Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Warme Broodjes 1 - 13259 keer gelezen
Het is 1:oo uur in de nacht en Jan staat in de bakkerij, vandaag moet hij bijna alleen alle broden bakken. Hij zal flink moeten door poten om alles op tijd af te krijgen. Normaal helpt zijn zus hem altijd, maar die is nu helaas geveld door de griep. Zijn nichtje Saskia van 17 zou hem komen helpen, maar hij geloofd het niet zo dat ze komt om 3:00 uur. Snel gooit hij de benodigde materialen in de kneedmachine's en gaat aan het werk.

De radio speelt leuke muziek en al gauw vind hij het juiste ritme.Geheel opgaand in zijn werk schrikt hij als hij de stem van zijn nichtje hoort. Ome Jan goedemorgen, roept ze luid om boven de radio uit te komen. Saskia zegt hij ik had niet gedacht dat je zou komen. Tuurlijk kom ik ome Jan helpen in de bakkerij, gezellig juist.Jan staat zijn nichtje aandachtig op te nemen, ze ziet er erg lekker uit vind hij. Een lekker kort koppie, beetje opgemaakt niet overdreven veel, slanke taille, kleine borsten een B cup denkt hij zo. Heb je, je haar weer geverfd vraagt hij haar. Oompje u bent de eerste die het ziet en hoe staat het mij ze draait een rondje voor zijn ogen. Het staat je heel goed Saskia. Voor de rest gaat ze gekleed in een strak zittend shirt met een leuk rokje eronder en half hoge laarsjes. Dus jij komt deze nacht mij helpen warme broodjes te bakken? Ja oompje, want de mensen moeten toch wel hun warme verse broodjes kunnen komen halen. Saskia heeft al eerder in de bakkerij geholpen toen ze nog wat jonger was en het is wel gemakkelijk, omdat ze alles weet te staan. Oompje zegt ze met een grijnzende lach op haar gezicht bent u echt pas een uur geleden begonnen? Hoezo die vraag Sas zegt hij. U heeft al zoveel broden klaar staan, bent u echt wel begonnen om 2:00 uur? Om eerlijk te zijn Sas ben ik een uur eerder begonnen, want ik wist niet of je wel zou komen. Oh oompje toch, als ik iets beloof kom ik ook.

Saskia pakt een schort van de haak en gaat haar handen wassen, als ze terug komt zegt ze; zal ik dan maar beginnen met de harde en de zachte bolletjes ome Jan? Graag Sas, en hij laat haar staan bij de werkbank, om de nodigende broden die klaar staan in de oven te schuiven. Meezingend op de muziek gaat ze aan het werk. Tijdens haar werk staat ze ome Jan op te nemen, wat is het toch een lekkere vent die oom van me. Met zijn 45 jarige leeftijd ziet hij er nog hartstikke goed uit, geen grijze haar te ontdekken, zijn donkerblonde krullende haren mogen wel iets worden bij geknipt, maar verder ziet hij er geweldig uit. Hij heeft ongeveer een lengte van 1.90 meter en zijzelf is nou ook niet bepaald klein met haar 1.80 m. Geen bierbuikje zoals haar vader heeft, maar lekker strak. Haar moeder die hem normaal gesproken helpt ligt thuis ziek in haar bed en zij had gevraagd of zij niet een paar dagen kon helpen bij het bakken van de broden.

Saskia die vroeger al helemaal verkikkerd was op haar oom, had deze kans met beide handen aangegrepen, wie weet kan ik hem wel een beetje verleiden tijdens het bakken van de broden. Zijn vrouw was immers een paar jaar daarvoor ervandoor gegaan met zijn beste vriend. Van haar moeder wist ze dat hij af en toe wel eens een scharrel had, maar verder niks serieus. Ze had expres een rokje aangedaan, voor als het erop aan zou komen als het haar lukte om hem te verleiden, dat er weinig voor nodig was om bij haar binnen te kunnen komen. De laatste tijd was ze in een echt sex beest veranderd. Haar vriendje kon haar niet bijbenen. Ze kon alleen nog maar denken aan ome Jan. Met ome Jan in de bakkerij, helemaal suf geneukt te worden door hem.

Als de broodjes klaar liggen op de bakplaat schuift ze langs ome Jan om de spullen te pakken voor de puddingbroodjes die ze vervolgens gaat maken. Vluchtig en snel drukt ze haar niet zo grote boezem tegen zijn arm en kijkt hem lachend aan. Ome Jan laat het een beetje over zich heen komen, hij heeft wel het gevoel dat ze met hem aan het flirten is. Mijn eigen nichtje denkt hij, het kan niet. Ik zal me het wel verkeerd hebben ingebeeld. Toch echter komt ze weer langs en hij voelt dat ze haar borsten weer tegen hem aan drukt. Is het nou echt dat ze hem staat uit te dagen. Hij weet het toch nog niet helemaal zeker.

Saskia is klaar met de broodjes vullen en loopt met de spuitzak richting ome Jan, ze is behoorlijk geil aan het worden en omdat ze toch een uur voor lopen besluit ze een poging te wagen om te kijken hoe hij reageert. Met de spuitzak in haar handen gaat ze voor hem staan en spuit iets op zijn gladgeschoren wang. Dichter ziet hij haar naar zich toekomen. Dan voelt hij haar tong over zijn wang schieten. Hij pakt de spuitzak van haar over en spuit wat op haar neus. Hij kust dit voorzichtig eraf. Wat een geil ding is zijn nichtje. Zijn libido begint zich af te tekenen in zijn broek. Toch wacht hij nog even rustig af wat ze nog meer van plan is. Saskia ziet de lichte twijfel bij haar oom, ze denkt het is nu of nooit. Ze trekt haar schort uit gevolgd door haar shirt en pakt de spuitzak van haar oom. Op iedere borst spuit ze wat room uit de spuitzak en gaat tegenover haar oom staan. Mijn borsten zijn vies ome Jan, kan u ze niet even schoonmaken...?Ome Jan draait haar om en duwt haar tegen de werkbank, mij een beetje op lopen geilen Saskia, dat kan zomaar niet. Hij laat zijn lippen over haar besmeurde borst gaan en likt alles op, zachtjes begint hij te knabbelen en te sabbelen aan haar tepel. Als deze mooi hard en naar voren gericht staat gaat hij over naar haar tweede borst en geeft deze dezelfde behandeling. Saskia zoekt de knoop van zijn broek en maakt deze open, zijn stijve lul springt tevoorschijn, hij is vele malen groter dan die van haar vader ziet ze nu en ook veel dikker. Ze heeft haar vader wel eens bespied toen hij onder de douche stond. Zijn hand schuift nu onder haar rokje en hij voelt hoe kleddernat ze is. Mijn geile nichtje staat hier al die tijd al zonder slip. Hij draait haar weer om zodat ze met haar rug naar hem toe staat en hij drukt zijn keiharde pik achterlangs haar kutje in. Jij geil meisje, jij wil geneukt worden door je oom is het niet roept hij haar toe. Oh jaaa, ome Jan, jaaa neuk mij, laat uw pik diep in me gaan.

Saskia voorover gebogen over de werkbank geniet met volle teugen van de op en neer gaande pik van haar oom, hier heeft ze al zo lang van gedroomd. Nu is het dan eindelijk werkelijkheid geworden. Ome Jan die al een tijdje geen scharrel heeft gehad komt naar zijn zin veel te snel klaar. Toch blijft hij na zijn lozing stevig in haar door stoten. Als zij dan ook gillend haar orgasme bereikt blijven ze stil even zo staan. Oh Saskia, dit had nooit mogen gebeuren zegt hij weer bij zijn positieven komend. Waarom niet ome Jan, vraagt ze hem omdat ik u nichtje ben. Ja Sas daarom. Ome Jan zegt ze nu op volwassen toon, ik droom en fantaseer er al een hele tijd over dat u me neukt, nu is het eindelijk gebeurd en heb ervan genoten. Ik heb ook genoten verteld hij haar, maar het mag niet. Oompje het is goed u hebt mijn toestemming. Uiteindelijk geeft hij zich gewonnen en zegt nog, niemand mag hier achter komen Saskia want dan krijgen we de grootste problemen. Oh oom, niemand zal erachter komen, ons geheim. Ze draait zich om en kust haar oom vol op zijn mond. Na enige tijd laten de twee elkaar los en zegt hij tegen haar; nu moeten wel snel verder met de broden, de taarten en de koeken moeten we ook nog bereiden. Als wij klaar zijn gaan we koffie drinken bij mij binnen en hij geeft haar een knipoog.

Snel wassen ze even hun handen en ook wast Saskia zich snel even tussen de benen, alvorens ze in een noodgang de overige dingen klaarmaken. Onderwijl ze alles bereiden, vliegen de geile blikken over en weer, wetend beide dat het bij de koffie bij ome Jan straks in huis nog een keer herhaald zou worden.Om 6:00 uur leggen ze de broden in de winkel samen met de bolletjes en enkele taarten worden in de vitrine geschoven, straks zal het personeel wat hij in dienst heeft voor de winkel raar staan te kijken hoeveel heerlijks er weer op de planken ligt. Hij heeft ook Sas haar ideeŽn aangehoord die ze heeft voorgesteld tijdens de geile toespelingen en wil daar morgen een begin mee maken. Kleinere taarten met verschillende vullingen om te proberen. Hij laat een papier achter waarop hij dit mededeelt dat zijn personeel dit aan de klanten kan mededelen dat er vanaf morgen enkele nieuwe probeersels te koop zullen zijn.

Om 7:30 ligt alles er netjes bij in de winkel en is de bakkerij opgeruimd en schoon, met Sas achter zich aan sluit hij de bakkerij netjes af en loopt naar zijn woning. De deur voor haar open houdend loopt hij achter haar naar binnen naar de keuken en begint koffie te zetten voor hun beide. Saskia belt even snel naar huis en verteld aan haar vader dat ze de komende twee dagen bij ome Jan blijft logeren en dat ze in de loop van de middag nog wel even wat spullen komt ophalen. Haar vader vindt het meer dan begrijpelijk en wenst zijn dochter welterusten. Niet wetend dat zijn dochter voorlopig aan iets heel anders denkt dan slapen.

Neer ploffend op de bank komt haar oom net de kamer inlopen met twee dampende koppen koffie. Die gaat er wel in of niet Sas, lekker oom daar ben ik wel aan toe. Nadat ze genietend haar kopje koffie op heeft loopt hij met haar naar boven naar de douche. Aangezien je hier toch de eerste twee dagen blijft zegt hij, wil je je vast wel even douchen. Alleen als jij erbij komt zegt ze met een geile blik in haar ogen. Samen kleden ze zich uit en stappen onder de warme waterstraal. Geil begint ze zijn tepels te likken en haar handen dwalen over zijn rug, naar zijn billen. Tergend langzaam laat ze haar tong over zijn lichaam dwalen en zakt door haar knieen. Zijn inmiddels 20 cm pik staat alweer in volle glorie te wachten. Ze likt zijn eikel en zuigt hem dan haar mondje in. Ohh Sas, mmmm... brengt haar oom uit, wat doe je dat lekker... Dieper en dieper zuigt ze zijn pik op in haar mond, zijn ballen streelt ze met haar handen afwisselend door er kleine kneepjes in te geven. Ome Jan zijn pik word harder en harder door deze handeling en niet veel later schreeuwt hij...Sassss ikkk kommmm... Vijf dikke stralen sperma schieten in haar keel, gewillig slikt ze alles door. Nu is het ome Jan zijn beurt en ook zijn tong en handen dwalen over haar lichaam. Hij verkend zijn nichtjes lichaam tot in de kleinste detail. Steeds verder afdwalend naar beneden vind zijn tong haar gevoeligste plekje en hij begint er snel aan te likken. Twee vingers steekt hij in haar kutje en Saskia begint te hijgen en te kreunen. Ja oompje, ja laat me komen. Luid hijgend komt Saskia tot een orgasme, ze heeft moeite om op haar benen te blijven staan. Ome Jan ziet hoe ze staat te wankelen en komt snel overeind om haar te ondersteunen. De kraan uitdraaiend begeleid hij haar de douche uit en begint haar nu ondersteunend aan de wastafel haar af te drogen. Nadat hij zichzelf vluchtig heeft af gedroogd neemt hij haar in zijn armen en brengt haar naar zijn bed.

Nog steeds ligt ze nu na te trillen in zijn bed van het overweldigende orgasme wat haar oom haar net heeft bezorgd. Hij schuift bij haar onder de dekens en neemt haar in zijn armen. In elkaars armen vallen ze uiteindelijk in slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners