Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekendje bij papa - 22368 keer gelezen
Het was al weer vier jaar geleden dat ik mijn vader heb gezien. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 was en mijn vader verhuisde naar BelgiŽ.
Ik had wel contact met hem over msn en de telefoon, maar ik zag hem nooit. We stuurde elkaar wel foto's. Hij van zijn nieuwe vrouw en dochtertje en ik van vriendjes of van mezelf omdat mijn vader wou weten of ik veel veranderd was.
Hij vond het jammer dat we elkaar niet meer zagen en hij kwam dan ook met het idee of ik een weekendje daar wilde blijven. Inmiddels is hij al weer gescheiden en kon hij wel wat afleiding gebruiken.
Ik wilde dat wel en we spraken af dat hij mij thuis kwam ophalen.
Toen hij een week later voor de deur stond vloog ik hem op zijn nek. ik had hem zo gemist.
Ik gaf mijn moeder een kus op haar wang en stapte de auto in. Het was ongeveer 3 uur rijden en we kletsten wat bij onderweg.
toen we eenmaal bij mijn vader thuis aankwamen bracht ik mijn spullen naar de slaapkamer en gingen we eten.
Onder het eten zei mijn vader ineens "je bent een mooie meid geworden, als ik niet je vader was dan wist ik het wel."
Ik bedankte hem voor het complimentje en natuurlijk zocht ik daar verder niks achter.
We waren klaar met eten en ik ruimde de tafel af en ging afwassen. Ik stond voor het aanrecht in de keuken toen ineens mijn vader achter mij kwam staan en mij vast greep bij mijn billen. "ze lijken op die van je moeder." zei hij en ik ging verder met afwassen alsof er niks aan de hand was. Ik vond het wel een beetje raar dat mijn eigen vader mij aan mijn billen zat, maar ook wel weer spannend.
Ik was klaar met afwassen en ik zei tegen mijn vader dat ik even ging douche en ik liep de trap op.
Toen in eenmaal onder de douche stond hoorde ik mijn vader de trap oplopen. Ik dacht dat hij nodig had uit zijn kamer en ik ging lekker verder met mezelf insoppen. Toen ik perongeluk naar het doucheraampje boven de deur keek zag ik dat mijn vader stond te kijken. Hij zag dat ik hem betrapte, schrok en ging gauw weg.Ik spoelde me af en ging mezelf afdrogen. Het idee dat mijn eigen vader mij stond te bespieden onder douche was eng maar toch ook weer ontzettend geil.
Ik trok mijn nachthemdje aan en liep naar beneden. Mijn vader zat op de bank tv te kijken. ik liep naar de stoel tegenover hem en ging daar zitten. Ik wilde kijken hoever hij zou gaan als ik hem uitdaagde. Ik ging een paar keer "perongeluk" met mijn benen wijd zitten zodat hij mijn slipje kon zien. En ik keek hem een keer heel verleidelijk aan. Maar het leek niet te werken en dus ging ik maar tv kijken. Toen ik naar de keuken liep om drinken te pakken, voelde ik ineens een hand op mijn schouder. Mijn vader stond achter me en draaide me om. Hij duwde me tegen de muur en vroeg "waarom daag je me uit meisje". ik zei dat ik hem had gezien toen ik onder de douche stond en dat ik wel eens wilde weten wat hij zou doen als ik hem uitdaagde. "nu ben je flink de lul meisje, nu ben je van papa".
Hij trok mijn nachthemdje zowat van mijn lijf en begon mij wild in mijn nek te zoenen. Met zijn hand ging hij over mijn borsten en met zijn andere hand door mijn haar. Hij droeg mij op en legde mij op de keuken tafel. hij trok mijn slipje uit en bukte zich. Hij ging even met een vinger door mijn spleetje en ineens voelde ik een heerlijke natte tong. Hij likte me zo lekker over mijn klitje. Ik werd er helemaal gek van. "je smaakt zo lekker" zei hij. "had ik maar eerder geweten hoe lekker geil je was". Hij likte me bijna klaar, maar net voordat ik begon te komen, stopte hij. hij deed zijn broek naar beneden en ik zag een heerlijke grote lul. "dat is een grote pap" zei ik, "die wil ik wel in mij voelen". hij keek mij lachend aan en drukte zijn lekkere eikel tegen mijn schaamlipjes aan. hij speelde wat en ineens drukte hij hem er heel hard in. Ik gaf een gil van genot. zo lekker, zo groot. hij ramde zijn pik hard mijn kutje in. "aaaa jaaa papa, toe maar! neuk je lieve dochtertje maar". Hij ramde zo hard dat ik gewoon helemaal van de wereld was. zo lekker! ik wilde meer en meer. ineens stopte hij en draaide hij me om. Ik lag nu voorover gebogen op de tafel. Hij bukte even en begon me weer lekker te likken. Ik wist dat het niet kon wat we deden, maar het idee dat mijn eigen vader mij gewoon lekker aan het likken is, was zo ontzettend geil. Hij stopte en ging achter mij staan. Hij drukte zijn lekkere dikke pik tegen mijn kutje en ramde hem weer bij me naar binnen. "aaa ja schatje, papa wil je voelen. papa gaat in je komen". Ik voelde zijn lichaam wat schokken en ik voelde zijn lekkere zaad in mijn kutje spuiten. aaaah jaa, wat heerlijk was dat.
Hij haalde me van tafel en legde me nu op de bank en likte me heerlijk klaar.
We hebben het hele weekend nog plezier met elkaar gehad. En als ik er weer aan terug denk heb ik alweer een nat kutje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners