Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wat een sexavontuur - 13709 keer gelezen
Mijn zoon kwam in mij klaar. Hij spoot zijn ballen leeg in mijn kutje. Het golfde naar binnen. Zoveel zaad had ik nog nooit gevoeld. Ik zat op mijn knieŽn en voelde zijn pik verslappen en uit mijn kutje glijden. Ik keek achterom en zag hoe het zaad op de matras lag. Hij keek me aan en grinnikte. Ik draaide me om en stond op. Ik trok mijn string aan en liet naar het toilet toe. Ik moest plassen. Ik kwam weer terug in de kamer en ik pakte mijn blouse. Een witte blouse, lekker strak gesneden en ik liet een paar knoopjes open. Ik trok mijn rokje aan en mijn schoenen. Ik moest weer naar huis. Omdat ik zelf de dochter schijn te zijn van een broer en zus vond ik helemaal niet zo gek dat ik seks had met mijn zoon. Wat mijn ouders en zoon niet weten is dat mijn zoon van mijn neef is. Ik raakte zwanger op mijn 14 van hem. Dus ben nu 32. ĎS middags, lag ik thuis heerlijk in bad. Mijn zoon woonde al op zichzelf en ik had dus het rijk alleen. Zoals altijd eigenlijk. Ik lag lekker met mij te spelen in bad en had mijn dildo meegenomen. Het water klotste om mij heen. Nadat ik heerlijk was klaargekomen scheerde ik mijn kutje helemaal kaal. Eigenlijk had ik dat altijd al zo. Maar ik was gister vroeg naar mijn zoon toe gegaan. Ik kleedde me aan en ging nog even naar de stad. Ik had een spijkerbroek aan, zonder slipje en een blouse, zonder bh. Een donkerblauwe, zodat je niet mijn blote borsten kon zien.

Ik stond in de tram toen ik opeens mijn zoon zag staan. Hij moest ook naar de stad. Wat een toeval. We liepen hand- in-hand door de stad en je zag mensen kijken. Zeker ook naar de schoonheid van mijn zoon. Maar wie wist nou dat hij mijn zoon was? Niemand toch. Eerst gingen we naar de bijenkorf. Het was rustiger dan ik had gedacht. Eerst naar de lingerie afdeling. Daar kwam ik graag, want ik wist dat degene die naast me stond dat zo mooi vond. Ik vroeg wat hij mooi vond. Hij kwam met een wit doorschijnend kanten setje. Een mooie string en een mooie bh. Een knalrode, een paarse en deze witte legde ik op de balie. De moslimdame die achter de kassa stond vroeg of dit het was. Ik knikte. Ze fluisterde; ďdaar krijgt u uw vriendje wel gek mee...Ē, en knipoogde. Waar was hij eigenlijk?
Na hem weer gevonden te hebben gingen we naar de damesmode afdeling een verdieping hoger. Een mooi jurkje trok mijn aandacht. Even passen. Ik liep een kleedhokje in en sloot het gordijntje. Oh, een groot hokje. Dat viel mij gelijk op. Ik trok mijn kleding uit en stond helemaal naakt in het hokje. Ik kon het niet laten om mij even te vingeren. Ik was toch al behoorlijk nat en geil. Opeens hoorde ik zijn stem. Ik keek langs het gordijntje en keek rond of ik iemand zag. De verkoopster het meest dichtbij zakte net door haar knieŽn en snel kwam mijn zoon naar binnen. Ik trok het jurkje aan en zag hem kijken. Hij knikte en vond het leuk. Hij stond achter mij mijn jurkje wat aan te spannen, het jurkje was net te groot, toen een mannelijke verkoper (duidelijk homo) vroeg of het allemaal lukte. Ik knikte. Mijn zoon begon gelijk een verhaaltje, zodat het leek alsof hij ook homo was. Op de een of andere manier kreeg mijn zoon opeens een briefje aangereikt met een telefoonnummer. Kijk, dat heet lekker doorwerken. Ik vroeg aan mijn zoon of hij een kleiner jurkje wilde pakken. Hij kwam terug met een maat kleiner. Ik stond helemaal naakt voor hem. Even liet hij zijn vingers langs mijn kutje glijden. Ik trilde. Wat was dit spannend. Ik trok dit kortere jurkje aan en mijn zoon stond helemaal tegen me aan. Deze was wel erg kort. Omvatte nauwelijks mijn kontje. Opeens trok hij mijn jurkje iets omhoog en ik voelde zijn pik. Even neukten we zo. Heel snel. Ik zei dat we dit wel ergens anders voort gingen zetten en kuste hem. We rekenden af en snel gingen we een kroeg in. Het was 3 uur. Snel gingen we naar het toilet in de kelder van het pand. Het was verlaten. Ik trok hem een hokje in en we neukten hard. Zijn pik stootte zo diep. Het was fantastisch. Ik vingerde mijn clit en we kwamen klaar. Ik deed het jurkje aan en hij ging drankjes bestellen. Ik veegde mijn kutje schoon en ging ook naar buiten. We zaten buiten op het terrasje en hij zat schuin naast me. Ik liet speciaal voor hem mijn jurkje steeds verder omhoog kruipen. Ik opende af en toe mijn benen en mijn naakte natte kutje, nog steeds wijdopen van de neukbeurt, showde zich aan mijn zoon. Hij genoot zichtbaar en fluisterde dat er nog wat zaad aan mijn kutje zat. Ik keek heel voorzichtig en inderdaad ja. Zijn bobbel in zijn broek was erg aanwezig. Na het drankje legde we geld neer en gingen ervandoor. Snel weer de tram in.

Al in de tram voelde ik zijn hand onder mijn jurkje op mijn kontje. Dat was spannend en geil! Ik ging met hem mee naar binnen. Ik liep voor hem de binnentrap op en stopte, duwde mijn kontje naar achteren en hij voelde aan mijn kutje. Er kwam iemand aan. Snel liepen we door en we gingen zijn appartement binnen. Ik liet in het lopen de bandjes van mijn jurkje over mijn schouders heen glijden en het jurkje viel op de grond. Hij pakte me beet, zette me tegen de muur en begon me likken. Ik danste op zijn tong. Wat kon hij dat toch goed. Hij stopte, jammer genoeg, en trok me mee en gooide me op zijn bank. Hij vroeg of hij ons mocht filmen. Ik knikte en hij pakte zijn camera. Hij penetreerde me kutje met zijn vingers. Hij vingerde me heerlijk. Nu was het tijd voor zijn pik. Zijn grote, harde pik kwam weer in mij. Een van de redenen dat wij zijn gaan neuken. Speciaal voor de grote van zijn pik. Die was enorm. Een goeie 25 cm. Het gebeurde ooit eens omdat ik hem betrapte in de badkamer. Hij had toen een harde. Op de een of andere manier moest ik die toen voelen. Na maanden proberen bij hem lukte het toen hij dronken was. Ik was het zelf ook. Die nacht hadden we heerlijk geneukt. Hard geneukt. Precies zoals ik het lekker vond en nog steeds vind.

Ik pijpte hem nu. Zoals hij het lekker vond. Nu pakte hij mij beet, trok me omhoog en ramde zijn pik hard in mij. Hij neukte me hard. En dan met die lengte. Hij was ruw vandaag. Vanochtend merkte ik dat ook al. Alsof hij in maanden geen seks had gehad. Hem kennende ben ik zeker niet de enige met wie hij de lakens deelt. Toch kwam ik al heel snel heerlijk klaar. Maar hij nog niet. Hij nam me in allerlei standjes. Zijn pik maar hard in mijn kutje komend. Toen kwam hij ook. Hij brulde het uit. Zijn zaad, niet veel meer, schoot in mijn kutje. Het kwam vanuit zijn tenen. Dit was hemels.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners