Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Webcamsex - 14994 keer gelezen
Allereerst zal ik me ff kort voorstellen, ik ben Rik, en woonde destijds voor mijn laatste jaar bij m’n moeder, voordat ik op kamers ging. Mijn moeder was toen halverwege 40, normaal postuur, donkerblond, gescheiden en ‘s avonds vaak bij ‘r zus.

Het was begin zomer, maar ik moest studeren om mijn eerste HBO jaar af te ronden. Maar van studeren kwam het steeds niet. Ik moest steeds aan meiden denken en als er dames voor m’n huis langs fietsten, dan keek ik ze graag na. Helemaal nu in de zomer waren de meiden veel blootvoets op slippers en als foot fetishist kon ik m’n geluk niet op in de zomer. Hele dagen achterelkaar was ik geil, maar mijn studie ging voor uitgaan, dus het scoren en seksenmet een meisje kon helaas niet. Toch moest ik me bevrijden van deze geiligheid. Met een breedbandverbinding op m’n computer en een zojuist gekochte webcam wou ik die avond losgaan, maar helaas was mijn moeder thuis. Bovendien klopte mijn moeder nooit en kwam soms rennend de trap op om mij iets te vragen. Tijd om vlug mijn broek weer aan te trekken was er niet, dus dit was geen optie. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik al trekkend aan mijn piemel werd gestoord door een vrolijke moeder. Mijn moeder heeft namelijk een vorm van adhd, maar dan druk gecombineerd met vrolijk. Opzich een leuke eigenschap dat ze altijd vrolijk was en dit hoorde ik ook vaak van andere mensen, maar wel vervelend tijdens zulke geile situaties. Dit was heel jammer, want ik heb nog nooit gewebcamd met een meisje in m’n eentje.

Ik had nog niet gedacht aan dat mijn moeder binnenkwam en ze kwam daadwerkelijk binnen. “Gelukkig dat ik niet bezig was” dacht ik bij mezelf. Ze vertelde heel enthousiast dat ze vanavond naar haar zus(mijn tante) ging om lekker aan de wijn te gaan. Toen ik dit hoorde kon mijn geluk niet op. Ik alleen thuis met mijn webcam en m’n moeder sowieso de hele nacht weg. Mijn moeder nam afscheid en ik was zelf zo geil dat ik opgewonden raakte van haar donkerpaars gelakte teennageltjes, die zichtbaar waren in haar open zomerschoenen samen met haar mooie teenringen. Ze reed weg en ik deed nog even een vreugdedansje.

Daarna drukte ik gelijk de pc aan en wachtte tot het internet beschikbaar was. Ondertussen de gordijnen dicht en een glas water pakken voor op het bureau. Je moet je toch voorbereiden op zo’n avond.
Ik ging lekker voor de pc zitten en zocht op een paar chatkanalen een paar leuke dames van m’n leeftijd. Na uren zoeken en honderdduizend jongens later kwam ik erachter dat het vrijwel kansloos was om een meid van mijn leeftijd te vinden. Toch chatte ik in de loop van de avond met een paar, maar naar wat gesprekken kwam ik erachter dat ze inhoudelijk niet interessant waren. Ik zocht toch ook een beetje wat om mee te fantaseren.Teleurgesteld ging ik tv kijken, totdat ik besloot om op een kanaal te gaan kijken met iets oudere dames. Het bleek dat hier wel minder mannen waren dan vrouwen, maar toch besloot ik stiekem te kijken. Als gauw had ik 2 serieuze gesprekken met een koppel en met 1 oudere dame van eind 40. Die van eind 40 schrok me toch af en bovendien had ze geen webcam en kon ik niet weten als die ook echt was. Ik besloot om de nacht door te chatten met het koppel van mid 40. Na een uur of 23:00 kwam er een wending in het gesprek. Het ging richting de seks en ik kreeg steeds meer het idee dat deze mensen echt waren. Het gesprek begon onschuldig over seksfoto’s bekijken op het internet tot over het eerlijk vertellen van mijn liefde voor vrouwenvoeten. Het koppel vond dit zo schattig dat ze besloten om me toe te voegen op msn. Ik gaf mijn seksmsnadres op en we zaten te chatten op msn.

Het was zo gezellig en ik voelde me zo thuis dat we beiden er mee eens waren dat we vaker zouden moeten chatten. Toch moesten ze 1 ding bekennen en dat was dat het geen man-vrouw koppel was, maar een vrouw-vrouw koppel. Het waren 2 beste vriendinnen van in de 40 die wel eens wouden chatten met een iets jongere jongen. Ik kreeg een rood hoofd en wist niet wat me overkwam! Wat een geluk!!! Dit verhaal is trouwens echt gebeurd. Om dit te bewijzen zouden ze hun webcam even aandoen om hun lichaam te laten zien(wel gekleed natuurlijk). Dit gebeurde ook en ik zag een paar mooie sexy, maar normale gevormde vrouwenlichamen. Ze lieten hun gezicht nog niet zien, maar daarvoor in de plaats richten ze hun webcam eventjes op hun voetjes. Ik kon niet geloven dat dit echt gebeurde en kreeg een hoop voorvocht in m’n broek. Ik zag daar namelijk 2 paar mooie sexy voetjes met allebei gelakte teentjes. De ene had ze mooi rood gelakt en de andere sexy paars met een teenring op haar beide 2e teen

Niet alleen was ik nu 100% overtuigd dat ik met een stel volwassen vriendinnen zat te chatten, maar ook nog hadden ze mooie gevormde lichamen met sexy voetjes. Ook het gesprek was erg leuk en het ging al gauw weer richting het praten over seks en nu ook over mijn lichaam. Hoeveel ervaring ik had en als ik wel eens met mezelf speelde. Ik was nu erg opgewonden en mijn lichaam was helemaal rood en mijn hart klopte snel. Ik had zin om met mezelf te spelen, helemaal toen de dames gingen vertellen hoe zij eruit zagen. Ondertussend zetten ze de webcam weer aan en lieten ze alleen de webcam rusten op tafel, zodat ik alleen het middengedeelte van hun lichamen zag en 2 glazen met wijn. Mijn pik knalde zowat uit mijn broek en ik besloot mijn broek knoop voor knoop los te maken. Een van de dames dronk hun wijn erg snel op en ik merkte dat diegen al een beetje aangeschoten was. Diezelfde dame vroeg als ik mijn webcam ook wou aanzetten. Dit deed ik natuurlijk, maar richtte hem natuurlijk niet op m’n gezicht, maar op mijn middel. De licht aangeschoten dame was erg bewegelijk en zei steeds dat ik de camera lager moest richten. Dit deed ik ook, maar niet dat ze zagen dat ik mijn broek al open had. Opeens viel de webcam door het bewegen en zagen de dames dat ik m’n broek al uit had, maar mijn boxer nog aan.

“Jij viezerikje, jij hebt gewoon je broek uitgetrokken voor 2 veel oudere vrouwen” typte een van de vrouwen letterlijk. “Voor straf willen we nu alles zien”. Dit bazige gedrag beviel me goed en wou m’n knots van een paal best laten zien. Vooral mijn eikel ben ik trots op, omdat die enorm rose eikel zo groot en altijd lekker uit mijn broek knalt. Maar voordat ik dit wou laten zien voor de webcam, wou ik dat de dames tegelijk hun gezocht zouden laten zien…

De vrouwen gingen hiermee akkoord en toen brak het moment aan. Ik ging met mijn rechterhand in mijn broek en pakte mijn pik, met mijn andere hand ging ik mijn boxer naar beneden trekken. 3…..2…..1…..

Ik trok mijn boxer naar beneden en mijn pik knalde uit mijn broek, mijn rose eikel zat vol met voorvocht en ik zag eindelijke de vrouwen voor het eerst…..Nee, dit kan toch niet waar zijn…. “NEEEEEEE!!!” Ik zag 2 verbaasde veertigers met hun handen voor hun mond kijken… Het waren mijn moeder en mijn tante…..

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners