Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Warme Broodjes 2 - 10908 keer gelezen
Saskia word wakker in de armen van haar oom, haar kontje nestelt ze nog eens extra tegen zijn lekker pik die gelijk reactie geeft. Jan opent zijn ogen en zegt; hallo lekker nichtje, zo te voelen kan je mijn pik wel weer gebruiken. Ha ome Jan, ja mijn kutje wil graag jouw warme zaad weer tot haar nemen. Dan moeten we daar maar iets aan gaan doen...

Hij rolt zich boven op haar en spreid met zijn knie haar benen, gewillig als ze is doet ze haar benen wijder en ome Jan drukt zijn keiharde pik in het nauwe natte kutje van zijn nichtje, hard beukt hij op haar in. Zo geil als ze is schreeuwt ze hem toe, neuk me oom, neuk me ruw en hard. Spuit je mooie room diep in me. Met haar benen aan weerszijden van zijn lijf drukt ze haar onder lichaam iets omhoog zodat hij haar nog dieper kan neuken. Zweetdruppels verschijnen op zijn voorhoofd terwijl hij met zoveel kracht in en uit haar beukt. Wat een geil wijf denkt hij en nog geiler dat ze het met mij wil doen. Door zijn tempo nog meer opvoerend hoort hij aan het gehijg onder hem dat zijn lieftallig nichtje haar hoogtepunt bereikt, haar tengere lijfje begint hevig te schokken en door deze aanblik voelt hij dat zijn eikel diep in haar begint te exploderen. Arhhhh kreunt hij luid, arhhh.

Moe van deze inspannende daad laat hij zich naast haar weer op matras vallen, hij streelt haar borsten en ze kijkt hem glimlachend aan. Ohhh ome Jan, al had ik geweten dat u zo lekker was, had ik u al veel eerder verleid. Hij kijkt haar smachtend aan. Sas had ik het van jou geweten had ik je al veel, veel eerder gepakt. Hij drukt met kracht zijn mond op de hare, om zijn tong een verleidelijk spel te laten spelen met de hare. Even later komen ze hijgend op adem, Jan neemt het woord en zegt; Sas ga je mee in bad? Graag oom, is haar antwoord.

Ze stappen uit bed en lopen gezamenlijk naar de badkamer, ondertussen loopt het bad vol en hij neemt zijn nichtje opnieuw in zijn armen, word zo vreselijk geil van je en hij drukt gelijktijdig twee vingers in haar zeiknatte kut. Haar kut druipt nog van zijn sperma wat hij even daarvoor lekker in haar heeft gespoten. Zijn vingers op en neer halend en zijn duim die haar klit bewerkt, is het voor Saskia moeilijk om te blijven staan, haar benen voelen aan als elastieken. Ome Jan heeft ook door dat ze niet al te vast op haar benen staat en langzaam haalt hij zijn vingers die druipen van de vochtigheid uit haar kutje. Hij brengt ze naar haar mond en zegt wil je soms even proeven. Saskia maakt het niks uit en ze zuigt zijn vingers op in haar mond. Ze proeft haar eigen geil vermengd met zijn zaad. Geil kijkt ze uit haar ogen en pakt zijn pik beet die nog een beetje plakt. Snel laat ze zich op de tegels in de badkamer op de grond zakken en neemt zijn plakkerige pik in haar mond, ze zuigt hem helemaal netjes schoon en opnieuw heerlijk hard. Jan trekt haar omhoog en naar de wasbak voorziening toelopend tilt hij haar op en zet haar er boven op. Zo zegt hij dan kan je ook niet vallen. Hij net zo geil als zij, duikt tussen haar benen en begint haar zorgvuldig leeg te zuigen. Saskia heeft het gevoel dat ze krankzinnig word en ze is dolblij dat ze niet staat. Wat kan die oom van haar beffen, daar is haar vriendje echt niks bij. Genietend leunt ze iets achterover, haar benen bungelen heen en weer en met haar handen drukt ze het hoofd van haar om nog dieper tegen zich aan. Niet veel later komt ze kreunend opnieuw tot een geweldig orgasme, haar sappen banen zich een weg naar buiten, maar voor ze daar aankomen heeft haar oom alles al netjes opgezogen. Geen druppeltje gaat verloren.Haar optillend van de wasbak zet hij haar in zijn mooie ruim opgezette whirlpool, dan springt hij er ook in. Hij gaat lekker zitten en wijzend naar zijn schoot neemt Saskia bovenop hem plaats. Hij ondersteunt haar rug zodat ze in het water iets naar achteren kan leunen en geniet nu van het borrelende water. Ohhh ome Jan, lekker hier, wil hier straks nooit meer weg, dit is veel beter als thuis waar je, je dubbel moet vouwen om in het bad te zitten. Voorlopig ga je ook nergens heen Sas, voorlopig blijf je lekker hier bij mij. Zodat ik kan genieten van je heerlijke lijf wat mijn hoofd werkelijk op hol brengt. Je mag alleen aan het einde van de middag even naar huis om wat kleren voor je eigen op te halen, maar daarna kom je weer regelrecht hier naar toe. Kan je niet meer missen meis. W il je kunnen nemen wanneer en waar ik er zin in heb. In het vooruitzicht hoe hij het nu voor haar ruwweg schetst begint ze te lachen. Oh oompje heerlijk en likt met het puntje van haar tong langs haar lippen.

Jan volgt nauwlettend de beweging van haar tong en hij voelt zijn pik alweer steigeren. Saskia heeft ook gevoeld dat zijn pik weer op volle sterkte is en laat zich er langzaam over heen zakken hem strak aankijkend in zijn ogen. Stil blijft ze zitten en begint dan heel heel langzaam het haar heupen heen en weer te gaan over zijn schoot. Jan heeft het gevoel dat hij compleet gek word en wil het tempo van haar overnemen. Zij is echter niet van plan het tempo uit handen te geven en hij moet of beter gezegd hij is genoodzaakt deze onderhandeling te ondergaan. Even lijkt ze nu te gaan versnellen, maar als hij haar in de ogen kijkt ziet ze dat ze hem alleen maar zit te plagen. Hij pakt haar tepels vast en begint er een beetje hardhandig aan te trekken. Mmmm... krijg je, je zin niet ome Jan vraagt ze aan hem poeslief. Sas kom op sneller, ga alsjeblieft sneller, ik word stapelgek van je trage tempo. Mmm... das ook de bedoeling oompje, hoe gekker hoe heter. Hem niet langer plagend begint ze haar tempo op te voeren en zoekt haar mond de zijne. Kreunend, hijgend en klotsend bereiken ze gelijktijdig hun hoogtepunt. Saskia glijd van haar oom af en zet zich naast hem in de whirlpool.

Nadat ze genietend nog enkele minuten hebben gebubbeld in het heerlijke warme water stappen ze beide uit het bad en drogen zich af. Saskia heeft geen schonen kleren bij dus ze is genoodzaakt de kleren weer aan te trekken die ze al aan had. Oompje zegt ze; gaat u anders even mee naar huis? Ach ja waarom ook niet is zijn antwoord. Beiden aangekleed lopen ze naar beneden, eerst nog even lunchen voor we de deur uit gaan, want met een lege maag komt er maar weinig uit handen. Is het echt oom, daar heb ik anders net weinig van gemerkt en ze begint hartelijk te lachen.

Na het eten lopen ze naar buiten richting het huis van Saskia. Daar aangekomen ziet hij zijn zus op de bank liggen onder een deken, haar haren staan alle kanten op en met een emmer voor de bank en een rol wc-papier binnen handbereik is hij er duidelijk van overtuigd dat zijn zusje erg ziek is. Naar binnen lopend zegt hij tegen zijn zus, zo te zien ben je nog niet aan de beterende hand Gerda. Hoestend en proestend zegt ze; nee Jan dat heb je goed gezien, gelukkig dat Saskia je kan helpen anders had je alles alleen moeten doen. Ja, ben heel erg dankbaar met haar hulp. Saskia komt weer naar beneden met een weekend tas over haar schouder die ze neer laat vallen bij de tafel. Mam, blijf enkele dagen bij ome Jan, dat is makkelijker voor het werk. Is goed Sas, had al zoiets gehoord van je vader. Zorgt pa, nog wel een beetje voor je. Haar vader had immers zijn kantoor aan huis. Ja hoor schat, maak je maar niet ongerust. Veel plezier nog in de bakkerij en ik bel wel weer als ik me beter voel Jan. Gerda maak je niet druk, ziek nu maar eerst een keer goed uit, je dochter helpt me fantastisch en hij geeft Sas een knipoog. Een volgende hoestbui overvalt haar moeder, met haar hand wijst ze naar de deur. Tussen het hoesten door kan ze nog net uit brengen, ga maar gauw anders maak ik jullie ook nog ziek.Saskia en Jan verlaten de woning en lopen terug naar het huis van ome Jan, haar oom heeft de weekend tas met spullen van haar overgenomen. Op de terugweg komen ze de vriend tegen van Saskia, geheel verbaasd over het feit dat ze al een tijdje niks heeft laten horen. Is dat je nieuwe vriend vraagt hij haar. Ja dit is zeker mijn nieuwe vriend, antwoord ze lachend en geeft haar oom een knipoog. Dreigend gaat Danny tegenover haar oom staan. Blijf van mijn meisje reageert hij boos. Saskia springt tussen beide en zegt; ik ben jouw meisje niet Danny, ben altijd nog van mezelf. Je weet wat ik bedoel snauwt Danny naar Saskia. Danny ik heb hier al een hele lange tijd over nagedacht zegt ze, het is beter dat wij niet met elkaar verder gaan. Voel me niet helemaal op de juiste plaats bij jou. Danny kijkt nu met ongeloof van Saskia naar Jan. Sas, zegt hij zacht dit meen je niet. Jawel Danny dat meen ik wel. Het is beter dat vanaf vandaag onze wegen zich scheiden. Danny kijkt vol afschuw eerst naar Saskia en dan naar Jan, jij vuile hoer schreeuwt hij nu boos, je mag haar hebben richt hij zich nu tot Jan, volgens mij hou je wel van een afgelikte boterham en hij kijkt Jan uitdagend aan.

Ome Jan is de manier van praten zat van deze knul en wend zich tot hem, op kalme toon die geen tegenspraak duld spreekt hij tegen de jonge knul. Niemand noemt mijn nichtje een vuile hoer in mijn bijzijn en ten tweede, een afgelikte boterham kan erg lekker zijn. Danny staart vol ongeloof naar Jan. U bent haar oom is zijn vraag. Ja antwoord Jan, ik ben haar oom ja. Opnieuw begint hij te spreken tegen Danny, je hebt Saskia gehoord, ze wenst niet verder te gaan met de relatie, mag dan ook aannemen dat je haar niet verder lastig valt. Nee meneer, dat zal niet gebeuren antwoord Danny. Saskia en Jan lopen weer verder zonder nog 1 keer achterom te kijken naar Danny.

Oom geweldig roept Saskia als ze enkele meters verder zijn gelopen, zijn gezicht toen hij vroeg of je mijn oom was. Ja he Sas hij staarde me aan vol ongeloof. Nu ook een tikkeltje nieuwsgierig vraagt hij; was hij zo slecht in bed dan Sas? Ome Jan, wat is dat nu weer voor een vraag zegt ze hem lachend aankijkend. Om toch antwoord te geven op uw vraag zegt ze; hij bakte er niet veel van. Niet zoals u in ieder geval. Hij slaat een arm om zijn nichtje en zegt; gelukkig maar anders moest ik nog veel beter mijn best doen om jou goed te verwennen.

Terug binnen in zijn huis de deur achter zich sluitend laat hij de weekend tas onder de kapstok vallen en trekt zijn nichtje naar zich toe. Voor ze iets kan zeggen heeft hij zijn mond op de hare gedrukt en laat hij zijn tong over haar lippen dwalen. Gewillig haar oom ontvangend opent ze haar mond zodat zijn tong met de hare kan spelen. Zijn handen glijden onder haar strakke top en beginnen haar borsten te kneden. Hijgend maakt hij zijn mond los van de hare en zegt; wil je neuken nu. Saskia alweer helemaal geil van de strelingen die haar oom bij haar heeft gedaan, rukt zich los van zijn handen en rent de trap op naar boven. Lachend vanaf de trap roept ze; pak me dan ome Jan. Terwijl ze naar boven vangt hij nog net een glimp op van haar glinsterende lippen.

Haar achterna rennend naar boven, onderwijl zijn kleren uit trekkend vind hij zijn nichtje poedelnaakt smachtend liggend, geil kijkend naar hem op zijn bed. Ze laat haar vinger over haar natte glinsterende lippen glijden. De aanblik word hem bijna teveel. Vanuit de deuropening blijft hij kijken hoe ze bezig is hem te verleiden. Haar vinger glijd nu in en uit haar vochtige kut, het kost hem veel moeite om niet naar haar toe te rennen en bovenop haar te duiken. Ze haalt haar vinger uit haar kut en zuigt hem op in haar mond, als ze hem terug uit haar mond haalt beweegt ze haar vinger op zo'n manier dat ze haar oom stapje voor stapje dichterbij haalt. Naakt staat hij nu voor haar, zijn pik hard en stijf staat op en neer te wippen klaar om haar weer goed te verwennen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners