede detective,’’ reageerde hij.
‘’Wil je het nog weten?’’ Vroeg hij gelijk weer en ja natuurlijk was ik nieuwsgierig.

‘’Jou dochter zit achter het raam, op de Wallen!’’
Ik keek hem aan, alsof de oorlog tussen Noord-Korea en de rest van de wereld net was uitgebroken.
‘’Hoe weet je dat?’’ Hij haalde gelijk wat foto’s voor de dag en ja daar zat mijn Amber in de rosse buurt, achter het raam en scheen er het bekende rode licht.
‘’Dat valt ff tegen, He?’’ Zei hij.
‘’Kan de haast niet geloven.’’

Twee dagen later.
‘’Ik moet van mijn baas morgenvroeg naar Amsterdam!’’
‘’Wat moet jij in Amsterdam?’’ Vroeg mijn vrouw.
Ik had natuurlijk een snipperdag genomen, want wat ik aan foto’s gezien had, hoef je als vader zijnde niet zomaar te accepteren en ik wilde Brenda er niet mee opzadelen. Ik was al jaren niet meer in Amsterdam geweest en ja het trein kaartje was inderdaad een flink stuk duurder dan toen.
Ik dwaalde tussen de rood verlichte ramen, wat zou ik doen als ik haar inderdaad zag? Ik vond haar al vrij snel en zag een vreemde vent naar binnen gaan en Amber trok de gordijnen dicht, mijn Amber… mijn prinsesje was een hoertje? Wat hebben wij verkeerd gedaan, dat het zover is gekomen?
Ik ging elders op een terrasje zitten en dronk twee biertjes, waarschijnlijk om een beetje moed op te bouwen, want ik was nog nooit zomaar bij een hoertje naar binnen gelopen. Zie mijn problemen met wat ik met Natasja zou willen…

Een uurtje later.
Ik liep er weer langs en Amber stond zich een beetje te showen. Ze had een super kort rokje aan en een Bhtje wat moeite had om de last te dragen, mooie lange haren tot ver op haar rug. Ze zag er goed uit, bommetjes geil.
Ik trok de kraag van mijn jas wat omhoog en de klep van m,n honkbalpetje wat naar beneden, ik wees naar haar, ten teken dat ik naar binnen wilde een zoemer ging af en de deur klikte open. Amber was bezig de gordijnen dicht te trekken en stond met haar rug naar mij toe.
Ze draaide zich om en schrok zich echt een ongeluk, met haar hand voor haar mooie mondje, hoeveel harde pikken zouden zich daar in geleegd hebben?
‘’Papa….papa jj..jij hier?’’
‘’Ja, schaam jij je niet, dat ik je zo hier aantref? Wat moet mama daar wel niet van denken, wat hebben wij verkeerd gedaan?’’
‘’Mama hoeft het toch niet te weten?’’
‘’O, dus ik moet mijn mond houden, hoe komt het dat jij zover in de goot bent beland?’’
‘’Mijn nieuwe vriendje wil dat ik dit doe, hij heeft geen werk! Papa jij zegt dit toch niet tegen mama, He?’’ Zei ze met een zwoel stemmetje.Ik had al maanden geen seks meer gehad.
Mijn geile prinsesje stond zogoed als naakt voor me en ze liet zien geen slipje aan te hebben, haar kutje was glad geschoren. Ik hield het niet meer, ‘’sorry Brenda…sorry Brenda,’’ lispelde ik, met schorre stem van de opwinding.
Ik trok snel mijn broek en slip uit en toonde mijn keiharde grote lul aan mijn jongste dochter, die verbaasd naar de giga pik keek, ja ik ben nou eenmaal zwaar geschapen, drieëntwintig centimeter en super dik.
‘’Die…die is wel erg groot papa?’’
Ik drukte haar voorzichtig tegen de muur aan en verwijderde haar Bhtje en kneep in de geile stevige tieten, mijn grote pik liet een spoor voorvocht na op haar linkerdij..
‘’Je..je moet wel een condoom om doen hoor?’’
Ik reageerde niet en zette mijn sproeiende pik midden op het sneetje in haar kutje en drukte het gevaarte naar binnen, ‘’OEffff…huh….O..MY..GOD..paps..vee..veels te gr..groot.’’
Haar kutlipjes werden uiteen gespleten, je zou toch denken dat een hoer wel wat gewend was. Ik perste door, vond het niet zo erg, dat de slet het goed voelde, alsof ze opnieuw ontmaagd moest worden.

Ik nam haar gelijk, lekker diep.
Dit voelde best wel lekker, je eigen dochter aan je pik vast zetten, de pik waar ze uit ontsproten was, harde diepe halen. Ze begon zachtjes te kreunen en sloeg haar armen om mijn nek. ‘’Pappie..ooohhh je je zegt toch niks..ooooohhh..tt..tegen mama, He?’’
Ik bleef zwaar hijgend lekker diep in haar kutje rammen, het was mijn eerste hoertje, wat ik neukte en omdat ik zo geil was, hield ik het helaas niet al te lang vol. ‘’Ik ga je vol spuiten hoer, voor mijn part wordt je zwanger…aaagghh..ggggg!’’
Amber voelde de sperma van haar vader pulserend naar binnen schieten, terwijl ze zelf in een hevig orgasme zat. Ik voelde me trots dat ik op me ouwe dag een dergelijk type nog klaar kon neuken.
Ik trok mijn slip en broek snel op.
Amber stond tegen de muur en de sperma liep over haar dijen naar beneden en ik verliet het vertrek, zonder nog wat te zeggen.

Onderweg in de trein, kwam er een klein beetje schaamte en schuld gevoel.
Ik was natuurlijk verrast haar zo aan te treffen en nee Brenda hoefde dit niet te weten, toen ik uit de trein stapte was het schuld gevoel weg. Ik dacht nu aan Natasja, ik wilde regelmatig een dergelijk jong sletje neuken……haar klaar neuken met mijn drieëntwintiger……wapen.

Ik kwam thuis en werd onaangenaam verrast.
De detective was erg ver buiten het boekje gegaan, door nieuwe foto’s van Amber op te sturen naar mijn huis, naar mijn huis, was die vent nou helemaal gek geworden!? Nietsvermoedend kwam ik binnen, ik voelde al wel iets, er hing een koude sfeer in huis.
‘’Hallo, daar ben ik weer, ik hoop niet dat mijn baas me te vaak zulke opdrachten geeft.’’
‘’Jou baas weet nergens van, je hebt een snipperdag genomen!’’ Reageerde Brenda, super kalm. Ze stond er met haar armen over elkaar. ‘’Krijg ik nog te horen waarom jij me hebt voorgelogen?’’
‘’He? Nou ik…ik, waarom heb je mijn baas gebeld? Vertrouw je mij niet!’’
‘’Je draait er omheen, waarom heb je mij VOORGELOGEN!!!’’ ‘’Ik weet het wel hoor, maar wil het uit jou mond horen!’’ Ik snapte niet waar ze heen wilde met het gesprek.

Brenda gooide een grote envelop op tafel.
James 006 detectives, stond er op, de envelop was al geopend. Ik voelde wel wat nattigheid, er zaten tien foto’s in van binnenkomende klanten bij Amber, gelukkig was ik niet goed te herkennen.
‘’Volgens mij ben je daar heen geweest? Hoe weet je eigenlijk dat zij dat werk doet?’’
‘’Die vent is achter onze dochters aangegaan zonder mijn toestemming en ik wilde jou er niet mee belasten!’’
‘’Waar had jij dan een detective voor nodig?’’ Hier wist ik geen antwoord op en moest ik dus snel van onderwerp veranderen. ‘’Eu..nou..eu, nu je het toch weet van Amber, Amber heeft mij gevraagd het niet tegen jou te vertellen!’’ ‘’Enne aan ons ligt het niet, ze heeft een verkeerd vriendje.’’
‘’Ik ga morgen naar Amsterdam!’’ Zei ze, opeens.
‘’Zou..zou je dat nou wel doen?’’

Brenda had de trein van tien over twaalf genomen.
Ik zag voor haar vertrek dat ze nog even met Natasja sprak en die keek mijn kant op, ik meende met een geil glimlachje……Ik zat in de tuin en opeens stond Natasja voor me.
‘’Hallo buurman.’’
‘’He? Natasja,’’ reageerde ik nogal schuchter. Ze had de meest mogelijke geile kleding aan, wat mijn smaak betrof en ik kon niet verhinderen dat er zeer verhoogde activiteiten in mijn broek plaats vonden.
‘’Buurman hoe groot is die?’’ Jeetje dat ze dat zomaar vroeg…
‘’Sorry, maar je ziet er ook zo leuk uit?’’ Probeerde ik nog, maar zelfs ik vond het niet overtuigend klinken.
‘’Ik ben gek op grote pikken buurman, hoe groot is die en kan je er wat mee?’’
‘’Drieëntwintig centimeter,’’ zei ik zachtjes.
‘’Huh…?..hoe..hoe groot zei u?’’
‘’DRIEENTWINTIG en erg dik ook, geile slet,’’ zo dat was er uit, ‘’je loopt mij gewoon op te geilen!’’
‘’Zullen we naar binnen gaan buurman?’’ Zei ze en ik meende al geil strepen onder het korte rokje over haar dijen te zien lopen, mijn pik had snel vrijheid nodig, dus ik ging akkoord.

Ondertussen in Amsterdam.
Brenda stond gewoon voor het raam en Amber kreeg bijna een hartverzakking, maar ze opende toch de deur, had papa het toch verteld.
‘’Je komt nu gewoon mee naar huis en ik duld geen tegenspraak!’’
‘’Heeft papa het verteld?’’
‘’Nee, maar een detective stuurde foto’s, trek wat fatsoenlijks aan, als je dat hier hebt en we vertrekken gelijk!’’
‘’Ik kan niet zomaar stoppen, ik heb een contract getekend voor dit raam!’’
‘’Dat is een probleem voor dat achterlijke vriendje van jou en nu opschieten!’’ Amber pakte een kort rokje, nou ja dat was in ieder geval al beter, want ze stond nu bijna in haar blote kontje in de trein sprak haar moeder haar aan over hoe ze zo ver kon zinken en of ze wel veilige seks heeft had met haar klanten.
‘’Ja, altijd met condoom…..O wacht ik kan wel zwanger zijn!’’
‘’Van dat vriendje?’’
‘’Nee van…van..vvv..’’
‘’Zeg het nou maar, erger dan dat ik jou zo aantrof daar, kan het haast niet zijn!’’
‘’Papa…papa heeft mij verkracht en weigerde een condoom te gebruiken!’’ Dat antwoord had Brenda niet verwacht, waar was haar Peter eigenlijk mee bezig, ‘’dat meen je niet?’’
‘’Sorry mama, maar hij drukte me tegen de muur en deed mij ook nog pijn met zijn grote lul.’’

Peter had de gordijnen thuis gesloten.
Natasja lag inmiddels op haar knieën en was bezig de immense grote pik van de buurman af te zuigen, want Peter had gevraagd hem eerst leeg te pijpen omdat ie anders toch te snel zou klaar komen.
Haar kutje was zeer actief en er klaar voor om die pik te ontvangen en ze zoog hem binnen twee minuten klaar en slikte de sperma smakelijk door.

Einde deel 1, van een tweeluik.
XXX Angela

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners